Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın kızlar
bu hafta yoğun haftam .
işler çok

hafta sonu güzel geçti
cumartesi akşam üstü merkeze indik . gezindik . bi şeyler yenildi.
eve dönüş .
tv keyfi
pazar da öyle
ev işleri mutlaka oldu tabi. çamaşır ütü bulaşık yemek .

bu sabah 50.8 geldim
dün 1 kg fazlaydım . malum dönem bitti ve normale döndüm.
karpuz , peynir , kabak yemeği, ekmek , menemen .
cumartesi pazar böyle geçti
taze peynir tatlısı yaptım . ondan yedim 1 er tane her güne.
yine de şükür.

Canım kız durdu mu yapılırken kaç dk sürdü yapılması ?

10 dk bile surmedi yanliz makinali alet kullanmadi el aleti ile kazidim dedi o yuzden korkmadi cok.sut dislere yapilan disle sekillenen eriyen bidolgu koydum dedi.biz de cok tatmin olamadik bakalim 20 gun sonra gidince neden bunu yapti falan bi kac soru sorariz

Anladım canım.
Kısa sürmüş , inşallah kullanışlı olur.
Benim kizim da da çürükler var, Dr a götüreceğim. Kontrol amaçlı. Bakalım ona ne diyecek

o geçici dolgu alçı gibi bir sertliğe ve dayanıklılığa sahip. sert bir şey yiyince bile eriyip gidiyor.

bence çocuklara korkmasınlar ve dişçi koltuğuna sempati kazansınlar diye ilk randevuda geçici dolgu yapıyorlar. ben böyle düşünüyorum. geçmiş olsun şimdiden

Beslenme nasıl gidiyor canim

sabah ;
sandwiç
çay

400ml su

türk kahvesi
su

öğlen;
çorba

1 çay

ara;
1 kase yoğurt
form çubuk
afiyet olsun

kahvaltım
yarım haşlanmış mısır
4 dilim karpuz
3 kayısı
2 dilim ekmek

öğlen
kabak yemeği 4 kaşık
6 dilim karpuz
1 su bardağı lor

1 türk kahvesi (şekerli)
acıktım yalnız .
eve gidince taze fasülye yiyeceğim . sabah pişirdim . dün eşim ayıklamıştı.
biraz yardımcı olmadıkları konusunda problem yaşadım. çocukların , eşimin .
eşim de yardımcı olmaya çalıştı . fasulye ayıkladı

geçmeş olsun canım .
umarım memnun kalır kuzu.

işlerimi baya baya hallettim .
yarına pek iş kalmadı hatta.
çok şükür .

nasıl güzel görünüyor anlatamam .
afiyet olsun safran cığım .
öğlen akşam ne mama yiyorsun.
Aslında kabak detoksu yapacaktım. Eşim akşam dışarıda yiyelim deyince kabak işini yarına erteledim.

Bugün de buzluk çekmeceler ini boşaltıp yıkama işine giriştim. Çekmeceler boşaldım diye haşlanmış tavuk vardı. Kızıma da makarna yapmıştım biraz da ondan aldım. Böyle bir tabak çıktı ortaya

Espresso yapıp buz kalıplarına döktüm. Çıkartıp bardağa kahve buzu, biraz dondurma süt ekliyorum harika soğuk kahve oluyor.

Kalan kahveyi de bardakta döndürmüş tüm. Üstüne süt ekledim, çözülmesini bekliyorum içmek için.

harika olmuş . makarna salatası olmuş sanki.

ben de yaptım böyle .
değişik videolar görüyorum . dondurmalı cok sevdim .
buz kalıplarını da gördüm onu da deneyeceğim aklımda.
buz kalıbını koyuyor kadın bardağa . bolca. sonra üzerine taze yaptığı kahveyi de koyuyor . üzerine süt .
ben öyle gördüm .
tek başına buzlu kahve yeterli gelmiyor mu diye düşündüm hatta. sen nasıl buldun . beğendin mi.

afiyet olsun .
çok yoruldum bugün . işim daha bitmedi ama az kaldı. onu da halledersem yarına daha az iş olur .

Sarfancm ne guzel mamalar hazirlamissin boyle makarna ve yavugun benzeeini bnde yaoiyorum guzel.oluyor gecen bir sos aldim hatta makarna icin pestoya benziyir tadi cok guzel ben iri makarna seviyorum daha cok fettucini gbi
Kahven de harika gorunuyor cok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…