- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
ben bugun yuruyemedim yaa hava kotuydu cok sinir oldum ne guzel yurumussun cnm yakmissindirYediklerimin pişmanlığıyla belim az ağrısa da yürüyüşe çıktım
4 km yürüyüş cepteToplamda gün içinde 10185 adım olmuş..Erimiştir heralde
Cok iyi atmissin cnim bugunCanım 4 km yürüdüğünde kaç adım atılıyor benimde bugün 9500 görünüyor ama tel hep cebimde değildi birgün hiç cebimden çıkarmayacağım acaba ben günlük kaç adım atıyorum
Canım bençok oturmayı bilmiyorum her günüm böyle geçiyor ama yine kilo alıyorum bu ay 3 buçuk kilo almışım doktorum sana göre çok iyi dedi beni bildiği içinben bugun yuruyemedim yaa hava kotuydu cok sinir oldum ne guzel yurumussun cnm yakmissindir
Cok iyi atmissin cnim bugun
Cnim rutin atilan 10 bin adim kilo verdirmiyor cnku kilo verdiren sey bu adimi hizli hizli ve tek seferde atmak bu nedenle kilo aliyorsundur kuzumCanım bençok oturmayı bilmiyorum her günüm böyle geçiyor ama yine kilo alıyorum bu ay 3 buçuk kilo almışım doktorum sana göre çok iyi dedi beni bildiği için
Sen hemen yiyip okula gittiğin için uzun uzadıya kahvaltı yapamiyorsun cnm ayak üstü yeyip cikiyorsundur diye düşünüyorum ben uzun tutuyorum kahvaltıyı çokça cay iciyorum yaninda doydugumu anlıyorum mutlu oluyorum ve saatlerce enerjim yerinde oluyorbende karatay kajvaltisi yapamiorum cok fazla yemek kahvaltida midemi bulandiriyor ben az ve sk yemeliyim sanki senin gbi o dedigin video vardi ya o kiz gbiyim ben birazcik
bir arkadasimiz yapiyor sende yapablirsin istersen bizde herkesin bedeni farkli o yuzden herkes bedenine gore yapiyor
dgru diosun cnim zaten 60 a milyon yilda dustum 55 asla olmaz ben en iyisi kilomu koruyayim
Senin menu gayet guzelmis bugun
Iyi cikiyor cnim ama bu ara hep evden goturdum heo cig sebze yedim o yuzden oglen yemegi gormemissindir bugun evdeydim kajvalti yaptim oglen yemegi niyetine esimleSen hemen yiyip okula gittiğin için uzun uzadıya kahvaltı yapamiyorsun cnm ayak üstü yeyip cikiyorsundur diye düşünüyorum ben uzun tutuyorum kahvaltıyı çokça cay iciyorum yaninda doydugumu anlıyorum mutlu oluyorum ve saatlerce enerjim yerinde oluyor
Senin menüde güzel bürde ne sorucam okuldaki yemekler nasıl çıkıyor iyimi pek görmüyorum öğle yemeği sendede
Günaydın kendine inanırsan başaracağım eminim ancak sende bölgesel kilolar var o yüzden spor destekli gitmen gerekiyor haftada 3 gün spor salonuna gitmeye vakit ayırırsan sporlarına düzene girerÖncelikle iyi geceler,
18 yaşındayım istanbul da yaşıyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum bu seme üniversiteye hazırlanıyorum. Tabii hiç bir zaman zayıf bir insan olamadım âmâ bu bi sorun değil benim için. Sorun olan fiziksel bozukluğum. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın, üstüm altıma göre oranla daha ince olarak nitelendirilebilir. Bu fizikte bana baba tarafından gelen bir miras.. Lise hayatımdan beri kilo vermeye çalışıyorum. Bir ara 8 9 kilo kadar verdim ama zaman içinde geri almşım. Sınav stresi vs sanırım. Çok yemek yiyen bir insan değilim fakat abur cubur fast food ve hareketsiz yaşam elbette. Bu kararı 17 gün önce aldım o gün evde 74.8 kilogram çıktım dün tartıyaçıktığımda ise 73 ile karşılaştım. Devlete ait bir yere diyetisyene gittim orda 76 çıktım bilemiyorum. Oraya da sadece yağ oranım vs bilmek için gittim verdiği şeyleri uygulamıyorum çünkü 6 öğün bana göre olan bir şey değil dershane ders çalışma vs derken 6 öğün yemem imkansız. Bu yüzden karatay benim tercihim fakat tamı tamına uyamıyorum. O yumurtayı sabah ekmeksiz yiyemiyorum midem almıyor bu yüzden kepekli 1 dilim ekmek yiyorum sadece. Evde kondüsyon bisikletim var ona biniyorum ve günlük koşuşturma içinde em az 6 bin adim atmak zorunda kalıyorum keyfi bişey değil yani. Bu arada boyum 1.60 :)
Buyur gel bizim topikk herkese açıkHerkese iyi geceler
Yeni üye alıyor musunuz kızlar?
Bende katılmak istiyorum aranıza
sen karatay tarzi beslen ama mukemmel yapmana gerek yok cnku zaten fast food ve abur cuburu kesip bedenin icin yediginde yasin da kucuk oldugu icin direk gidecek kilolar merak etme sadece beslenmeni acilen duzeltmen gerekiyor vir de menu oaylas ki bakalim yorum yapalim menulerineÖncelikle iyi geceler,
18 yaşındayım istanbul da yaşıyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum bu seme üniversiteye hazırlanıyorum. Tabii hiç bir zaman zayıf bir insan olamadım âmâ bu bi sorun değil benim için. Sorun olan fiziksel bozukluğum. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın, üstüm altıma göre oranla daha ince olarak nitelendirilebilir. Bu fizikte bana baba tarafından gelen bir miras.. Lise hayatımdan beri kilo vermeye çalışıyorum. Bir ara 8 9 kilo kadar verdim ama zaman içinde geri almşım. Sınav stresi vs sanırım. Çok yemek yiyen bir insan değilim fakat abur cubur fast food ve hareketsiz yaşam elbette. Bu kararı 17 gün önce aldım o gün evde 74.8 kilogram çıktım dün tartıyaçıktığımda ise 73 ile karşılaştım. Devlete ait bir yere diyetisyene gittim orda 76 çıktım bilemiyorum. Oraya da sadece yağ oranım vs bilmek için gittim verdiği şeyleri uygulamıyorum çünkü 6 öğün bana göre olan bir şey değil dershane ders çalışma vs derken 6 öğün yemem imkansız. Bu yüzden karatay benim tercihim fakat tamı tamına uyamıyorum. O yumurtayı sabah ekmeksiz yiyemiyorum midem almıyor bu yüzden kepekli 1 dilim ekmek yiyorum sadece. Evde kondüsyon bisikletim var ona biniyorum ve günlük koşuşturma içinde em az 6 bin adim atmak zorunda kalıyorum keyfi bişey değil yani. Bu arada boyum 1.60 :)
Hosgeldin geleblirsin tabikiHerkese iyi geceler
Bende karatay yapıyorum 1 aydır birebir yapamiyorum evimdeki yiyeceklerime gore yapıyorum mesela ev yoğurdu yoksa market yoğurdu paket sut gibi yada sasirtma yapiyorum oruc tutuyorum vs.Öncelikle iyi geceler,
Hoşgeldin tabiki buyurHerkese iyi geceler
Günaydın cnmm besleyici detoks suyu icmissin ohhh yarasinHerkese gunaydin kizlar sabah limonlu elmali cubuk tarcinli ve ayy adini unuttum bisey daha vardi hah karanfilli su ictim elma sirkesi de koyacaktim ama unutmusum okula gdiorum saniyorum ki kahve icecegim
kuzum . gayet güzel yemişsin . afiye t olsun . meyve yoktu dün demi. dikkat et . meyveyi de ye . meyve yiyemediğin günlerde yarım limon ya da tam limonu sık suyuna . öyle tüket . c vitamini lazım .Tam liste yazayım
Saat 09.00 gibi küçük bir kase keten tohumlu peynir
13:30 gibi ıspanak kavurma 1 orta tabak 2 kaşık yoğurt,2 dilim otlu peynir,avucum kadar haşlanmış karnabahar
17:30 1 tam patates yemeğin içinden,2 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt
Su 1,5 litre oldu bugün spor yapmadım canimda istemiyor
afiyet olsun kuzum .Haklısın canım ama benim planlar böyle değildi herşey spontan kendiliğinden oldu niyetin hızlıca hastane işini halledip eve gelip güzel kahvaltı yapmaktı sonra okula gitmekti ama hastane uzun sürünce hastaneden okula geçtim uzun süredir simit canım istiyordu sanki bunu fırsat bildim itiraf ediyorum çok güzel geldi
afiyet olsun . bakalım ne oldu . akşam kaçtı mı yine. akşamı sıvılarla dolu dolu geçir .Öğlen ton balıklı salata yaptım, küçük kase tarhana çorbası, küçük bir portakal ve bir kivi yedim.
Demirleke öğlen özellikle meyve yedim bakalım ne olacak:)
afiyet olsun . akşam naptın . 12. gündü dün demi. mutfağa girdin mi. akşam.Bnd3 menumu yazayim canlarim
Sabah
1 dilim ekmek
1 kasik lor
Domates ve salatalik
Oglen
1 tatli k zaytinyagi dokulmus 1 dilim oeynir
1 tatli kasagi bal
1 dilim ekme
Ikind
Esime islak kek yaotim 2 veya 3 catal ondan
1 kuru kayisi
10 fistik 4 badem
Aksam
2 kasik yogurt 2 kasik pilav 2 kasik fasukye ve 2 kasik tavuk sote
Az az yedim ama karisti bugun hic sevmedigim sey karistirmak
bakalım . yarın tartıda görürüz artık erimiş miYediklerimin pişmanlığıyla belim az ağrısa da yürüyüşe çıktım
4 km yürüyüş cepteToplamda gün içinde 10185 adım olmuş..Erimiştir heralde
evet iyi olmuş . peşin peşin ye kuzumAkşam yemeğim:
1 tabak haşlanmış brokoli-karnabahar
1 kase yoğurt
1 kupa sütlü neskafe
1 avuç leblebi
2 hurma
Bunların hepsini aynı anda yemedim ama toplam bir saat içinde yedim ve 18.40 gibi yemeğim bitmişti. Bugün meyve, kahve, leblebi ne yiyeceksem hepsini peşin peşin yedim rahatladım:)) akşam yemeğinden sonra bir şey yememiş oldum iyi oldu:)
hoş geldin tekrar .Öncelikle iyi geceler,
hoş geldin . kendini tanıt sen de bize. evli misin . kaç kilosun . boy kaç.Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?