Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar
Sabah ilik limonlu su
Kahve
Keten tohumlu küçük kase peynir
Cay,cay,cay

Kahvaltım:
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Domates
Maydanoz
Dereotu
2 ceviz

Miktarları aklımda tutmakla uğraşmadım bu sabah:))) her zamanki gibi yedim işte:)

evet . ağzım boş durmasın ama içecek olsun . öyle severim . kahve biter , çay içerim , çay biter soda.

dün akşam saat 12 de sodalı sulu içecek içtim . yattım . wc ihtiyacı olsun da çocukların üstleri malum . açılıyor . sık kalkarım diye ama 6 da uyandığımda hiç kalkmadığımı farkettim . çocukların üstü için .

hayal hatun da napsın . kızımla buluşmaya gidiyorum deyince

ayy beni de guldurdun valla
Günaydın kızlar
Sabah ilik limonlu su
Kahve
Keten tohumlu küçük kase peynir
Cay,cay,cay
afiyet olsun cnim peynirine maydonoz dograrsan guzel olur ama yesilligim kalmadi pazara gtcem diodun sanki bu arada
Bir de aidin salihin kitabinda yaziyor eskiler peyniri hep cevizle birlestirirlermis sindirimi kolay oluyormus demis

olabilir kuzum . buluşmaya gidiyorum deyince. sen de sık takipte değildin bi ara. kalabalığız da . karışmıştır . benim de çok yaptığım bi şey .

olabilir kuzum . buluşmaya gidiyorum deyince. sen de sık takipte değildin bi ara. kalabalığız da . karışmıştır . benim de çok yaptığım bi şey .
Oluyor işte haklısın.
Ben gerçek hayatta da isimleri hafızamda tutamam. Okuduğum kitaplar aklımda kalmaz. Mutfağa giderim bir şey almak için ama almadan gelirim vs vs.

Oluyor işte haklısın.
Ben gerçek hayatta da isimleri hafızamda tutamam. Okuduğum kitaplar aklımda kalmaz. Mutfağa giderim bir şey almak için ama almadan gelirim vs vs.
hahahah. aynı ben . ama şu aralar daha iyiyim . bu yıl daha hafızalı geçti. yediklerimle de ilgili olabilir diye düşünüyorum . inşallah öyledir .

afiyet olsun . porsiyonlarını iyice küçülttün sanıyorum . demi. kaselerin küçüldü.
sen de içeceklere yönel kuzum.
Dun fazla yedim ya bugün yarin daha az yemem lazim bol bol içecek iciyorum karnimda agriyor reglden tadım yok bugün
Ayn cnm bu hafta marketten aldım bazı şeyleri yeşillikler iyi değildi sadece ıspanak aldım yeşil olarak aksam haslayip yicem

Regl gekirken meto cok hizlaniyor kilo olmamistir i sallah cnim merak etme sen

kuzum . yapmışsın . ve çok da beğenmişsin anladığm kadarıyla. afiyet olsun
Aaa herşeyi yazmışım beğendiğimi mi yazmamışım çok beğendim canım

kızçenle ilgili güzel haberleri bekliyoruz kuzum
Çok şükür kızımla ilgili herşeyi güzel gidiyor 1950 g olmuş stresten uzak dur dedi mümkünse çocuklar içinde annen gelsin dedi ama nerdeee
Canım kızın nerde ki?
içimde

sen törpüledin ama benim içimdeki canavar azdı valla
ben cevizle peynir yemeyi severim ama bildiğimden değil yakıştırdığımdan
Yok canım en büyüğü 4,5 yaşında 3.yolda 23 nisanda geliyor inşallah ben kızımla buluşacam derken latife yaptım

iste beden aslinda o ikisini kendi yakistiriyor ceviz ve peyniri yani oyle akilli ki su bedenimiz keske dinlesek
Ispanak kavurdum az yagda ondan yedim yarim tabak azcik peynir ve 2 kaşık yoğurt azda haşlanmış karnabahar
Şimdide kahve iciyorum
Pamukkk 500 milyonuncu kez karatay yapmak istiorum bnde ama kesin yarin fikrim degisir

iste beden aslinda o ikisini kendi yakistiriyor ceviz ve peyniri yani oyle akilli ki su bedenimiz keske dinlesek

Pamukkk 500 milyonuncu kez karatay yapmak istiorum bnde ama kesin yarin fikrim degisir
kuzum niye .karatay zor bi beslenme tarzı değil ki. ne fikrini değiştiriyor .
isveç diyeti desen anlarım da . karatay bu . en kolay beslenme yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…