Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dun esimle disari ciktik aksam yemwgini erken yemistik snra da gezmeye gttik 2 top dondurmayi bolustuk aksam ikimiz de baya actik ma hafif bi aramiz bozuldu nazlandik yiyemedik biseyler gece acliktan uyuyamadim meigrenim tuttu resmen kalktim atisyirmalik isey almisyim.kraker tarci bikac attim agzma snra da hapimi ictim
Esim de diyir ilk kez acliktan uyuymadim ve aninda 700 gram vermis ondan hemen gidiyor

akşam:
450 gr yoğurt
60 gr buğday kepeği
pul biber

çay yada kahve içerim.

bugün çok yememişim. yarın telafi ederim

Bugun oglen sandiwic kucuk bir ekmek herbelife cay
Aksam tawuk haslama 1 dilim ekmek karpuz

Icimden hic bisi hazirlamak gelmiyor yataktan kalkmak bile istemiyorum walla.ne olcak boyle bilmiyorum

Sabah öğlen güzeldi ama akşam cozuttum sanki
Akşam üstü açlık bastırdı 3 yulaflı bisküvi yedim.
Sonra yemeğe çıktık, servis et döner yedik. Tabaktaki pilav ve patates kızartmalar ini kızıma yedirdim 4 te 1 i eti de. Kalanı da çeyrek pideyle ben yedim. Üstüne de 1 top dondurma yedim.

Yarın kabak detoksu yapacağım inşallah.

afiyet şifa olsun kuzum

Canım iş konusu mu canını sıkıyor

Canimi sikan isin aslinda cok sey war di.Tatilde aldigim kg is konusu durunun disleri maddi sikintimiz annemin duruya bakmayasi falan ama bi kacini cozduk bakalim...

Disleri artik bi sekilde basladik tedawiye duzelicek.
Kg alinir werilir napim dedim.
Annem torununa bakmio ama annesine bakmak icin gonullu onuda dusunmeyi biraktim attim bikenara son cumlemi soyledim.
Is konusu bugun sonuca baglandi cuma cikiyorum kizi aliyorum yaz okulundan eylulde anaokuluna baslicak zaten.
Bi maddiyata cozum bulamadik oda batti balik yan gidicek....

Oh ii ki sormussun yazdikca desarz oldum

Herşey yoluna girer inşallah canım.
Kızla.biraz evde vakit geçirirseniz, rabbim başka bir kapı açar inşallah.

Ödediğiniz kredi felan mi.var ?

Kızın da büyüdü aslında, yarım gün çok sorun çıkarmaz ananeye. Gözünde mi büyütüyor çocuk bakmayı acaba

hepsi çözülür inşallah .
iş konusu çözüme bağlandı . ama gerisi karışık geldi bana . anlayamadım tam .
işten mi çıkıyorsun canım .

günaydın .
yorgunluk uykusuzluk tavan
gece geç yatmanın cezası...

zaten dışarıda oluyorum saat 9 a kadar . ya parkta ya orda burda. çocuklarla
dün arkadaşımın kızı ameliyat olmuştu onu ziyaret ettik kızımla. 1 saat kadar .
ordan dışarı çıktık . ama saat zaten 9 a doğru geliyordu.
eşim geldi eve geçtik .
köfte kızarttım . biber patlıcan domatesli kızartmayı dışarı çıkmadan yapmıştım .
çay demledim . içeri geçtim .
zaman su gibi aktı zaten . 9 da eve girince .
bu sabah da köfteli makarna yaptım bıraktım . çocuklara .

akşam ne pişiririm bilmiyorum . artık ne pişirsem düşüncesi de çok yoruyor .

dün eve gidince 20 dilim kadar karpuz belki daha fazla yemişimdir . karpuzu ikiye böldüm . kaşık kaşık yedim içinden .
1 tabak türlü
2 taze peynir tatlısı
yedim .

Canım bir de tatile gideceksin, eve yeni birşey almıyorsun belki, onda yemek yaparkenken zorlanıyorsun. Bende buzluğa bitirme telasindayim

Canım bir de tatile gideceksin, eve yeni birşey almıyorsun belki, onda yemek yaparkenken zorlanıyorsun. Bende buzluğa bitirme telasindayim
yok kuzum . dolap dolu. hatta nasıl bitecek diye düşünüyorum .
ben zaten karpuzcuyum . domates biber . menemenciyim .
çocuklar da sebze yemiyor . dolap sebze dolu daha çok

öyle işte.
sen ne yemek yapacaksın bugün .

Dün buzluktan haşlanmış mercimek vardi, onunla patatesleri de minik minik doğrayıp yemek yaptım. Dolapta bir paket et var. Onunla ve patlicanla yemek yapacağım. Yarın da buzluktaki nohutla yemek yaparsam, buzluk boşalmış olur.

Kışlık koymak istiyorum buzluğa. Ondan boşalmasını istiyorum. Bir de kurban eti de oluyor. Bizim kurban payları 2300 Muş fiyatı. Baya büyük bir şeymiş. Yarısından fazlasını dağıtıyoruz ama buzluğa da konuyor biraz.

Merhaba kızlar bu ara hep yoğunluk var girip okuyup çıkıyorum genelde herkes herşey üstüme üstüme geliyor sıcaktan bayılacak gibi oluyorum çocuklarda evde bunalıyor nasıl kuduracaklarını şaşırıyorlar akşama kadar hiç oturmuyorum pertim çıkıyor
@demirleke canım ben pide yaptıracam akşamdan dolmalarda var bide bol etli kemikler çıkardım onları kaynatacam suyuna çorba yaparım
Safransari canım sen memlekete gidiyon dimi bayramda

Nadalcim seni merak ettim bnde bu ara yazacaktim hatta nerdeein diye
Sicaklar ciddi bunaltici cnm hele ki orada cok haklisin yani

anladım canım . ama çocukların kimisi yer kimisi yemez . yeşil mercimek ıslasaydım iyiydi.
ortanca yemez ama bize iyi olurdu.
akşam mercimek çorba yapacağım .
yanına cacık
makarna öğlende yiyecekler . köfteli.
akşama pilav ya da makarna yapmayacağım o yüzden

kurban kesince biz de önce eti 7 ye bölüyor eşim . 6 sını dağıtıyor .ya da 8 e bölüp 7 sini dağıtıyor . kalan az olsa da benim gözümde büyüyor . et sevmediğimden .
bu yıl kesmeyip yine kurban bağışı yapacağız inşallah .

afiyet olsun kuzum .
kemikli et ben de çok yapıyorum . eşim ve çocuklar çok seviyor .

ama et bitti evde .

yeniden almamız lazım . eşim alır . koyar dolaba artık biz yokken .
pide içini kendin mi hazırlıyorsun .

Nadalcim seni merak ettim bnde bu ara yazacaktim hatta nerdeein diye
Sicaklar ciddi bunaltici cnm hele ki orada cok haklisin yani
adana çok sıcaktır eminim .
buralarda yağış vardi yeni 2-3 gün . bugün dün açtı
yine de sabah çok serin . akşam- gece buz gibi oluyor hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…