Hayırlı zamanda rabbim nasip etsin gelen kısmetinle gelir zamanını bizim belirlediğimize inanmıyorum ben 3 hamileliğimdede zamanı elimde olmadıHenuz planlarimiz arasina alamiyoruz ew kredisi gecim derdi boynumuzu cok bukuyor kIz kardesi cok istiyor bazen esim gaza gelio bazen ben gaza geliyorum hadi olsun diorum o durduruyor imkansiz gecinemeyiz dr.lar hep para lazim dio bakalim bi sonuca waramadik henuz
En büyük fobim evden fare çıkmasıKızlar az önce evde fare gördüm deli olacam
Aynen benimde öyle akşam delirdim saat 3 e kadar uğraştı eşim sonunda öldü bende evde rahat nefes alabildim yoksa sabaha kadar uyuyamaz bugün de evde duramazdımEn büyük fobim evden fare çıkması
Şimdi de gezdiği yerleri temizleme sıkıntısı olur acaba buraya girdi mi şuna değdi mi vs. Özellikle mutfak alt dolaplarındaki kaplar içinAynen benimde öyle akşam delirdim saat 3 e kadar uğraştı eşim sonunda öldü bende evde rahat nefes alabildim yoksa sabaha kadar uyuyamaz bugün de evde duramazdım
Aynen öyle canım bugün deli gibi temizlik beni bekliyor başladım bileŞimdi de gezdiği yerleri temizleme sıkıntısı olur acaba buraya girdi mi şuna değdi mi vs. Özellikle mutfak alt dolaplarındaki kaplar için
Ayyy kolay gelsin canım.Aynen öyle canım bugün deli gibi temizlik beni bekliyor başladım bile
bitti bitti bugun bittiCevizli sucuk bir bitmedi
ayy ne guzel semiswin ben chiayi hic swvmiorim sevemedim bir turlu bosver yeme boyle yapa yapa kndimizi sogutuyoruz yemekten agzimizim tadiyla az yiyelimBugünkü menüm:
sabah
Chialı muzlu puding (310 kalori)
Öğlen
Fırında çupra (380)
Yeşillik
Akşam
1 porsiyon zeytinyağlı kereviz (220)
1 kase yoğurt (110 )
Toplam 1020 kalori
Daha da kerevizin yarısını yedim.
Şu sabahki menü bozdu işi. Yahu chialı pudingle mi büyüdün ye muzunu git işte. Zaten iştahım da yoktu zorla yedim. Bundan sonra kahvaltıyı zorlamayacağım sabah iştahım olmuyor çünkü.
Canm fare cikmis cok korkmissndur gercekten bizim de kuccukken evimizde olurdu ne korkunctu yaKızlar ben bugün fena cozuttum o yüzden menü paylaşmıyorum sizlerin azmini ve menülerinizi tebrik ediyorum ama yarın kaldığım yerden devam inşallah
Kesinlikle çok doğru tespitbitti bitti bugun bitti
ayy ne guzel semiswin ben chiayi hic swvmiorim sevemedim bir turlu bosver yeme boyle yapa yapa kndimizi sogutuyoruz yemekten agzimizim tadiyla az yiyelim
Canm fare cikmis cok korkmissndur gercekten bizim de kuccukken evimizde olurdu ne korkunctu ya
Bu arada cozuttum demissin ama onemli olan ne yedgi degil neden cozuttugun niye boyle bir ihtiyac hissettin kuzum
Aslında özel bir sebebi yok yeşil mercimek yapmıştım çocuklara koydum ikiside kaselerinde biraz bıraktılar onları yedim yarım kase yapar çocuklar pişi istedi hamur yaptım onlara kızarttım minik minik kesmiştim onları onlardanda birkaç lokmalık attım ağzıma o arada eşim geldi yeni bir yemek deneyecem dedi onunda tadına bakayım derken biraz yedim sonra çay faslında soslu fıstık ve kuruyemişçilerdeki şu cipslerden çocuklara koydum Ömer mama sandalyesinin tepsisine dökmüş 1-2 derken onlarıda yedim yani herşey spontane gelişti sebebsizce yedim iştebitti bitti bugun bitti
ayy ne guzel semiswin ben chiayi hic swvmiorim sevemedim bir turlu bosver yeme boyle yapa yapa kndimizi sogutuyoruz yemekten agzimizim tadiyla az yiyelim
Canm fare cikmis cok korkmissndur gercekten bizim de kuccukken evimizde olurdu ne korkunctu ya
Bu arada cozuttum demissin ama onemli olan ne yedgi degil neden cozuttugun niye boyle bir ihtiyac hissettin kuzum
Canım dinlen atarsın belki yorgunluğu mevsimle alakalı sanırım herkesten aynı şeyi duyuyorum bu günlerdeaşırı bi yorgunluk var . çok yorğunum . eller kollar kalkmıyor .
öğlende gidip biraz uzanırım . biraz süpürmek lazım . yemek olarak çorba koyarım pişer .
sonra biraz dinlenmek istiyorum
Hayırlısı canım..Bu devir de zor.Henuz planlarimiz arasina alamiyoruz ew kredisi gecim derdi boynumuzu cok bukuyor kIz kardesi cok istiyor bazen esim gaza gelio bazen ben gaza geliyorum hadi olsun diorum o durduruyor imkansiz gecinemeyiz dr.lar hep para lazim dio bakalim bi sonuca waramadik henuz
Ayy çok fena..Çok şükür yakalamışsınızKızlar az önce evde fare gördüm deli olacam
Kolay gelsin..Aynen öyle canım bugün deli gibi temizlik beni bekliyor başladım bile
geçmiş olsun sersumcum hayırdır bi rahatsızlıkmı oldu kendi drdimden sormamışım kusura bakma canımSelam kızlar...
Bugün anca gelebildim çünkü muayenelerim vardı..
Göz glokom çok şüpheli görmedim dedi ama yine de dosya açtı ek tetkik istedi..Sıra berbattı..benim öyle hiç huyum yoktur aradan gireyim personelim falan ama burada beklemek de eziyet..
Kardiyoloji muhtemelen kansızlıktan dedi ama oda eko ve holter istedi..Haftaya da onları yaptırıcam..
Off çok yoruldum 8500 adım atmışım bu saate kadar
Sabah kahvaltı yapamadım elime yarım muz ve 1.5 ceviz alıp yedim
öğlen
şehriye çorbası
pirinç pilavı(maalesef yedim çünkü açtım)
tavuk sote
salata
Şimdi de çay içip dinleniyorum..Yanında sary 100 calorilik gofret..
toplamda
654 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?