- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ahh canım ben de doğum kontrol hapı maduruyum..Son 10 kilom son kullandığım haptan hala veremedim 40 ı da geçince iyice zorlaştı..Gidecek inşallahCanim sana bi dip not soylim
Ben dogumdan once ve dogum dan sonra olmak uzere tam 8 sene jasmin kullandim dr.um yan etkisi en az bu demisti.Ben cok duzenli kullandim senede 1 dr. Kontrollume gittim senede 2 ay kullanmaya ara werip tekrar basladim yapilmasi gereken herseyi yaptim.lakin norologum dediki migreninin en baslica sebebi dogum kontrol hapin ilk bunu birakiyoruz sonra diyetisyene gittim kilolarin ilk sebebi dogum kontrol hapin.sadece paylasmak boynumun borcu canim artik dogum kontrol habi diyenlere.
Çok da kötü değil kısssBnde regle bir gun var belki onun etkiis blki de acgozluluk blemiyorum artik bugun 1 tam bugdayli simit lor peynsiri 5 kasik kisir 1 cikolata milkhane aksam da sadece tavuk salata bikac vikolata tum gun yediklerim
Bu hafta ne bahanen var bakalım yüzde yine yok..Geçen hafta arkadaş kurbanıyıp diyip sattın N nnnadal ıRumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 61.6
Fark +++ 1 kg
Akşam hem çiğ köfte kacamagim oldu hem de 4. Gün bugün tuvalet e çıkamadım. Sislik vvar
Canım sen geçen hafta 60.6 değildin aynı gibiydik senle emin misin?
Tam olarak ne yapmam gerekiyor ilk raundu aldığım içinGünaydın kızlar 1.raunt şampiyonumuz belli oldu
Safrancım sana hayret ediyorum harika besleniyorsun ben senin gibi dikkat etsem her hafta bir kilo gider herhalde
Araştırmacı gazetecilik durmuyor araştırıyorrr
Bahçeye çıkıp bi şeref turu at bariiTam olarak ne yapmam gerekiyor ilk raundu aldığım için
Canım sen hangi markayı kullaniyordun ?
Yasmin kullanmıştım enson canım..Canım sen hangi markayı kullaniyordun ?
Ne kusuru canım. Ama bak 1 kilo almamışsın üzülme. Normalde aklımda tutamam da sen rakip olunca yediğini içtiğini not ediyorum bir kenara
Ya kusura bakmayın, ben hep bu civarlar olduğum için karistirmisim
cnm evet o diyette ole bir sorun var gercektenne yiyeyim desem yasak çıktığı için yapamadım. bünyeyi şaşırtmak adına yapmayı istiyorum aslında. bu sabah başlasam mı acaba.
saefancim sisliktir o sen gercekten iyi besleniyorsun bnde harika gidiyirdum o gun size yazdim mesela ertesi gun tak bir kilo regl en olacak sanirimRumuz Sarfansari
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 61.6
Fark +++ 1 kg
Akşam hem çiğ köfte kacamagim oldu hem de 4. Gün bugün tuvalet e çıkamadım. Sislik vvar
Gule guzel gisin cnm ne guzel susunmussun biz de adanaya gidecegizBugün holterimi çıkarttım..Glokom ölçümlerimi tamamladım.Kahvaltı yapamamıştım
Gelince kahvaltım
1.5 kıymalı börek(rulo olanlardan)
çay
250 kalori
Bugün kızımla yola çıkıyoruz annem gideceğiz..İşten erken çıkıcam Abayı yüklemem lastikleri falan şişirtmem gerek..
İnşallah hafta sonu da güzel olur hava kızım mangal istiyor..Pazartesiyi (yarım gün ya)izin yaptırdım salı döneceğiz..
Uzun yol yapmayı özlemiştim iyi gelecek Ankara'dan uzaklaşmak biraz..
Yeğenlerimii de denizi de özledim zaten..
cnm evet o diyette ole bir sorun var gercekten
saefancim sisliktir o sen gercekten iyi besleniyorsun bnde harika gidiyirdum o gun size yazdim mesela ertesi gun tak bir kilo regl en olacak sanirim
Gule guzel gisin cnm ne guzel susunmussun biz de adanaya gidecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?