Canimcim evet 12. Gun girdim mutfaga biraz peynir bir dilimle yedim acikmisim en son 16.30 da yenistim saldirmadim yani baktim tartida artiya gecmemis cok sukurafiyet olsun . akşam naptın . 12. gündü dün demi. mutfağa girdin mi. akşam.
bakalım . yarın tartıda görürüz artık erimiş miEki Görüntüle 2245435
evet iyi olmuş . peşin peşin ye kuzum
Bu hafta biraz şaşırtmalı gecsinde haftaya daha düzgün yerim dun limonlu 1 lt su içtim meyve yerine geçmiştir belkikuzum . gayet güzel yemişsin . afiye t olsun . meyve yoktu dün demi. dikkat et . meyveyi de ye . meyve yiyemediğin günlerde yarım limon ya da tam limonu sık suyuna . öyle tüket . c vitamini lazım .
afiyet olsun kuzum .
afiyet olsun . bakalım ne oldu . akşam kaçtı mı yine. akşamı sıvılarla dolu dolu geçir .
Yeter bence afiyet olsunbu sabah çocuklara waffle yaptım . 1 tane yedim ondan
yarım portakal . akşamdan kalmış. resmen çöpçü gibi oldum evde. kendime kahvaltı için vakit ayıramadığımdan tüm artıkları yiyorum .
neyse öğlen için
1 tabak ıspanak yemeği.
3 kaşık lor ve 2 domatesli 2 yumurtalı omlet
1 paket hindi füme .
2 yeşil elma
umarım doyarım .
doymadığım yerde etifoorm . kuru kayısı ile takviye mecburen.
hahah. şükür artıya geçmemiş .Canimcim evet 12. Gun girdim mutfaga biraz peynir bir dilimle yedim acikmisim en son 16.30 da yenistim saldirmadim yani baktim tartida artiya gecmemis cok sukur
aa güzelmiş . gebze ye mi gitceniz .Bu hafta biraz şaşırtmalı gecsinde haftaya daha düzgün yerim dun limonlu 1 lt su içtim meyve yerine geçmiştir belki
Bizim burada halkalı -gebze metro hattı açıldı 95 dk mis gebze denicez bakalım bu hafta ankarada 4 saatmis ne güzel oldu
Yeter bence afiyet olsun
kesinlikle etmişsin . bunu sorgulama bile .Kahvaltimi yaptım
1 küçük tabak ıspanak kavurması 1 kaşık yoğurt 1 kaşık kadar a101 in krec gibi olan beyaz peyniri indirimli diye denemek istedim boreklik peynirmis pek begenmedik yenilmezse buzluga aticam börek için
Kızlar diyet yaparken diyetim bitince sunu yicem bunu yicem diyordum diyetim bitince canım istemiyor artik nefsimi terbiye ettimmi sizce
Yok cnm buradan ister gebze için bin ister ankara için buradan kalkıyor aktarma yok çok iyi oldu arada değişiklik için gidebilirizaa güzelmiş . gebze ye mi gitceniz .
ankara nasıl . gebzeye kadar tren oradan otobus ile mi ankara ya geçeceksiniz .
kuzum nasıl ankara ya gideceksiniz .Yok cnm buradan ister gebze için bin ister ankara için buradan kalkıyor aktarma yok çok iyi oldu arada değişiklik için gidebiliriz
Buyur gel bizim topikk herkese açık
sen karatay tarzi beslen ama mukemmel yapmana gerek yok cnku zaten fast food ve abur cuburu kesip bedenin icin yediginde yasin da kucuk oldugu icin direk gidecek kilolar merak etme sadece beslenmeni acilen duzeltmen gerekiyor vir de menu oaylas ki bakalim yorum yapalim menulerine
Hosgeldin geleblirsin tabiki
Bende karatay yapıyorum 1 aydır birebir yapamiyorum evimdeki yiyeceklerime gore yapıyorum mesela ev yoğurdu yoksa market yoğurdu paket sut gibi yada sasirtma yapiyorum oruc tutuyorum vs.
sabah bende ekmeksiz yapamazdim ama alistim 1 ay oldu
Sen daha hızlı verirsin metobolizman daha hızlı çalışır yasin genç bolgesel için spor şart benimde kollarim çok kalındı sporla inceldi biraz
Hoşgeldin tabiki buyur
Günaydın cnmm besleyici detoks suyu icmissin ohhh yarasin
HErkese teşekkürler kızlar hoşbuldumhoş geldin . kendini tanıt sen de bize. evli misin . kaç kilosun . boy kaç.
yaş kaç.
Allah bağışlasın evlatlarınızı.Günaydın Kızlar kendimi tanıtayım
Nickim Hell_blau yani açık mavi yada bana göre gökyüzü mavisi :)
Yaş 28 boy 160 kilo 100.3 bundan önce yaklaşık 2 kilo verdim bugün kü sonuç 100.3 evliyim 1 oğlum 1 kızım var Allah bağışlasın:)
Ev hanımıyım lise mezunuyum yurtdışında yaşıyorum evlendiğimden beri
Eski bir Kk kullanıcısıyım
Yoğun kilo problemim ilk Doğumdan sonra başladı eskiden hep 60 kiloydum memnundum kendimden
Grubunuz hoşuma gitti bi denemek istedim
İnşallah sizlerle eğlenerek kilolarımızdan kurtuluruz
Hedef şimdilik 85 olsun benim için
Sonraki hedeflere Allah Kerim
Hosgeldin yasin daha cok genc o yuzden insallah bir an once vericeksin bu kiloyla yasamak saglik acisindan da zor bak bizim pamugumuz var 92 kiloyla basladi bikac ay once smdi 79 u gordu sen de baslamalisin cnim kendin ve cocuklarin icin insallah bizde hem motive ederiz hmde yardimci oluruzGünaydın Kızlar kendimi tanıtayım
Yaş 28 boy 160 kilo 100.3 bundan önce yaklaşık 2 kilo verdim bugün kü sonuç 100.3 evliyim 1 oğlum 1 kızım var Allah bağışlasın:)
Yoğun kilo problemim ilk Doğumdan sonra başladı eskiden hep 60 kiloydum memnundum kendimden
Allah bağışlasın eğer istersen tabiki yaparsın bende her doğumda bi 100e vurup 70lere geri çekiyorum şimdide 93,5 oldum daha doğuma 40 gün var ama doğumdan sonra kızların desteği ve benim çabamla verecem inşallah sende sporu ihmal etme sadece diyet yetmiyorGünaydın Kızlar kendimi tanıtayım
Spor salonuna gitmeye suanlık hiç bir şekilde vaktim yok, evde spor destekli anca.. teşekkür ediyorummGünaydın kendine inanırsan başaracağım eminim ancak sende bölgesel kilolar var o yüzden spor destekli gitmen gerekiyor haftada 3 gün spor salonuna gitmeye vakit ayırırsan sporlarına düzene girer
Başarılar diliyorum pes etmek yok
Tamamdır.. Teşekkür ediyorum umarım herşey güzel olurrsen karatay tarzi beslen ama mukemmel yapmana gerek yok cnku zaten fast food ve abur cuburu kesip bedenin icin yediginde yasin da kucuk oldugu icin direk gidecek kilolar merak etme sadece beslenmeni acilen duzeltmen gerekiyor vir de menu oaylas ki bakalim yorum yapalim menulerine
Hosgeldin geleblirsin tabiki
Yani birebir uymak zor oluyor elbette. Ama olabildiği en iyi durumda yapıcaz inşallah. Siz kilo verdiniz mi bu süreçte kaç kilo verdinjzBende karatay yapıyorum 1 aydır birebir yapamiyorum evimdeki yiyeceklerime gore yapıyorum mesela ev yoğurdu yoksa market yoğurdu paket sut gibi yada sasirtma yapiyorum oruc tutuyorum vs.
sabah bende ekmeksiz yapamazdim ama alistim 1 ay oldu
Sen daha hızlı verirsin metobolizman daha hızlı çalışır yasin genç bolgesel için spor şart benimde kollarim çok kalındı sporla inceldi biraz
Hoşgeldin tabiki buyur
Günaydın cnmm besleyici detoks suyu icmissin ohhh yarasin
Ya evet o şekilde taşıma olayı olabilir elbette. Diyetisyenden memnun kalmadım o klasik devlet hastanesi diyetisyenleri var ya onun gibi liste verdi gönderdi. Benim oradaki amacım da zaten yağ ölçümüne falan bakmakti. Kartay da ara öğün vs yok ya o yüzden öyle dedim:) evet üniversite sınavlarına hazırlanıyorum nasipse☺hoş geldin tekrar .
diyetisyene de gitmişsin . illa ki onun da önerisi olmuştur .
günde 6 öğün yeme derken ara atıştırmaları kastetmiş olabilir misin .
dershane ve gün içinde dışarıda oludğun zamanlarda çantanda elma . havuç . ceviz içi . fındık . badem . muz gibi yiyecekler taşıyabilir ve bunları ara öğün yapabilirsin . ara öğünler için doktorunun vermiş olduu bir liste illa vardır diye düşünüyorum .
yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorsan ekmeği de zamanla azaltabilirsin . gün be gün ekmek boyutunu küçülterek . ben de kahvaltıda ekmek yiyemiyorum . ekmeği günlük 1 dilim kadar tüketirim belki . ki onu da sanmıyorum .
ama etifoorm yiyorum . ekmek sayılıyorsa. arada çubuk kraker yiyorum . ekmek sayılabilir belki bu da .
bir de bu sabah waffle yaptım kahvaltı için . 1 tane yedim . üzerine bi şey sürmeden . içine bi şey koymadan . onu da otobüse koştururken yolda yedim .
bizim de çalıştığımız için günlerimiz koşturmacalı geçiyor . sadece sabah ve akşam yalnız böyleyiz . gün içinde masa başı çalışıyorum 8 saat .
boyuna göre kilon çokmuş kuzu. bunu başarabilirsin .
üni sınavlarına mi gireceksin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?