100 grami 90 kalorimis istedigin kadar ye gitsinŞimdi ben pazardan kilosu 5 liradan 4,5 liraya şu yukarıda görmüş olduğunuz kerevizi aldım. Uzun bir yeşil kısmı vardı kesip attım soydum bu çıktı. İçine iki normal havuç ve üç ince dal pırasa koydum. Akşam sadece 1 kase yoğurtla birlikte bundan yiyeceğim. Şimdi bunun kalorisi nedir, ne kadar yemeliyim? Matematikçi arkadaşlara başarılar dilerim
ben onu rendelerim cig olarak sonra havuc da rendeleriz az zeytinyaginda kavururum sarimsakli yogurt ve ceviz kirarim karisyirim hepsini yerimSen yemeğiyle tanışmışsın en azından ben geçen sene demirleke nin sayesinde ilk defa aldım onun dediği gibi rendeleyip Sarımsaklı yoğurt döküp karıştırıyorum varsa bide yeşil elma rendeliyorum kereviz bilgim bu kadar pişmişini hayal bile edemedim
Haha doyna kadar ye ancak yagini cok koyduysan dikkatŞimdi ben pazardan kilosu 5 liradan 4,5 liraya şu yukarıda görmüş olduğunuz kerevizi aldım. Uzun bir yeşil kısmı vardı kesip attım soydum bu çıktı. İçine iki normal havuç ve üç ince dal pırasa koydum. Akşam sadece 1 kase yoğurtla birlikte bundan yiyeceğim. Şimdi bunun kalorisi nedir, ne kadar yemeliyim? Matematikçi arkadaşlara başarılar dilerim
En güzel balkonlar kısmet olsun insallahAfiyet olsun bu arada canım..Ohh miss balkon keyfisine bayılırım..Girişte oturunca
Biiir balkonum bile yok anlıyor musunnnnn
Simdi kizlar ya siz daha eskiden mi tanisiodunuz bilmiorum ama ben sizleri karistiriyorum 3 cocugu olan nadal miydi addana miydibékar war mi aramizda
Canım @demirleke 3 çocuğu var üniversitede memurSimdi kizlar ya siz daha eskiden mi tanisiodunuz bilmiorum ama ben sizleri karistiriyorum 3 cocugu olan nadal miydi addana miydibékar war mi aramizda
Canım @demirleke 3 çocuğu var üniversitede memur
@naaadal 3 çocuğu var ev hanımı. Üniversiteden kimya bölümü mezunu
sersum 1 kızı var, hastanede radyoloji de çalışıyor
A aaadddaaa öğretmen. Çocuğu yok. Ve en kucugumuz sanırım.
izole tek bekarimiz. Sultanimiz, özel bir şirkette çalışıyor.
Ben im de 1 kızım var ev hanimiyim.
Kimseyi atlamadim insalah
Hahaa ilk zaman ben de öyleydim:))Simdi kizlar ya siz daha eskiden mi tanisiodunuz bilmiorum ama ben sizleri karistiriyorum 3 cocugu olan nadal miydi addana miydibékar war mi aramizda
Rakibini unutmuşsunCanım @demirleke 3 çocuğu var üniversitede memur
@naaadal 3 çocuğu var ev hanımı. Üniversiteden kimya bölümü mezunu
sersum 1 kızı var, hastanede radyoloji de çalışıyor
A aaadddaaa öğretmen. Çocuğu yok. Ve en kucugumuz sanırım.
izole tek bekarimiz. Sultanimiz, özel bir şirkette çalışıyor.
Ben im de 1 kızım var ev hanimiyim.
Kimseyi atlamadim insalah
Senin bilgileride alalim ozman
Açılın menümü yazıyorum
Sabah
yulaf lapası (200 kalori)
Geçen yaptığımın yarısını daha yedim. Soğuk da güzeldi.
Öğlen
1 tabak etli kuru fasülye (170 kalori)
1 kase yoğurtlu havuç salatası (150 kalori)
ara
Dibek kahvesi (75 kalori)
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye (170 kalori)
1 kase yoğurtlu havuç salatası (150 kalori)
1 kaşık bulgur pilavı (20 kalori)
4 küçük biber turşusu (1 kalori)
Toplam 940 kalori diyelim.
Şimdi ben de yeşil çay içeyim de gör o zaman
Ya evet kusura bakma canım.
Senin bilgileride alalim ozman
Evet benim ve demirleke nin 3 diyecektim ama kızlar söylemiş zaten 2.çocuktan sonra 72 ye kadar bu ekiple kilo verdim 3.hamileliğimin her anına şahitler 98 e çıktım şimdi 81 e yine aynı ekiple geldim ve yine 70 e inmem için en büyük motivasyon kaynakları hepinizi seviyorum canlarSimdi kizlar ya siz daha eskiden mi tanisiodunuz bilmiorum ama ben sizleri karistiriyorum 3 cocugu olan nadal miydi addana miydibékar war mi aramizda
Cevizli sucuk bir bitmediKizlar menuyu yazayim
2 dilim ekmek az lor ve 2 hindi fume
Cevizki sucuk 2 kaisk tatli
Oglen patatesli tavuk sanirim 5 kaisk
Cevizli sucuk
Aksam 2 dilim ekemk ve azcik yogutla patlican
Smdi bikac cerez
Henuz planlarimiz arasina alamiyoruz ew kredisi gecim derdi boynumuzu cok bukuyor kIz kardesi cok istiyor bazen esim gaza gelio bazen ben gaza geliyorum hadi olsun diorum o durduruyor imkansiz gecinemeyiz dr.lar hep para lazim dio bakalim bi sonuca waramadik henuzYa evet kusura bakma canım.
hayal_hatun da avukat. Bir kamu kuruluşunda. 2 tane kızı var onunda
Senin 2. Planın ne zaman canım ?
Anladım canım.Henuz planlarimiz arasina alamiyoruz ew kredisi gecim derdi boynumuzu cok bukuyor kIz kardesi cok istiyor bazen esim gaza gelio bazen ben gaza geliyorum hadi olsun diorum o durduruyor imkansiz gecinemeyiz dr.lar hep para lazim dio bakalim bi sonuca waramadik henuz
AminAnladım canım.
Hayırlı zamanda.kismet olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?