Canım kız durdu mu yapılırken kaç dk sürdü yapılması ?Tessekkur ederim hepinize
Kizimin tedawisi 2 ay falan surcek mis 20 gunde bir cagiricak 3 dis icin. 1. Disi yapti suan sadece
Canım kız durdu mu yapılırken kaç dk sürdü yapılması ?
Anladım canım.10 dk bile surmedi yanliz makinali alet kullanmadi el aleti ile kazidim dedi o yuzden korkmadi cok.sut dislere yapilan disle sekillenen eriyen bidolgu koydum dedi.biz de cok tatmin olamadik bakalim 20 gun sonra gidince neden bunu yapti falan bi kac soru sorariz
o geçici dolgu alçı gibi bir sertliğe ve dayanıklılığa sahip. sert bir şey yiyince bile eriyip gidiyor.10 dk bile surmedi yanliz makinali alet kullanmadi el aleti ile kazidim dedi o yuzden korkmadi cok.sut dislere yapilan disle sekillenen eriyen bidolgu koydum dedi.biz de cok tatmin olamadik bakalim 20 gun sonra gidince neden bunu yapti falan bi kac soru sorariz
Beslenme nasıl gidiyor canimo geçici dolgu alçı gibi bir sertliğe ve dayanıklılığa sahip. sert bir şey yiyince bile eriyip gidiyor.
bence çocuklara korkmasınlar ve dişçi koltuğuna sempati kazansınlar diye ilk randevuda geçici dolgu yapıyorlar. ben böyle düşünüyorum. geçmiş olsun şimdiden
afiyet olsunsabah ;
sandwiç
çay
400ml su
türk kahvesi
su
öğlen;
çorba
1 çay
ara;
1 kase yoğurt
form çubuk
geçmeş olsun canım .10 dk bile surmedi yanliz makinali alet kullanmadi el aleti ile kazidim dedi o yuzden korkmadi cok.sut dislere yapilan disle sekillenen eriyen bidolgu koydum dedi.biz de cok tatmin olamadik bakalim 20 gun sonra gidince neden bunu yapti falan bi kac soru sorariz
nasıl güzel görünüyor anlatamam .
Aslında kabak detoksu yapacaktım. Eşim akşam dışarıda yiyelim deyince kabak işini yarına erteledim.nasıl güzel görünüyor anlatamam .
afiyet olsun safran cığım .
öğlen akşam ne mama yiyorsun.
harika olmuş . makarna salatası olmuş sanki.Aslında kabak detoksu yapacaktım. Eşim akşam dışarıda yiyelim deyince kabak işini yarına erteledim.
Bugün de buzluk çekmeceler ini boşaltıp yıkama işine giriştim. Çekmeceler boşaldım diye haşlanmış tavuk vardı. Kızıma da makarna yapmıştım biraz da ondan aldım. Böyle bir tabak çıktı ortaya
Eki Görüntüle 2295842
ben de yaptım böyle .Espresso yapıp buz kalıplarına döktüm. Çıkartıp bardağa kahve buzu, biraz dondurma süt ekliyorum harika soğuk kahve oluyor.
Kalan kahveyi de bardakta döndürmüş tüm. Üstüne süt ekledim, çözülmesini bekliyorum içmek için.Eki Görüntüle 2295843
iki gündür çok dikkat ediyorum. bugün de dikkat ettim.Beslenme nasıl gidiyor canim
Sarfancm ne guzel mamalar hazirlamissin boyle makarna ve yavugun benzeeini bnde yaoiyorum guzel.oluyor gecen bir sos aldim hatta makarna icin pestoya benziyir tadi cok guzel ben iri makarna seviyorum daha cok fettucini gbiEspresso yapıp buz kalıplarına döktüm. Çıkartıp bardağa kahve buzu, biraz dondurma süt ekliyorum harika soğuk kahve oluyor.
Kalan kahveyi de bardakta döndürmüş tüm. Üstüne süt ekledim, çözülmesini bekliyorum içmek için.Eki Görüntüle 2295843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?