Sağol canım elimden geleni yapıyorum bugün biraz cozuttum yarın toparlayacağım inşallah umarım sabah baskülde artı çıkmamevet iste ondan snra bnde zaten 5 te bes topiginde grdum.en son yogundur sanirim:)
bravo sana canim cok iyi masallah
Uzan cnm dinlen esinin dgum gnunkutlucilsun insallah guzel bir gun gecirirsinizDünkü menem
Sabah
1 krep karamsar salam az miktarda onla yedim
Öğlen
Yarım kase yoğurt 1 kaşık yulaf
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tane yaglama, kayseri nin yöresel yemeği, küçük servis tabağı büyüklüğünde ince ekmek üzeri kıyma bir kaşık kadar, sarimsakli yoguttla yeniliyor
Akşam da yarım çilek, 2 dilim muz yedim.
Bugün kahvaltıya kaşarlı sucuk lise yaptırıyorum, yarım kır pidesi büyüklüğünde yerim
Öğlen yine yoğurt ve yulaf la geçiririm
Akşam ise eşimin doğum günü, dışarıda yemek yiyecez, ben ne hersek yarım porsiyon ekmek siz yerim
Kulak enfeksiyonu hala bulantı yapıyor, az az yiyorum, yemekten sonra uzanmazsam daha kötü oluyor
Yağlamayı hayatımda bir defa yedim aman allahım nasıl bir lezzetDünkü menem
Sabah
1 krep karamsar salam az miktarda onla yedim
Öğlen
Yarım kase yoğurt 1 kaşık yulaf
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tane yaglama, kayseri nin yöresel yemeği, küçük servis tabağı büyüklüğünde ince ekmek üzeri kıyma bir kaşık kadar, sarimsakli yoguttla yeniliyor
Akşam da yarım çilek, 2 dilim muz yedim.
Bugün kahvaltıya kaşarlı sucuk lise yaptırıyorum, yarım kır pidesi büyüklüğünde yerim
Öğlen yine yoğurt ve yulaf la geçiririm
Akşam ise eşimin doğum günü, dışarıda yemek yiyecez, ben ne hersek yarım porsiyon ekmek siz yerim
Kulak enfeksiyonu hala bulantı yapıyor, az az yiyorum, yemekten sonra uzanmazsam daha kötü oluyor
[/QUOTE]EVET KIZLAR BU HAFTAKİ LİSTEMİZİ YAPIYORUM
KİLO VERENLER
KİLO ALANLAR
- nadalvanos
- hayallperisi
- aaadddaaa
- mesmeser
- daydream
- okuyucu
- ficans
- sabahvesen
- svlty
Hayırlı sabahlar kızlaaarr, mutlu huzurlu bir hafta olur inşallah, ay benim enerjim pek düşük bu ara yaa, haftasonnuda kaynanamdaydık epey yoruldum, eşim yurtdışına gidiyor yarın 12 gün yok onunda burukluğu çöktü sanırım o yokken kilo veririm gibi geliyor tabi arkadaşlarım beni bana bırakırsa :))) bide regl geliyor tabi herkes gibi bende biraz şişim ama sabah tartıldım 67,1 dim aslında vermişim 200 gr ama listeye artıya yazdırdım kendime ne olur ne olmaaazzzben artık bir önceki haftaya göre yine hesaplarım
Sizin haftasonunuz nasıl geçtiiii ?
hayırlı olsun canım. nişan olmuştur . Allah tamamına erdirsin.
Kızlar yarın akşam nişanım var o yüzden giremiyorum kusura bakmayın olur mu. Son 1 günüm kaldı evi temizlemekle uğraşıyoruz nişan evde olacak diye.
57.1 ile başlamıştım 55.1 oldum. Şansıma dün yani cuma günü adetim başladı. Yapacak birşey yok nişanı regl halde geçiricem. Kilomda muhtemelen 54 küsürlerde şuan ama reglden ötürü yüksek gösteriyor.
Bugün full ödem atıcı kürler yapacağım. Sürekli hareket halindeyim birde maydanoz dereotu ve naneyi pul biber ile karıştırıp yağsız pirinç lapası diyeti yapıcam tek günlük ödemi atmak amaçlı.
Hızlı ödem atıcı önerisi olan varsa alabilirim 1 günüm var yarına ne kadar ödem atsam iyidir. :/
hafta sonu benim yoğundu. hep dışadıdaydım.Hayırlı sabahlar kızlaaarr, mutlu huzurlu bir hafta olur inşallah, ay benim enerjim pek düşük bu ara yaa, haftasonnuda kaynanamdaydık epey yoruldum, eşim yurtdışına gidiyor yarın 12 gün yok onunda burukluğu çöktü sanırım o yokken kilo veririm gibi geliyor tabi arkadaşlarım beni bana bırakırsa :))) bide regl geliyor tabi herkes gibi bende biraz şişim ama sabah tartıldım 67,1 dim aslında vermişim 200 gr ama listeye artıya yazdırdım kendime ne olur ne olmaaazzzben artık bir önceki haftaya göre yine hesaplarım
Benim günümde cumaya normalde canım işte başlıyor 1 hafta önceden, sütle doyar mısın ?ben daha olmadım
sanıyorum 2-3 gün daha var.
ama şişim
sabah kahvaltım.
2 bardak süt
öğlen yine aynı şekilde süt getirdim. 400 ml kadar
kahve yapacağım 1 bardak.
1 bardağa da rüşeym katıp içeceğim
inşallah canım .herkese hayırlı huzurlu stresiz bir hafta olsun inşaallah
sütle doydum aslında.Benim günümde cumaya normalde canım işte başlıyor 1 hafta önceden, sütle doyar mısın ?
Günaydınben daha olmadım
sanıyorum 2-3 gün daha var.
ama şişim
sabah kahvaltım.
2 bardak süt
öğlen yine aynı şekilde süt getirdim. 400 ml kadar
kahve yapacağım 1 bardak.
1 bardağa da rüşeym katıp içeceğim
Allah kavuştursun canım, çabuk geçer inşallah zaman. Akşamları oğlunun sevdiklerini yapar, onla daha çok zaman gecirirsinHayırlı sabahlar kızlaaarr, mutlu huzurlu bir hafta olur inşallah, ay benim enerjim pek düşük bu ara yaa, haftasonnuda kaynanamdaydık epey yoruldum, eşim yurtdışına gidiyor yarın 12 gün yok onunda burukluğu çöktü sanırım o yokken kilo veririm gibi geliyor tabi arkadaşlarım beni bana bırakırsa :))) bide regl geliyor tabi herkes gibi bende biraz şişim ama sabah tartıldım 67,1 dim aslında vermişim 200 gr ama listeye artıya yazdırdım kendime ne olur ne olmaaazzzben artık bir önceki haftaya göre yine hesaplarım
Maşşalh seninde aynı ben gibi tempon hiç bitmiyor canım zaten 3 çocukla Allah esirgesin hepsini ayrı düşünüyorsun, Romanyaya gidiyor canım hayvan seçimine yurtdışı görevi, ne bilim işte eşim gitti mi bi tuhaf oluyorum ben eksik kalıyorum sanki, aslında çok yapış yapış bir çift değilizdir ama işte o yokken buruğumsütle doydum aslında.
2,5 bardak kadardı.
belki daha fazla.
kavanoza koydum. içine kahve attım.
hazırlıkları yaparken içtim. son anda kapıdan çıkarken içtim. yani onu bile zor içtim. fırsat yoktu. kız gece sürekli zırladı. mızıklandı. ağladı. rüya gördü.
anne anne bağırdı.
zaten geç yatmıştım.
olsun . şükür yine.
sabah kalktım 6 da
barbunya ıslatmıştım. hatta düdüklüye hazır etmiştim. onu ocağa koydum.
çocuklara kahvaltı. beslenme . mataralar. oğlana meyve soyuyorum. muz , elma , portakal. bi kaseye koyuyorum. streç film ile kapatıyorum. her gün bunu da yapıyorum. meyve yemesi lazım diye. yoksa hemen hasta oluyor benim büyük oğlan.
neyse işte kendime süt aldım. akşam eşim getirmişti. kaynatmıştım. o yüzden içtim . hazır süt olsa tok tutmaz. baya yağlı kaymaklı koyu süt .
böyle işte canım.
Allah kavuştursun eşinle. nereye gidiyor.
üzülme . canı sağ olsun . döner gelir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?