Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menüm:

Sabah
Yarım dilim çavdar ekmeği
Peynir (1/2 k
1 zeytin

öğlen
1 kepçe kuru fasülye (yakamı bırakmadı)
1 tepeleme yemek kaşığı pirinç pilavı
2 küçük kuru biber dolması (etli)
2 lahana sarması (etli)
5-6 tane sarımsak turşusu
3-4 kavun
Yeşillik

akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak yeşil fasülye
1 kase yoğurt

Canim sana bi dip not soylim
Ben dogumdan once ve dogum dan sonra olmak uzere tam 8 sene jasmin kullandim dr.um yan etkisi en az bu demisti.Ben cok duzenli kullandim senede 1 dr. Kontrollume gittim senede 2 ay kullanmaya ara werip tekrar basladim yapilmasi gereken herseyi yaptim.lakin norologum dediki migreninin en baslica sebebi dogum kontrol hapin ilk bunu birakiyoruz sonra diyetisyene gittim kilolarin ilk sebebi dogum kontrol hapin.sadece paylasmak boynumun borcu canim artik dogum kontrol habi diyenlere.

Canim bende pko var.
Ona tek iyi gelen şey doğum kontrol hapı.
1 sene sonra hamilelik planlıyorum.
Düzenli kullanıp kisti eritmem gerekki biraktigimda hamile kalabileyim.
1 sene kullandım, 4-5 ay ara verdim, şimdi yeniden başladım.

Bena.farkli marka kilo yapıyor, iştah açıyor, ama bunun öyle bir yan etkisi olmamıştı.bana.

Ufff bu kadınların derdi HC bitmiyor

Sabah
Ispanakli borek cay

Oglen
Simit cay

Aksam
Kerewiz makarna cok az.

Sabah ve aksam turk kahwesi
Ogle we aksam herbelife
5km de yuruyus

Okulda gorewli annedim bugun cok sagliksiz dengesiz gecti yapcak bisi yok lakin kalori hesabim beni rahatlatti toplam 1050 kalari alarak kendimi ayakta alkisladim ama yarin sabah ne olur tartida bilemiyorum

Ewet cok haklisin bi derdimiz bitmiyor tabi senin kullanim amacinin arkasinda bebis sahibi olmak war her yol mubah tabi

Bnde regle bir gun var belki onun etkiis blki de acgozluluk blemiyorum artik bugun 1 tam bugdayli simit lor peynsiri 5 kasik kisir 1 cikolata milkhane aksam da sadece tavuk salata bikac vikolata tum gun yediklerim
Canım senin açgözlülük olarak gördüğün şeyleri biz diyet diye yiyoruz bence gayet güzel

Walla butun okumuslar kariyerde yaparim cocukda yaparimlar hepsi burda desene masallah herkese sultanimiz da belli
Rakibini unutmuşsun
Neyse işte öteki de benim BESTEKIZ
çok seviyorum hepinizi

bu esprili ve hayat dolu hallerini seviyorum

Harikasin hayalcim masallah alkisss 62 mi yoksa 61.9 la mi baslamistin
Geçen haftaki başlangıç kilom canım.
Ama onun bir gün öncesinde sarfansari kilomu sormuştu ben de bir gün önce tartıldım 62.6 çıktım demiştim belki sen onu hatrlarsın.

günaydın, benim bu hafta tam bir skandal. her akşam bozdum. ruhsal olarak ve mental olarak daha motive olmalıyım

rumuz: izole
geçen hafta: 60,5
bu hafta: 61,9
fark: + 1400 gr
fark: + % 2,31

bu hafta alanlarda şampiyonum

kendime söz veriyorum, haftaya verenlerde şampiyon olacağım

Çabuk aldığın kilo çabuk gidecektir üzülme.
Sen de aynı ben gibisin. Birkaç ayda çok büyük kilo değişiklikleri yaşayabiliyorsun. Bu bizim ruhsal açıdan istikrarı yakalayamadığımızı gösteriyor ama inşallah birlikte gayret edeceğiz

Günaydın herkese, ilk bildirim geliyor:)

Rumuz: hayal hatun
Geçen hafta: 61.6
Bu hafta: 60.8
Fark: 800 g
Yüzde: 1.3
Rumuz Sarfansari

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 61.6
Fark +++ 1 kg

Akşam hem çiğ köfte kacamagim oldu hem de 4. Gün bugün tuvalet e çıkamadım. Sislik vvar
Günaydın kızlar 1.raunt şampiyonumuz belli oldu
Safrancım sana hayret ediyorum harika besleniyorsun ben senin gibi dikkat etsem her hafta bir kilo gider herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…