Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Walla hic ii gitmiyor komsu tabagimi getirmis icinede 5 dilim trilice koymus resmen aglicaktim tabagi gorunce en azindan sutlu hafif tatli ne diyelim
Normalde böyle komşu dostlar başına
Ama diyetteyse....
Afiyet olsun canım

Bende esime biraz sinirlendim oturdum yazligi kisligi ayirdim kuculmusleri eskimisleri ayirdim gardrobu temizledim pazar pazar
Ya ne güzel
Benim canım sıkkın olunca elim kolum kalkmıyor, sadece yemek yemeğe kalkıyor bolca

Pazartesi menüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
Peynir
Maydanoz

1 sade nescafe
1 küçük şeftali

Öğle
1 tabak yoğurtlu kabak spagetti
1 ceviz

Yarım l süt
4 kare çikolata

Akşam
2 kaşık çocuktan kalan makarna

Sabah kiloma etki etti mi yazarım kızlar tam olarak kabak detoksu olmadı ama benzedi yarın devam inşallah

Kahvaltı
.2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates, maydonoz

Ara
Kahve
1 gunkurusu

Öğlen.
Yoğurtlu kabak
1 ceviz

Ara
Yeşilçay

Akşam

Yoğurtlu kabak
1 elma

Tam bugünün çok güzel geçti diyordum, eşimin arkadaşları akşam çaya çağırdı.
Çay tabağında ıslak kek ve kabartma tozunu la yapılan poğaça lardan vardı. Keki kızıma yedirip 1 poğaça yedim. Üstüne meyve tabağı hazırlandı, 1 mandalina yedim.

Sabah tartildigimda kilom sabit kalmış. 61.9

@demirleke A aaadddaaa günaydın canlar nerdesiniz bakim çok mu yoğunsunuz demirleke canım iyileştinmi bugün çalışıyor musun
canm bnm yaa nasil da hatirlamis bizi cnm bnde yogunluk var sorun o degil gidiriyorum bir bakiorum bldirim gelmiyor sanki kimse yazmamis diorum inan sen etiketlemesen kmse grmior saniordum
1.gün kabak detoksu - 800 g
Güncel kilom 81,2

Umarım giden kalıcı olur bugün yine mümkün olduğunca yapmaya çalışacağım
Harikasinn nadalcmmm ha gayret ben 7 leri gorecegim orada bak

sabah kahvaltım .
2 mandalina
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek .
2 bardak çay

şimdi hibiskus çayı içiyorum .

öğlene balık . dün akşam yapmıştım . ayıkladı eşim . çocuklar toktu yemedi. ben de balığı çıkarmıştım . pişirmek zorunda kaldım .

3 dilim ekmek
3-4 marul

pazar var burada. bi şeyler daha ekleyebilirim bu menüye.
meyve alabilirim . elma falan .

Bende kahvaltımı yaptım
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
2 dilim sucuk
Çeyrek yufka elmek

Ara 1 sade nescafe

1 saat sonra meyve yerim bugün kahvaltım güzeldi öğlen kabağımı biraz geç yerim bide bugün kocam evde yediğim zamanları gözüne sokmam lazım

2 yumurtalı omlet (birazını kızım yedi)
1 domates
1 parça ekmek
1 kk peynir

Türk kahvemi içtim 1 gunkurusuyla
Ama kahve içerken telde konuştuğum için kahve tadını alamadım. 1 tane daha yapıp içeceğim birazdan

@demirleke geçen kış çok hastalandım. Bu kış için şimdiden tedbirli olmak istiyorum. Sen takviye kullaniyordun. Hangisini kullaniyordun ?

@demirleke geçen kış çok hastalandım. Bu kış için şimdiden tedbirli olmak istiyorum. Sen takviye kullaniyordun. Hangisini kullaniyordun ?
kuzum . takviye kullanmıyorum .

yeni doğum yaptığımda kullandım .
bi de yine kızım 1 yaşında olduğunda aşırı yorgunluk hissediyordum . uykusuzluk vs .
o aman da tam kan tahlili yaptırdım ve eksiklik yok denildi. yine de yorgunluğuna karşı al bi vitamin . ben spradiyyyn all day almıştım . doktor önerisi ile . ama sonra hiç kullanmadım . bol bol meyve yiyorum zaten . ihtiyaç duymadım takviyeye.
bi de hasta da olmadım elhamdülillah.
2 kez galiba hafif geçirdim . o kadar .

çocukları ile birlikte ma aile Seyla kullanıyordu . Amerika da olan.
Yanlış hatırladım sanırım.
Bende kız için balık yağı alacağım. İçinde vitaminler De var. Geçen senekinden 2-3 içimlik kaldi. Bu sene de mollers alacağım.

Kendime de eczaneye sorup karar vereyim o zaman

ama çocuklar için 1 şişe aldım . her yıl alıyorum . 3 çocuk da aynı şişeyi kullanıyor . sanıyorum 1 şişe böyle bitiyoruz . 2. yi de almayı düşünüyorum hatta arada. alıyor muyum işte ondan emin değilim .
kışın kreş ortamında hastalık çok diye alıyorum .
onu mu sormuştun ki safrancım . ben kendin için diye düşündüm . o yüzden kendim gibi cevapladım .

doktor bana supradyynn all day önermişti . onu kullanmıştım 3 yıl önce.

her gün 1 porsiyon meyve tüketirsen sanıyorum bağışıklık sistemin iyi olur . c vitamini günlük alınması gereken bi şey biliyorsun .

Yok kendim için sormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…