of of. Allah kolaylık versinsen törpüledin ama benim içimdeki canavar azdı valla
ben cevizle peynir yemeyi severim ama bildiğimden değil yakıştırdığımdan
Yok canım en büyüğü 4,5 yaşında 3.yolda 23 nisanda geliyor inşallah ben kızımla buluşacam derken latife yaptım
Cnim kesinlikle cok basit birincisi beynim herhangi bir diyete karsi direniyor ikincisi de artik bedenen kendimi iyi hissettigim icin ben sana surekli olan bisey bulmaya calisiyorum beynim istemiyorkuzum niye .karatay zor bi beslenme tarzı değil ki. ne fikrini değiştiriyor .
isveç diyeti desen anlarım da . karatay bu . en kolay beslenme yolu.
tamam canım anladım .Cnim kesinlikle cok basit birincisi beynim herhangi bir diyete karsi direniyor ikincisi de artik bedenen kendimi iyi hissettigim icin ben sana surekli olan bisey bulmaya calisiyorum beynim istemiyor
afiyet olsun kuzum . hastaneye giderken falan neden çantana elma ya da sağlıklı atıştırmalık koymadğını merak ettim . aç kalırım korkusuyla ben alırdım diye düşünüyorum .Sabah
1 simit
1 bardak ayran
Öğle
1 simit
1 bardak ayran
Şimdi evdeyim sabahtan beri dışarılardaydım güzel bir kahve içip kendime geleyim akşam için kısır yapıcam yanına da çorba yapacam ama ne çorbası yapacam bilmiyorum
Aaa oğlum hoşbeş yerken 2 tane de ondan yemiştim unutuyordum
o zaman kendini tanıtıp kaç yaşındasın evli misin çocuk var mı okuyor musun gibiEvet evet bana karatay diyeti lazım tek başıma olunca gitmiyor bi şeyler
Canım ben yerli dizi izlemiyorum epeydir..Fi yi de ehh işte diyorum..Millet bayıldı amaikiniz de tavsiye etmiştiniz diye aklımda kalmış ama sen deyince hatırladım evet.
Dizi nasıl peki, tavsiye eder misin?
Beni aranızda idare edin
Oy oy maşallah kuzuyaAaa herşeyi yazmışım beğendiğimi mi yazmamışım çok beğendim canım
Çok şükür kızımla ilgili herşeyi güzel gidiyor 1950 g olmuş stresten uzak dur dedi mümkünse çocuklar içinde annen gelsin dedi ama nerdeee
içimde
Haklısın canım ama benim planlar böyle değildi herşey spontan kendiliğinden oldu niyetin hızlıca hastane işini halledip eve gelip güzel kahvaltı yapmaktı sonra okula gitmekti ama hastane uzun sürünce hastaneden okula geçtim uzun süredir simit canım istiyordu sanki bunu fırsat bildim itiraf ediyorum çok güzel geldiafiyet olsun kuzum . hastaneye giderken falan neden çantana elma ya da sağlıklı atıştırmalık koymadğını merak ettim . aç kalırım korkusuyla ben alırdım diye düşünüyorum .
ceviz . fındık . elma .kuru kayısı , kuru üzüm gibi atıştırmalıklar mesela.
gün içinde sağlıklı bi şey yok kuzum bu yazdıklarında . kendini de düşün , bebişi de.
Cnm senin hedef 60 ti ya yıllardır beynin adapte olmuş kitlenmiş sanki bol bol 55 olucam fln de gün içinde belki ise yarariste beden aslinda o ikisini kendi yakistiriyor ceviz ve peyniri yani oyle akilli ki su bedenimiz keske dinlesek
Pamukkk 500 milyonuncu kez karatay yapmak istiorum bnde ama kesin yarin fikrim degisir
Yaşları çok yakınmış allah yardım etsin canımsen törpüledin ama benim içimdeki canavar azdı valla
ben cevizle peynir yemeyi severim ama bildiğimden değil yakıştırdığımdan
Yok canım en büyüğü 4,5 yaşında 3.yolda 23 nisanda geliyor inşallah ben kızımla buluşacam derken latife yaptım
bende karatay kajvaltisi yapamiorum cok fazla yemek kahvaltida midemi bulandiriyor ben az ve sk yemeliyim sanki senin gbi o dedigin video vardi ya o kiz gbiyim ben birazciktamam canım anladım .
ama karatay da da sanıyorum katı kurallı yiyecekler yok . bizim hep yediğimiz şeyler
şu ara ben kahvaltı yapmıyorum . onun yerine sütlü içecek içiyorum mesela . karatay yapmak istemem şu ara ben de . vaktim yok çünkü.
evde oludğum zamanlar olabilir ancak .
2 öğün beslenip kahvaltıyı saat 9 oa 10 da yapıp olabilir . çalışırken mümkün değil .
öğlen öğünümü yedim . 1 tabak karnıbahar
4 kaşık lor ve 2 yumurtalı omlet
1 greyfurt . 1 yeşil elma
1 paket etifoorm
şu an tatlı istiyor canım . yeterli gelmedi .
kurukayısı yiycem birazdan
bir arkadasimiz yapiyor sende yapablirsin istersen bizde herkesin bedeni farkli o yuzden herkes bedenine gore yapiyorEvet evet bana karatay diyeti lazım tek başıma olunca gitmiyor bi şeyler
dgru diosun cnim zaten 60 a milyon yilda dustum 55 asla olmaz ben en iyisi kilomu koruyayimCnm senin hedef 60 ti ya yıllardır beynin adapte olmuş kitlenmiş sanki bol bol 55 olucam fln de gün içinde belki ise yarar
Amin canım 4 sene sonrasını hayal ediyorum mutlu oluyorum ama her yaşları ayrı güzel şimdi parktayız mutluluklarını bir görsen sadece bana biraz zor oluyor ama cennet boşuna mı ayaklarımızın altında günümüze hamdolsunYaşları çok yakınmış allah yardım etsin canım
Canım 4 km yürüdüğünde kaç adım atılıyor benimde bugün 9500 görünüyor ama tel hep cebimde değildi birgün hiç cebimden çıkarmayacağım acaba ben günlük kaç adım atıyorumYediklerimin pişmanlığıyla belim az ağrısa da yürüyüşe çıktım
4 km yürüyüş cepteToplamda gün içinde 10185 adım olmuş..Erimiştir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?