Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım bazen bir tedavi için alakasız başka bir şeyin ilacını kullanıyorlar..Mesela bir arkadaşımın regl kanaması çok geliyordu onu düzenlemek için bir ağrı kesici veriyor dr..O da şaşırmıştı ilk önce..Meğer bu ağrı kesicinin yan etkisi regl düzenleyici olmasıymış.
Senin de böyle olabilir.Belki bu ilacın bir yan etkisi senin migrenini engelliyordur..Ama yine de sor derim

Günaydın kızlar

peynirli omlet
roka,maydanoz
salatalık domates biber
peynir zeytin

Dün akşam da başım ağrıdı bu sabah da ağrıyor..Yarına gözde glokom randevum var ve kardiyoloji randevum var..İnşallah bu baş ağrıları glokom dan değildir..Bir de bu çıkmasın lütfennn

selamlar

dünkü menüm:
sabah filtre kahve, türk kahvesi, çay

öğlen:
büyük kasede tavuklu salata,
büyük bardakta ayran

akşam:
büyük kasede meyveler (muz, avokado, elma vs)
iki kalın dilim kaşar peyniri
birkaç kepekli kraker
türk kahvesi

miktarları yazdım, çeşit az olunca az yemek yedim zannediliyor . oysa porsiyonlarım büyüktür, herşeyi az bir buçuk porsiyon yiyorum.

Selamlar kızlar

Dün boğaz ağrısıyla uyudum.
Bugun daha iyiyim şükür ama mide bulantim.var.
5-6 ay aradan sonra doğum kontrol hapının başladım. Ve glifor kullanmaya. 2 sinden biri yapıyor sanırım

Güne kahve ile baslamana ozeniyirum.
Benim kahvaltı yapmazsam midemi bulandırıyor kahve.

Afiyet olsun dengeli olmuş dün baya

Selamlar kızlar

5-6 ay aradan sonra doğum kontrol hapının başladım. Ve glifor kullanmaya. 2 sinden biri yapıyor sanırım
Geçmiş olsun...Aman metpamit içme
Ay ne çokmuş yaa
Yok be kızlar o kadar değil..300 kalori anca..Senin çupra yarım kiloluk değilse tabii..
100 gr ı 109 kalori diyor benim programım..

Bende öğleyi fazla kaçırdım
1 büyük kase yoğurda 1 küçük kabak 1 salatalık ve 1minik yeşil elma doğradım çok hızlı yedim doymadım sandım üzerine 3 tanede dolma (1 biber 1 kabak 1 patlıcan) yedim çok fena şiştim hatta pantolonun düğmesini açtım pisboğazlık böyle birşey işte çok hızlı yemek yiyince hep böyle oluyor

Geçmiş olsun...Aman metpamit içme

Yok be kızlar o kadar değil..300 kalori anca..Senin çupra yarım kiloluk değilse tabii..
100 gr ı 109 kalori diyor benim programım..
Benimkinde de öyle diyor ama genelde çupra lar 400 gramdan az olmuyor yada bizim aldıklarımız öyle oluyor o yüzden 400-430 arası dedim

Off ben de pişmanım..Halbuki kafeteryadan salata mı alsam diye düşünmüştüm..Sonra vazgeçtim

cnm glokom nedor bn blmiorum
ketoya baslayacaktin baslamadin sanirim.cnm
Selamlar kızlar

sarfancim kan sekerim icin bana glikof vermisti dr dedi ki bu sana mide bula tisi yapacak o nedenle dikkat korkma dedi hakketen de yapiyordu
A aaadddaaa canım 1 çupra kaç kaloridir? Fırında
Cnm boyutu ne kadardi ortalama 300 civari buyukse 350 cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…