insallh gecer benim.baya gecti migrenim ben tedavinuygulamadim.ancak.yiyecekleein bu komuda cok.etkili oldgunu dusunuyorimHepinize iyiaksamlarrr
Sabah sucuk peynir zeytin domates salatalik 2.bucuk dilim tam bugday ekmegi
Kahwe
Ara 1awuc leblebi1hurma
Aksam balik ekmeksiz
Herbelife cay
Sabah daha dogrusu ogle ekmegim cok kacti die aksam baligi ekmeksiz yedim
Basim tuttu dun geceden beri hic gecmedi yarin norolog randewum war insallah yeni bi tedawi ile bu migreni azalticam yine.
ohooo o zaman kesin tamamEvet çok şükür bıraktım.. bak sen deyince kendimle bi gurur duydum:)
inşallah mutfağa gitmeden bu geceyi geçirebilirim.
Bu arada 5 kaşık 5 lokma oluyor, tepeleme 5 kaşık değil :)
misfirligi elinden gelsgince iyi atatmisain cnm afiyet olsun yalniz 10 dilim karpuz gordum oradaKahvaltı
Yarım domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tulum peyniri
1 yemek kaşığı pastırmalı yumurta
Yarım közlenmiş patlıcan üstü kaşarlı
Çay çay çay
1 fincan menengiç kahvesi
Birkaç tane beyaz leblebi
Birkaç tane Antep fıstığı
Çay
10 dilim karpuz
2 dilim kavun
3 tane çizi kraker
Akşam
1 kase şehriye çorbası
1 patlıcan dolması
1 kabak dolması
2 kaşık babagannuş
1 fincan sade nescafe
Eve gidiyoruz toplam 1500 kalori almışım bunada şükür eskiden olsa 3000 olurdu
cnm cok guzel beslenmissin masallah sanaKahvaltı
Yarım peynirli gözleme
Çay
Öğlen
1 büyük kase sebzeli mercimek çorba
Ara
Elma
Kahve 1 gunkurusu
Akşam
4 köfte
1/3 pide (köfte İskender yaptım ama tereyağ koymadım üstüne)
Salata
2 mürdüm erik
Eşim bir poşet mürdüm eriği getirmiş. Bende erik ve elma marmelati gibi birşey yaptım.
Kışın sulandırıp meyve suyu niyetine içeriz inşallah.
Dün pazardan salatalık aldık, kizimla.tirsu kurduk. Kızım turşu seviyor ama bizim turşu acı olduğu için ona özel yaptım. Hem de birlikte yaptık, merakla bekliyor olmasini
Herkesin bedenine goredir wminim ama benim cevremdekiler hep 1200 ve 1100 klori aldilar cnmEki Görüntüle 2546790 ı
Ewet kilo wermek icin 1400 kalori dio ama hafta sukadar kilo icin diye bisi yok heralde bundan bahsediosunuz dimi
Canım karpuz hesabını nasıl yapacağımı bilemedim o yüzden öyle dedim yani karpuzdan ince bir dilim kestim onu tabağıma alırken üçgen olarak 10 üçgene böldüm şu kavun karpuz işini çözemedim ufak pasta tabağında oldu nasıl yazmalıyım kiinsallh gecer benim.baya gecti migrenim ben tedavinuygulamadim.ancak.yiyecekleein bu komuda cok.etkili oldgunu dusunuyorim
ohooo o zaman kesin tamam
misfirligi elinden gelsgince iyi atatmisain cnm afiyet olsun yalniz 10 dilim karpuz gordum orada
cnm cok guzel beslenmissin masallah sana
Herkesin bedenine goredir wminim ama benim cevremdekiler hep 1200 ve 1100 klori aldilar cnm
Ekmek olayı azalıyor bravossHepinize iyiaksamlarrr
Sabah sucuk peynir zeytin domates salatalik 2.bucuk dilim tam bugday ekmegi
Kahwe
Ara 1awuc leblebi1hurma
Aksam balik ekmeksiz
Herbelife cay
Sabah daha dogrusu ogle ekmegim cok kacti die aksam baligi ekmeksiz yedim
Basim tuttu dun geceden beri hic gecmedi yarin norolog randewum war insallah yeni bi tedawi ile bu migreni azalticam yine.
Ohh mis gibi ellerine sağlık..Afiyetle yiyin inşallah..Kahvaltı
Yarım peynirli gözleme
Çay
Öğlen
1 büyük kase sebzeli mercimek çorba
Ara
Elma
Kahve 1 gunkurusu
Akşam
4 köfte
1/3 pide (köfte İskender yaptım ama tereyağ koymadım üstüne)
Salata
2 mürdüm erik
Eşim bir poşet mürdüm eriği getirmiş. Bende erik ve elma marmelati gibi birşey yaptım.
Kışın sulandırıp meyve suyu niyetine içeriz inşallah.
Dün pazardan salatalık aldık, kizimla.tirsu kurduk. Kızım turşu seviyor ama bizim turşu acı olduğu için ona özel yaptım. Hem de birlikte yaptık, merakla bekliyor olmasini
Evet bu şekilEki Görüntüle 2546790 ı
Ewet kilo wermek icin 1400 kalori dio ama hafta sukadar kilo icin diye bisi yok heralde bundan bahsediosunuz dimi
Kahvaltim
Eki Görüntüle 2546833
hayal_hatun
Sana ipucu veriyorum yemeklerimi paylaşarak bak
Kimse rakibine yapmaz bunu
canım çok yedim çokCanım ne zaman bu kiloya çıktın sen ?
HahaaaKahvaltim
Eki Görüntüle 2546833
hayal_hatun
Sana ipucu veriyorum yemeklerimi paylaşarak bak
Kimse rakibine yapmaz bunu
İşte bu olmadı iddialı rakip olda bizde darbi tadında inadınızı ve güzel sonuçlarınızı görelim yaHahaaa
Ama kendine çok iddiasız bir rakip seçtin haberin olsun:)
Ay hadi inşallah ben de çok isterim :)))İşte bu olmadı iddialı rakip olda bizde darbi tadında inadınızı ve güzel sonuçlarınızı görelim ya
hahah ay beni guldurdun valla bnde cok merak ettim.nolur yerken resmini atCanım karpuz hesabını nasıl yapacağımı bilemedim o yüzden öyle dedim yani karpuzdan ince bir dilim kestim onu tabağıma alırken üçgen olarak 10 üçgene böldüm şu kavun karpuz işini çözemedim ufak pasta tabağında oldu nasıl yazmalıyım ki
afiyet olsun cnmm bnde bu aralar sifa niyetine iciorum bole seylerGünaydın
Dün kaptigim erik kompostosu içine elma da koymuştum. Onun kabuklarını surahiye koydum ve bir çubuk tarçın attım içine.
Şimdi o detoks suyumu içiyorum. Üstüne kahvaltı yapacagim
ayy hayirli ugurlu olsunnGünaydın kızlar..
Bugün 10 a kadar açtım..10 da 4 adet taç kraker(72 kalori) yedim çayla
öğlen yemeğine kadar yemezsem bişeyler başım ağrıyor..
öğlene tarhana ve et sote yiyeceğim..yine 600 kaloriyi bulurum sanırım ..500 yetmiyor bana
tarhanayı az yerim..Z.yağlı pırasa varmış bir de onu da yerim toplamda 370 kalori ediyor...
Akşama daha karar vermedim..
Çarşamba günü kızımla havuza gideceğiz..İkimizin regl de bitti çok şükür..
Belimiz için yüzmek iyi gelecek..Bu arada söylemişmiydim kızımda da fıtık çıktı..
Çok şükür ki o zayıf .Fizyoterapist arkadaşım egzersizlerini yapar yüzerse iyileşir dedi..
Haftada 1 yada 2 havuza gitmeyi planlıyorum..Araba aldık ya çok şükür manii kalmadı...
Haksiz rekabet diosun lutfen azimm azimmHahaaa
Ama kendine çok iddiasız bir rakip seçtin haberin olsun:)
Sağol canım..Yemek şirketi cimri olunca kalori daha da düştü akşama yer açıldıhahah ay beni guldurdun valla bnde cok merak ettim.nolur yerken resmini at
afiyet olsun cnmm bnde bu aralar sifa niyetine iciorum bole seyler
ayy hayirli ugurlu olsunn
Vay vay vay kaloriye bakk masallah
Boyle olaylarin sebebi i bulunca insan nasil da seviniyor dimi bn cok mutlu oldum suanda sizin adiniza tum korkular geride kaldi ahh bu ilaclar ne col yan etkileri varKızlar benim kızımın o viral enfeksiyon zamanlarındaki psikolojik probleminin ve nefes alamamasının sebebini bulduk çok şükürO dönem midesi bulanıyordu ve günde 3-4 kere metpamit alıyordu..Eşimin dr arkadaşıdemiş ne yaptınız ben asla önermiyorum metpamiti hastalarıma hepsi bu ilacın yan etkisiymiş meğerse..
Allahım çok şükür bulundu sebebi
Biz de yok anksiyete yok acaba panik atak mı oluyor diye korkmuştuk..Sakın sizler de kullanmayın...
Aaa onu benim eşimde arasıra kullanıyor evde sürekli vardır aklımda olsun canım sağolKızlar benim kızımın o viral enfeksiyon zamanlarındaki psikolojik probleminin ve nefes alamamasının sebebini bulduk çok şükürO dönem midesi bulanıyordu ve günde 3-4 kere metpamit alıyordu..Eşimin dr arkadaşıdemiş ne yaptınız ben asla önermiyorum metpamiti hastalarıma hepsi bu ilacın yan etkisiymiş meğerse..
Allahım çok şükür bulundu sebebi
Biz de yok anksiyete yok acaba panik atak mı oluyor diye korkmuştuk..Sakın sizler de kullanmayın...
Boyle olaylarin sebebi i bulunca insan nasil da seviniyor dimi bn cok mutlu oldum suanda sizin adiniza tum korkular geride kaldi ahh bu ilaclar ne col yan etkileri var
Ahh kızlar sormayın o kadar rahatladık ki ailecek..Allahım dermansız dert vermesinAaa onu benim eşimde arasıra kullanıyor evde sürekli vardır aklımda olsun canım sağol
Kızın içinde sevindim en azından sebebi bulundu içiniz rahatlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?