Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

daha iyiyim . yazdıkça gitti . şükür .

yazmak iyi geliyorsa hep yaz canım benim yeterki sen kendini iyi hisset
Maşallah kızlar bayağı muhabbet etmissiniz.
Gününüz güzel geçsin.
Ben de mide bulantısı kusmalar başladı.
Bakalım bunlarda geçecek.
bendede 2 hafta önce olmuştu 2 günde geçti çok şükür inşallah seninde çabuk geçer canım
Midemi usutmusum su icsem çıkarıyorum.
Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Ne yapabilirim
bende oyumu nane limondan yana kullanıyorum mide üşütmesine bire bir
Sütlü kahve, 2 hurma, 1 avuç leblebi, 1 kivi ve yarım portakal yemişim
iyi tarafından bak hepsi sağlıklı gıdalar

A aaadddaaa cım canım ben bugün senin kurabiyeyi yaptım biraz değiştirdim benim tarçınlı kurabiyeye benzedi ama artık doğuma kadar böyle işlere girmem öğlenden sonra girip çıkıp yedim bide onları çok minik yuvarladım masanın üstüne koydum bidaha kendimi tutamadım kalanını saklamaya koydum sabah eşime verecem işe götürsün fazla kaçırmışım midem yanıyor fiğsizlik işte naparsın bide sabah doktora gidecem

geçmiş olsun atlatmışsın . yoruldun mu .
Sütlü kahve, 2 hurma, 1 avuç leblebi, 1 kivi ve yarım portakal yemişim
haha. kuzum bunları öğlen öğününde yesen acaba akşam canın yine de çeker mi.

Fi dizisini izledim canım..Ama kitapları okumadım ben..Sanırım safran tavsiye etti..Ben jhon Verdon'u tavsiye etmiştim..
polisiye için bana tavsiye etmişsin sersum cum .

ama benim zamanım sanıyorum yok . zaman ayırabilir miyim diye düşünüyorum da . bi kaç roman okumuştum geçen yıllarda . dan brown un . iyi gelmişti akşam oturmuştum totomun üstüne. bi şey yapmamıştım . arada lazım. böyle oturup kalmak . bunu fırsata çevirebilirim .

kuzum . yapmışsın . ve çok da beğenmişsin anladığm kadarıyla. afiyet olsun

kızlar dün burda saat 11 gibi kurukayısı , ıspanaklı börek, eftiormm yemiştim ya.
öğlen olunca sadece 1 tabak karnıbahar yemeğini yiyebildim . diğerleri kaldı

akşam eve geçince (kız yine arabada park diye kulaklarımızı tırmaladı, ıslak diyoruz . yok . yağmur yağıyordu . )
arabadan indiremedik yine. koltuklara yapışıyor. baba bi kapıdan almaya çalışırken arabada başka yere kaçıyor . adamı da yordu.
ağlama bitmeyince baba çıkardı yukarı kadar . boynuna sarıldı zor aldım . kitledi kendini boynuna.
sonra 15 dakka avaz avaz ağladı. sustu

eve çıkınca sabahtan pankek kalmıştı. ondan yedim biraz . tahin pekmez ile.
1 greyfurt yedim hemen .

yumurtam pişene kadar.
1 paket hindi füme ile 1 yumurta kırdım .
üstüne az daha tahin pekmez ve 300 ml türk kahvve . biraz süt ilave ettim .

saat 12 buçukta yattım. çünkü geceleri de uyanık kalmaya başladım erken yatmayayım dedim .
yine de 6 da uyandım . 5 buçuk saat . buna da şukur .
ezan okunuyordu. namaz . çocuklara kahvaltı . kendim ayak üstü 1-2 lokma tahin pekmez yedim
kendim için 200 ml s üte 1 tatlı k aşığı dr otker çikolotalı sos attım . az kaynattım . çelik mataraya koydum . içtim işe gelince . kahvaltı niyetine. sıcak çikolata olmuştu. az şekerli.

yine evden çıkmadan eskpresso mak . ile ocakta kahve yaptım . onu da başka bi çelik mataraya koydum . birazdan içeceğim .

öğlen için 1 tabak karnıbahar . (bitti şükür )
4 kaşık lor ile 2 yumurtalı omlet .
1 yeşil elma. 1 greyfurt var .
yine aç kalırsam etiformm ve kurukayısı yerim diye düşünüyorum .

akşam için brokoli haşlamıştım . ona yumurta kırabilirim . brokolili omlet .

çok yazdım yine

akşam pilav ve tavuk göğsü kavurdum yağda.
ikisinin de tadına baktım . 1 er kaşık .

Ama şu anda yemeklere saldırmamak bizim için başarı bence, daha fazlasını beklemiyorum kendimden. 2 hurma bir avuç leblebiyle nefsimi körelttim mi tamam işte
bnce d3 saldirmamak konusunda 11. Gunum falan oldu sanirsam
Merhaba, burada Karatay Diyeti uygulayanlar mı bir arada:)
biz karisik yapiyoruz herkes kendi bu yesine gore
cnimcim o kurabiye cok yediriyor bir de bliosun biz senle kurabiye canavariydik cok sukur gecti o yuzden evde durursa yersin
geçmiş olsun atlatmışsın . yoruldun mu .

haha. kuzum bunları öğlen öğününde yesen acaba akşam canın yine de çeker mi.

Cok yoruldum ama degdi kuzum
Snde baya baya yorulmussun dun yine

Merhaba, burada Karatay Diyeti uygulayanlar mı bir arada:)
Var buyur gel
Günaydın kızlar kızımla buluşmaya gidiyorum çok heyecanlıyım sabah sabah birsürü evde koşturmaca yaptım şimdiden 1000 adım atmışım hemen aklıma @demirleke nin sabahki koşturmaları geldi
Hadi hayırlı haberler ile gel inşallah sabah sporunu da yapmissin ne guzel
Baya içecek yapmissin cnm seviyorsun içecekleri bos oturamayanlardansin illa önünde bir içecek olucak degilmi esimde ayni bittikce yenilerim
Brokolili yumurta nasıl oldu tercih edeceğimi sanmıyorum ama sağlıklı olmuş
Dun bizim evdede karnabahar mantısı vardı kv istedi 3.kez denk geldi
Canım kızın nerde ki?
Ay sabah sabah guldurdun beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…