Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sen yaparsın canım medarıiftihharımızsın iyi olmana sevindim işler birikmiştir sen yokken kolay gelsin

nasıl yani ayranla yavan ekmekmi yedin sabah bana dedemi hatırlattın o da ayranın içine ekmek doğrayıp yerdi

dün yatak odasının şeklini değiştirdim . gardrop vs . komple değişti.
halıları kaldırdım . başka halı serdim .
komple temizlik yaptım .
kışa girerken , havalar soğumuşken .
yazlık kışlık olayına daha girmedim . onu önümüzdeki haftalarda yapacağım . zaten kolayda kışlıklarımız . gardrop üst rafında .
çocukların kışlıkları baza altında bi tek . onlar yorabilir .

komşu 2 kase aşure getirdi dün .
2 kaseyi de yedim .
çikolata . bisküvi . ne bulduysam yedim . çünkü dün aktiftim evde.

yemek olarak domates yemeği ve mısır ekmeği yemiştim .
kahvaltıda . tereyağlı ballı ekmek . yumurta. domates peynir zeytin yemiştim .

daha fazla yemeye çalışıyorum .
her güne meyve de yiyorum yine.
2 şer mandalina yiyorum .
bugün de işe getirdim 2 tane.

büyük oğlanın boğazı şişti cumartesi. genel olarak iyiyidi.
ateş vs . yoktu.
bugün okula gidecek inşallah .
havaların soğuması ile birlikte , banyo da yaptılar . sanıyorum ondan hastalandı.
atlatıyor inşallah . kardeşlerine bulaştırmadan atlatır inşallah.

nasıl yani ayranla yavan ekmekmi yedin sabah bana dedemi hatırlattın o da ayranın içine ekmek doğrayıp yerdi
evet canım . çok severim .
biz yoğurt , ayran vs ile mısır ekmeğini çok severiz aslında. ama o yoksa bildiğimiz ekmekle de çok severim .

ekmeği elma, üzüm , şeftalı vs gibi meyvelerle de yerim . yanına bi şey olmasına gerek yok . işte benim yeme alışkanlıklarım garip . çocukluktan beri.

Ek gıdaya başlayacak o zaman artık küçük hanim

Canım ara öğünlerle sağlıklı bir şekilde beslensek, açlık hissimiz olusmayacak, abur cubura da kaçmayacagiz ama, kas yapalım derken açlık hissiyle göz cikartiyorux

İyi olmana sevindim
Maşallah dün bir sürü iş yapmışsın
Ben de gelince halıları yıkamaya vermiştim.
Onlar gelsi, salon harici yerleri temizledim sildim serdim halıları.
Bugün yada yarın da salonu yaparım. Regl dönemi halsizligi vardı kaç gundur

iyiki dinlen çok gezinme dedik sana sen dip köşe temizlik yapmışsın haftasonu olunca ben hiçbir iş yapamıyorum bir o kadarda dağılıyor evde insan sayısı fazla olunca ev çığrından çıkıyor bende akşam birikmiş ütülerimi yaptım hhep bir iki gömlek ütüleyip gerektiği kadarını yapıyordum bizde havalar sıcak yazlık kışlık olayı için erken ama bu hafta koltukları yıkatacağım şimdide kahvaltımı yapıp eve paspas atacam akşam her tarafta süpürgeyle gezdim ama silemedim bu akşam yemek napsam acaba birsürü domates biber var onları değerlendiririm herhalde cumartesi patatesli köfte attım fırına iki gün yetti dolapta paçada var eşime onu ısıtırım çocuklarda ne isterse onu da yapabilirim ben zaten kabak yiyecem
oğlanada geçmiş olsun geçiş döneminde ister istemez hastalık oluyor çabuk atlatır inşallah küçüklere bulaşmaz

aynen öyle oluyor canım dün 4 te yemek yedim akşam karnım acıktı çayın yanında çerezlere cipslere saldırdım sen kahvaltını yaptınmı ne yedin ben yumurta yiyemiyorum ya onun yerine ne yesem diye aranıyorum şuan

Ne güzel havalar sıcak . en sevdiğimmmmm

evet . tüm evi toparladım . bu dünya atılacak çıktı yine.
evi , dolapları boşaltmaya çalışıyorum . baya iyi oldu.
burda hava çok soğuk . özellikle akşamları. artık kalorifer yansa olur . az bi miktar . soğuk kırılacak kadar
şu an 13 derece.
gece 5 dereceye düşüyor sıcaklık.

eşim yoktu dün . ondan yaptım . oğlanların bilgisayar oynadığı zamana denk getirdim . ortalıkta yoktular .
kız da zaten benimle durdu. karışıklığı seviyor . oyuncakları ile oynadı yatağın üstünde.

Evet canım yaptım.
2 haşlanmış yumurta domates peynir maydonoz la yaptım.

Yumurta yerine ne yiyebilirsin bilemedim.
Menemende de mi yumurta yemiyorsun?

Evet canım yaptım.

safra kesesi yüzünden yumurta yasaklanmıştı . öyle hatırlıyorum . ondan yemiyor .
afiyet olsun bu arada safrancım.

Evet canım yaptım.

evet canım hiç yemiyorum ama dün haftasonu kaçamağı olarak azcık pastırmalı yumurta yedim çok özlemiştim

bu sabah kahvaltım
domates
salatalık
peynir
maydanoz

ara
1 şeftali
1 fincan sade nescafe

Bende esime biraz sinirlendim oturdum yazligi kisligi ayirdim kuculmusleri eskimisleri ayirdim gardrobu temizledim pazar pazar
bende eşime sinirlenince onun yanında durmamak için birsürü iş çıkartırım kendime diğer odaya gidip ütü yapıp dolap içlerine dalarım veya mutfağa gidip tatlı yaparım bu aralar evdeki birikmiş işlerimi bayağı yaptım eşim yeni bilgisayar aldı 4 gecedir oyun oynuyor benim sabrımı zorluyor yeni heves dedim haftasonu dedim şimdilik sabrediyorum bakalım ne kadar gidecek bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…