Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cnim rutin atilan 10 bin adim kilo verdirmiyor cnku kilo verdiren sey bu adimi hizli hizli ve tek seferde atmak bu nedenle kilo aliyorsundur kuzum
tabii spor yerine geçmediğini biliyorum canım ama çokta pasif değilim hareketli bir hayatım var onu demek istedim aslında benim neden aldığım ortada kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum son 40 gün
Spor salonuna gitmeye suanlık hiç bir şekilde vaktim yok, evde spor destekli anca.. teşekkür ediyorumm
Evde de spor yapabilirsin spor salonu sadece mecbur tutuyor gibi oluyor bende evlenmeden önce çok yoğun çalışıyordum ama spor salonuna para verdim boşa gitmesin diye yorgunluktan ölsemde iki arada vakit bulup gidiyordum bendeki olay şartlanmışlıktı ama eve gidince spor yapacam deseydim kendi kendime hayatta totomu kaldırıp yapmazdım belkide ben böyleyimdir sen yaparsın inşallah

ben de hiç spor salonuna gitmedim . hep evde yaptım . spor salonlarına gidemem diye düşünüyorum hala. kafama göre spor yapmak daha hoşuma gidiyor . bazen yorgun oluyorum hiç bir şey yapmıyorum . bazen enerjik oluyorum spor yapıyorum .
bebiş napıyor . maşallah kilosu iyi demi annesi.
oğlanlar nasıl . büyük saat kaçtan kaça kadar kreşte
anladım . ara öğün yapmadan durabilir misin peki. eğer durabilirim dersen karatay iyidir .
ama iki öğün yemen lazım . kahvaltıyı 8 gibi falan yapabilirsin sanıyorum değil mi. dershane kaçta başlıyor .
yapmıştım karatay . çok da kolaydır aslında. aç kalmazsın . ama kilo verirsin

@demirleke spor salonu motive ediyor evde kalkıp başlamak sıkıntı zaten şimdi büyüğü almaya gideceğim hava yağmurlu küçüğü uyutup bırakmaya çalışıyorum babamız hasta bugün rapor aldı o da diğer odada uyuyor çabucak gider gelirim ayaklarımdan bıraksaydım iyiydi geç kalmaya başladım 20 geçeye kadar almam lazım

Bende çok kafama koyduğumu yapan bi insan değilim tabii ama evde kondüsyon bisikleti var ben istemesem hile yapmak annem zorla aldirdığım icin bana zorla spor yaptiriyo

Ya yok sabah 8 gerek yok ben akşam 4e kadar evdeyim hafta ici 4 den sonra başlıyor dershanem. Şimdi günlük 2 öğün ya o yüzden kahvaltıyı 10 11 gibi yapmaya çalışıyorum çok fazla acıkma olmasın akşam 6 7ye kadar diye.yanlis mi yapıyorum ki.

Diyetin ilk zamanları adaptasyon zor süreç alışkanlıklardan atistirmalardan gece çayın yaninda ki abur çubuklardan Vazgeçmem çok zor oldu verdim aldım ilk aylarda diyete başlayalı 5 ay oluyor doğru düzgün hangi diyet dersen benimde başlamaya korktugum uzun sureli bana uymaz diye cesaret edip zor başladığım karatayi öneririm benim gibi geç kalma bence bir an önce baslamalisin günde yarim saat kadarda spor ilk baslarda hafif spor olsun sonra açıldıkça daha tempolu yaparsın
Spor salonuna gitmeye suanlık hiç bir şekilde vaktim yok, evde spor destekli anca.. teşekkür ediyorumm
Bende evde yapıyorum sporumu bazen dışarda yürüyüş yapıyorum evde de leslie hit cardio oneririm
Yani birebir uymak zor oluyor elbette. Ama olabildiği en iyi durumda yapıcaz inşallah. Siz kilo verdiniz mi bu süreçte kaç kilo verdinjz
Ben diyete başlayalı 5 ay karataya başlayalı bu hafta tam 1 ay oluyor toplamda 12 kilo karatayda ise 6 ,5 kilo net verdim arada 36 saatlik şifa orucu ve 3 günlük 1 çiğ sebze meyveli günde gecirdim

Bende sabah 10 gibi yiyorsam aksam 17 gibi son öğünü yiyorum

yok gayet iyi . akşam saatlerinde yediklerin önemli. bi tek onlara dikkat et . kalorili olmasın . pilav ekmek makarna börek olmasın tamamdır . çünkü akşam yediklerin direk kilo yapar

Çok iyisiniz maşallah

20 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum bi süre 89-85 arası gezdim sonra 79 a kadar indim. 2. Hamilelik oldu ondan sonrasında da toparlayamadım benim sorunum başta motive olup sonrasında sıkılmaktı
Eskiden yine Kk ile çok güzel kilo veriyordum şimdi de geri döndüm :)
Aynen öyle canım hamile kaldığımdan beri artık istediğim şeyler giyememek çok zor gerçekten
Ki bunun sağlık yönüne değinmiyorum bile
İnşallah bende hemen adapte olurum
Maşallah pamuğa Karatay a gayet iyi hakimim ama şuan Karatay yapar mıyım tam emin değilim biraz deneyeyim kafama göre ama Karatay Tarzı besleniyorum fakat 3 öğün çünkü her sabah 7 de uyanıyorum 2 öğün zor şimdilik fakat 3 beyazlar kalorili yiyecekler hepsini kestim sadece bazen müsli yiyorum kahvaltıda üşendipim zaman o da hergün değil
Allah sağlıkla aldırsın kucağına bebeğini
Hadi bakalım Doğum sonrası hepberaber hallederiz inşallah :)
Mşallah sana canım
Bende bıraktım hepsini Karatay ile bende 2 buçuk ayda 10 kilo vermiştim ama süper sporla beraber
Ama şifa orucu çiğ sebze detoksu yapamam gibi geliyo

Canım 4 km yürüdüğünde kaç adım atılıyor benimde bugün 9500 görünüyor ama tel hep cebimde değildi birgün hiç cebimden çıkarmayacağım acaba ben günlük kaç adım atıyorum
canım 4143 adımatmışım bugün 2.96 km gösteriyor ..
Hoşgeldin aramıza..Yaşın çok genç ve metabolizman bizlere göre çok hızlı onun için yeme düzenini değiştirip düzenli spor verirsen kısa sürede başarılı olursun canım..
Herkese iyi geceler
Yeni üye alıyor musunuz kızlar?
Bende katılmak istiyorum aranıza
Tabii ki ..hoşgeldin başarılar..
Tabiikisiiiiii

Selam kızlar...
Bugün tıp bayramı malum..Bizim şefler arkadaşlar pasta almış hep beraber Tıp bayramımızı kutladık maaleseff

sabah
tandır lavaşı arası
peynir zeytin

Öğlen

orman kebabı
erişte

öğle arası 1 dilim meyveli pasta ve meyve suyu

Akşam
Actifryda yumurtalı peynirli çavdar ekmeği 2 dilim ve çayyy içiyorum..

Inşallah öyle olur, hosbuldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…