cnm afiyet olsun iki ogunu birlestrmis gbi dusun aksam da dengelersin zatenKahvaltım biraz ödüllü ve kalabalık oldu bugün. Ama haftasonundan haftasonuna olunca özlüyor insan.
ayy bu aralar bnm de favorim hamsi tava resmen cok seviorumDün akşam kızımla tiyatroya gitmiştik gelişimiz 23 ü buldu gelip yazamadım akşam öğünümü
Dışarıda yedim ama sağlıklı
Hamsi tava
yarım alabalık
bol salata
1 dilim kepek ekmek
şalgam suyu
Bu arada 12300 adım attım
Ekmekler cok diyecetim ki oglen dengelemissin snde cnim afiyet olsun sana daEki Görüntüle 2546465
Salatalıkların yarısını domatesin 3 dilimini ekmekleriminde 3 parçasını oğluma kaptırdım
Ekmek arasi ekmekCanım çok fazla ekmek yiyorsun bence..Akşam hem makara hem ekmek ve barbunya..Barbunya da karbonhidrattır biliyorsun..Oyyy mercimek gözümden kaçmış şimdi gördüm.. çok fena hepsi karbonhidrat ekmek arası ekmek yemişsin resmen
Neyse ki hepsini yememişsin
Bu sana birişaret canım..Hepimiz için birçok işaret veriyor vücudumuz ve maalesef biz durmuyoruz
OOOooooo maşallah sana hatuuunnnn
Hoşgeldin aramıza canım..Başarılar
Sağol canımcım..
Kabaklar cig miEki Görüntüle 2546486 Eki Görüntüle 2546487
Bu da öğlen yemeği yoğurtlu kabak kabak miktarını göstermek için yapım aşamasında da çektim
Teşekkür ederim :)Canım çok fazla ekmek yiyorsun bence..Akşam hem makara hem ekmek ve barbunya..Barbunya da karbonhidrattır biliyorsun..Oyyy mercimek gözümden kaçmış şimdi gördüm.. çok fena hepsi karbonhidrat ekmek arası ekmek yemişsin resmen
Neyse ki hepsini yememişsin
Bu sana birişaret canım..Hepimiz için birçok işaret veriyor vücudumuz ve maalesef biz durmuyoruz
OOOooooo maşallah sana hatuuunnnn
Hoşgeldin aramıza canım..Başarılar
Sağol canımcım..
Olabilir vitamin almıyorum belliki vitamin eksikliği var kansızlık yok çok şükür demir eksikliğim her zaman var ondan olabilir mi bilmiyorum dün daha önce denediğim detoxu yapayım dedim emzirdiğim için normal kurallarına uyması Sabah tartı bir kilo eksik tarttı :) halbuki geç kalmıştım yorgunum sanki kalkamıyorum uyumak istiyorum eşim yemek gönder deyince ona yaptım öğlen başladım detoxa belki sizlerde yapmış olabilirsiniz bu detoxuAleyküm selam hoşgeldin, mesaj devamlarını okumadan aradan dalıyorum:) ama detoks değil kan değerlerine baktırmam gerekebilir diye düşündüm. Sürekli yorgunluk emzirme sebebiyle depoların boşaldığı için olabilir. Mutlaka bir kan ver derim ben.
Bu arada memlekette aldığın kilo çabuk gider onu kafana takma.
Canım bir hamburger ekmeğinin üçte ikisini ince ince dilimlemiştim ama hamburger ekmeğinin yarısını yemiş oldum yani çok mu bilmiyorum ama çok çabuk acıktımcnm afiyet olsun iki ogunu birlestrmis gbi dusun aksam da dengelersin zaten
ayy bu aralar bnm de favorim hamsi tava resmen cok seviorum
Ekmekler cok diyecetim ki oglen dengelemissin snde cnim afiyet olsun sana da
Tavanın içine yarım çay bardağı su koydum onu çekene kadar ocaktaydı ama çok pişmiş değildiKabaklar cig mi
Nasıl bir detoks buOlabilir vitamin almıyorum belliki vitamin eksikliği var kansızlık yok çok şükür demir eksikliğim her zaman var ondan olabilir mi bilmiyorum dün daha önce denediğim detoxu yapayım dedim emzirdiğim için normal kurallarına uyması Sabah tartı bir kilo eksik tarttı :) halbuki geç kalmıştım yorgunum sanki kalkamıyorum uyumak istiyorum eşim yemek gönder deyince ona yaptım öğlen başladım detoxa belki sizlerde yapmış olabilirsiniz bu detoxu
Haftada en az iki en fazla üçgün yapılıyor bir buçuk lt suya klorsuz olacak iki elmanın dış kabuğu Kalın bir şekilde soyulacqk kabukları tencereye konacak ikitane orta çubuk tarçın beş altı tane karabiber iki tatlı kaşığı yeşil çay bir tutam maydanoz yasemin çayı ama ben emzirdiğim için koyamadm taze zencefil bir tencerede kaynatılır bı beş yada on dk fazla kaynatmayın çayları kaynatıp altını kapadıktan sonra koyun bir beş dk da demlensin sonra süzüp gün boyu bu suyu içilmeli günde üç tane yumurta ve kabukları soyulan yeşil elmaları yeniyor öğünlerde yumurtalar yeniyor ve aralardada elmalar yanına yeşillikte ekleyebilirsiniz ben normal yemek ile yaptım bu kadar yapamadm ertesi gün mutlaka kilo kaybediliyor birde diyetisyen eşliğinde yapan var kastan kaybetmediğini sadece yağdan verdiğini söylemiş uygulayanlar dan biri bunu paylaşan değildi daha öncede yapt8m ama ozaman hamile değildim bir ay yapılıyor ama haftada iki öneriliyor her uygulamada bir kilo gidiyor ard arda yapılmıyor sonraki günler dengeli beslenmek kaydıyla geri almadığını söyleyenler vardıNasıl bir detoks bu
Denenebilir ama ben yumurta yiyemiyorum afiyet olsun sen dene sonucunu yaz bakalımHaftada en az iki en fazla üçgün yapılıyor bir buçuk lt suya klorsuz olacak iki elmanın dış kabuğu Kalın bir şekilde soyulacqk kabukları tencereye konacak ikitane orta çubuk tarçın beş altı tane karabiber iki tatlı kaşığı yeşil çay bir tutam maydanoz yasemin çayı ama ben emzirdiğim için koyamadm taze zencefil bir tencerede kaynatılır bı beş yada on dk fazla kaynatmayın çayları kaynatıp altını kapadıktan sonra koyun bir beş dk da demlensin sonra süzüp gün boyu bu suyu içilmeli günde üç tane yumurta ve kabukları soyulan yeşil elmaları yeniyor öğünlerde yumurtalar yeniyor ve aralardada elmalar yanına yeşillikte ekleyebilirsiniz ben normal yemek ile yaptım bu kadar yapamadm ertesi gün mutlaka kilo kaybediliyor birde diyetisyen eşliğinde yapan var kastan kaybetmediğini sadece yağdan verdiğini söylemiş uygulayanlar dan biri bunu paylaşan değildi daha öncede yapt8m ama ozaman hamile değildim bir ay yapılıyor ama haftada iki öneriliyor her uygulamada bir kilo gidiyor ard arda yapılmıyor sonraki günler dengeli beslenmek kaydıyla geri almadığını söyleyenler vardı
Yumurta yerine bir bardak süt ile bir parça peynir yenilebilir yazıyordu demeyi unutmuşum kusura bakmaDenenebilir ama ben yumurta yiyemiyorum afiyet olsun sen dene sonucunu yaz bakalım
evet mide kuculme asamasinda bir de karbin aciktiryor cnm haklisinCanım bir hamburger ekmeğinin üçte ikisini ince ince dilimlemiştim ama hamburger ekmeğinin yarısını yemiş oldum yani çok mu bilmiyorum ama çok çabuk acıktım
Nadal cnm sende mi yumurt yiyemiorsun ben de sadece omlet veya sucukli yumurta seklinde tuketiorm cnki cok tok tutuyor sirf bu nedenleDenenebilir ama ben yumurta yiyemiyorum afiyet olsun sen dene sonucunu yaz bakalım
Canım.masada sohbet muhabbet yiyoruz inan ne yedigimi bilmiyorum o zaman.Yok canım değildi
Ben dün akşamı böyle savdım bakalım sen bugün kahvaltıda ne yapacaksın
Canım biliyon benim taşlarım izin vermiyor bana kalsa yumurtanın her türlüsünü severim en sevdiğim tavaya kıracan sarısı pişmeyecek ekmek banacan çatal kullanmadan yiyecen offf anlatırken bile canım çektievet mide kuculme asamasinda bir de karbin aciktiryor cnm haklisin
Nadal cnm sende mi yumurt yiyemiorsun ben de sadece omlet veya sucukli yumurta seklinde tuketiorm cnki cok tok tutuyor sirf bu nedenle
Bende oyle cok sewerim de iste o catali kullanmayinca ekmek sayisi jubule yapiyor ondan hep kati yada kayisi yapiyorumCanım biliyon benim taşlarım izin vermiyor bana kalsa yumurtanın her türlüsünü severim en sevdiğim tavaya kıracan sarısı pişmeyecek ekmek banacan çatal kullanmadan yiyecen offf anlatırken bile canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?