Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

insallh gecer benim.baya gecti migrenim ben tedavinuygulamadim.ancak.yiyecekleein bu komuda cok.etkili oldgunu dusunuyorim
Evet çok şükür bıraktım.. bak sen deyince kendimle bi gurur duydum:)
inşallah mutfağa gitmeden bu geceyi geçirebilirim.
Bu arada 5 kaşık 5 lokma oluyor, tepeleme 5 kaşık değil :)
ohooo o zaman kesin tamam
misfirligi elinden gelsgince iyi atatmisain cnm afiyet olsun yalniz 10 dilim karpuz gordum orada
cnm cok guzel beslenmissin masallah sana
Eki Görüntüle 2546790 ı

Ewet kilo wermek icin 1400 kalori dio ama hafta sukadar kilo icin diye bisi yok heralde bundan bahsediosunuz dimi
Herkesin bedenine goredir wminim ama benim cevremdekiler hep 1200 ve 1100 klori aldilar cnm

Canım karpuz hesabını nasıl yapacağımı bilemedim o yüzden öyle dedim yani karpuzdan ince bir dilim kestim onu tabağıma alırken üçgen olarak 10 üçgene böldüm şu kavun karpuz işini çözemedim ufak pasta tabağında oldu nasıl yazmalıyım ki

Dur şimdi işin matematiğine inerek çözecem bu problemimi ortadaki en büyük dilimi ikizkenar üçgen olarak düşündüğümde tepe açısı 20 dereceyse ikizkenar açılar 80 derece olacak şekilde hayal ettim kendimi ÖSS sınavına hazırlanırken geometri dersinde buldum bu da olmadı  birden ne kadar zaman geçtiğini farkettim kendimi yaşlanmış hissettim yauvvv

Ekmek olayı azalıyor bravoss
Ohh mis gibi ellerine sağlık..Afiyetle yiyin inşallah..
Eki Görüntüle 2546790 ı

Ewet kilo wermek icin 1400 kalori dio ama hafta sukadar kilo icin diye bisi yok heralde bundan bahsediosunuz dimi
Evet bu şekil
Kahvaltim
Eki Görüntüle 2546833
hayal_hatun
Sana ipucu veriyorum yemeklerimi paylaşarak bak
Kimse rakibine yapmaz bunu
Çok adil gördüm seni..

Günaydın kızlar..
Bugün 10 a kadar açtım..10 da 4 adet taç kraker(72 kalori) yedim çayla
öğlen yemeğine kadar yemezsem bişeyler başım ağrıyor..
öğlene tarhana ve et sote yiyeceğim..yine 600 kaloriyi bulurum sanırım ..500 yetmiyor bana
tarhanayı az yerim..Z.yağlı pırasa varmış bir de onu da yerim toplamda 370 kalori ediyor...
Akşama daha karar vermedim..
Çarşamba günü kızımla havuza gideceğiz..İkimizin regl de bitti çok şükür..
Belimiz için yüzmek iyi gelecek..Bu arada söylemişmiydim kızımda da fıtık çıktı..
Çok şükür ki o zayıf .Fizyoterapist arkadaşım egzersizlerini yapar yüzerse iyileşir dedi..
Haftada 1 yada 2 havuza gitmeyi planlıyorum..Araba aldık ya çok şükür manii kalmadı...

hahah ay beni guldurdun valla bnde cok merak ettim.nolur yerken resmini at
Günaydın
Dün kaptigim erik kompostosu içine elma da koymuştum. Onun kabuklarını surahiye koydum ve bir çubuk tarçın attım içine.

Şimdi o detoks suyumu içiyorum. Üstüne kahvaltı yapacagim
afiyet olsun cnmm bnde bu aralar sifa niyetine iciorum bole seyler
ayy hayirli ugurlu olsunn
Vay vay vay kaloriye bakk masallah
Hahaaa
Ama kendine çok iddiasız bir rakip seçtin haberin olsun:)
Haksiz rekabet diosun lutfen azimm azimm dun butuin gece neyi merak ettim bliyor musum 5 kasik disinda birsey yedin mi

Kızlar benim kızımın o viral enfeksiyon zamanlarındaki psikolojik probleminin ve nefes alamamasının sebebini bulduk çok şükürO dönem midesi bulanıyordu ve günde 3-4 kere metpamit alıyordu..Eşimin dr arkadaşıdemiş ne yaptınız ben asla önermiyorum metpamiti hastalarıma hepsi bu ilacın yan etkisiymiş meğerse..
Allahım çok şükür bulundu sebebi
Biz de yok anksiyete yok acaba panik atak mı oluyor diye korkmuştuk..Sakın sizler de kullanmayın...

hahah ay beni guldurdun valla bnde cok merak ettim.nolur yerken resmini at
afiyet olsun cnmm bnde bu aralar sifa niyetine iciorum bole seyler
ayy hayirli ugurlu olsunn
Vay vay vay kaloriye bakk masallah
Sağol canım..Yemek şirketi cimri olunca kalori daha da düştü akşama yer açıldı..349 kalori aldım

Boyle olaylarin sebebi i bulunca insan nasil da seviniyor dimi bn cok mutlu oldum suanda sizin adiniza tum korkular geride kaldi ahh bu ilaclar ne col yan etkileri var

Aaa onu benim eşimde arasıra kullanıyor evde sürekli vardır aklımda olsun canım sağol
Kızın içinde sevindim en azından sebebi bulundu içiniz rahatlamıştır

Boyle olaylarin sebebi i bulunca insan nasil da seviniyor dimi bn cok mutlu oldum suanda sizin adiniza tum korkular geride kaldi ahh bu ilaclar ne col yan etkileri var
Aaa onu benim eşimde arasıra kullanıyor evde sürekli vardır aklımda olsun canım sağol
Kızın içinde sevindim en azından sebebi bulundu içiniz rahatlamıştır
Ahh kızlar sormayın o kadar rahatladık ki ailecek..Allahım dermansız dert vermesin .Bütün yakınlarıma söylüyorum sizlerle de paylaştım tabiiki..
Yerine çok zorda kalırsanız Dramamin kullanın demiş..Ama ben artık midesi bulanırsa sadece nane limon vereceğim aklıllandım

Ay alintilarim gitmis ewet ekmek olayi azaldi kalori hesaplama ogrenildi ve bu sbaah bisi farkettim ki yuzumde ki o garip sislik gitmis sanirim detoks sulari odem atma isine basladi...
Suan dr.dayim sira bekliyorum norolog hafizamdan yemek yemegide sildirsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…