Yok yaa ben seviyorum yemek yemeyii...Asla silinsin istemem.Ay alintilarim gitmis ewet ekmek olayi azaldi kalori hesaplama ogrenildi ve bu sbaah bisi farkettim ki yuzumde ki o garip sislik gitmis sanirim detoks sulari odem atma isine basladi...
Suan dr.dayim sira bekliyorum norologhafizamdan yemek yemegide sildirsem mi
Yok canım yemedimhahah ay beni guldurdun valla bnde cok merak ettim.nolur yerken resmini at
afiyet olsun cnmm bnde bu aralar sifa niyetine iciorum bole seyler
ayy hayirli ugurlu olsunn
Vay vay vay kaloriye bakk masallah
Haksiz rekabet diosun lutfen azimm azimmdun butuin gece neyi merak ettim bliyor musum 5 kasik disinda birsey yedin mi
Tamam su 21 gun sureyle saldirma olayini birakirsak aliskanlik gecer insallah sanirim 4 falan olduYok canım yemedim
Bir şey daha yeseydim her şeyi yerdim biliyorum. Çok şükür atlattım dünü. Bugün iyiyim, yeseydim bugün de kötü hissederdim.
Sen de bizim gibi mutlu olmuşsun canım çok sevindim sebebini bulmana şişkinliğinin..Kizlar suan mutluluktan aglamak uzereyim dusucem yollarda aninda yazmam lazim di size.migrenim icin sibelium die bir ilac kullaniodum 1bucuk senedir raporlu.dr.um gittigi icin baska dr.a randewu aldim bugun we bana dediki sibelium damar acici kilo aldirir inanilmaz siskinlik yapar ben sok oldum bu son 5 ay da su icsem kilo aliyorum diodum annem elin yuzun balon gibi diodu sebebini buldum dedi ki bana dr. Ben ozellikle benzeri sikayeti olan yasli hastalarima weriorum ayrica istah acsin die dedi
migrenim icinde yeni bi tedawi werdi bakalim ilacalri daha almadim
Hoşgeldin..Katılabilirsin tabii..Burası herkese açık.Tek şartımız günlük menü paylaşımı istersen de sohbete katılıp cumaları liste sıramıza katılabilirsin..Merhabalar gruba katılabiliyor muyuz şimdi?
Doğum sonrası kilolarım var vermem lazım Bi 15 kilo.
Ayy hadi gozun aydin bmde sevndm bak gordun mu bir dr un bir ilac vermsei nelere yol.aciyorKizlar suan mutluluktan aglamak uzereyim dusucem yollarda aninda yazmam lazim di size.migrenim icin sibelium die bir ilac kullaniodum 1bucuk senedir raporlu.dr.um gittigi icin baska dr.a randewu aldim bugun we bana dediki sibelium damar acici kilo aldirir inanilmaz siskinlik yapar ben sok oldum bu son 5 ay da su icsem kilo aliyorum diodum annem elin yuzun balon gibi diodu sebebini buldum dedi ki bana dr. Ben ozellikle benzeri sikayeti olan yasli hastalarima weriorum ayrica istah acsin die dedi
Pekala.Hoşgeldin..Katılabilirsin tabii..Burası herkese açık.Tek şartımız günlük menü paylaşımı istersen de sohbete katılıp cumaları liste sıramıza katılabilirsin..Başarılar..
Sen de bizim gibi mutlu olmuşsun canım çok sevindim sebebini bulmana şişkinliğinin..
Saolun kizlar yaaaaAyy hadi gozun aydin bmde sevndm bak gordun mu bir dr un bir ilac vermsei nelere yol.aciyor
Canım bende kullanıyorum bu ilacı. Benim de tansiyonunun çok düşürüyor hemen uyku haline geçiyordum.baska ilaçla değiştirdim.Kızlar benim kızımın o viral enfeksiyon zamanlarındaki psikolojik probleminin ve nefes alamamasının sebebini bulduk çok şükürO dönem midesi bulanıyordu ve günde 3-4 kere metpamit alıyordu..Eşimin dr arkadaşıdemiş ne yaptınız ben asla önermiyorum metpamiti hastalarıma hepsi bu ilacın yan etkisiymiş meğerse..
Allahım çok şükür bulundu sebebi
Biz de yok anksiyete yok acaba panik atak mı oluyor diye korkmuştuk..Sakın sizler de kullanmayın...
İnşallah yeni tedavinin şifa olur canım. İlacı bırakınca hızla kilo verirsin inşallah.Kizlar suan mutluluktan aglamak uzereyim dusucem yollarda aninda yazmam lazim di size.migrenim icin sibelium die bir ilac kullaniodum 1bucuk senedir raporlu.dr.um gittigi icin baska dr.a randewu aldim bugun we bana dediki sibelium damar acici kilo aldirir inanilmaz siskinlik yapar ben sok oldum bu son 5 ay da su icsem kilo aliyorum diodum annem elin yuzun balon gibi diodu sebebini buldum dedi ki bana dr. Ben ozellikle benzeri sikayeti olan yasli hastalarima weriorum ayrica istah acsin die dedi
Sarfancim bu aralar menuleein cok guzel masallah cnmSabah
Detoks suyu
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta. 1 yumurtalı beyazı (kizimdan kalan)
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Kahve
Form çayı
Öğlen
1 kase elmalı tarçınlı yulaf lapası, 1 ck bal (elma eksiydi tatlandirmamis kapağı, bende bal ekledim)
Yarım elma
Akşam
Tencerede İzmir köfte
4 köfte 4 elma dilim kadar patates
2 çatal kavun
Şimdi yeşilçay içiyorum..
Sonra soda limon yaparim
Canım biraz da hareketi fazlalastirsam.Sarfancim bu aralar menuleein cok guzel masallah cnm
Açılın menümü yazıyorum
Ahh canım şükür farkettik..Aman çevremdeki herkese söylüyorum kullanmayın diye...Canım bende kullanıyorum bu ilacı. Benim de tansiyonunun çok düşürüyor hemen uyku haline geçiyordum.baska ilaçla değiştirdim.
Sevindim psikolojik sebep olmamasına
İç bakalımAçılın menümü yazıyorum
Sabah
yulaf lapası (200 kalori)
Geçen yaptığımın yarısını daha yedim. Soğuk da güzeldi.
Öğlen
1 tabak etli kuru fasülye (170 kalori)
1 kase yoğurtlu havuç salatası (150 kalori)
ara
Dibek kahvesi (75 kalori)
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye (170 kalori)
1 kase yoğurtlu havuç salatası (150 kalori)
1 kaşık bulgur pilavı (20 kalori)
4 küçük biber turşusu (1 kalori)
Toplam 940 kalori diyelim.
Şimdi ben de yeşil çay içeyim de gör o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?