Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

100 grami 90 kalorimis istedigin kadar ye gitsin

ben onu rendelerim cig olarak sonra havuc da rendeleriz az zeytinyaginda kavururum sarimsakli yogurt ve ceviz kirarim karisyirim hepsini yerim
Haha doyna kadar ye ancak yagini cok koyduysan dikkat

Sabah 3 kepekli biskuwi yanina sade turk kahwe bi hos uyandim bugun dun cok sikildim ya ilaclara

Ogle kerewiz 1 tabak kucuk cerez tabagin da cubuk makarna
Ara bir turk kahwesi

Aksam taze fasulye 1 tabak 2 dilim ekmek
Bi turk kahwesi daha

1litre su 1 herbelife sadece 2 dilim ekmekli kapadigim ornek gunum

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
Kahve, 1 gunkurusu

Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak

Ara.
1 elma
1 mor.erik

Akşam
1 tabak kuru fasulye
3 kaşık pilav

1 ev yapımı poğaça
(Evdekilere yaptım.yemeden
Simdi kizlar ya siz daha eskiden mi tanisiodunuz bilmiorum ama ben sizleri karistiriyorum 3 cocugu olan nadal miydi addana miydi békar war mi aramizda

Simdi kizlar ya siz daha eskiden mi tanisiodunuz bilmiorum ama ben sizleri karistiriyorum 3 cocugu olan nadal miydi addana miydi békar war mi aramizda
Canım @demirleke 3 çocuğu var üniversitede memur
@naaadal 3 çocuğu var ev hanımı. Üniversiteden kimya bölümü mezunu
sersum 1 kızı var, hastanede radyoloji de çalışıyor
A aaadddaaa öğretmen. Çocuğu yok. Ve en kucugumuz sanırım.
izole tek bekarimiz. Sultanimiz, özel bir şirkette çalışıyor.
Ben im de 1 kızım var ev hanimiyim.

Kimseyi atlamadim insalah

Walla butun okumuslar kariyerde yaparim cocukda yaparimlar hepsi burda desene masallah herkese sultanimiz da belli

Rakibini unutmuşsun
Neyse işte öteki de benim BESTEKIZ

Rakibini unutmuşsun
Neyse işte öteki de benim BESTEKIZ
Ya evet kusura bakma canım.
Senin bilgileride alalim ozman
hayal_hatun da avukat. Bir kamu kuruluşunda. 2 tane kızı var onunda

Senin 2. Planın ne zaman canım ?

Evet benim ve demirleke nin 3 diyecektim ama kızlar söylemiş zaten 2.çocuktan sonra 72 ye kadar bu ekiple kilo verdim 3.hamileliğimin her anına şahitler 98 e çıktım şimdi 81 e yine aynı ekiple geldim ve yine 70 e inmem için en büyük motivasyon kaynakları hepinizi seviyorum canlar

Bugünkü menüm:

sabah
Chialı muzlu puding (310 kalori)

Öğlen
Fırında çupra (380)
Yeşillik

Akşam
1 porsiyon zeytinyağlı kereviz (220)
1 kase yoğurt (110 )

Toplam 1020 kalori
Daha da kerevizin yarısını yedim.
Şu sabahki menü bozdu işi. Yahu chialı pudingle mi büyüdün ye muzunu git işte. Zaten iştahım da yoktu zorla yedim. Bundan sonra kahvaltıyı zorlamayacağım sabah iştahım olmuyor çünkü.

Ya evet kusura bakma canım.

hayal_hatun da avukat. Bir kamu kuruluşunda. 2 tane kızı var onunda

Senin 2. Planın ne zaman canım ?
Henuz planlarimiz arasina alamiyoruz ew kredisi gecim derdi boynumuzu cok bukuyor kIz kardesi cok istiyor bazen esim gaza gelio bazen ben gaza geliyorum hadi olsun diorum o durduruyor imkansiz gecinemeyiz dr.lar hep para lazim dio bakalim bi sonuca waramadik henuz

Anladım canım.
Hayırlı zamanda.kismet olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…