- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Normalde böyle komşu dostlar başınaWalla hic ii gitmiyor komsu tabagimi getirmis icinede 5 dilim trilice koymusresmen aglicaktim tabagi gorunce en azindan sutlu hafif tatli ne diyelim
Bende esime biraz sinirlendim oturdum yazligi kisligi ayirdim kuculmusleri eskimisleri ayirdim gardrobu temizledim pazar pazar
Ya ne güzelbende eşime sinirlenince onun yanında durmamak için birsürü iş çıkartırım kendime diğer odaya gidip ütü yapıp dolap içlerine dalarım veya mutfağa gidip tatlı yaparım bu aralar evdeki birikmiş işlerimi bayağı yaptım eşim yeni bilgisayar aldı 4 gecedir oyun oynuyor benim sabrımı zorluyor yeni heves dedim haftasonu dedim şimdilik sabrediyorum bakalım ne kadar gidecek bu durum
Aaa iyi fikir ama şimdi evde mantar yok zaten iştahımda yokken değerlendirelim bu arayı
canm bnm yaa nasil da hatirlamis bizi@demirleke A aaadddaaa günaydın canlar nerdesiniz bakim çok mu yoğunsunuz demirleke canım iyileştinmi bugün çalışıyor musun
Harikasinn nadalcmmm ha gayret ben 7 leri gorecegim orada bak1.gün kabak detoksu - 800 g
Güncel kilom 81,2
Umarım giden kalıcı olur bugün yine mümkün olduğunca yapmaya çalışacağım
Evet canım öyle olmuş olabilir.Safransari sarfancim beli de odem yoktur o nedenle 400 gtmistir bnm de cok odem oldgunda birden fazla gidiyor odem az ise gtmiyor pek
kuzum . takviye kullanmıyorum .@demirleke geçen kış çok hastalandım. Bu kış için şimdiden tedbirli olmak istiyorum. Sen takviye kullaniyordun. Hangisini kullaniyordun ?
Yanlış hatırladım sanırım.çocukları ile birlikte ma aile Seyla kullanıyordu . Amerika da olan.
ama çocuklar için 1 şişe aldım . her yıl alıyorum . 3 çocuk da aynı şişeyi kullanıyor . sanıyorum 1 şişe böyle bitiyoruz . 2. yi de almayı düşünüyorum hatta arada. alıyor muyum işte ondan emin değilim .Yanlış hatırladım sanırım.
Bende kız için balık yağı alacağım. İçinde vitaminler De var. Geçen senekinden 2-3 içimlik kaldi. Bu sene de mollers alacağım.
Kendime de eczaneye sorup karar vereyim o zaman
doktor bana supradyynn all day önermişti . onu kullanmıştım 3 yıl önce.Yanlış hatırladım sanırım.
Bende kız için balık yağı alacağım. İçinde vitaminler De var. Geçen senekinden 2-3 içimlik kaldi. Bu sene de mollers alacağım.
Kendime de eczaneye sorup karar vereyim o zaman
Yok kendim için sormustumama çocuklar için 1 şişe aldım . her yıl alıyorum . 3 çocuk da aynı şişeyi kullanıyor . sanıyorum 1 şişe böyle bitiyoruz . 2. yi de almayı düşünüyorum hatta arada. alıyor muyum işte ondan emin değilim .
kışın kreş ortamında hastalık çok diye alıyorum .
onu mu sormuştun ki safrancım . ben kendin için diye düşündüm . o yüzden kendim gibi cevapladım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?