aferin kız sana çok iyi frenlemişsinKahvaltı
2 küçük dereotlu poğaça
1 kk süzme peynir
1 kk kadar
3 zeytin
Yarım haşlanmış yumurta
Domates salatalik
(Hatirladiklarim bunlar. Abarttim.saniyirdum çok.yememisim)
Öğlen
Ispanaklı gözleme yarım
1 bardak erik şeftali suyu (evde yapım)
1 elma
Eve gelince acikmisim 3 peynirli Çizi yedim. Baktım çok yiyecem akşam yemeği yedim.
Akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 dilim.tam buğday ekmegi
Helal be çok hızlı giriş yaptın haftanın şampiyonu bomba gibi geliyorBugünkü menüm
Sabah
yulaf lapası (200 kalori)
Tamamı 400 kalori ediyor ben yarısını yedim yarısını dolaba koydum soğuk denemek için. Sıcak gayet güzeldi.
Öğlen
Yarım etli ekmek (170 kalori)
domates (30 kalori)
Akşam
1 kase tarhana çorbası (150 kalori)
100 gram Arnavut ciğer (200 kalori)
Toplam 750 kalori ediyor.
çay da içtim bilmiyorum kalorisi var mı
Ay hadi inşallahaferin kız sana çok iyi frenlemişsin
Helal be çok hızlı giriş yaptın haftanın şampiyonu bomba gibi geliyor
cnm corba ve ekmek.ayni kayegoriden sanirim.sen karbon seviordun seni seniSabah genis bi kahwalti
Turk kahwesi
Aksam yesilmercimek corbasi 1 dilim ekmek
Kahwalti cok genisti malum hafta sonu tek tek hespladim 1250 kalori mis gunluk kalori ihtiyacim ne bilmiorum ama..esimede oturtma yaptim ekmegi bana bana yedi.simdikten mevlutten geldim dagitilanlar mis gibi koktu bi isirip esime werdim hepsini koca bi bardak su ictim uzerine de kapadik imsallah gunu boyle
way wayy wayyy gozlerim kaloriye takilip kaldiBugünkü menüm
Sabah
Tamamı 400 kalori ediyor ben yarısını yedim yarısını dolaba koydum soğuk denemek için. Sıcak gayet güzeldi.
Öğlen
domates (30 kalori)
Akşam
cnm ben orayi kacirmisim.cok ozur diliyorum.senden bunun icinCanım biliyon benim taşlarım izin vermiyor bana kalsa yumurtanın her türlüsünü severim en sevdiğim tavaya kıracan sarısı pişmeyecek ekmek banacan çatal kullanmadan yiyecen offf anlatırken bile canım çekti
Tam diyetlik kalori almissin 1100.olmasi herekiyor haftada bir kilo yag yakimi icin biraz da odem gttmiydi tamamSabah (fotoğraf atmıştım)
1 domates
1 salatalık
2 parça peynir
Yarım kızarmış hamburger ekmeği
1 sade nescafe
1 bardak sütlü nescafe
Öğle (fotoğraf atmıştım)
Yoğurtlu kabak
1 mandalina
20 fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon menemen
Çay çay çay
Toplam 1100 kalori oldu 8000 adım ve 3 buçuk litre su
Aşkolsun canım ne özürü duymamış olayım acaba bendende o 1 kilo yağ yıkılacakmı bilmem ama elimden geleni yapıyorumcnm ben orayi kacirmisim.cok ozur diliyorum.senden bunun icin
Tam diyetlik kalori almissin 1100.olmasi herekiyor haftada bir kilo yag yakimi icin biraz da odem gttmiydi tamam
Ya ama iste ekmegi 1 dilim yaptim 1 tabakcikda corba bu dami gol degillllcnm corba ve ekmek.ayni kayegoriden sanirim.sen karbon seviordun seni seni
way wayy wayyy gozlerim kaloriye takilip kaldi
cnm ben orayi kacirmisim.cok ozur diliyorum.senden bunun icin
Tam diyetlik kalori almissin 1100.olmasi herekiyor haftada bir kilo yag yakimi icin biraz da odem gttmiydi tamam
Canım grip kısmını şimdi gördüm çok geçmiş olsunBn cok fena grio olmusum kizlar az yedim sayili mincik mincik yedim.hep
1.muz
15 fistik.badem
2 kasik yogurt
3 kasik karnabahr
2 dilim ekmek
1.lokma peynir
1 tatli kasigi.bal.tum.gun yediklerim.haa bir de bir kepce corbq
Canım domates nasıl.30 caloriymis. Yağlı baharatlı felan miydiBugünkü menüm
Sabah
Öğlen
domates (30 kalori)
Akşam
Geçmiş olsun canım.Bn cok fena grio olmusum kizlar az yedim sayili mincik mincik yedim.hep
1.muz
15 fistik.badem
2 kasik yogurt
3 kasik karnabahr
2 dilim ekmek
1.lokma peynir
Canım siz yine de benim yediklerime yorum yapın kaloriye çok güvenmiyorum. Diyetkolik diye bir sayfadan bakıyorum ama başka sayfalardan da teyit ediyorum, hepsi başka bir şey diyor ortalamayı veya üst sınırı baz alıyorum içimdeki sese göre:))way wayy wayyy gozlerim kaloriye takilip kaldi
Canım domates nasıl.30 caloriymis. Yağlı baharatlı felan miydi
Geçmiş olsun adacımBn cok fena grio olmusum kizlar az yedim sayili mincik mincik yedim.hep
1.muz
15 fistik.badem
2 kasik yogurt
3 kasik karnabahr
2 dilim ekmek
1.lokma peynir
Günaydın canım.Canım siz yine de benim yediklerime yorum yapın kaloriye çok güvenmiyorum. Diyetkolik diye bir sayfadan bakıyorum ama başka sayfalardan da teyit ediyorum, hepsi başka bir şey diyor ortalamayı veya üst sınırı baz alıyorum içimdeki sese göre:))
Namazdan sonra 2 saat kadar uyuyamamıştım ama sonra uyudum canım.Günaydın canım.
Erkencisin bugün hafta sonu olmasına rağmen.
Kalori hesaplamak iyi oluyor aslında, kendini frenleyebiliyorsun.
Sağol canım..ben de bayılırım hamsiye ama balığın her çeşidini de severim..cnm afiyet olsun iki ogunu birlestrmis gbi dusun aksam da dengelersin zaten
ayy bu aralar bnm de favorim hamsi tava resmen cok seviorum
Ekmekler cok diyecetim ki oglen dengelemissin snde cnim afiyet olsun sana da
SüpersinBugünkü menüm
Sabah
Öğlen
domates (30 kalori)
Akşam
Sabah (fotoğraf atmıştım)
1 domates
1 salatalık
2 parça peynir
Yarım kızarmış hamburger ekmeği
1 sade nescafe
1 bardak sütlü nescafe
Öğle (fotoğraf atmıştım)
Yoğurtlu kabak
1 mandalina
20 fındık
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon menemen
Çay çay çay
Toplam 1100 kalori oldu 8000 adım ve 3 buçuk litre su
Geçmiş olsun canım..Bn cok fena grio olmusum kizlar az yedim sayili mincik mincik yedim.hep
1.muz
15 fistik.badem
2 kasik yogurt
3 kasik karnabahr
2 dilim ekmek
1.lokma peynir
Ayy çok güldüm..Güldür güldür şhow da bir skeç vardı o geldi aklıma Kadın domates nasıl bu fiyata olur diyor pazarcı ama bu etli domates diyor kadın da --heee etin kilosunu da eklemişsiniz ücrete diyor...Ayy bu da etli domates galibaCanım domates nasıl.30 caloriymis. Yağlı baharatlı felan miydi
Etlidir o domates etliiyoo normal domatesti söğüş.
Az önce de adaya yazmıştım. Ben kaloriden pek anlamıyorum. 1 adet Büyük boy domates dedim 30 kalori çıktı yazdım:))
Çok güzeller canım.gule güle kullan.Günaydın kızlar..
Dün dışarıdaydım yine..Haftaya kızımla memlekete gideceğim için yeğenlerime hediye falan almaya çıktım..
Bayaaa bi alışveriş yaptım..Porland da indirime giren benim sevdiğim kahvaltı servis tabaklarından aldım.
Salata tabağı aldım..Daha önce de o serinin sahanlarından almıştım..Yavaş yavaş indirimle tamamlıyorum ..Bir de takım almayı sevmiyorum sıkılıyorum..
Eki Görüntüle 2546690 Eki Görüntüle 2546691 Eki Görüntüle 2546692 Eki Görüntüle 2546693
Eki Görüntüle 2546694 Bunlar işte kızlar..
Serviste çok güzel bir kahvaltı oldu..Bir dahakine resim atarım..
Dün dışarıda karışık ızgara yedim
bu sabah
menemen
2 sigara böreği
roka 4-5 patates kızartması
domates
peynir zeytin
2-3 lokma bal kaymak
çayla 1 selanik gevreği
Toplamda 550 kalori..
Etlidir o domates etlii
Kız ben samsun healt kullanırım hep onda en büyüğü 22 kalori kahvaltıda da anca 1/2 yerim o da eder 11 kalori..Senin o site yanlış bebeeeemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?