Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayırlı zamanda rabbim nasip etsin gelen kısmetinle gelir zamanını bizim belirlediğimize inanmıyorum ben 3 hamileliğimdede zamanı elimde olmadı

Aynen benimde öyle akşam delirdim saat 3 e kadar uğraştı eşim sonunda öldü bende evde rahat nefes alabildim yoksa sabaha kadar uyuyamaz bugün de evde duramazdım
Şimdi de gezdiği yerleri temizleme sıkıntısı olur acaba buraya girdi mi şuna değdi mi vs. Özellikle mutfak alt dolaplarındaki kaplar için

Cevizli sucuk bir bitmedi
bitti bitti bugun bitti
ayy ne guzel semiswin ben chiayi hic swvmiorim sevemedim bir turlu bosver yeme boyle yapa yapa kndimizi sogutuyoruz yemekten agzimizim tadiyla az yiyelim
Kızlar ben bugün fena cozuttum o yüzden menü paylaşmıyorum sizlerin azmini ve menülerinizi tebrik ediyorum ama yarın kaldığım yerden devam inşallah
Canm fare cikmis cok korkmissndur gercekten bizim de kuccukken evimizde olurdu ne korkunctu ya
Bu arada cozuttum demissin ama onemli olan ne yedgi degil neden cozuttugun niye boyle bir ihtiyac hissettin kuzum

nadal cım geçmiş olsun . ben de korkarım fareden .
çocukları da ısırırdı Allah korusun
uğraş dur sonra

devamı olmasın dikkat et . çocukların ulaşamayacağı yerlere ilaç koy . kapan kur .

Kesinlikle çok doğru tespit
Niye zorla yiyip tiksiniyorsam.
Bu sabah mesela kahvaltı yapmadım. Canım istemiyordu iştahım yoktu yapmadım. Öğün atlayacağım diye zorla yemek nedir yahu
Bu arada ben de sevemedim chiayı ama almış bulundum o paketi bir şekilde tüketmek lazım

aşırı bi yorgunluk var . çok yorğunum . eller kollar kalkmıyor .
öğlende gidip biraz uzanırım . biraz süpürmek lazım . yemek olarak çorba koyarım pişer .
sonra biraz dinlenmek istiyorum

Sağolun kızlar teşekkür ederim benim arka balkona uzanan dut ağacı var benim hep aklımdan geçiyordu birgün bize burdan fare gelir diyordum aklıma gelen başıma geldi balkon kapısını hiç açık bırakmıyordum dün Ömer açık bırakmış sonradan farkettim hemen kapattım ama sürekli acaba deyip aranıyordum akşam taaki gece o bakışmamıza kadar evi henüz tanımıyordu yeni geldiği belliydi çabuk yakalandı hatta mutfağa hiç girmediğine eminim Ömer tüm pişiyi yere atmış ucundan azcık bile koparmamış 6 saat kalmış evde

Aslında özel bir sebebi yok yeşil mercimek yapmıştım çocuklara koydum ikiside kaselerinde biraz bıraktılar onları yedim yarım kase yapar çocuklar pişi istedi hamur yaptım onlara kızarttım minik minik kesmiştim onları onlardanda birkaç lokmalık attım ağzıma o arada eşim geldi yeni bir yemek deneyecem dedi onunda tadına bakayım derken biraz yedim sonra çay faslında soslu fıstık ve kuruyemişçilerdeki şu cipslerden çocuklara koydum Ömer mama sandalyesinin tepsisine dökmüş 1-2 derken onlarıda yedim yani herşey spontane gelişti sebebsizce yedim işte

aşırı bi yorgunluk var . çok yorğunum . eller kollar kalkmıyor .
öğlende gidip biraz uzanırım . biraz süpürmek lazım . yemek olarak çorba koyarım pişer .
sonra biraz dinlenmek istiyorum
Canım dinlen atarsın belki yorgunluğu mevsimle alakalı sanırım herkesten aynı şeyi duyuyorum bu günlerde

Hayırlısı canım..Bu devir de zor.
Kızlar az önce evde fare gördüm deli olacam
Ayy çok fena..Çok şükür yakalamışsınız
Aynen öyle canım bugün deli gibi temizlik beni bekliyor başladım bile
Kolay gelsin..

Selam kızlar...
Bugün anca gelebildim çünkü muayenelerim vardı..
Göz glokom çok şüpheli görmedim dedi ama yine de dosya açtı ek tetkik istedi..Sıra berbattı..benim öyle hiç huyum yoktur aradan gireyim personelim falan ama burada beklemek de eziyet..
Kardiyoloji muhtemelen kansızlıktan dedi ama oda eko ve holter istedi..Haftaya da onları yaptırıcam..
Off çok yoruldum 8500 adım atmışım bu saate kadar

Sabah kahvaltı yapamadım elime yarım muz ve 1.5 ceviz alıp yedim
öğlen

şehriye çorbası
pirinç pilavı(maalesef yedim çünkü açtım)
tavuk sote
salata

Şimdi de çay içip dinleniyorum..Yanında sary 100 calorilik gofret..

toplamda
654 kalori

geçmiş olsun sersumcum hayırdır bi rahatsızlıkmı oldu kendi drdimden sormamışım kusura bakma canım
bi dolaşayım dedim topiği

Selam kızlar
Bende sabah eşimi ise gönderip uyudum, kızım.uyandi yanına geldi gitti ama 10 buçuğa kadar uyku uyanıklık arası yattım çok iyi geldi.

Kahvaltı olarak
1.5 poğaça
Kaşar peyniri, 1 ck bal yedim.

Bugün ekmek hakkımı kullanmış olmuş.

Evde olunca yeniyor poğaça pasta. Bu yüzden yapmak istemiyorum ama eşim kızım için yapmak zorunda kalıyorum. Kalanı buzluğa koyup sabahları kızım ve eşim yiyeceği kadar çıkartacağım. Kalanı yemem inşallah.

Ya canım acayip tavuk dürüm istiyor. Yazarken bile ağzım sulanıyor burası da tavuk dürümler meşhur. Mereti çok çok güzel yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…