Gecmis olsun canimCanım göz tansiyonu..Rutin kontrollerimde çıktı şüpheli diye yarın bir prof.a gideceğim bakalım...
Yok canım yarım kiloluk nerde:) işyerinde yedim. Maksimum 350 gramdır. 380 kalori diyorum o zaman?Geçmiş olsun...Aman metpamit içme
Yok be kızlar o kadar değil..300 kalori anca..Senin çupra yarım kiloluk değilse tabii..
100 gr ı 109 kalori diyor benim programım..
Sağol canım..Arada kontrol ettirmekte fayda var tabii ki..Biz radyasyondan dolayı her 6 ayda bir cildiye -göz ve tiroid usg baktırıyoruz canım zorunlu..O taramada çıktı..Şimdiye kadar hep uyduruktan bakılıp gidiyorduk..Şehir hastanesi olunca ince eleyip sık dokuyorlar..Bir bakıma iyi oldu yanii..Kızımda ve eşimde de şüphel içıktı 3-6 ayda bir ölçüm demişlerdi maaile ölçülüp duracağız galibaAaa cok gecmis olsun demekki biz de rutin kontrol yaptrmaliyiz
Aynen nekadar az bunlar dediğimiz şeyler bile çok kalorili olabiliyor..Selam kizlar taze fasulye cubuk makarna tawuklu kerewiz yaptim camasir astim simdi bir kahwe alip balkon keyfisi yapicam sizleri okudum kalori hesaplamak cok ii oldu azcik ne war dedigimizde dank die karsimiza cikiyor 1 cupŕa firin da ne kadar saglikli dersin 400 cal. Nedir ya sok oldum
Eki Görüntüle 2547237
Ilaclarim bunlar gecen seneki tedawimi niye degistirdi bilmiyorum gecen seneki ilaclarim efsanedi resmen yeniden dogmustum iste her dr. Kendine gore sekil werio....bu arada ilaca basladim cunku kullanim sekillerinde migren yaziyordu dediginiz gibi wardir bi bildigi.hic umudum yok ama ewrene kotu mesaj yollamak istemiyorum insallah iyi gelicek
SağolasınGecmis olsun canim
Sonradan mi çıktı?Canım göz tansiyonu..Rutin kontrollerimde çıktı şüpheli diye yarın bir prof.a gideceğim bakalım...
Yok canım yarım kiloluk nerde:) işyerinde yedim. Maksimum 350 gramdır. 380 kalori diyorum o zaman?
Yaniii içi var kafası var kılçığı varrrminnacık değildi ama 400 gram da değildi. Bir de 400 gram balığın tamamını yemiyorsun ki kafası içi vs derken gramaj düşüyor.
Tavuklu kereviz nasıl oluyor?Selam kizlar taze fasulye cubuk makarna tawuklu kerewiz yaptim camasir astim simdi bir kahwe alip balkon keyfisi yapicam sizleri okudum kalori hesaplamak cok ii oldu azcik ne war dedigimizde dank die karsimiza cikiyor 1 cupŕa firin da ne kadar saglikli dersin 400 cal. Nedir ya sok oldum
Eki Görüntüle 2547237
Ilaclarim bunlar gecen seneki tedawimi niye degistirdi bilmiyorum gecen seneki ilaclarim efsanedi resmen yeniden dogmustum iste her dr. Kendine gore sekil werio....bu arada ilaca basladim cunku kullanim sekillerinde migren yaziyordu dediginiz gibi wardir bi bildigi.hic umudum yok ama ewrene kotu mesaj yollamak istemiyorum insallah iyi gelicek
Evet canım şüpheli çıktı ekstra ölçüm yaptılar o da şüpheli çıktı şimdi de glokom uzmanına gidiyorum..O da şüpheli çıkarsa napıcam bilemiyorumSonradan mi çıktı?
Afiyet olsun bu arada canım..Ohh miss balkon keyfisine bayılırım..Girişte oturuncaSelam kizlar taze fasulye cubuk makarna tawuklu kerewiz yaptim camasir astim simdi bir kahwe alip balkon keyfisi yapicam sizleri okudum kalori hesaplamak cok ii oldu azcik ne war dedigimizde dank die karsimiza cikiyor 1 cupŕa firin da ne kadar saglikli dersin 400 cal. Nedir ya sok oldum
Ooooo hocam hocamSimdi ben gecen gun 1 kilo cupra aldim 2 buyuk 2 orta boy 4 tane di.
iste tahmini 4 e bolersek 300 gram buyuk parca
200gramda orta boylar olsa
Programimda diyor ki 100grami 109 cal.
1 orta boy cupra 218 cal.
Iyi dersler hocam
Eger tawuk alma imkanim yoksa cok nadir yaparim tawuksuz oyle alismisim ben kemiksiz pirzola aliyorum tawugun en lezzetli yeri gelio bana soganlari kawururken tawuguda kawuruyorum uzerine de kerewizi ekleyip pisiriyorum hepsini kusbasi keserek tawugu da.ha annem kemikli biftek tawuk eti alir kimigi de tencerenin dibine koyar pisince kemgi atar daha lezzetli olur onun ki ama ben ugrasamiyorum zatwn bitek ben yiyorumTavuklu kereviz nasıl oluyor?
zeytinyağlı soğuk yenmesi dışında kereviz yemeği bilmiyorum. Çok geç tanıştım kerevizle.
Glokom goz tansiyonu demek miEvet canım şüpheli çıktı ekstra ölçüm yaptılar o da şüpheli çıktı şimdi de glokom uzmanına gidiyorum..O da şüpheli çıkarsa napıcam bilemiyorum
Benim de cok manzaram yok ama balkonumda cicegim cok onlari seyrediyorum bende napim bunada sukurAfiyet olsun bu arada canım..Ohh miss balkon keyfisine bayılırım..Girişte oturunca
Biiir balkonum bile yok anlıyor musunnnnn
Evet canım göz tansiyonuEger tawuk alma imkanim yoksa cok nadir yaparim tawuksuz oyle alismisim ben kemiksiz pirzola aliyorum tawugun en lezzetli yeri gelio bana soganlari kawururken tawuguda kawuruyorum uzerine de kerewizi ekleyip pisiriyorum hepsini kusbasi keserek tawugu da.ha annem kemikli biftek tawuk eti alir kimigi de tencerenin dibine koyar pisince kemgi atar daha lezzetli olur onun ki ama ben ugrasamiyorum zatwn bitek ben yiyorum
Glokom goz tansiyonu demek mi
Çiçeklere bayılırım ben de salon camıma 2 tane kasımpatı aldım onları seyrediyorum napayım..Benim de cok manzaram yok ama balkonumda cicegim cok onlari seyrediyorum bende napim bunada sukur
Ay kasimpati bayilirim bende ewin icinde de okadar cok cicegim war ki ewi aldigimizda cicekleri sewiyorum die herkes cicek ayirmis dikmiss getirmisEvet canım göz tansiyonu
Çiçeklere bayılırım ben de salon camıma 2 tane kasımpatı aldım onları seyrediyorum napayım..
Sen yemeğiyle tanışmışsın en azından ben geçen sene demirleke nin sayesinde ilk defa aldım onun dediği gibi rendeleyip Sarımsaklı yoğurt döküp karıştırıyorum varsa bide yeşil elma rendeliyorum kereviz bilgim bu kadar pişmişini hayal bile edemedimTavuklu kereviz nasıl oluyor?
zeytinyağlı soğuk yenmesi dışında kereviz yemeği bilmiyorum. Çok geç tanıştım kerevizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?