Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
1 dilim börek
1 fincan sade nescafe

1 küçük kase çerez
1 mandalina

Akşam
3 dolma
4 mücver
Sarımsaklı yoğurt
1 kaşık kavrulmuş mantar

Yarım koçan haşlanmış mısır
Çay çay çay

Kızlar regl oldum çok kötüyüm yoğunluk yok henüz sökülmedi ama karın ağrısından ölüyorum yanlarıma vuruyor sancı sizdede böyle oluyor mu normal mi bu
Canım herkeste farklı.
Ben o ay usuttuysem sancılı geçiyor.
Bu ay rahattim çok şükür mesela.
Geçmiş olsun
Kas gevşetici al olmadi

Rumuz Sarfansari
Başlangıç 63.5
Geçen hafta 62.8
Bu hafta 61.7
Fark 1.1kg

Ben kabak detoksunun etkisi olarak görüyorum bu haftayı. Önümüzdeki hafta da 2 gün yapmayı planlıyorum .

60 altını görmeyeli 1 seneden fazla oldu.
Hedefim yılbaşında 58 olmak.
3 ayda 4 kg çok fazla değil sanırım.

Bizim ki de pupc midir nedir onu oynuo deli edio beni konusuo bide arkadasi ile deli cikcam ewin icinde.ne anliyolar su oyunlardan allahim anlayamiyorum
En guzel ve kalici kg wermis oluyosun dogru yoldasin bence canim

Depremi bizde hissettik kizlar hem de baya siddetli hissettik sokaklara domuldu millet okullar tatil oldu hemen kizi almaya kostum falan.hatta gece olani da duyduk butun gece yurek kalkmasi ile sabahi sabah ettim simdi de regl oldu olcam damlalar geldi ama kesildi yine basim karnim heryerim agriyor.

Bazen diyorum ki tamam sen kilo weremicen kabullen mutlu olmaya bak bazen de diyorum bu sekilde yasamak giyinmek istemiyorum psikom benı zorluyor

Gecen hafta 73.5
Bu hafta 74.7
Aradaki arti fark 1.2

Regl etkiledi heralde 1 dilim trilice bunu yapamaz heralde

Bizim ki de pupc midir nedir onu oynuo deli edio beni konusuo bide arkadasi ile deli cikcam ewin icinde.ne anliyolar su oyunlardan allahim anlayamiyorum

En guzel ve kalici kg wermis oluyosun dogru yoldasin bence canim
Sadece pubc olsa iyi canter strike ve adını bilmediğim birsürü oyun kulaklıklar kulakta kahkahalarla söylediğim hiçbirşeyi duymuyor ben deliriyorum ama akşam kocama bir haller oldu birden divan şiirleri dinler oldu tüm gece Hayati İnanç sohbetlerini programlarını dinler olduk rastgele facede denk gelmiş çok hoşuna gitmiş akşam evimiz edebiyat kokuyordu

Hahaha
Bu iyimis ama.
Buna takılır kalır inşallah.
Benimki de ikiram mi ne bir oyun var. Onu oynar senelerdir.
Erkeklerin nedir bu oyun merakı
Bu sıralar da diriliş Ertuğrula taktı. Onu izliyor. Baştan izlememistik şimdi izliyor. 150 bölüm onu izleyecek sanırım puffff

Cnm ne guzel.evinizde hoa bir hava olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…