O skeçi bende çok seviyorum akşam yine eşimle oturduk izledik o kol gireceğine bu kol çıksını duyunca yarılmıştım Sağol canım..ben de bayılırım hamsiye ama balığın her çeşidini de severim..
Süpersin
Geçmiş olsun canım..
Ayy çok güldüm..Güldür güldür şhow da bir skeç vardı o geldi aklıma Kadın domates nasıl bu fiyata olur diyor pazarcı ama bu etli domates diyor kadın da --heee etin kilosunu da eklemişsiniz ücrete diyor...Ayy bu da etli domates galiba
Etlidir o domates etlii
Kız ben samsun healt kullanırım hep onda en büyüğü 22 kalori kahvaltıda da anca 1/2 yerim o da eder 11 kalori..Senin o site yanlış bebeeeemm
Tabaklara bayıldım tam benlik sunum için harika peki fırına girebiliyormuGünaydın kızlar..
Dün dışarıdaydım yine..Haftaya kızımla memlekete gideceğim için yeğenlerime hediye falan almaya çıktım..
Bayaaa bi alışveriş yaptım..Porland da indirime giren benim sevdiğim kahvaltı servis tabaklarından aldım.
Salata tabağı aldım..Daha önce de o serinin sahanlarından almıştım..Yavaş yavaş indirimle tamamlıyorum ..Bir de takım almayı sevmiyorum sıkılıyorum..
Eki Görüntüle 2546690 Eki Görüntüle 2546691 Eki Görüntüle 2546692 Eki Görüntüle 2546693
Eki Görüntüle 2546694 Bunlar işte kızlar..
Serviste çok güzel bir kahvaltı oldu..Bir dahakine resim atarım..
Dün dışarıda karışık ızgara yedim
bu sabah
menemen
2 sigara böreği
roka 4-5 patates kızartması
domates
peynir zeytin
2-3 lokma bal kaymak
çayla 1 selanik gevreği
Toplamda 550 kalori..
Cok gecmis olsun gercekten bunlarla doyuomusun bende anarmollik warBn cok fena grio olmusum kizlar az yedim sayili mincik mincik yedim.hep
1.muz
15 fistik.badem
2 kasik yogurt
3 kasik karnabahr
2 dilim ekmek
1.lokma peynir
1 tatli kasigi.bal.tum.gun yediklerim.haa bir de bir kepce corbq
Hasta olduğu için iştahı olmamış bence.Cok gecmis olsun gercekten bunlarla doyuomusun bende anarmollik war
Sağol canım..Çok şık duruyor sahanlar al bence de..Çok güzeller canım.gule güle kullan.
Porselen sahamlardan bende almak istiyorum denk gelince
bilemiyorum artık. Neyse fazla söylesin de eksik söylemesin:)
Aynen koptum bendeO skeçi bende çok seviyorum akşam yine eşimle oturduk izledik o kol gireceğine bu kol çıksını duyunca yarılmıştım 
Yok canım fırına girmiyor..Tabaklara bayıldım tam benlik sunum için harika peki fırına girebiliyormu
Diğer günler kaç kalori alman gerekiyordu? unuttum benBugün biraz zıvanadan çıktım ve abur cubur yedim..Yazmayayım
Yarın 500 kalori günüm..Telafi ederim inşallah..
Akşam yemeğini kızım yaptı
tavuk sote
3 kaşık pirinç pilavı
salata
yoğurt
Diğer günler serbest canım..Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum..Haftada 2 gün 500 diğer 5 gün serbest..Ben pazartesi -perşembe yapıyorum bu 500 lük günleri ama değişebilir..Diğer günler kaç kalori alman gerekiyordu? unuttum ben
gol ama ofsattan golYa ama iste ekmegi 1 dilim yaptim 1 tabakcikda corba bu dami gol degillll
Bu hafta 1 kg wermek icin kalori nasil hesapliosunuz ki
cnim benim sagolsinCanım grip kısmını şimdi gördüm çok geçmiş olsun
haklisim saefancim ilac almiorum ama bitkisel seyler baya iyi geldi iyiki haftasonu haftaici asla iyilesemezdimGeçmiş olsun canım.
Gripte ne kadar doğal takviye ilaç alsan da 3 gün surunduruyor. İnşallah sende öyle olmaz.
tamam gayey iyi gidiyorsum merak etme kuzumCanım siz yine de benim yediklerime yorum yapın kaloriye çok güvenmiyorum. Diyetkolik diye bir sayfadan bakıyorum ama başka sayfalardan da teyit ediyorum, hepsi başka bir şey diyor ortalamayı veya üst sınırı baz alıyorum içimdeki sese göre:))
harika aldgin tanaklar cokrenkli sersumcum.bayildim bu arafa gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederimGünaydın kızlar..
Dün dışarıdaydım yine..Haftaya kızımla memlekete gideceğim için yeğenlerime hediye falan almaya çıktım..
Bayaaa bi alışveriş yaptım..Porland da indirime giren benim sevdiğim kahvaltı servis tabaklarından aldım.
Salata tabağı aldım..Daha önce de o serinin sahanlarından almıştım..Yavaş yavaş indirimle tamamlıyorum ..Bir de takım almayı sevmiyorum sıkılıyorum..
Eki Görüntüle 2546690 Eki Görüntüle 2546691 Eki Görüntüle 2546692 Eki Görüntüle 2546693
Eki Görüntüle 2546694 Bunlar işte kızlar..
Serviste çok güzel bir kahvaltı oldu..Bir dahakine resim atarım..
Dün dışarıda karışık ızgara yedim
bu sabah
menemen
2 sigara böreği
roka 4-5 patates kızartması
domates
peynir zeytin
2-3 lokma bal kaymak
çayla 1 selanik gevreği
Toplamda 550 kalori..
hastaydim cnm o nedenle bugun de az yedim aslimda dusundum de az yiyince olmuyorm ne de olsa gayey iyiymisCok gecmis olsun gercekten bunlarla doyuomusun bende anarmollik war
Cnim zaten gayet makul yemissin o 5 kasik pilabdan hiccccc ama hiccccc bisey olmaz hem farkinda misim 5 kasikla birakmissinBugün yediklerim:
200 gram Arnavut ciğer
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase erişteli yeşil mercimek yemeği
1,5 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurtlu havuç salatası
Burada bırakmıştım yemeyi. Az önce komşum tavuklu bulgur pilavı göndermiş. 10 saniye içinde 5-6 kaşık yedim arka arkaya. Baktım tabağın hepsini bitirmeye doğru gidiyorum hemen uzaklaştım mutfaktan.
Evet itiraf ediyorum hiç keyfim yok ve yemeklere saldırasım geliyor...
Evet çok şükür bıraktım.. bak sen deyince kendimle bi gurur duydum:)Cnim zaten gayet makul yemissin o 5 kasik pilabdan hiccccc ama hiccccc bisey olmaz hem farkinda misim 5 kasikla birakmissin
Canım ne kadar kilo vereceğin senin vıcudunla alakalı ama 1400 kaloriyi geçmemeye dikkat et bide sağlıklı kalori almaya çalış abur cuburla gereksiz kalori ile 1400 kalori alırsan hem aç kalırsın hemde doyamazsın bugün o kadar çok şeye hayır dedimki görmen lazımdı ben bile kendime inanamadım ama çok şükür bitti işte bu yüzden diyet yaparken evden çıkmak istemiyorum haftaya 3 günlüğüne yatılı misafirim gelecek o da bana sınav olacakEki Görüntüle 2546790 ı
Ewet kilo wermek icin 1400 kalori dio ama hafta sukadar kilo icin diye bisi yok heralde bundan bahsediosunuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?