- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Afiyet olsun canım.Canım sebzeler öyle kalorisi düşük hep. Sadece pişirirken içine koyduğum yağ kalorili.
Yani doğrudur 70 kalori.
Balkabağı çorbası yaptın mı hiç, sütle yapılıyor benim de sevdiğim bir tat. Sende seversen yap, öğlenleri Sana hafif bir yemek olur hem.
Canım yedim tavuk durumu.
Aradım eve bir tane getirebilir misiniz diye, 1 tane olunca belki getiremiyorsun dedim umudu kesmek için aramıştım onlar da getirdiler.
O kadar güzel afiyetle yedim ki, pişman değilim.
Akşama yoğurtlu kabak yerim artık sadece.
bnde balkabagini pek sevmemÇorbayı denedim ama beğenmedim
Ellerine saglik cnm baya yoruldun az otur dnkenHepinize afiyet olsun kızlar ben bu sabah yarım ekmekten karışık tost yaptım çocuklarla beraber yedik 300 kaloriydi ama eminim yakmışımdır sabahtan beri temizlik yapıyorum canım çıktı öğlende de hem dinlendim hemde 1 çerez kasesi kuruyemiş ve nescafe içtim sonra da 2 mandalina hala daha işlerim bitmedi ama fazla ayrıntıya girdim zaten temizlik yapmam gerekiyordu fare olayı işimi hızlandırdı fareye teşekkür edesim bile geldi bir günde bu kadar iş yapamazdım vallahi
sanirim hastaliği böyle atlatiyor olabilirimevet bir zamnalr bnde de vardi haklisin btrmek lazim
Cnm kahvalti istemiosan yapma belki is yerinde acikisin o zaman biseyler atstiririsin illa.evde yiyecegim.diye dusunme cnku ben hep oyle.dusunuyorum.smdi yemezsem yolda acikirim mazallah 30 dakikada acliktan olurum diye dusunuyorum
hasta oluyor olablir misin acaba cnm
filizcim hosgeldin aylardir hatta yil oldu belki yoksun nasilsin
Evet evde olunca yeniyor haklisin cnm
Sarfancm eger cnm tavuk cektyse ye bnce bir sinyal veriyordur vucudun
cok haklısın canım.Kizlar az once bisey okudum kitpta hemen paylasmak istedim szilerle
Annesi cocuga tabagini btrmesi konusunda baski yapiyor cocuk doymus yemek istemiyor ancak anne emek verdigi ve cope atmak istedgi icin cocuga zorla yediriyor ama yaptigu yanlisin farkina variyor senin miden copluk degil seni zorlamamaiydim diye biz de arta kalanlari midemize atiyoruz ben cok yapardim esimden arta kalanlari ama midemi cop yapmisim arta kalanlari dolaba koyalim cocuklarimizi ve kendimizi zorlamayalim
canim. hiç mi tarifini görmedin kuzum.Yani balkabağını borcama koyup fırına mi verdin? Su filan koydun mu onu soruyorum kız anlatsana ayrıntılı
Yarın da gidelecek o zaman hastaneyedoktora gittik
yarin efor yapilacak saat 4 de.
haftaya pazartesi sabah holter takilacak .
sonuclarina toplu bakacak
yi e kan verdi.
hirmon ve tam kan.
kalbin sağ tarafinda buyume var
senelik takibe aldi.
sol tarafin buyüyüp sağı gecmesi gerek dedi.
gecmezse bogazdan bir sey sarlitip kalp odaciklarina daha iyi bakabiliriz dedi. tabi seneye gecmezse
ahh kuzum insallah gecer rabbim sifa verdindoktora gittik
yarin efor yapilacak saat 4 de.
haftaya pazartesi sabah holter takilacak .
sonuclarina toplu bakacak
yi e kan verdi.
hirmon ve tam kan.
kalbin sağ tarafinda buyume var
senelik takibe aldi.
sol tarafin buyüyüp sağı gecmesi gerek dedi.
gecmezse bogazdan bir sey sarlitip kalp odaciklarina daha iyi bakabiliriz dedi. tabi seneye gecmezse
Olsun soyle cnm bak nadal da soyle oyle cok korktugu gbi yememis bnceSelam kizlar
Sabah yumurta sucuk 2 dilim ekmek
Ogle turk kahwesi cewiz
Aksamj soylemicem misafirlikte ucu kacti cok uzgunum ama oldu
Yok hiç görmedim, bizim köyde fırına atan yokcanim. hiç mi tarifini görmedin kuzum.
millet ırınlıyor.
vegan beslenenleri takibe al sen de.hahaha
fırın tepsisine yagli kagıt koydum
üzerine dizim.
fırınladim.
ama anneannem kuzineye atardi ki. ben o zaman da çok yedim. tarladan direk kuzineyeYok hiç görmedim, bizim köyde fırına atan yok
afiyet olsun. cok guzelmiş menünMenüm:
Öğlen
1/2 tabak zeytinyağlı kereviz
1 tabak zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
akşam
1/2 tabak zeytinyağlı kereviz
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
yemek sonrası yarım elma yarım mandalina yedim
sag ol kuzumYarın da gidelecek o zaman hastaneye
Doktor muayene etmiş bari.
İnsalah iyi çıkar sonuçlar.
ahh kuzum insallah gecer rabbim sifa verdin
Olsun soyle cnm bak nadal da soyle oyle cok korktugu gbi yememis bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?