akşam:iki gündür çok dikkat ediyorum. bugün de dikkat ettim.
sabah:
türk kahvesi, çay...
öğlen:
birer tam tabak
sebzeli çorba
tavuk sote
haşlanmış mantar ve lahana
iki tane de kızartılmış biber
akşama bakalım ne yiyeceğim
Bekletme canim walla cok pismaniz biz bu kadar sorun yaratcagini hic dusunmedikAnladım canım.
Kısa sürmüş , inşallah kullanışlı olur.
Benim kizim da da çürükler var, Dr a götüreceğim. Kontrol amaçlı. Bakalım ona ne diyecek
Sabah öğlen güzeldi ama akşam cozuttum sankiSarfancm ne guzel mamalar hazirlamissin boyle makarna ve yavugun benzeeini bnde yaoiyorum guzel.oluyor gecen bir sos aldim hatta makarna icin pestoya benziyir tadi cok guzel ben iri makarna seviyorum daha cok fettucini gbi
Kahven de harika gorunuyor cok sevdim
Canım iş konusu mu canını sıkıyorBugun oglen sandiwic kucuk bir ekmek herbelife cay
Aksam tawuk haslama 1 dilim ekmek karpuz
Icimden hic bisi hazirlamak gelmiyor yataktan kalkmak bile istemiyorum walla.ne olcak boyle bilmiyorum
afiyet olsun
kahvaltım
yarım haşlanmış mısır
4 dilim karpuz
3 kayısı
2 dilim ekmek
öğlen
kabak yemeği 4 kaşık
6 dilim karpuz
1 su bardağı lor
1 türk kahvesi (şekerli)
acıktım yalnız .
eve gidince taze fasülye yiyeceğim . sabah pişirdim . dün eşim ayıklamıştı.
biraz yardımcı olmadıkları konusunda problem yaşadım. çocukların , eşimin .
eşim de yardımcı olmaya çalıştı . fasulye ayıkladı
Canım iş konusu mu canını sıkıyor
Herşey yoluna girer inşallah canım.Canimi sikan isin aslinda cok sey war di.Tatilde aldigim kg is konusu durunun disleri maddi sikintimiz annemin duruya bakmayasi falan ama bi kacini cozduk bakalim...
Disleri artik bi sekilde basladik tedawiye duzelicek.
Kg alinir werilir napim dedim.
Annem torununa bakmio ama annesine bakmak icin gonullu onuda dusunmeyi biraktim attim bikenara son cumlemi soyledim.
Is konusu bugun sonuca baglandi cuma cikiyorum kizi aliyorum yaz okulundan eylulde anaokuluna baslicak zaten.
Bi maddiyata cozum bulamadik oda batti balik yan gidicek....
Oh ii ki sormussun yazdikca desarz oldum
Kızın da büyüdü aslında, yarım gün çok sorun çıkarmaz ananeye. Gözünde mi büyütüyor çocuk bakmayı acabaCanimi sikan isin aslinda cok sey war di.Tatilde aldigim kg is konusu durunun disleri maddi sikintimiz annemin duruya bakmayasi falan ama bi kacini cozduk bakalim...
Annem torununa bakmio ama annesine bakmak icin gonullu onuda dusunmeyi biraktim attim bikenara son cumlemi soyledim.
Is konusu bugun sonuca baglandi cuma cikiyorum kizi aliyorum yaz okulundan eylulde anaokuluna baslicak zaten.
hepsi çözülür inşallah .Canimi sikan isin aslinda cok sey war di.Tatilde aldigim kg is konusu durunun disleri maddi sikintimiz annemin duruya bakmayasi falan ama bi kacini cozduk bakalim...
Canım bir de tatile gideceksin, eve yeni birşey almıyorsun belki, onda yemek yaparkenken zorlanıyorsun. Bende buzluğa bitirme telasindayimgünaydın .
yorgunluk uykusuzluk tavan
gece geç yatmanın cezası...
zaten dışarıda oluyorum saat 9 a kadar . ya parkta ya orda burda. çocuklarla
dün arkadaşımın kızı ameliyat olmuştu onu ziyaret ettik kızımla. 1 saat kadar .
ordan dışarı çıktık . ama saat zaten 9 a doğru geliyordu.
eşim geldi eve geçtik .
köfte kızarttım . biber patlıcan domatesli kızartmayı dışarı çıkmadan yapmıştım .
çay demledim . içeri geçtim .
zaman su gibi aktı zaten . 9 da eve girince .
bu sabah da köfteli makarna yaptım bıraktım . çocuklara .
akşam ne pişiririm bilmiyorum . artık ne pişirsem düşüncesi de çok yoruyor .
dün eve gidince 20 dilim kadar karpuzbelki daha fazla yemişimdir . karpuzu ikiye böldüm . kaşık kaşık yedim içinden .
1 tabak türlü
2 taze peynir tatlısı
yedim .
yok kuzum . dolap dolu. hatta nasıl bitecek diye düşünüyorum .Canım bir de tatile gideceksin, eve yeni birşey almıyorsun belki, onda yemek yaparkenken zorlanıyorsun. Bende buzluğa bitirme telasindayim
Dün buzluktan haşlanmış mercimek vardi, onunla patatesleri de minik minik doğrayıp yemek yaptım. Dolapta bir paket et var. Onunla ve patlicanla yemek yapacağım. Yarın da buzluktaki nohutla yemek yaparsam, buzluk boşalmış olur.yok kuzum . dolap dolu. hatta nasıl bitecek diye düşünüyorum .
ben zaten karpuzcuyum . domates biber . menemenciyim .
çocuklar da sebze yemiyor . dolap sebze dolu daha çok
öyle işte.
sen ne yemek yapacaksın bugün .
Nadalcim seni merak ettim bnde bu ara yazacaktim hatta nerdeein diyeMerhaba kızlar bu ara hep yoğunluk var girip okuyup çıkıyorum genelde herkes herşey üstüme üstüme geliyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum çocuklarda evde bunalıyor nasıl kuduracaklarını şaşırıyorlar akşama kadar hiç oturmuyorum pertim çıkıyor
@demirleke canım ben pide yaptıracam akşamdan dolmalarda var bide bol etli kemikler çıkardım onları kaynatacam suyuna çorba yaparım
Safransari canım sen memlekete gidiyon dimi bayramda
anladım canım . ama çocukların kimisi yer kimisi yemez . yeşil mercimek ıslasaydım iyiydi.Dün buzluktan haşlanmış mercimek vardi, onunla patatesleri de minik minik doğrayıp yemek yaptım. Dolapta bir paket et var. Onunla ve patlicanla yemek yapacağım. Yarın da buzluktaki nohutla yemek yaparsam, buzluk boşalmış olur.
Kışlık koymak istiyorum buzluğa. Ondan boşalmasını istiyorum. Bir de kurban eti de oluyor. Bizim kurban payları 2300 Muş fiyatı. Baya büyük bir şeymiş. Yarısından fazlasını dağıtıyoruz ama buzluğa da konuyor biraz.
afiyet olsun kuzum .Merhaba kızlar bu ara hep yoğunluk var girip okuyup çıkıyorum genelde herkes herşey üstüme üstüme geliyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum çocuklarda evde bunalıyor nasıl kuduracaklarını şaşırıyorlar akşama kadar hiç oturmuyorum pertim çıkıyor
@demirleke canım ben pide yaptıracam akşamdan dolmalarda var bide bol etli kemikler çıkardım onları kaynatacam suyuna çorba yaparım
Safransari canım sen memlekete gidiyon dimi bayramda
adana çok sıcaktır eminim .Nadalcim seni merak ettim bnde bu ara yazacaktim hatta nerdeein diye
Sicaklar ciddi bunaltici cnm hele ki orada cok haklisin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?