Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

of of. Allah kolaylık versin
daha doğuma var . o yüzden biraz daha bekle annen için . hiç olmasza daha kolaylar . şu an kolaylanmaya ihtiyacın da yoktur belki. ama bebek gelince olacak mecbur

kuzum niye .karatay zor bi beslenme tarzı değil ki. ne fikrini değiştiriyor .
isveç diyeti desen anlarım da . karatay bu . en kolay beslenme yolu.
Cnim kesinlikle cok basit birincisi beynim herhangi bir diyete karsi direniyor ikincisi de artik bedenen kendimi iyi hissettigim icin ben sana surekli olan bisey bulmaya calisiyorum beynim istemiyor

Cnim kesinlikle cok basit birincisi beynim herhangi bir diyete karsi direniyor ikincisi de artik bedenen kendimi iyi hissettigim icin ben sana surekli olan bisey bulmaya calisiyorum beynim istemiyor
tamam canım anladım .
ama karatay da da sanıyorum katı kurallı yiyecekler yok . bizim hep yediğimiz şeyler
şu ara ben kahvaltı yapmıyorum . onun yerine sütlü içecek içiyorum mesela . karatay yapmak istemem şu ara ben de . vaktim yok çünkü.
evde oludğum zamanlar olabilir ancak .
2 öğün beslenip kahvaltıyı saat 9 oa 10 da yapıp olabilir . çalışırken mümkün değil .

öğlen öğünümü yedim . 1 tabak karnıbahar
4 kaşık lor ve 2 yumurtalı omlet
1 greyfurt . 1 yeşil elma
1 paket etifoorm

şu an tatlı istiyor canım . yeterli gelmedi .
kurukayısı yiycem birazdan

Sabah
1 simit
1 bardak ayran

Öğle
1 simit
1 bardak ayran

Şimdi evdeyim sabahtan beri dışarılardaydım güzel bir kahve içip kendime geleyim akşam için kısır yapıcam yanına da çorba yapacam ama ne çorbası yapacam bilmiyorum

Aaa oğlum hoşbeş yerken 2 tane de ondan yemiştim unutuyordum

afiyet olsun kuzum . hastaneye giderken falan neden çantana elma ya da sağlıklı atıştırmalık koymadğını merak ettim . aç kalırım korkusuyla ben alırdım diye düşünüyorum .
ceviz . fındık . elma .kuru kayısı , kuru üzüm gibi atıştırmalıklar mesela.
gün içinde sağlıklı bi şey yok kuzum bu yazdıklarında . kendini de düşün , bebişi de.

Evet evet bana karatay diyeti lazım tek başıma olunca gitmiyor bi şeyler
o zaman kendini tanıtıp kaç yaşındasın evli misin çocuk var mı okuyor musun gibi
daha sonra da günlük menülerini yazabilirsin . ne yedin ne içtin. ne dersin.
tam karatay yapan yok burda. biz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.

ikiniz de tavsiye etmiştiniz diye aklımda kalmış ama sen deyince hatırladım evet.
Dizi nasıl peki, tavsiye eder misin?
Canım ben yerli dizi izlemiyorum epeydir..Fi yi de ehh işte diyorum..Millet bayıldı ama Masum u tavsiye ederim..Ali Atay, Haluk bilginer,Sonra yine Haluk bilginerin Şahsiyet süper bence..Ben yabancı How i met your mother 6. sezonunu bitiriyorum ve çok iyi gidiyor..Çok komik..
Beni aranızda idare edin

Oy oy maşallah kuzuya

Selam kızlar....bugün kahvaltım tandır lavaşı arası peynir zeytin ve hindi salam
öğlen

etli pilav(açtım yedim maalesef)
haşlama sebze yoğurtlu
2 tulumba

arada ince simit yedim

akşam

tavuk ızgara
bulgur pilavı

şimdi de çay içiyorum..Bu regl beni canavara çevirdi A dostlar...

Haklısın canım ama benim planlar böyle değildi herşey spontan kendiliğinden oldu niyetin hızlıca hastane işini halledip eve gelip güzel kahvaltı yapmaktı sonra okula gitmekti ama hastane uzun sürünce hastaneden okula geçtim uzun süredir simit canım istiyordu sanki bunu fırsat bildim itiraf ediyorum çok güzel geldi

iste beden aslinda o ikisini kendi yakistiriyor ceviz ve peyniri yani oyle akilli ki su bedenimiz keske dinlesek

Pamukkk 500 milyonuncu kez karatay yapmak istiorum bnde ama kesin yarin fikrim degisir
Cnm senin hedef 60 ti ya yıllardır beynin adapte olmuş kitlenmiş sanki bol bol 55 olucam fln de gün içinde belki ise yarar

Aksam olarak
1 tam patates yemeğin içinden seçtim.yaninda 1 -2 kasik ıspanak kavurma 1 kaşık yoğurt
Gün içinde cay,greentea,kahve içtim bence fena değildi bugün

Tam liste yazayım
Saat 09.00 gibi küçük bir kase keten tohumlu peynir
13:30 gibi ıspanak kavurma 1 orta tabak 2 kaşık yoğurt,2 dilim otlu peynir,avucum kadar haşlanmış karnabahar
17:30 1 tam patates yemeğin içinden,2 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt
Su 1,5 litre oldu bugün spor yapmadım canimda istemiyor

Yaşları çok yakınmış allah yardım etsin canım

bende karatay kajvaltisi yapamiorum cok fazla yemek kahvaltida midemi bulandiriyor ben az ve sk yemeliyim sanki senin gbi o dedigin video vardi ya o kiz gbiyim ben birazcik
Evet evet bana karatay diyeti lazım tek başıma olunca gitmiyor bi şeyler
bir arkadasimiz yapiyor sende yapablirsin istersen bizde herkesin bedeni farkli o yuzden herkes bedenine gore yapiyor
Cnm senin hedef 60 ti ya yıllardır beynin adapte olmuş kitlenmiş sanki bol bol 55 olucam fln de gün içinde belki ise yarar
dgru diosun cnim zaten 60 a milyon yilda dustum 55 asla olmaz ben en iyisi kilomu koruyayim
Senin menu gayet guzelmis bugun

Bnd3 menumu yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek
1 kasik lor
Domates ve salatalik
Oglen
1 tatli k zaytinyagi dokulmus 1 dilim oeynir
1 tatli kasagi bal
1 dilim ekme
Ikind
Esime islak kek yaotim 2 veya 3 catal ondan
1 kuru kayisi
10 fistik 4 badem
Aksam
2 kasik yogurt 2 kasik pilav 2 kasik fasukye ve 2 kasik tavuk sote
Az az yedim ama karisti bugun hic sevmedigim sey karistirmak

Yaşları çok yakınmış allah yardım etsin canım
Amin canım 4 sene sonrasını hayal ediyorum mutlu oluyorum ama her yaşları ayrı güzel şimdi parktayız mutluluklarını bir görsen sadece bana biraz zor oluyor ama cennet boşuna mı ayaklarımızın altında günümüze hamdolsun

Yediklerimin pişmanlığıyla belim az ağrısa da yürüyüşe çıktım
4 km yürüyüş cepte Toplamda gün içinde 10185 adım olmuş..Erimiştir heralde
Canım 4 km yürüdüğünde kaç adım atılıyor benimde bugün 9500 görünüyor ama tel hep cebimde değildi birgün hiç cebimden çıkarmayacağım acaba ben günlük kaç adım atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…