evet . ağzım boş durmasın ama içecek olsun . öyle severim . kahve biter , çay içerim , çay biter soda.Var buyur gel
Hadi hayırlı haberler ile gel inşallah sabah sporunu da yapmissin ne guzel
Baya içecek yapmissin cnm seviyorsun içecekleri bos oturamayanlardansin illa önünde bir içecek olucak degilmi esimde ayni bittikce yenilerim
Brokolili yumurta nasıl oldu tercih edeceğimi sanmıyorum ama sağlıklı olmuş
Dun bizim evdede karnaba
har mantısı vardı kv istedi 3.kez denk geldi
Ay sabah sabah guldurdun beni :)
afiyet olsun . porsiyonlarını iyice küçülttün sanıyorum . demi. kaselerin küçüldü.Günaydın kızlar
Sabah ilik limonlu su
Kahve
Keten tohumlu küçük kase peynir
Cay,cay,cay
ayy beni de guldurdun valla
afiyet olsun cnim peynirine maydonoz dograrsan guzel olur ama yesilligim kalmadi pazara gtcem diodun sanki bu aradaGünaydın kızlar
Sabah ilik limonlu su
Kahve
Keten tohumlu küçük kase peynir
Cay,cay,cay
Herkesi güldürdüm bu sabah:)))ayy beni de guldurdun valla
Beni aranızda idare edinhayal hatun da napsın . kızımla buluşmaya gidiyorum deyince Eki Görüntüle 2245089 Eki Görüntüle 2245090
olabilir kuzum . buluşmaya gidiyorum deyince. sen de sık takipte değildin bi ara. kalabalığız da . karışmıştır . benim de çok yaptığım bi şey .Herkesi güldürdüm bu sabah:)))
Yaa bakma gruptaki herkesi tam tanımıyorum daha, kim hangi şehirde yaşıyor kaç çocuğu var mesleği ne vs bazan karışabiliyor. Dedim acaba nadalın yatılı okuyan bir kızı vardı da ben mi kaçırdım:)
Oluyor işte haklısın.olabilir kuzum . buluşmaya gidiyorum deyince. sen de sık takipte değildin bi ara. kalabalığız da . karışmıştır . benim de çok yaptığım bi şey .
hahahah. aynı ben . ama şu aralar daha iyiyim . bu yıl daha hafızalı geçti. yediklerimle de ilgili olabilir diye düşünüyorum . inşallah öyledir .Oluyor işte haklısın.
Ben gerçek hayatta da isimleri hafızamda tutamam. Okuduğum kitaplar aklımda kalmaz. Mutfağa giderim bir şey almak için ama almadan gelirim vs vs.
Dun fazla yedim ya bugün yarin daha az yemem lazim bol bol içecek iciyorum karnimda agriyor reglden tadım yok bugünafiyet olsun . porsiyonlarını iyice küçülttün sanıyorum . demi. kaselerin küçüldü.
sen de içeceklere yönel kuzum.
Ayn cnm bu hafta marketten aldım bazı şeyleri yeşillikler iyi değildi sadece ıspanak aldım yeşil olarak aksam haslayip yicemayy beni de guldurdun valla
afiyet olsun cnim peynirine maydonoz dograrsan guzel olur ama yesilligim kalmadi pazara gtcem diodun sanki bu arada
Bir de aidin salihin kitabinda yaziyor eskiler peyniri hep cevizle birlestirirlermis sindirimi kolay oluyormus demis
Regl gekirken meto cok hizlaniyor kilo olmamistir i sallah cnim merak etme senDun fazla yedim ya bugün yarin daha az yemem lazim bol bol içecek iciyorum karnimda agriyor reglden tadım yok bugün
Ayn cnm bu hafta marketten aldım bazı şeyleri yeşillikler iyi değildi sadece ıspanak aldım yeşil olarak aksam haslayip yicem
Umarım cnm ben yinede dikkat edeyimRegl gekirken meto cok hizlaniyor kilo olmamistir i sallah cnim merak etme sen
Aaa herşeyi yazmışım beğendiğimi mi yazmamışım çok beğendim canımkuzum . yapmışsın . ve çok da beğenmişsin anladığm kadarıyla. afiyet olsun
Çok şükür kızımla ilgili herşeyi güzel gidiyor 1950 g olmuş stresten uzak dur dedi mümkünse çocuklar içinde annen gelsin dedi ama nerdeee
kızçenle ilgili güzel haberleri bekliyoruz kuzum
içimdeCanım kızın nerde ki?
sen törpüledin ama benim içimdeki canavar azdı vallabnce d3 saldirmamak konusunda 11. Gunum falan oldu sanirsam
biz karisik yapiyoruz herkes kendi bu yesine gore
cnimcim o kurabiye cok yediriyor bir de bliosun biz senle kurabiye canavariydik cok sukur gecti o yuzden evde durursa yersin
Cok yoruldum ama degdi kuzum
Snde baya baya yorulmussun dun yine
ben cevizle peynir yemeyi severim ama bildiğimden değil yakıştırdığımdanayy beni de guldurdun valla
afiyet olsun cnim peynirine maydonoz dograrsan guzel olur ama yesilligim kalmadi pazara gtcem diodun sanki bu arada
Bir de aidin salihin kitabinda yaziyor eskiler peyniri hep cevizle birlestirirlermis sindirimi kolay oluyormus demis
Yok canım en büyüğü 4,5 yaşında 3.yolda 23 nisanda geliyor inşallah ben kızımla buluşacam derken latife yaptımHerkesi güldürdüm bu sabah:)))
Yaa bakma gruptaki herkesi tam tanımıyorum daha, kim hangi şehirde yaşıyor kaç çocuğu var mesleği ne vs bazan karışabiliyor. Dedim acaba nadalın yatılı okuyan bir kızı vardı da ben mi kaçırdım:)
iste beden aslinda o ikisini kendi yakistiriyor ceviz ve peyniri yani oyle akilli ki su bedenimiz keske dinleseksen törpüledin ama benim içimdeki canavar azdı valla
ben cevizle peynir yemeyi severim ama bildiğimden değil yakıştırdığımdan
Yok canım en büyüğü 4,5 yaşında 3.yolda 23 nisanda geliyor inşallah ben kızımla buluşacam derken latife yaptım
Pamukkk 500 milyonuncu kez karatay yapmak istiorum bnde ama kesin yarin fikrim degisirIspanak kavurdum az yagda ondan yedim yarim tabak azcik peynir ve 2 kaşık yoğurt azda haşlanmış karnabahar
Şimdide kahve iciyorum
kuzum niye .karatay zor bi beslenme tarzı değil ki. ne fikrini değiştiriyor .iste beden aslinda o ikisini kendi yakistiriyor ceviz ve peyniri yani oyle akilli ki su bedenimiz keske dinlesek
Pamukkk 500 milyonuncu kez karatay yapmak istiorum bnde ama kesin yarin fikrim degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?