Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim kabak bitti.
Öğlen közlenmiş patlıcan yedim.
Akşama köfte yapacam. 1 dilim ekmekle köfte yerim. Yarın kabak alır yeniden yaparım inşallah
Ben şimdi pazardan geldim gelirken dondurma istedi oğlum paket aldım ama gelince dayanamadım kendimde yedim akşama bende kabak yemeyeceğim karpuz peynir yemeyi düşünüyorum şuan aç değilim 8 gibi yerim ama abartmayacağım

Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
Kahve gün kurusu

Öğlen
Bunun bir kase kozlenmis patlıcanlı yogurt

Ara
Elma

Akşam
5 köfte
1 dilim ekmek

Eşim a101 den peynir tatlısı almış. 2 kaşık ondan yedim.

Şimdi bitki çayı iciyorum

Kahvaltı

1 salatalık
1 dilim peynir
1 dilim pastırma
2 dilim sucuk
Çeyrek yufka elmek

Ara
1 sade nescafe
2 dilim elma
2 dilim şeftali

Öğle yemeğim

Bol yoğurtlu bol dereotu az kabak

Ara
1 porsiyon dondurma

Akşam
Birkaç dilim karpuz
1 dilim peynir

Çay çay çay

Harika canım bugun

Ayrıca senin menüde çok güzel peynir tatlısını severim

Üniversitede oda arkadaşım Balıkesirliydi. Memleketten höşmerim tatlısı getirirdi. Bu peynir tatlısı o sanırım. Yıllardır özlem çektiğim bir tatliydi ama bu çok sekerliydi.
Kesinlikle yerini tutmuyor ben marketlerinkini sevmiyorum aslını bilip yedikten sonra bunlar üfürükten teyyare

Bu sabah kiloma değişiklik yoktu ama dün sabahkinide koruyorum
81,2
Sende durumlar nasıl Safransari
Bugün tartilmadim canım.
Sabah eşime kahvaltı hazırladım, hep beraber yaptık. O gittikten sonra da. 2 oda bir mutfak sildim süpürdüm. Şimdi oturdum kahve içiyorum.

Kahvaltı
Menemen
2 dilim ekmek
Form cayi

Ben bugün oturupta kahvaltı yapmadım eşimin yanına yufka ekmekle dürüm yaptım ekmeğin sağdan soldan fazlalıklarını almıştım bir parça peynirle ayak üstü onları atıştırdım çocukların kahvaltıdan birşey kalmadı :)) biraz öncede 1 mandalina ve 1 sütlü nescafe içtim öğleden sonra okulda aşure şenliği varmış oraya gideceğim 1 kase yerim herhalde akşamada Allah kerim artık

Evet canım öyle olmuş olabilir.
Bende bugün seni etiketlerin soracaktım, nedir bu yoğunluk diye
Ders sayın mi fazla bu dönem?
Ebet cnm hem dersim fazla.hem kursum var bir yandan da surekli bebis icin doktora gidorum surekli test yapiolar nefes alamiorum artik eve gel yemek yao snra yarinin yemegi yani okulda tum gun ayakta bu donem hic dinlemedin srfncim

Ebet cnm hem dersim fazla.hem kursum var bir yandan da surekli bebis icin doktora gidorum surekli test yapiolar nefes alamiorum artik eve gel yemek yao snra yarinin yemegi yani okulda tum gun ayakta bu donem hic dinlemedin srfncim
Kolay gelsin canım.
Kursta bu dönemde bir yandan iyi oldu, Ilgın dağılıyor
Bir yandan hastane için zaman yaratmakta zorlanıyorsun belki.
Allah yardımcın olsun

Slm kızlar nasılsınız , benim maratonda devam ediyor gunum hizla akıp geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor birkaç gündür hastayım boğaz ağrısı kilom ayni hala bir diyet moduna giremedimki

Slm kızlar nasılsınız , benim maratonda devam ediyor gunum hizla akıp geçiyor buraya girmeye pek vaktim olmuyor birkaç gündür hastayım boğaz ağrısı kilom ayni hala bir diyet moduna giremedimki

Canım sağlıklı olunda varsın yoğunluk olsun ben kendimde yoğunluktan şikayet edince hemen hepimiz sağlıklı olalımda boşver yoğunluk olsun diyorum ama burayada ara sıra gelin özleniyorsunuz

Kolay gelsin canım.
Kursta bu dönemde bir yandan iyi oldu, Ilgın dağılıyor
Bir yandan hastane için zaman yaratmakta zorlanıyorsun belki.
Allah yardımcın olsun
sagol cnm cok haklisin bir yandan iyi bir yandan yogunluk allah baska dert vermesin
cnm.gecmis olsun anca giriyor bazi modlara zaten
Canım sağlıklı olunda varsın yoğunluk olsun ben kendimde yoğunluktan şikayet edince hemen hepimiz sağlıklı olalımda boşver yoğunluk olsun diyorum ama burayada ara sıra gelin özleniyorsunuz
Dogru siosun cnm yogunlik da bir yandan guzel saglik olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…