sen yaparsın canım medarıiftihharımızsıncanım evet . şükür iyiyim . ve bugün işe geldim . gayet iyiyim çok şükür . iştahım açıldı . yiyebiliyorum .
mideme haksızlık etmeyip daha az yemeyi planlıyorum . hunharca yediğim günlere geri dönmem inşallah .
porsiyonları daha küçültüp daha kalorili hale getirirsem başarırım bence.
inşallah.
nasıl yani ayranla yavan ekmekmi yedin sabah bana dedemi hatırlattın o da ayranın içine ekmek doğrayıp yerdibu sabah kahvaltım . az önce yaptım .
2 bardak ayran .
3 dilim ekmek
öğlen
3 dilim tost ekmeği arasına 2 haşlanmış yumurta.
marul. djhon hardalı
salatatık.
zeytinyağı
akşamı bilmiyorum . balık kızartacağım .
ondan yerim sanıyorum . akşam genelde planıma uymuyorum . canım o an ne isterse onu yiyorum .
evet canım . çok severim .nasıl yani ayranla yavan ekmekmi yedin sabah bana dedemi hatırlattın o da ayranın içine ekmek doğrayıp yerdi
Ek gıdaya başlayacak o zaman artık küçük hanimcanım ben aslında sütümün azaldığını düşünmüyorum kız artık büyüdü 5 buçuk aylık oldu yetmemesi çok normal daha çok emiyor depoları sıralı değil aynı anda ikisinide bitiriyor dahha hhiç mama ihtiyacımız olmadı dolaptaki önceden sağdığım sütlerden takviye yapıyorum bugün kafaya koydum başlıyorum şimdi emerken ne kadar zayıflarsam o kadar iyi sonra işim daha zor olacak en geç iki aya kadar safra kesesi ameliyatını olacam sonrasında ne olur bilmiyorum ama emerse 2 yaşına kadar emzirecem inşallah ortancada hevesim kursağımda kaldı bide ben salınca tam salıyorum akşam birsürü cips yedim akşama kadar sorun yoktu
bende şuraya yapabilirsem diye hemen kilomu iliştireyim bu sabahki kilom 82
senin nasıl gidiyor akşam doğum gününde kaçamak oldu mu (muhakkak olmuştur )
İyi olmana sevindimdün yatak odasının şeklini değiştirdim . gardrop vs . komple değişti.
halıları kaldırdım . başka halı serdim .
komple temizlik yaptım .
kışa girerken , havalar soğumuşken .
yazlık kışlık olayına daha girmedim . onu önümüzdeki haftalarda yapacağım . zaten kolayda kışlıklarımız . gardrop üst rafında .
çocukların kışlıkları baza altında bi tek . onlar yorabilir .
komşu 2 kase aşure getirdi dün .
2 kaseyi de yedim .
çikolata . bisküvi . ne bulduysam yedim . çünkü dün aktiftim evde.
yemek olarak domates yemeği ve mısır ekmeği yemiştim .
kahvaltıda . tereyağlı ballı ekmek . yumurta. domates peynir zeytin yemiştim .
daha fazla yemeye çalışıyorum .
her güne meyve de yiyorum yine.
2 şer mandalina yiyorum .
bugün de işe getirdim 2 tane.
büyük oğlanın boğazı şişti cumartesi. genel olarak iyiyidi.
ateş vs . yoktu.
bugün okula gidecek inşallah .
havaların soğuması ile birlikte , banyo da yaptılar . sanıyorum ondan hastalandı.
atlatıyor inşallah . kardeşlerine bulaştırmadan atlatır inşallah.
iyiki dinlen çok gezinme dedik sana sen dip köşe temizlik yapmışsın haftasonu olunca ben hiçbir iş yapamıyorum bir o kadarda dağılıyor evde insan sayısı fazla olunca ev çığrından çıkıyor bende akşam birikmiş ütülerimi yaptım hhep bir iki gömlek ütüleyip gerektiği kadarını yapıyordum bizde havalar sıcak yazlık kışlık olayı için erken ama bu hafta koltukları yıkatacağım şimdide kahvaltımı yapıp eve paspas atacam akşam her tarafta süpürgeyle gezdim ama silemedim bu akşam yemek napsam acaba birsürü domates biber var onları değerlendiririm herhalde cumartesi patatesli köfte attım fırına iki gün yetti dolapta paçada var eşime onu ısıtırım çocuklarda ne isterse onu da yapabilirim ben zaten kabak yiyecemdün yatak odasının şeklini değiştirdim . gardrop vs . komple değişti.
halıları kaldırdım . başka halı serdim .
komple temizlik yaptım .
kışa girerken , havalar soğumuşken .
yazlık kışlık olayına daha girmedim . onu önümüzdeki haftalarda yapacağım . zaten kolayda kışlıklarımız . gardrop üst rafında .
çocukların kışlıkları baza altında bi tek . onlar yorabilir .
komşu 2 kase aşure getirdi dün .
2 kaseyi de yedim .
çikolata . bisküvi . ne bulduysam yedim . çünkü dün aktiftim evde.
yemek olarak domates yemeği ve mısır ekmeği yemiştim .
kahvaltıda . tereyağlı ballı ekmek . yumurta. domates peynir zeytin yemiştim .
daha fazla yemeye çalışıyorum .
her güne meyve de yiyorum yine.
2 şer mandalina yiyorum .
bugün de işe getirdim 2 tane.
büyük oğlanın boğazı şişti cumartesi. genel olarak iyiyidi.
ateş vs . yoktu.
bugün okula gidecek inşallah .
havaların soğuması ile birlikte , banyo da yaptılar . sanıyorum ondan hastalandı.
atlatıyor inşallah . kardeşlerine bulaştırmadan atlatır inşallah.
aynen öyle oluyor canım dün 4 te yemek yedim akşam karnım acıktı çayın yanında çerezlere cipslere saldırdım sen kahvaltını yaptınmı ne yedin ben yumurta yiyemiyorum ya onun yerine ne yesem diye aranıyorum şuanEk gıdaya başlayacak o zaman artık küçük hanim
Canım ara öğünlerle sağlıklı bir şekilde beslensek, açlık hissimiz olusmayacak, abur cubura da kaçmayacagiz ama, kas yapalım derken açlık hissiyle göz cikartiyorux
olsun o da güzel belki bugün daha fazla düşer dün bağırsaklar tam temizlenmemiştir bakalım yarın sabah nasıl olacakKabak detoksu ilk gün sonucu -400 Gr
Bugün normale 1 kilo üstü verip, diğer günler azalması gerekiyordu ama böyle oldu.Eki Görüntüle 2512371
Ne güzel havalar sıcak . en sevdiğimmmmmiyiki dinlen çok gezinme dedik sana sen dip köşe temizlik yapmışsın haftasonu olunca ben hiçbir iş yapamıyorum bir o kadarda dağılıyor evde insan sayısı fazla olunca ev çığrından çıkıyor bende akşam birikmiş ütülerimi yaptım hhep bir iki gömlek ütüleyip gerektiği kadarını yapıyordum bizde havalar sıcak yazlık kışlık olayı için erken ama bu hafta koltukları yıkatacağım şimdide kahvaltımı yapıp eve paspas atacam akşam her tarafta süpürgeyle gezdim ama silemedim bu akşam yemek napsam acaba birsürü domates biber var onları değerlendiririm herhalde cumartesi patatesli köfte attım fırına iki gün yetti dolapta paçada var eşime onu ısıtırım çocuklarda ne isterse onu da yapabilirim ben zaten kabak yiyecem
oğlanada geçmiş olsun geçiş döneminde ister istemez hastalık oluyor çabuk atlatır inşallah küçüklere bulaşmaz
Evet canım yaptım.aynen öyle oluyor canım dün 4 te yemek yedim akşam karnım acıktı çayın yanında çerezlere cipslere saldırdım sen kahvaltını yaptınmı ne yedin ben yumurta yiyemiyorum ya onun yerine ne yesem diye aranıyorum şuan
safra kesesi yüzünden yumurta yasaklanmıştı . öyle hatırlıyorum . ondan yemiyor .Evet canım yaptım.
2 haşlanmış yumurta domates peynir maydonoz la yaptım.
Yumurta yerine ne yiyebilirsin bilemedim.
Menemende de mi yumurta yemiyorsun?
Evet ya şimdi hatırladım.safra kesesi yüzünden yumurta yasaklanmıştı . öyle hatırlıyorum . ondan yemiyor .
afiyet olsun bu arada safrancım.
evet canım hiç yemiyorum ama dün haftasonu kaçamağı olarak azcık pastırmalı yumurta yedim çok özlemiştimEvet canım yaptım.
2 haşlanmış yumurta domates peynir maydonoz la yaptım.
Yumurta yerine ne yiyebilirsin bilemedim.
Menemende de mi yumurta yemiyorsun?
sen naptın canım krizi atlatabildinmi ben tatlı yemedim sadece dün sabahh bir tatlı kaşığı nutellayla geçiştirdim
bende eşime sinirlenince onun yanında durmamak için birsürü iş çıkartırım kendime diğer odaya gidip ütü yapıp dolap içlerine dalarım veya mutfağa gidip tatlı yaparım bu aralar evdeki birikmiş işlerimi bayağı yaptım eşim yeni bilgisayar aldı 4 gecedir oyun oynuyor benim sabrımı zorluyor yeni heves dedim haftasonu dedim şimdilik sabrediyorum bakalım ne kadar gidecek bu durumBende esime biraz sinirlendim oturdum yazligi kisligi ayirdim kuculmusleri eskimisleri ayirdim gardrobu temizledim pazar pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?