Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum sersumcum yarin 60 li biseyler gorecegim muhtemelen ve eger gorursem sen beni emekli yap tamam mi kac yilda 8 kilo verdim gayet iyiyim sanirim zorlamayacagim haaa emekli dediysem hergun menu yazacagim liste siram gelince size liste de yapacagim ama artik kafa rahat olsun cok tartiyla mesgul oldu yillardir keyfini sursun azcik

Aa hedef kilona ulaştın mı? Geçen yıl sanki 62-63’tün ben senin hiç 68 olduğunu düşünmemiştim. Tebrik ederim

Aa hedef kilona ulaştın mı? Geçen yıl sanki 62-63’tün ben senin hiç 68 olduğunu düşünmemiştim. Tebrik ederim
Canimcim ilk basladigimda 68 hatta 69 dum 70 i bile gordugum oldu yani
Bi iki aydir sanirim ya da daha fazla oldu ideal kiloma gekdim daha veririm sandim ama strestten daha cok alarim diye korktum bliosun smdiki amacim bir duzen oturtmak olacak insallah sen geldiginde o kilolardydim

baya geç bir saat getcekten. aksam yemegi 7 veya 8 gibi yenmesi lazim. davet de olsa.
dısarıda mı yediniz evd3 mi

kizlar aksamisten cikmadan yarim paket etiforrm ve 3 kuru kayisi yedim. 1 paket hindi füme
öglen yemeyi unutmusum

eve gelince herseyden yedim
1 pankek. 3 yemek kasigi tahin pekm3z. 1 hurma. bir kac fistik
1 bardak sute 3 cilek ezdim.
1 kareci bitter.
oyle sacma beslendim. regl yakın

Herkese hayırlı sabahlar,

Rumuz: hayal hatun
15.02.2019 - 57.2
22.02.2019 - 56.7
01.03.2109 - 56.4
08.03.2019 - 57.6
Bu hafta - 56.3
Fark: -1300 gram
Yüzde: -0,225
Diyet: karışık
Spor: Leslie 2 mil x 2

Bu hafta çok iyi kilo vermiş görünsem de aldığım kiloyu verdiğim için elde var sıfır gibi bir durum söz konusu. O yüzden başlangıçtan itibaren yazdım kilo durumlarımı.
Neticede bir ayda 900 gram vermişim.
Tabii ki az ama 900 gram da olsa razıyım.
Ayda 900 gramdan 5 ayda 4,5 kilo eder ki bu da 15 Ağustos’ta 51 küsur kiloyum demektir

cnim reglde hepimiz berbat karistirdigimiz icin sorun yapma
Hayir elde var koskoca 900 gram cnim sonucta aladablirdin bu bir ayda arti 900 de olablirdi yani

Rumuz aaadddaaa
Baslangic 69
Gecen hafta 60.9
Bu hafta 60.5
Fark -400
Yuzde hesaplamadim anammm
Diyet : yeter ki saldirmayayim diyeti
Spor yuruyus dans
Kızlar tebrikler bence çok iyi vermissiniz kilonuz çok degil o yüzden gram gram gidiyor hic vermemekten yerinde sekmekten iyidir bence

Kahvaltı öncesi bende bildirim yapayım
Rumuz : pamuk92
Basl.kilo : 92
Boy: 158 cm
Bas.tarihi : kasım 2018
Gecen hafta: 81.3
Guncel kilo : 79.3
Fark: -2000gr
Yüzde: 2,4600
Diyet : karatay+ şifa orucu
Spor : leslie+ cardio+ yürüyüş

Bu hafta verimli geçti çok şükür

oluyormuş demek ki. beslenme alışkanlığını baya değiştirdin .

Kızla bnde çok istiyorum ama diyet yapamıyorum boğazım hiç durmuyor

Diyet benim de yeter ki saldırmayayım diyeti olmalıydı tuttum bunu :)))
Hedefe yarım kilo kalmış ne güzel bu senin için
evet ama ben kwndimi b7 hedefte tutayim diorum simdilik baya baya yeter benim boy 168 bu arada o yizden iyiyim sankim
Kızlar tebrikler bence çok iyi vermissiniz kilonuz çok degil o yüzden gram gram gidiyor hic vermemekten yerinde sekmekten iyidir bence
Cokkk sukur ca im masallah sana harikasin

cnim reglde hepimiz berbat karistirdigimiz icin sorun yapma

Hayir elde var koskoca 900 gram cnim sonucta aladablirdin bu bir ayda arti 900 de olablirdi yani
katılıyorum . kendine haksızlık etmesin . gayet de güzel vermiş . 1.300

evet umarım bugün olur da saçmalamalar biter .

sabah kahvaltım 1 yeşil elma . evde yedim

işe gelince hemen türk kahve yaptım yarım bardak . üzerine 200 ml süt ekledim . koca bardak kahve . içiyorum . hızlı içerim . sütün devamı var . akşam eşim getirdi. kaynattım . sabah 400 ml mataraya koydum getirdim .
gün içinde tüketirim .

öğlen için smothi yaptım .
akşamdan smothi kabına 3 yemek kaşğı yulaf , su , keten tohumu . çhia tohumu koydum . sabah üzerine 6-7 çilek ve yarım salatalık ekledim . bızz .
öğlen bu var .kurukayısı ile yerim . sabah baktım tadına da . şekersiz bi karışım olmuş . meyvesiz ya da kuru meyvesiz gitmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…