- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Benim kabak bitti.Öğle yemeğimi yedim
Bol yoğurtlu bol dereotu az kabak
Ben şimdi pazardan geldim gelirken dondurma istedi oğlum paket aldım ama gelince dayanamadım kendimde yedim akşama bende kabak yemeyeceğim karpuz peynir yemeyi düşünüyorum şuan aç değilim 8 gibi yerim ama abartmayacağımBenim kabak bitti.
Öğlen közlenmiş patlıcan yedim.
Akşama köfte yapacam. 1 dilim ekmekle köfte yerim. Yarın kabak alır yeniden yaparım inşallah
Harika canım bugunKahvaltı
1 salatalık
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
2 dilim sucuk
Çeyrek yufka elmek
Ara
1 sade nescafe
2 dilim elma
2 dilim şeftali
Öğle yemeğim
Bol yoğurtlu bol dereotu az kabak
Ara
1 porsiyon dondurma
Akşam
Birkaç dilim karpuz
1 dilim peynir
Çay çay çay
Malesef az önce çayın yanında küçük bir çerez kasesi kuruyemiş yedim napim o da kızıma süt olsunHarika canım bugun
Ayrıca senin menüde çok güzel peynir tatlısını severimKahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
Kahve gün kurusu
Öğlen
Bunun bir kase kozlenmis patlıcanlı yogurt
Ara
Elma
Akşam
5 köfte
1 dilim ekmek
Eşim a101 den peynir tatlısı almış. 2 kaşık ondan yedim.
Şimdi bitki çayı iciyorum
Üniversitede oda arkadaşım Balıkesirliydi. Memleketten höşmerim tatlısı getirirdi. Bu peynir tatlısı o sanırım. Yıllardır özlem çektiğim bir tatliydi ama bu çok sekerliydi.Ayrıca senin menüde çok güzel peynir tatlısını severim
Kesinlikle yerini tutmuyor ben marketlerinkini sevmiyorum aslını bilip yedikten sonra bunlar üfürükten teyyareÜniversitede oda arkadaşım Balıkesirliydi. Memleketten höşmerim tatlısı getirirdi. Bu peynir tatlısı o sanırım. Yıllardır özlem çektiğim bir tatliydi ama bu çok sekerliydi.
Bugün tartilmadim canım.
Ebet cnm hem dersim fazla.hem kursum var bir yandan da surekli bebis icin doktora gidorum surekli test yapiolar nefes alamiorum artik eve gel yemek yao snra yarinin yemegi yani okulda tum gun ayakta bu donem hic dinlemedin srfncimEvet canım öyle olmuş olabilir.
Bende bugün seni etiketlerin soracaktım, nedir bu yoğunluk diye
Ders sayın mi fazla bu dönem?
Kolay gelsin canım.Ebet cnm hem dersim fazla.hem kursum var bir yandan da surekli bebis icin doktora gidorum surekli test yapiolar nefes alamiorum artik eve gel yemek yao snra yarinin yemegi yani okulda tum gun ayakta bu donem hic dinlemedin srfncim
Çok geçmiş olsun canım.Slm kızlar nasılsınız , benim maratonda devam ediyor gunum hizla akıp geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor birkaç gündür hastayım boğaz ağrısı kilom ayni hala bir diyet moduna giremedimki
Ebet cnm hem dersim fazla.hem kursum var bir yandan da surekli bebis icin doktora gidorum surekli test yapiolar nefes alamiorum artik eve gel yemek yao snra yarinin yemegi yani okulda tum gun ayakta bu donem hic dinlemedin srfncim
Slm kızlar nasılsınız , benim maratonda devam ediyor gunum hizla akıp geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor birkaç gündür hastayım boğaz ağrısı kilom ayni hala bir diyet moduna giremedimki
sagol cnm cok haklisin bir yandan iyi bir yandan yogunluk allah baska dert vermesinKolay gelsin canım.
Kursta bu dönemde bir yandan iyi oldu, Ilgın dağılıyor
Bir yandan hastane için zaman yaratmakta zorlanıyorsun belki.
Allah yardımcın olsun
cnm.gecmis olsun anca giriyor bazi modlara zatenSlm kızlar nasılsınız , benim maratonda devam ediyor gunum hizla akıp geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor birkaç gündür hastayım boğaz ağrısı kilom ayni hala bir diyet moduna giremedimki
Dogru siosun cnm yogunlik da bir yandan guzel saglik olsun daCanım sağlıklı olunda varsın yoğunluk olsun ben kendimde yoğunluktan şikayet edince hemen hepimiz sağlıklı olalımda boşver yoğunluk olsun diyorum ama burayada ara sıra gelin özleniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?