Canim sana bi dip not soylimKızlar benim boğazım hala ağrıyor 2 hafta oldu. Geceleri özellikle ağrıyor.
Şimdi mide bulantimi ilaca baglamistim ilacı bıraktım 3 gün oluyor hala devam ediyor. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bunu daha önce de kullanıyorduk böyle bir yan etkisi yoktu. Yasmin kullanıyorum yan etkisi en az.
Bu ara ara boğaz ağrısından dolayı acaba kanimda enfeksiyon olabilir mi, o mide bulantısı yapabilir mi diye sabah aklıma takildi
Canim bende pko var.Canim sana bi dip not soylim
Ben dogumdan once ve dogum dan sonra olmak uzere tam 8 sene jasmin kullandim dr.um yan etkisi en az bu demisti.Ben cok duzenli kullandim senede 1 dr. Kontrollume gittim senede 2 ay kullanmaya ara werip tekrar basladim yapilmasi gereken herseyi yaptim.lakin norologum dediki migreninin en baslica sebebi dogum kontrol hapin ilk bunu birakiyoruz sonra diyetisyene gittim kilolarin ilk sebebi dogum kontrol hapin.sadece paylasmak boynumun borcu canim artik dogum kontrol habi diyenlere.
Ewet cok haklisin bi derdimiz bitmiyor tabi senin kullanim amacinin arkasinda bebis sahibi olmak war her yol mubah tabiCanim bende pko var.
Ona tek iyi gelen şey doğum kontrol hapı.
1 sene sonra hamilelik planlıyorum.
Düzenli kullanıp kisti eritmem gerekki biraktigimda hamile kalabileyim.
1 sene kullandım, 4-5 ay ara verdim, şimdi yeniden başladım.
Bena.farkli marka kilo yapıyor, iştah açıyor, ama bunun öyle bir yan etkisi olmamıştı.bana.
Ufff bu kadınların derdi HC bitmiyor
Canım senin açgözlülük olarak gördüğün şeyleri biz diyet diye yiyoruzBnde regle bir gun var belki onun etkiis blki de acgozluluk blemiyorum artik bugun 1 tam bugdayli simit lor peynsiri 5 kasik kisir 1 cikolata milkhane aksam da sadece tavuk salata bikac vikolata tum gun yediklerim
bu esprili ve hayat dolu hallerini seviyorumCanım senin açgözlülük olarak gördüğün şeyleri biz diyet diye yiyoruzbence gayet güzel
Harikasin hayalcim masallah alkisss 62 mi yoksa 61.9 la mi baslamistinGünaydın herkese, ilk bildirim geliyor:)
Geçen hafta: 61.6
Bu hafta: 60.8
Fark: 800 g
Yüzde: 1.3
Canım @demirleke 3 çocuğu var üniversitede memur
@naaadal 3 çocuğu var ev hanımı. Üniversiteden kimya bölümü mezunu
sersum 1 kızı var, hastanede radyoloji de çalışıyor
A aaadddaaa öğretmen. Çocuğu yok. Ve en kucugumuz sanırım.
izole tek bekarimiz. Sultanimiz, özel bir şirkette çalışıyor.
Ben im de 1 kızım var ev hanimiyim.
Kimseyi atlamadim insalah
Walla butun okumuslar kariyerde yaparim cocukda yaparimlar hepsi burda desenemasallah herkese sultanimiz da belli
çok seviyorum hepinizi
Geçen haftaki başlangıç kilom canım.bu esprili ve hayat dolu hallerini seviyorum
Harikasin hayalcim masallah alkisss 62 mi yoksa 61.9 la mi baslamistin
ne yiyeyim desem yasak çıktığı için yapamadım. bünyeyi şaşırtmak adına yapmayı istiyorum aslında. bu sabah başlasam mı acaba.ketoya baslayacaktin baslamadin sanirim.cnm
Çabuk aldığın kilo çabuk gidecektir üzülme.günaydın, benim bu hafta tam bir skandal. her akşam bozdum. ruhsal olarak ve mental olarak daha motive olmalıyım
rumuz: izole
geçen hafta: 60,5
bu hafta: 61,9
fark: + 1400 gr
fark: + % 2,31
bu hafta alanlarda şampiyonum
kendime söz veriyorum, haftaya verenlerde şampiyon olacağım
Günaydın herkese, ilk bildirim geliyor:)
Rumuz: hayal hatun
Geçen hafta: 61.6
Bu hafta: 60.8
Fark: 800 g
Yüzde: 1.3
Günaydın kızlar 1.raunt şampiyonumuz belli olduRumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 61.6
Fark +++ 1 kg
Akşam hem çiğ köfte kacamagim oldu hem de 4. Gün bugün tuvalet e çıkamadım. Sislik vvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?