Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Beni anlatmış sanki canım evet çok haklısın zorlamamak gerekli ama sıkıntı şu ben çocuklardan kalanları yemek için hiç kendimi zorlamıyorum onunda yolunu buldum artık önce çocukları besliyorum onlardan arda kalanı yiyorsam kendi tabağıma almıyorum benim büyük oğlan yemek konusunda çok uyuz hiçbirşey yemiyor 2 kaşık alıp bırakıyor mecburen zorluyorum çünkü doymadığını biliyorum biraz sonra ekmek arası birşeyler istiyor ortanca olanın yemesi iyi bende abisininkileride ona yedirir oldum bu ara

Sabah
Yarım ekmek tost
1 sade nescafe

1 bardak süt

Öğle
1 çerez kasesi kuruyemiş
1 nescafe
2 mandalina

Akşam
1 kase yeşil mercimek
1 kase cacık
3 dolma

2 halka tatlı
2 fincan kış çayı

Eğer yanlış hesaplamadıysam 2300 kalori almışım hiç şişlik bile hissetmedim bu kadar olduğunun farkında değildim yarın gün içinde de kalori hesaplayım sadece akşamları hesaplıyordum ama tüm gün yoğun temizlikte umarım yakmışımdır sabah tartılınca görecem ak koyunu kara koyunu

kuru fasulye is yerinde mi cikiyor yoksa evde yaptgini mi goturuyorsun cnm sanki bu ara hep kuru fasukye yedin ayy yoksa o taze fasulye mi zeytinyagli yazmissin kesin taze kesin
Bravo me guzel cozum buomussun bnce de endi tabagin kalsin alma en son alirsin bnde hep esiminkini yerdim atmamak icin oysa koy bir kenara dimi kendi midem copluk degil ya esim de asla doyduktan snra bir lokma yemez o nedenle o zayif ben oyle oldum zaten

çok fazla almışsın canım .
bu da senin kilonu korumana neden olmuştur umarım . o kadar hareketten sonra. normal zamanda kilo aldırır bu kalori

Günaydın hanımlar

Dün u yazayım

Kahvaltı
1.5 poğaça

Ara
Kahve

Öğlen
1 tavuk döner

Ara
Elma
1 mor erik

Akşam
1 kase yoğurtlu kabak

2 mor erik
Kahve yani bir kare bitter

Dün costum yani

Taze fasülye canım.
Hatta kalorisi çok düşük görünüyor doğru mu acaba diye de sormuştum gün içinde.
Ben öğlen evde yediğim için genelde öğlen ve akşam aynı şeyleri yiyorum o kuru fasülye olayının sebebi bu:)) o gün hem öğlen hem akşam yemiştim.

Bugünü cuma sandım nasılda güzel bildirim hazırladım tam paylaşacakken perşembe olduğunu farkettim neyse bugün biraz daha dikkat edeyim de biraz daha azalır belki
Ben de bugünü cuma sandım sabah

kahvaltımı da yazayım.
Yarım dilim çavdar ekmeği ile peynir, 1 tane zeytin

Kızlar benim boğazım hala ağrıyor 2 hafta oldu. Geceleri özellikle ağrıyor.

Şimdi mide bulantimi ilaca baglamistim ilacı bıraktım 3 gün oluyor hala devam ediyor. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bunu daha önce de kullanıyorduk böyle bir yan etkisi yoktu. Yasmin kullanıyorum yan etkisi en az.

Bu ara ara boğaz ağrısından dolayı acaba kanimda enfeksiyon olabilir mi, o mide bulantısı yapabilir mi diye sabah aklıma takildi

Canım bir doktora gitsen?

A aaadddaaa dün aksine çok az kalori aldığımı düşünüyorum. Tek tek hesaplamadım ama 800’ü geçmemiştir.
evet az almissin zaten o nedenle taze fasukyedir kesin insallah yazdim sebzelerin kalorisi oyke dusuk ki bir an da acaba kuru mu dedim snra zeytinyagli deyince anladim
Cnm madem gecmedi bnce bir saglik ocagima gorun derim

@demirleke ve sersum inşallah güzel sonuçlar alırsınız...
Sağol canımm
Bu arada kalori sayma isi cok guzelmis herkes hem istedgini yiyor hem kalori sayiyor
İyi ki sardım kalori saymayı başınıza o zaman
Canım inşallah gerek kalmaz ..Büyür ve durum dengelenir..Olmasa sa tedavisi var şükür..
Oooo sebze baskılı olmuş günün hatunn
Sağol canım
Ayy benim eşimle kızım da öyle en sevdikleri bir yemek bile olsa bıraktılar mı tamamdır..
Günaydın hanımlar

Dün u yazayım

Kahvaltı
1.5 poğaça

Ara
Kahve

Öğlen
1 tavuk döner

Ara
Elma
1 mor erik

Akşam
1 kase yoğurtlu kabak

2 mor erik
Kahve yani bir kare bitter

Dün costum yani
Yoo bence akşam gayet güzel dengelemiş
Ben de bugünü cuma sandım sabah

kahvaltımı da yazayım.
Yarım dilim çavdar ekmeği ile peynir, 1 tane zeytin
Ahh keşkeee
Canım geniz akıntın var mı o da mide bulantısı yapar..Kbb ye git bence

Holterim takıldı hadi inşallah iyi çıkar..
yemeğimi de yedim az önce ton balıklı salatada vaz geçtim yemeğe gittim

Mısır çorbası(yarım kase)
kıymalı ıspanak
yoğurt

Çayın yanında da 1 adet eti form bitter kaplı bisküvi toplamda 344 kalori

Son düzenleme:
Öğlen yemeğimi unutmadan şuraya iliştireyim:

1 kepçe kuru fasülye (yakamı bırakmadı)
1 tepeleme yemek kaşığı pirinç pilavı
2 küçük kuru biber dolması (etli)
2 lahana sarması (etli)
5-6 tane sarımsak turşusu
3-4 kavun
Yeşillik

misafirdim böyle bir menü gelişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…