Yürüme mesafesi ise iyi ki gitmişsin, biz her yere arabayla gittiğimiz için (merkeze uzağız) eşim hep der ki 5 liralık şey için 10 liralık benzin yakamamCumartesi günü migrostan yarım kiloluk ezme turşusu ve yarım kilo da kırmızı tombul biber almıştım..İkisi de bozuk çıktı.
Fişi de atmıştım..Ayrıca 8 adet te minik ekler almıştım oda 2 tanesi ekşi çıkmıştı (bir de alırken sormuştum kadına taze mi diye)Önce telefon ettim fişim yok ama diye sağolsunlar hepsini değiştirdiler..Eşim olsa gitme derdi..35 tl niye ziyan olsun di mi..
Evde tatlı var ve ben yiyemiyorum..İssssyaaaaaaannnnnnnn
Tabiki gel beraber verelim şu doğum kilolarını kurtulalım onlardanMerhabalar gruba katılabiliyor muyuz şimdi?
Doğum sonrası kilolarım var vermem lazım Bi 15 kilo.
Ne güzel sende sersum gibi oldun sebebini bulmak çözmenin yarısı dimiKizlar suan mutluluktan aglamak uzereyim dusucem yollarda aninda yazmam lazim di size.migrenim icin sibelium die bir ilac kullaniodum 1bucuk senedir raporlu.dr.um gittigi icin baska dr.a randewu aldim bugun we bana dediki sibelium damar acici kilo aldirir inanilmaz siskinlik yapar ben sok oldum bu son 5 ay da su icsem kilo aliyorum diodum annem elin yuzun balon gibi diodu sebebini buldum dedi ki bana dr. Ben ozellikle benzeri sikayeti olan yasli hastalarima weriorum ayrica istah acsin die dedi
migrenim icinde yeni bi tedawi werdi bakalim ilacalri daha almadim
Hadi sevin, mutlu uyu diye listeme ilaveleri yazayım
Benimki de öyle der hepYürüme mesafesi ise iyi ki gitmişsin, biz her yere arabayla gittiğimiz için (merkeze uzağız) eşim hep der ki 5 liralık şey için 10 liralık benzin yakamam
Bu arada kızın için veBESTEKIZ için çok sevindim. Laf dalaşından söylemeye fırsat olmadı
O ne yaa insan üşenir mi ben de senin yerine olsam içmemHadi sevin, mutlu uyu diye listeme ilaveleri yazayım
Öğleden sonra doymadigim için yulaf lapasiyla, yarım dilim ekmeğe peynir sarıp yedim
Şimdi komsuda, eti hosbesin yarışı büyüklüğünde gofret, çikolata kaplı onu yedim.
Ve 1 tane N**** (Siyahi)
Büyük boy türk kahvesi, orta şekerli. (Kaç senelik komşum kahveyi şekersiz içtiğimi biliyor ama kendi şekerli içtiği için 2 kahve yapmaya üşeniyorum sanırım benimkini de şekerli yapıyor hep)
Canım benim neden sevineyim, takılıyorum sadece :)Hadi sevin, mutlu uyu diye listeme ilaveleri yazayım
Öğleden sonra doymadigim için yulaf lapasiyla, yarım dilim ekmeğe peynir sarıp yedim
Şimdi komsuda, eti hosbesin yarışı büyüklüğünde gofret, çikolata kaplı onu yedim.
Ve 1 tane N**** (Siyahi)
Büyük boy türk kahvesi, orta şekerli. (Kaç senelik komşum kahveyi şekersiz içtiğimi biliyor ama kendi şekerli içtiği için 2 kahve yapmaya üşeniyorum sanırım benimkini de şekerli yapıyor hep)
İnşallah.Canım benim neden sevineyim, takılıyorum sadece :)
Tamam sorun etme yarın toparlıyoruz olur mu?
cnm beyin camiatirmak gercekten cok fazla enerji harcatiyor o nedenle yemek yiyoruz zatem calisirken acikiyoruz sen calis haftasonu uada arada yaparsin onuCanım biraz da hareketi fazlalastirsam.
Ders çalıştığım için tüm.bos zamanlarında başında oturarak geçiriyorum.
Lesli yapsam haftada 2 gün hiç olmazsa.keske
vaayyy vaayy yalniz birr tabak fasukue dedin ya o kac kasik ortalama 170 kalori bir tabaga az geldi bana kalori olarak ama menu efsooooAçılın menümü yazıyorum
Sabah
yulaf lapası (200 kalori)
Geçen yaptığımın yarısını daha yedim. Soğuk da güzeldi.
Öğlen
1 tabak etli kuru fasülye (170 kalori)
1 kase yoğurtlu havuç salatası (150 kalori)
ara
Dibek kahvesi (75 kalori)
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye (170 kalori)
1 kase yoğurtlu havuç salatası (150 kalori)
1 kaşık bulgur pilavı (20 kalori)
4 küçük biber turşusu (1 kalori)
Toplam 940 kalori diyelim.
Şimdi ben de yeşil çay içeyim de gör o zaman
oh iyi yapmissin degisyirmekle cnm hemem degisiyor o kurum zaten bana da denk geldi aldilarCumartesi günü migrostan yarım kiloluk ezme turşusu ve yarım kilo da kırmızı tombul biber almıştım..İkisi de bozuk çıktı.
Fişi de atmıştım..Ayrıca 8 adet te minik ekler almıştım oda 2 tanesi ekşi çıkmıştı (bir de alırken sormuştum kadına taze mi diye)Önce telefon ettim fişim yok ama diye sağolsunlar hepsini değiştirdiler..Eşim olsa gitme derdi..35 tl niye ziyan olsun di mi..
Evde tatlı var ve ben yiyemiyorum..İssssyaaaaaaannnnnnnn
Cnm kacirdim deme onlar acligini bstirmak icin yaptigin en dogru tercihler olmis biskuvi hosbes haricHadi sevin, mutlu uyu diye listeme ilaveleri yazayım
Ve 1 tane N**** (Siyahi)
7-8 kaşık vardır.cnm beyin camiatirmak gercekten cok fazla enerji harcatiyor o nedenle yemek yiyoruz zatem calisirken acikiyoruz sen calis haftasonu uada arada yaparsin onu
vaayyy vaayy yalniz birr tabak fasukue dedin ya o kac kasik ortalama 170 kalori bir tabaga az geldi bana kalori olarak ama menu efsoooo
oh iyi yapmissin degisyirmekle cnm hemem degisiyor o kurum zaten bana da denk geldi aldilar
Cnm kacirdim deme onlar acligini bstirmak icin yaptigin en dogru tercihler olmis biskuvi hosbes haricyalniz bnde komsuna kizdim.axikcasi sekersiz yaomasi gerekiyor
İlacın ismi ne? Araştıralım istersenEczaneden ilaclarimi aldim tanidik ya senin kalpinde ne war dedi bisi yok migren ilacim bunlar dedim
Eczaci dedi bu heraksam kullanacagin kalp ritim duzenleyici dedi migren icin sanmiyorum kullanildigini dedi
Ben bi sok daha kg yapar die kestigi o muhtesem ilacimi bunla degistirmis e werende norolog yanlis mi yazdi yani walla ben kime neye inancam sastim kaldim
Canım tekrar gitme ihtimalin yok mu sorsan doktoraEczaneden ilaclarimi aldim tanidik ya senin kalpinde ne war dedi bisi yok migren ilacim bunlar dedim
Eczaci dedi bu heraksam kullanacagin kalp ritim duzenleyici dedi migren icin sanmiyorum kullanildigini dedi
Ben bi sok daha kg yapar die kestigi o muhtesem ilacimi bunla degistirmis e werende norolog yanlis mi yazdi yani walla ben kime neye inancam sastim kaldim
Aman kuru fasülyeye dikkatİnşallah.
Bende yarın öğlene kabak pisireyim.
Akşam için de senden kopya aldım, kuru fasulye islayayim
olsun 1080 olsa bile zaten zayiflamak icin 1100 almak lazm yine kardasin7-8 kaşık vardır.
1 kaşık 30 kalori olsa 240 filan eder doğru. O zaman benim kalori 1080 mi ediyor? Öyle bir şey kafadan hesapladım emin değilim :)
Cnm cok cok dikkat etmelisin bnce su haplar su haplar beni de cok korkutuyor yanlis oluncaEczaneden ilaclarimi aldim tanidik ya senin kalpinde ne war dedi bisi yok migren ilacim bunlar dedim
Evet canım bir tabak yerim.Aman kuru fasülyeye dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?