Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
1 cirpma yumurta zeytin 1dilim ekmek

Ogle
1 su bardagi sutle yaptigim yulaf lapasinin yarisi

Aksam
1 tane minik biber dolmasi
Kabak haslamasi yogurtlu kucuk cerez tabagi
1sikim tadimlik cig kofte
3 lokma patates
2 dilim ekmek

Normal cay 2 bardak
Detoks suyu 1 litre
Herbelife cay 1 kupa

Kalori hesabim 1180

Cumartesi günü migrostan yarım kiloluk ezme turşusu ve yarım kilo da kırmızı tombul biber almıştım..İkisi de bozuk çıktı.
Fişi de atmıştım..Ayrıca 8 adet te minik ekler almıştım oda 2 tanesi ekşi çıkmıştı (bir de alırken sormuştum kadına taze mi diye)Önce telefon ettim fişim yok ama diye sağolsunlar hepsini değiştirdiler..Eşim olsa gitme derdi..35 tl niye ziyan olsun di mi..

Evde tatlı var ve ben yiyemiyorum..İssssyaaaaaaannnnnnnn

Yürüme mesafesi ise iyi ki gitmişsin, biz her yere arabayla gittiğimiz için (merkeze uzağız) eşim hep der ki 5 liralık şey için 10 liralık benzin yakamam

Bu arada kızın için ve BESTEKIZ için çok sevindim. Laf dalaşından söylemeye fırsat olmadı

Ne güzel sende sersum gibi oldun sebebini bulmak çözmenin yarısı dimi

Safransari yarın öğlen için kereviz pişiriyorum normalde pişirmeyecektim ama çok pis gaza geldim
Hadi sevin, mutlu uyu diye listeme ilaveleri yazayım

Öğleden sonra doymadigim için yulaf lapasiyla, yarım dilim ekmeğe peynir sarıp yedim

Şimdi komsuda, eti hosbesin yarışı büyüklüğünde gofret, çikolata kaplı onu yedim.
Ve 1 tane N**** (Siyahi)
Büyük boy türk kahvesi, orta şekerli. (Kaç senelik komşum kahveyi şekersiz içtiğimi biliyor ama kendi şekerli içtiği için 2 kahve yapmaya üşeniyorum sanırım benimkini de şekerli yapıyor hep )

Benimki de öyle der hep Ben de arabayla gittim ama o kadar mazot yakmadım kız..tatlıyla beraber 50 tl değmezmi
Sağolasın canım çok rahatladık
O ne yaa insan üşenir mi ben de senin yerine olsam içmem..Zaten zorlasam da içemem ki

Canım benim neden sevineyim, takılıyorum sadece :)
Tamam sorun etme yarın toparlıyoruz olur mu?

Canım biraz da hareketi fazlalastirsam.
Ders çalıştığım için tüm.bos zamanlarında başında oturarak geçiriyorum.

Lesli yapsam haftada 2 gün hiç olmazsa.keske
cnm beyin camiatirmak gercekten cok fazla enerji harcatiyor o nedenle yemek yiyoruz zatem calisirken acikiyoruz sen calis haftasonu uada arada yaparsin onu
vaayyy vaayy yalniz birr tabak fasukue dedin ya o kac kasik ortalama 170 kalori bir tabaga az geldi bana kalori olarak ama menu efsoooo
oh iyi yapmissin degisyirmekle cnm hemem degisiyor o kurum zaten bana da denk geldi aldilar
Cnm kacirdim deme onlar acligini bstirmak icin yaptigin en dogru tercihler olmis biskuvi hosbes haric yalniz bnde komsuna kizdim.axikcasi sekersiz yaomasi gerekiyor

7-8 kaşık vardır.
1 kaşık 30 kalori olsa 240 filan eder doğru. O zaman benim kalori 1080 mi ediyor? Öyle bir şey kafadan hesapladım emin değilim :)

Yaw bu kuru fasulyenin bu kadar kalorini olduğunu bilsem iki tabak yemezdim onun yerine bulgur pilavı yeseymişim daha iyiymiş. Ben de sanıyorum o daha zarar. Bilmemek de kötü ama öğreniyorum neyse:)

Eczaneden ilaclarimi aldim tanidik ya senin kalpinde ne war dedi bisi yok migren ilacim bunlar dedim
Eczaci dedi bu heraksam kullanacagin kalp ritim duzenleyici dedi migren icin sanmiyorum kullanildigini dedi

Ben bi sok daha kg yapar die kestigi o muhtesem ilacimi bunla degistirmis e werende norolog yanlis mi yazdi yani walla ben kime neye inancam sastim kaldim

İlacın ismi ne? Araştıralım istersen

Canım tekrar gitme ihtimalin yok mu sorsan doktora

7-8 kaşık vardır.
1 kaşık 30 kalori olsa 240 filan eder doğru. O zaman benim kalori 1080 mi ediyor? Öyle bir şey kafadan hesapladım emin değilim :)
olsun 1080 olsa bile zaten zayiflamak icin 1100 almak lazm yine kardasin
Cnm cok cok dikkat etmelisin bnce su haplar su haplar beni de cok korkutuyor yanlis olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…