Beni anlatmış sanki canım evet çok haklısın zorlamamak gerekli ama sıkıntı şu ben çocuklardan kalanları yemek için hiç kendimi zorlamıyorum onunda yolunu buldum artık önce çocukları besliyorum onlardan arda kalanı yiyorsam kendi tabağıma almıyorum benim büyük oğlan yemek konusunda çok uyuz hiçbirşey yemiyor 2 kaşık alıp bırakıyor mecburen zorluyorum çünkü doymadığını biliyorum biraz sonra ekmek arası birşeyler istiyor ortanca olanın yemesi iyi bende abisininkileride ona yedirir oldum bu araKizlar az once bisey okudum kitpta hemen paylasmak istedim szilerle
Annesi cocuga tabagini btrmesi konusunda baski yapiyor cocuk doymus yemek istemiyor ancak anne emek verdigi ve cope atmak istedgi icin cocuga zorla yediriyor ama yaptigu yanlisin farkina variyor senin miden copluk degil seni zorlamamaiydim diye biz de arta kalanlari midemize atiyoruz ben cok yapardim esimden arta kalanlari ama midemi cop yapmisim arta kalanlari dolaba koyalim cocuklarimizi ve kendimizi zorlamayalim
kuru fasulye is yerinde mi cikiyor yoksa evde yaptgini mi goturuyorsun cnm sanki bu ara hep kuru fasukye yedin ayy yoksa o taze fasulye mi zeytinyagli yazmissin kesin taze kesinMenüm:
Öğlen
1/2 tabak zeytinyağlı kereviz
1 tabak zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
yemek sonrası yarım elma yarım mandalina yedim
Bravo me guzel cozum buomussun bnce de endi tabagin kalsin alma en son alirsin bnde hep esiminkini yerdim atmamak icin oysa koy bir kenara dimi kendi midem copluk degil ya esim de asla doyduktan snra bir lokma yemez o nedenle o zayif ben oyle oldum zatenBeni anlatmış sanki canım evet çok haklısın zorlamamak gerekli ama sıkıntı şu ben çocuklardan kalanları yemek için hiç kendimi zorlamıyorum onunda yolunu buldum artık önce çocukları besliyorum onlardan arda kalanı yiyorsam kendi tabağıma almıyorum benim büyük oğlan yemek konusunda çok uyuz hiçbirşey yemiyor 2 kaşık alıp bırakıyor mecburen zorluyorum çünkü doymadığını biliyorum biraz sonra ekmek arası birşeyler istiyor ortanca olanın yemesi iyi bende abisininkileride ona yedirir oldum bu ara
çok fazla almışsın canım .Sabah
Yarım ekmek tost
1 sade nescafe
1 bardak süt
Öğle
1 çerez kasesi kuruyemiş
1 nescafe
2 mandalina
Akşam
1 kase yeşil mercimek
1 kase cacık
3 dolma
2 halka tatlı
2 fincan kış çayı
Eğer yanlış hesaplamadıysam 2300 kalori almışım hiç şişlik bile hissetmedim bu kadar olduğunun farkında değildim yarın gün içinde de kalori hesaplayım sadece akşamları hesaplıyordumama tüm gün yoğun temizlikte umarım yakmışımdır sabah tartılınca görecem ak koyunu kara koyunu
Aksami iyo dengelemissin en azndan cnmGünaydın hanımlar
Dün u yazayım
Kahvaltı
1.5 poğaça
Ara
Kahve
Öğlen
1 tavuk döner
Ara
Elma
1 mor erik
Akşam
1 kase yoğurtlu kabak
2 mor erik
Kahve yani bir kare bitter
Dün costum yani
Taze fasülye canım.kuru fasulye is yerinde mi cikiyor yoksa evde yaptgini mi goturuyorsun cnm sanki bu ara hep kuru fasukye yedin ayy yoksa o taze fasulye mi zeytinyagli yazmissin kesin taze kesin
Bravo me guzel cozum buomussun bnce de endi tabagin kalsin alma en son alirsin bnde hep esiminkini yerdim atmamak icin oysa koy bir kenara dimi kendi midem copluk degil ya esim de asla doyduktan snra bir lokma yemez o nedenle o zayif ben oyle oldum zaten
Ben de bugünü cuma sandım sabahBugünü cuma sandım nasılda güzel bildirim hazırladım tam paylaşacakken perşembe olduğunu farkettim neyse bugün biraz daha dikkat edeyim de biraz daha azalır belki
Canım bir doktora gitsen?Kızlar benim boğazım hala ağrıyor 2 hafta oldu. Geceleri özellikle ağrıyor.
Şimdi mide bulantimi ilaca baglamistim ilacı bıraktım 3 gün oluyor hala devam ediyor. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bunu daha önce de kullanıyorduk böyle bir yan etkisi yoktu. Yasmin kullanıyorum yan etkisi en az.
Bu ara ara boğaz ağrısından dolayı acaba kanimda enfeksiyon olabilir mi, o mide bulantısı yapabilir mi diye sabah aklıma takildi
Ayy ilaç yan etkisi sandım hep. Ondan şimdiye kadar bekledim bugün aklıma bu geldi.Canım bir doktora gitsen?
evet az almissin zaten o nedenle taze fasukyedir kesin insallah yazdim sebzelerin kalorisi oyke dusuk ki bir an da acaba kuru mu dedim snra zeytinyagli deyince anladim
Cnm madem gecmedi bnce bir saglik ocagima gorun derimKızlar benim boğazım hala ağrıyor 2 hafta oldu. Geceleri özellikle ağrıyor.
Şimdi mide bulantimi ilaca baglamistim ilacı bıraktım 3 gün oluyor hala devam ediyor. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bunu daha önce de kullanıyorduk böyle bir yan etkisi yoktu. Yasmin kullanıyorum yan etkisi en az.
Bu ara ara boğaz ağrısından dolayı acaba kanimda enfeksiyon olabilir mi, o mide bulantısı yapabilir mi diye sabah aklıma takildi
Sağol canımm
İyi ki sardım kalori saymayı başınıza o zamanBu arada kalori sayma isi cok guzelmis herkes hem istedgini yiyor hem kalori sayiyor
Canım inşallah gerek kalmaz ..Büyür ve durum dengelenir..Olmasa sa tedavisi var şükür..doktora gittik
yarin efor yapilacak saat 4 de.
haftaya pazartesi sabah holter takilacak .
sonuclarina toplu bakacak
yi e kan verdi.
hirmon ve tam kan.
kalbin sağ tarafinda buyume var
senelik takibe aldi.
sol tarafin buyüyüp sağı gecmesi gerek dedi.
gecmezse bogazdan bir sey sarlitip kalp odaciklarina daha iyi bakabiliriz dedi. tabi seneye gecmezse
Oooo sebze baskılı olmuş günün hatunnMenüm:
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı fasülye
1 kase yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
yemek sonrası yarım elma yarım mandalina yedim
Sağol canım@demirleke canım umarım ciddi bir sıkıntı değildir ergenlik yaşında olduğu içindir seneye kadar düzelir rabbim tez şifa versin inşallah
sersum canım seninde sonuçlar iyi çıksın inşallah
Ayy benim eşimle kızım da öyle en sevdikleri bir yemek bile olsa bıraktılar mı tamamdır..Bravo me guzel cozum buomussun bnce de endi tabagin kalsin alma en son alirsin bnde hep esiminkini yerdim atmamak icin oysa koy bir kenara dimi kendi midem copluk degil ya esim de asla doyduktan snra bir lokma yemez o nedenle o zayif ben oyle oldum zaten
Yoo bence akşam gayet güzel dengelemişGünaydın hanımlar
Dün u yazayım
Kahvaltı
1.5 poğaça
Ara
Kahve
Öğlen
1 tavuk döner
Ara
Elma
1 mor erik
Akşam
1 kase yoğurtlu kabak
2 mor erik
Kahve yani bir kare bitter
Dün costum yani
Ahh keşkeeeBen de bugünü cuma sandım sabah
kahvaltımı da yazayım.
Yarım dilim çavdar ekmeği ile peynir, 1 tane zeytin
Canım geniz akıntın var mı o da mide bulantısı yapar..Kbb ye git benceKızlar benim boğazım hala ağrıyor 2 hafta oldu. Geceleri özellikle ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?