tabii spor yerine geçmediğini biliyorum canım ama çokta pasif değilim hareketli bir hayatım var onu demek istedim aslında benim neden aldığım ortada kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum son 40 günCnim rutin atilan 10 bin adim kilo verdirmiyor cnku kilo verdiren sey bu adimi hizli hizli ve tek seferde atmak bu nedenle kilo aliyorsundur kuzum
Evde de spor yapabilirsin spor salonu sadece mecbur tutuyor gibi oluyor bende evlenmeden önce çok yoğun çalışıyordum ama spor salonuna para verdim boşa gitmesin diye yorgunluktan ölsemde iki arada vakit bulup gidiyordum bendeki olay şartlanmışlıktı ama eve gidince spor yapacam deseydim kendi kendime hayatta totomu kaldırıp yapmazdım belkide ben böyleyimdir sen yaparsın inşallahSpor salonuna gitmeye suanlık hiç bir şekilde vaktim yok, evde spor destekli anca.. teşekkür ediyorumm
ben de hiç spor salonuna gitmedim . hep evde yaptım . spor salonlarına gidemem diye düşünüyorum hala. kafama göre spor yapmak daha hoşuma gidiyor . bazen yorgun oluyorum hiç bir şey yapmıyorum . bazen enerjik oluyorum spor yapıyorum .tabii spor yerine geçmediğini biliyorum canım ama çokta pasif değilim hareketli bir hayatım var onu demek istedim aslında benim neden aldığım ortada kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum son 40 gün
Evde de spor yapabilirsin spor salonu sadece mecbur tutuyor gibi oluyor bende evlenmeden önce çok yoğun çalışıyordum ama spor salonuna para verdim boşa gitmesin diye yorgunluktan ölsemde iki arada vakit bulup gidiyordum bendeki olay şartlanmışlıktı ama eve gidince spor yapacam deseydim kendi kendime hayatta totomu kaldırıp yapmazdım belkide ben böyleyimdir sen yaparsın inşallah
anladım . ara öğün yapmadan durabilir misin peki. eğer durabilirim dersen karatay iyidir .Ya evet o şekilde taşıma olayı olabilir elbette. Diyetisyenden memnun kalmadım o klasik devlet hastanesi diyetisyenleri var ya onun gibi liste verdi gönderdi. Benim oradaki amacım da zaten yağ ölçümüne falan bakmakti. Kartay da ara öğün vs yok ya o yüzden öyle dedim:) evet üniversite sınavlarına hazırlanıyorum nasipse☺
Bende çok kafama koyduğumu yapan bi insan değilim tabii ama evde kondüsyon bisikleti var ben istemesem hile yapmak annem zorla aldirdığım icin bana zorla spor yaptiriyotabii spor yerine geçmediğini biliyorum canım ama çokta pasif değilim hareketli bir hayatım var onu demek istedim aslında benim neden aldığım ortada kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum son 40 gün
Evde de spor yapabilirsin spor salonu sadece mecbur tutuyor gibi oluyor bende evlenmeden önce çok yoğun çalışıyordum ama spor salonuna para verdim boşa gitmesin diye yorgunluktan ölsemde iki arada vakit bulup gidiyordum bendeki olay şartlanmışlıktı ama eve gidince spor yapacam deseydim kendi kendime hayatta totomu kaldırıp yapmazdım belkide ben böyleyimdir sen yaparsın inşallah
Ya yok sabah 8 gerek yok ben akşam 4e kadar evdeyim hafta ici 4 den sonra başlıyor dershanem. Şimdi günlük 2 öğün ya o yüzden kahvaltıyı 10 11 gibi yapmaya çalışıyorum çok fazla acıkma olmasın akşam 6 7ye kadar diye.yanlis mi yapıyorum ki.ben de hiç spor salonuna gitmedim . hep evde yaptım . spor salonlarına gidemem diye düşünüyorum hala. kafama göre spor yapmak daha hoşuma gidiyor . bazen yorgun oluyorum hiç bir şey yapmıyorum . bazen enerjik oluyorum spor yapıyorum .
bebiş napıyor . maşallah kilosu iyi demi annesi.
oğlanlar nasıl . büyük saat kaçtan kaça kadar kreşte
anladım . ara öğün yapmadan durabilir misin peki. eğer durabilirim dersen karatay iyidir .
ama iki öğün yemen lazım . kahvaltıyı 8 gibi falan yapabilirsin sanıyorum değil mi. dershane kaçta başlıyor .
yapmıştım karatay . çok da kolaydır aslında. aç kalmazsın . ama kilo verirsin
Diyetin ilk zamanları adaptasyon zor süreç alışkanlıklardan atistirmalardan gece çayın yaninda ki abur çubuklardan Vazgeçmem çok zor oldu verdim aldım ilk aylarda diyete başlayalı 5 ay oluyor doğru düzgün hangi diyet dersen benimde başlamaya korktugum uzun sureli bana uymaz diye cesaret edip zor başladığım karatayi öneririm benim gibi geç kalma bence bir an önce baslamalisin günde yarim saat kadarda spor ilk baslarda hafif spor olsun sonra açıldıkça daha tempolu yaparsınGünaydın Kızlar kendimi tanıtayım
Nickim Hell_blau yani açık mavi yada bana göre gökyüzü mavisi :)
Yaş 28 boy 160 kilo 100.3 bundan önce yaklaşık 2 kilo verdim bugün kü sonuç 100.3 evliyim 1 oğlum 1 kızım var Allah bağışlasın:)
Ev hanımıyım lise mezunuyum yurtdışında yaşıyorum evlendiğimden beri
Eski bir Kk kullanıcısıyım
Yoğun kilo problemim ilk Doğumdan sonra başladı eskiden hep 60 kiloydum memnundum kendimden
Grubunuz hoşuma gitti bi denemek istedim
İnşallah sizlerle eğlenerek kilolarımızdan kurtuluruz
Hedef şimdilik 85 olsun benim için
Sonraki hedeflere Allah Kerim
Bende evde yapıyorum sporumu bazen dışarda yürüyüş yapıyorum evde de leslie hit cardio oneririmSpor salonuna gitmeye suanlık hiç bir şekilde vaktim yok, evde spor destekli anca.. teşekkür ediyorumm
Ben diyete başlayalı 5 ay karataya başlayalı bu hafta tam 1 ay oluyor toplamda 12 kilo karatayda ise 6 ,5 kilo net verdim arada 36 saatlik şifa orucu ve 3 günlük 1 çiğ sebze meyveli günde gecirdimYani birebir uymak zor oluyor elbette. Ama olabildiği en iyi durumda yapıcaz inşallah. Siz kilo verdiniz mi bu süreçte kaç kilo verdinjz
Bende sabah 10 gibi yiyorsam aksam 17 gibi son öğünü yiyorumYa yok sabah 8 gerek yok ben akşam 4e kadar evdeyim hafta ici 4 den sonra başlıyor dershanem. Şimdi günlük 2 öğün ya o yüzden kahvaltıyı 10 11 gibi yapmaya çalışıyorum çok fazla acıkma olmasın akşam 6 7ye kadar diye.yanlis mi yapıyorum ki.
A tamam o zaman sorun yok:)Bende sabah 10 gibi yiyorsam aksam 17 gibi son öğünü yiyorum
yok gayet iyi . akşam saatlerinde yediklerin önemli. bi tek onlara dikkat et . kalorili olmasın . pilav ekmek makarna börek olmasın tamamdır . çünkü akşam yediklerin direk kilo yaparYa yok sabah 8 gerek yok ben akşam 4e kadar evdeyim hafta ici 4 den sonra başlıyor dershanem. Şimdi günlük 2 öğün ya o yüzden kahvaltıyı 10 11 gibi yapmaya çalışıyorum çok fazla acıkma olmasın akşam 6 7ye kadar diye.yanlis mi yapıyorum ki.
Yok onda sorun yok çok şükür az ve doğru şeyler yiyorum:))yok gayet iyi . akşam saatlerinde yediklerin önemli. bi tek onlara dikkat et . kalorili olmasın . pilav ekmek makarna börek olmasın tamamdır . çünkü akşam yediklerin direk kilo yapar
Çok iyisiniz maşallahDiyetin ilk zamanları adaptasyon zor süreç alışkanlıklardan atistirmalardan gece çayın yaninda ki abur çubuklardan Vazgeçmem çok zor oldu verdim aldım ilk aylarda diyete başlayalı 5 ay oluyor doğru düzgün hangi diyet dersen benimde başlamaya korktugum uzun sureli bana uymaz diye cesaret edip zor başladığım karatayi öneririm benim gibi geç kalma bence bir an önce baslamalisin günde yarim saat kadarda spor ilk baslarda hafif spor olsun sonra açıldıkça daha tempolu yaparsın
Bende evde yapıyorum sporumu bazen dışarda yürüyüş yapıyorum evde de leslie hit cardio oneririm
Ben diyete başlayalı 5 ay karataya başlayalı bu hafta tam 1 ay oluyor toplamda 12 kilo karatayda ise 6 ,5 kilo net verdim arada 36 saatlik şifa orucu ve 3 günlük 1 çiğ sebze meyveli günde gecirdim
20 yaşında evlendim 21 yaşında anne oldum bi süre 89-85 arası gezdim sonra 79 a kadar indim. 2. Hamilelik oldu ondan sonrasında da toparlayamadım benim sorunum başta motive olup sonrasında sıkılmaktıAllah bağışlasın evlatlarınızı.
boyuna göre kilon çokmuş gerçekten . ama verilebilir tabi ki . olmayacak bi şey değil .
burda verirsin inşallah .
yaş çok genç ama ileriki yaşlarda kilo sağlık için büyük risk . bunu da biliyorsundur . sağlığın için kilo vermen lazım .
kısa sürede mi aldın bu kiloları. kaç yaşında evlendin ki.
Aynen öyle canım hamile kaldığımdan beri artık istediğim şeyler giyememek çok zor gerçektenHosgeldin yasin daha cok genc o yuzden insallah bir an once vericeksin bu kiloyla yasamak saglik acisindan da zor bak bizim pamugumuz var 92 kiloyla basladi bikac ay once smdi 79 u gordu sen de baslamalisin cnim kendin ve cocuklarin icin insallah bizde hem motive ederiz hmde yardimci oluruz
Allah sağlıkla aldırsın kucağına bebeğiniAllah bağışlasın eğer istersen tabiki yaparsın bende her doğumda bi 100e vurup 70lere geri çekiyorum şimdide 93,5 oldum daha doğuma 40 gün var ama doğumdan sonra kızların desteği ve benim çabamla verecem inşallah sende sporu ihmal etme sadece diyet yetmiyor
Mşallah sana canımDiyetin ilk zamanları adaptasyon zor süreç alışkanlıklardan atistirmalardan gece çayın yaninda ki abur çubuklardan Vazgeçmem çok zor oldu verdim aldım ilk aylarda diyete başlayalı 5 ay oluyor doğru düzgün hangi diyet dersen benimde başlamaya korktugum uzun sureli bana uymaz diye cesaret edip zor başladığım karatayi öneririm benim gibi geç kalma bence bir an önce baslamalisin günde yarim saat kadarda spor ilk baslarda hafif spor olsun sonra açıldıkça daha tempolu yaparsın
Bende evde yapıyorum sporumu bazen dışarda yürüyüş yapıyorum evde de leslie hit cardio oneririm
Ben diyete başlayalı 5 ay karataya başlayalı bu hafta tam 1 ay oluyor toplamda 12 kilo karatayda ise 6 ,5 kilo net verdim arada 36 saatlik şifa orucu ve 3 günlük 1 çiğ sebze meyveli günde gecirdim
Afiyet olsun öğünleri akşam toptan mı yazıyorsunuz yoksa istediğimiz öğünde yazabiliyor muyuz?Öğlen açlık oldu 2 kasik keten tohumlu yoğurt 1 parca peynir
2 kupa Yeşilçay, su+sut karışımlı kahve ,cay,içtim şimdiye kadar
Tskler fark etmez aslında toptan yazmak daha iyi lakin unutabiliyorum ve yedikce yazıyorumAfiyet olsun öğünleri akşam toptan mı yazıyorsunuz yoksa istediğimiz öğünde yazabiliyor muyuz?
canım 4143 adımatmışım bugün 2.96 km gösteriyor ..Canım 4 km yürüdüğünde kaç adım atılıyor benimde bugün 9500 görünüyor ama tel hep cebimde değildi birgün hiç cebimden çıkarmayacağım acaba ben günlük kaç adım atıyorum
Hoşgeldin aramıza..Yaşın çok genç ve metabolizman bizlere göre çok hızlı onun için yeme düzenini değiştirip düzenli spor verirsen kısa sürede başarılı olursun canım..Öncelikle iyi geceler,
18 yaşındayım istanbul da yaşıyorum. Sağlık meslek lisesi mezunuyum bu seme üniversiteye hazırlanıyorum. Tabii hiç bir zaman zayıf bir insan olamadım âmâ bu bi sorun değil benim için. Sorun olan fiziksel bozukluğum. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın, üstüm altıma göre oranla daha ince olarak nitelendirilebilir. Bu fizikte bana baba tarafından gelen bir miras.. Lise hayatımdan beri kilo vermeye çalışıyorum. Bir ara 8 9 kilo kadar verdim ama zaman içinde geri almşım. Sınav stresi vs sanırım. Çok yemek yiyen bir insan değilim fakat abur cubur fast food ve hareketsiz yaşam elbette. Bu kararı 17 gün önce aldım o gün evde 74.8 kilogram çıktım dün tartıyaçıktığımda ise 73 ile karşılaştım. Devlete ait bir yere diyetisyene gittim orda 76 çıktım bilemiyorum. Oraya da sadece yağ oranım vs bilmek için gittim verdiği şeyleri uygulamıyorum çünkü 6 öğün bana göre olan bir şey değil dershane ders çalışma vs derken 6 öğün yemem imkansız. Bu yüzden karatay benim tercihim fakat tamı tamına uyamıyorum. O yumurtayı sabah ekmeksiz yiyemiyorum midem almıyor bu yüzden kepekli 1 dilim ekmek yiyorum sadece. Evde kondüsyon bisikletim var ona biniyorum ve günlük koşuşturma içinde em az 6 bin adim atmak zorunda kalıyorum keyfi bişey değil yani. Bu arada boyum 1.60 :)
Tabii ki ..hoşgeldin başarılar..Herkese iyi geceler
Yeni üye alıyor musunuz kızlar?
Bende katılmak istiyorum aranıza
TabiikisiiiiiiKahvaltimi yaptım
1 küçük tabak ıspanak kavurması 1 kaşık yoğurt 1 kaşık kadar a101 in krec gibi olan beyaz peyniri indirimli diye denemek istedim boreklik peynirmis pek begenmedik yenilmezse buzluga aticam börek için
Kızlar diyet yaparken diyetim bitince sunu yicem bunu yicem diyordum diyetim bitince canım istemiyor artik nefsimi terbiye ettimmi sizce
Artıdayım zaten şekerim..Regl malum..afiyet olsun . akşam naptın . 12. gündü dün demi. mutfağa girdin mi. akşam.
bakalım . yarın tartıda görürüz artık erimiş miEki Görüntüle 2245435
evet iyi olmuş . peşin peşin ye kuzum
İnşallah canım...Ama regl şişirdi malum..ben bugun yuruyemedim yaa hava kotuydu cok sinir oldum ne guzel yurumussun cnm yakmissindir
Cok iyi atmissin cnim bugun
Inşallah öyle olur, hosbuldummmcanım 4143 adımatmışım bugün 2.96 km gösteriyor ..
Hoşgeldin aramıza..Yaşın çok genç ve metabolizman bizlere göre çok hızlı onun için yeme düzenini değiştirip düzenli spor verirsen kısa sürede başarılı olursun canım..
Tabii ki ..hoşgeldin başarılar..
Tabiikisiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?