şimdiden afiyet olsun canım.Canım bende fırın yemeği düşünüyorum bezelyeli top köfteli türlüye benziyor kendim pratik uydurduğum bişey eşim ondan istedi patlıcanımda var karnıyarıkta düşündüm aslında, kıyma çıkardım öğlen eve gideyim bakalım ayarlarımyanına da pilav muhtemelen firik pilavı yaparım
Canım ben az bulgurla yapıyorum, bol tereyağlı şehriyeli, çok güzel olur, hatta az da et suyu koyarım harika olurşimdiden afiyet olsun canım.
firik pilavı hiç yemedim. bizim buralarda pek yapılmayan bi şey . güzeldir eminim.
sen nasıl yapıyorsun . sade mi.
sen yazınca netten baktım da bi kaç çeşit yapıyorlar
ben de bulgur ile şehriyeli yapıyorum. öyle güzel oluyor bulgur pilavı . ama firiğ bulguru başka bi şeymiş. kendinin aroması varmış .Canım ben az bulgurla yapıyorum, bol tereyağlı şehriyeli, çok güzel olur, hatta az da et suyu koyarım harika olur
Evet canım böyle yanık gibi sanki ama çok güzel bir aroma, bence seversin, akşam çekeyim foto atayım size inşallahben de bulgur ile şehriyeli yapıyorum. öyle güzel oluyor bulgur pilavı . ama firiğ bulguru başka bi şeymiş. kendinin aroması varmış .
Allah kavuştursun canım en kısa zamandan tekrar canımselam kızlar...eşimi yolladım geldim..Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
sabah
1 kuru pasta tuzlu
çayy
öğlen
ton balıklı salata
yoğurt
şimdi gelince acıktım 2 dilim peynir zeytin
selam kızlar...eşimi yolladım geldim..Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
sabah
1 kuru pasta tuzlu
çayy
öğlen
ton balıklı salata
yoğurt
Allah kavuştursun canım en kısa zamandan tekrar canım
Amin kızlar....canım Allah kavuştursun inşaallah :)
Mucizeye tanık olmak apayrı bir güzelliktir ne mutlu sanaSelam kizlar 4 gundur Fort Lauderdale deydim. doguma yardim ettim cok guzeldi. kac cocuk dogurdum hic bu kadar yakindan gormemistim. tam bir mucize. oyle korkunc falanda degildi. tertemizdi kanli falan degildi bebekde cok guzel masallah.
4 gundur evde olmadigim icin yediklerime dikkat edemedim ne buldumsa duzensiz bir sekilde yedim. kilo almamisim gerci ama spor falanda yapamadim. hayirlisi artik.
bu sabahda hafif bir kahvalti yapip ciktim evden.
gecmis mesajlari okuyamadim kilo verenleri tebrik ederim. ben ayniyim halaa
allah kavustursun cnimcimselam kızlar...eşimi yolladım geldim..Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah...
sabah
1 kuru pasta tuzlu
çayy
öğlen
ton balıklı salata
yoğurt
sağol canım..aminnallah kavustursun cnimcim
allah kabul etsin cnim regl bitsin bnde tutacagim insallahBugün niyetliydim iftarda bir kase çorba, bir tabak bakla yemeği, bir kase ruşeymli yoğurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?