Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeğim:

1 tabak haşlanmış brokoli-karnabahar
1 kase yoğurt
1 kupa sütlü neskafe
1 avuç leblebi
2 hurma

Bunların hepsini aynı anda yemedim ama toplam bir saat içinde yedim ve 18.40 gibi yemeğim bitmişti. Bugün meyve, kahve, leblebi ne yiyeceksem hepsini peşin peşin yedim rahatladım:)) akşam yemeğinden sonra bir şey yememiş oldum iyi oldu:)

Yediklerimin pişmanlığıyla belim az ağrısa da yürüyüşe çıktım
4 km yürüyüş cepte Toplamda gün içinde 10185 adım olmuş..Erimiştir heralde
ben bugun yuruyemedim yaa hava kotuydu cok sinir oldum ne guzel yurumussun cnm yakmissindir
Canım 4 km yürüdüğünde kaç adım atılıyor benimde bugün 9500 görünüyor ama tel hep cebimde değildi birgün hiç cebimden çıkarmayacağım acaba ben günlük kaç adım atıyorum
Cok iyi atmissin cnim bugun

ben bugun yuruyemedim yaa hava kotuydu cok sinir oldum ne guzel yurumussun cnm yakmissindir

Cok iyi atmissin cnim bugun
Canım bençok oturmayı bilmiyorum her günüm böyle geçiyor ama yine kilo alıyorum bu ay 3 buçuk kilo almışım doktorum sana göre çok iyi dedi beni bildiği için

Canım bençok oturmayı bilmiyorum her günüm böyle geçiyor ama yine kilo alıyorum bu ay 3 buçuk kilo almışım doktorum sana göre çok iyi dedi beni bildiği için
Cnim rutin atilan 10 bin adim kilo verdirmiyor cnku kilo verdiren sey bu adimi hizli hizli ve tek seferde atmak bu nedenle kilo aliyorsundur kuzum

Sen hemen yiyip okula gittiğin için uzun uzadıya kahvaltı yapamiyorsun cnm ayak üstü yeyip cikiyorsundur diye düşünüyorum ben uzun tutuyorum kahvaltıyı çokça cay iciyorum yaninda doydugumu anlıyorum mutlu oluyorum ve saatlerce enerjim yerinde oluyor
Senin menüde güzel bürde ne sorucam okuldaki yemekler nasıl çıkıyor iyimi pek görmüyorum öğle yemeği sendede

Iyi cikiyor cnim ama bu ara hep evden goturdum heo cig sebze yedim o yuzden oglen yemegi gormemissindir bugun evdeydim kajvalti yaptim oglen yemegi niyetine esimle
Karatayda bnde tok oldugum icin cok mutlu hissediyordum cnimcim ama sabah az yiyip cikmayi tercih ediorum dedigin gbi

Öncelikle iyi geceler,
18 yaşındayım istanbul da yaşıyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum bu seme üniversiteye hazırlanıyorum. Tabii hiç bir zaman zayıf bir insan olamadım âmâ bu bi sorun değil benim için. Sorun olan fiziksel bozukluğum. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın, üstüm altıma göre oranla daha ince olarak nitelendirilebilir. Bu fizikte bana baba tarafından gelen bir miras.. Lise hayatımdan beri kilo vermeye çalışıyorum. Bir ara 8 9 kilo kadar verdim ama zaman içinde geri almşım. Sınav stresi vs sanırım. Çok yemek yiyen bir insan değilim fakat abur cubur fast food ve hareketsiz yaşam elbette. Bu kararı 17 gün önce aldım o gün evde 74.8 kilogram çıktım dün tartıyaçıktığımda ise 73 ile karşılaştım. Devlete ait bir yere diyetisyene gittim orda 76 çıktım bilemiyorum. Oraya da sadece yağ oranım vs bilmek için gittim verdiği şeyleri uygulamıyorum çünkü 6 öğün bana göre olan bir şey değil dershane ders çalışma vs derken 6 öğün yemem imkansız. Bu yüzden karatay benim tercihim fakat tamı tamına uyamıyorum. O yumurtayı sabah ekmeksiz yiyemiyorum midem almıyor bu yüzden kepekli 1 dilim ekmek yiyorum sadece. Evde kondüsyon bisikletim var ona biniyorum ve günlük koşuşturma içinde em az 6 bin adim atmak zorunda kalıyorum keyfi bişey değil yani. Bu arada boyum 1.60 :)

Günaydın kendine inanırsan başaracağım eminim ancak sende bölgesel kilolar var o yüzden spor destekli gitmen gerekiyor haftada 3 gün spor salonuna gitmeye vakit ayırırsan sporlarına düzene girer
Başarılar diliyorum pes etmek yok

sen karatay tarzi beslen ama mukemmel yapmana gerek yok cnku zaten fast food ve abur cuburu kesip bedenin icin yediginde yasin da kucuk oldugu icin direk gidecek kilolar merak etme sadece beslenmeni acilen duzeltmen gerekiyor vir de menu oaylas ki bakalim yorum yapalim menulerine
Herkese iyi geceler
Yeni üye alıyor musunuz kızlar?
Bende katılmak istiyorum aranıza
Hosgeldin geleblirsin tabiki

Bende karatay yapıyorum 1 aydır birebir yapamiyorum evimdeki yiyeceklerime gore yapıyorum mesela ev yoğurdu yoksa market yoğurdu paket sut gibi yada sasirtma yapiyorum oruc tutuyorum vs.
sabah bende ekmeksiz yapamazdim ama alistim 1 ay oldu
Sen daha hızlı verirsin metobolizman daha hızlı çalışır yasin genç bolgesel için spor şart benimde kollarim çok kalındı sporla inceldi biraz
Herkese iyi geceler
Yeni üye alıyor musunuz kızlar?
Bende katılmak istiyorum aranıza
Hoşgeldin tabiki buyur
Herkese gunaydin kizlar sabah limonlu elmali cubuk tarcinli ve ayy adini unuttum bisey daha vardi hah karanfilli su ictim elma sirkesi de koyacaktim ama unutmusum okula gdiorum saniyorum ki kahve icecegim
Günaydın cnmm besleyici detoks suyu icmissin ohhh yarasin

kuzum . gayet güzel yemişsin . afiye t olsun . meyve yoktu dün demi. dikkat et . meyveyi de ye . meyve yiyemediğin günlerde yarım limon ya da tam limonu sık suyuna . öyle tüket . c vitamini lazım .
afiyet olsun kuzum .
Öğlen ton balıklı salata yaptım, küçük kase tarhana çorbası, küçük bir portakal ve bir kivi yedim.
Demirleke öğlen özellikle meyve yedim bakalım ne olacak:)
afiyet olsun . bakalım ne oldu . akşam kaçtı mı yine. akşamı sıvılarla dolu dolu geçir .

afiyet olsun . akşam naptın . 12. gündü dün demi. mutfağa girdin mi. akşam.
Yediklerimin pişmanlığıyla belim az ağrısa da yürüyüşe çıktım
4 km yürüyüş cepte Toplamda gün içinde 10185 adım olmuş..Erimiştir heralde
bakalım . yarın tartıda görürüz artık erimiş mi
evet iyi olmuş . peşin peşin ye kuzum

hoş geldin tekrar .
diyetisyene de gitmişsin . illa ki onun da önerisi olmuştur .
günde 6 öğün yeme derken ara atıştırmaları kastetmiş olabilir misin .
dershane ve gün içinde dışarıda oludğun zamanlarda çantanda elma . havuç . ceviz içi . fındık . badem . muz gibi yiyecekler taşıyabilir ve bunları ara öğün yapabilirsin . ara öğünler için doktorunun vermiş olduu bir liste illa vardır diye düşünüyorum .
yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorsan ekmeği de zamanla azaltabilirsin . gün be gün ekmek boyutunu küçülterek . ben de kahvaltıda ekmek yiyemiyorum . ekmeği günlük 1 dilim kadar tüketirim belki . ki onu da sanmıyorum .

ama etifoorm yiyorum . ekmek sayılıyorsa. arada çubuk kraker yiyorum . ekmek sayılabilir belki bu da .
bir de bu sabah waffle yaptım kahvaltı için . 1 tane yedim . üzerine bi şey sürmeden . içine bi şey koymadan . onu da otobüse koştururken yolda yedim .
bizim de çalıştığımız için günlerimiz koşturmacalı geçiyor . sadece sabah ve akşam yalnız böyleyiz . gün içinde masa başı çalışıyorum 8 saat .

boyuna göre kilon çokmuş kuzu. bunu başarabilirsin .
üni sınavlarına mi gireceksin .

akşam eve gidince çocuklara yemek hazırlarken (tavuklu patatesli çorba yaptım) sabahtan kalan pankekten atıştırdım biraz .
biraz portakal . 1 mini ekmek lokması ile tahin pekmez .

kahve yaptım . içine 1 bardak kadar süt kattım .

saat 11 gibi sodalı sulu içecek hazırladım içtim .

akşamı böyle kapattım .

dün işten çıkmadan saat 3 gibi 1 paket etiform açtım yedim . 3 kuru kayısı yedim . o yüzden akşam yemek istemedi canım . hazır kilo vermişken boşvermek istemedim.

bu sabah çocuklara waffle yaptım . 1 tane yedim ondan
yarım portakal . akşamdan kalmış. resmen çöpçü gibi oldum evde. kendime kahvaltı için vakit ayıramadığımdan tüm artıkları yiyorum .
neyse öğlen için
1 tabak ıspanak yemeği.
3 kaşık lor ve 2 domatesli 2 yumurtalı omlet
1 paket hindi füme .
2 yeşil elma
umarım doyarım .
doymadığım yerde etifoorm . kuru kayısı ile takviye mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…