Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet iste ondan snra bnde zaten 5 te bes topiginde grdum.en son yogundur sanirim:)

bravo sana canim cok iyi masallah
Sağol canım elimden geleni yapıyorum bugün biraz cozuttum yarın toparlayacağım inşallah umarım sabah baskülde artı çıkmam

Bnde bugun cozuttum daha dogrusu dum regl oldum esimde evdeydi yedim spor az taptim ama olsum boyle inis cikislar olur
Beyin ve kiloyla ilgili sparisledgim.kitaplar geldi :)

Dünkü menem
Sabah
1 krep karamsar salam az miktarda onla yedim
Öğlen
Yarım kase yoğurt 1 kaşık yulaf
Ara 2 kayısı
Akşam
1 tane yaglama, kayseri nin yöresel yemeği, küçük servis tabağı büyüklüğünde ince ekmek üzeri kıyma bir kaşık kadar, sarimsakli yoguttla yeniliyor

Akşam da yarım çilek, 2 dilim muz yedim.

Bugün kahvaltıya kaşarlı sucuk lise yaptırıyorum, yarım kır pidesi büyüklüğünde yerim
Öğlen yine yoğurt ve yulaf la geçiririm

Akşam ise eşimin doğum günü, dışarıda yemek yiyecez, ben ne hersek yarım porsiyon ekmek siz yerim

Kulak enfeksiyonu hala bulantı yapıyor, az az yiyorum, yemekten sonra uzanmazsam daha kötü oluyor

Uzan cnm dinlen esinin dgum gnunkutlucilsun insallah guzel bir gun gecirirsiniz

Yağlamayı hayatımda bir defa yedim aman allahım nasıl bir lezzet bir tane yiyip kaldıysan iyi, ben olsam gömerdim

EceZ cnm hayırlı olsun nasıl geçti nişan :) rabbim tamamına erdirsin inşaallah :)

kızlar bende regl sonuna doğru yaklaştığımdan biraz daha rahatladım şişliklerim iniyor haftasonu kilom normale döndü bu cuma bomba gibi geliyorum :)

Hayırlı sabahlar kızlaaarr, mutlu huzurlu bir hafta olur inşallah, ay benim enerjim pek düşük bu ara yaa, haftasonnuda kaynanamdaydık epey yoruldum, eşim yurtdışına gidiyor yarın 12 gün yok onunda burukluğu çöktü sanırım o yokken kilo veririm gibi geliyor tabi arkadaşlarım beni bana bırakırsa :))) bide regl geliyor tabi herkes gibi bende biraz şişim ama sabah tartıldım 67,1 dim aslında vermişim 200 gr ama listeye artıya yazdırdım kendime ne olur ne olmaaazzz ben artık bir önceki haftaya göre yine hesaplarım

Sizin haftasonunuz nasıl geçtiiii ?

cnm aynı dert bende de vardı biliyorsun regl ken yazmış oldum moral de bozdum ama sonrasında inince mutlu ediyor :)

hayırlı olsun canım. nişan olmuştur . Allah tamamına erdirsin.
elbisenin resmini at .
merak ettim.
eminim çok güzel olmuşsundur.

hafta sonu benim yoğundu. hep dışadıdaydım.
çocuklarla.
pazar günü çarşıda.
cumartesi arkadaşlarla takıldım. kah parkta kah yürüyüşte. oğlanlar halı sahada.
çok şükür . daha ne olsun .

Benim günümde cumaya normalde canım işte başlıyor 1 hafta önceden, sütle doyar mısın ?

Benim günümde cumaya normalde canım işte başlıyor 1 hafta önceden, sütle doyar mısın ?
sütle doydum aslında.
2,5 bardak kadardı.
belki daha fazla.
kavanoza koydum. içine kahve attım.
hazırlıkları yaparken içtim. son anda kapıdan çıkarken içtim. yani onu bile zor içtim. fırsat yoktu. kız gece sürekli zırladı. mızıklandı. ağladı. rüya gördü.
anne anne bağırdı.
zaten geç yatmıştım.
olsun . şükür yine.
sabah kalktım 6 da
barbunya ıslatmıştım. hatta düdüklüye hazır etmiştim. onu ocağa koydum.
çocuklara kahvaltı. beslenme . mataralar. oğlana meyve soyuyorum. muz , elma , portakal. bi kaseye koyuyorum. streç film ile kapatıyorum. her gün bunu da yapıyorum. meyve yemesi lazım diye. yoksa hemen hasta oluyor benim büyük oğlan.
neyse işte kendime süt aldım. akşam eşim getirmişti. kaynatmıştım. o yüzden içtim . hazır süt olsa tok tutmaz. baya yağlı kaymaklı koyu süt .
böyle işte canım.
Allah kavuştursun eşinle. nereye gidiyor.
üzülme . canı sağ olsun . döner gelir .

Günaydın
Aksama kadar bunlarla durabilir misin ?
Beni köy sütü biraz tok tutuyor ama market sütü dişinin kabuğuna bile gelmiyor :)

Allah kavuştursun canım, çabuk geçer inşallah zaman. Akşamları oğlunun sevdiklerini yapar, onla daha çok zaman gecirirsin

Maşşalh seninde aynı ben gibi tempon hiç bitmiyor canım zaten 3 çocukla Allah esirgesin hepsini ayrı düşünüyorsun, Romanyaya gidiyor canım hayvan seçimine yurtdışı görevi, ne bilim işte eşim gitti mi bi tuhaf oluyorum ben eksik kalıyorum sanki, aslında çok yapış yapış bir çift değilizdir ama işte o yokken buruğum sağlıkla gidip gelsin inşallah dediğin gibi, uyuyacam birazdan yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…