Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ahh canım ben de doğum kontrol hapı maduruyum..Son 10 kilom son kullandığım haptan hala veremedim 40 ı da geçince iyice zorlaştı..Gidecek inşallah
Bnde regle bir gun var belki onun etkiis blki de acgozluluk blemiyorum artik bugun 1 tam bugdayli simit lor peynsiri 5 kasik kisir 1 cikolata milkhane aksam da sadece tavuk salata bikac vikolata tum gun yediklerim
Çok da kötü değil kısss
Rumuz Sarfansari

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 61.6
Fark +++ 1 kg

Akşam hem çiğ köfte kacamagim oldu hem de 4. Gün bugün tuvalet e çıkamadım. Sislik vvar
Bu hafta ne bahanen var bakalım yüzde yine yok..Geçen hafta arkadaş kurbanıyıp diyip sattın N nnnadal ı

Bugün holterimi çıkarttım..Glokom ölçümlerimi tamamladım.Kahvaltı yapamamıştım
Gelince kahvaltım
1.5 kıymalı börek(rulo olanlardan)
çay
250 kalori

Bugün kızımla yola çıkıyoruz annem gideceğiz..İşten erken çıkıcam Abayı yüklemem lastikleri falan şişirtmem gerek..
İnşallah hafta sonu da güzel olur hava kızım mangal istiyor..Pazartesiyi (yarım gün ya)izin yaptırdım salı döneceğiz..
Uzun yol yapmayı özlemiştim iyi gelecek Ankara'dan uzaklaşmak biraz..
Yeğenlerimii de denizi de özledim zaten..

Canım sen hangi markayı kullaniyordun ?

ne yiyeyim desem yasak çıktığı için yapamadım. bünyeyi şaşırtmak adına yapmayı istiyorum aslında. bu sabah başlasam mı acaba.
cnm evet o diyette ole bir sorun var gercekten
Rumuz Sarfansari

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 61.6
Fark +++ 1 kg

Akşam hem çiğ köfte kacamagim oldu hem de 4. Gün bugün tuvalet e çıkamadım. Sislik vvar
saefancim sisliktir o sen gercekten iyi besleniyorsun bnde harika gidiyirdum o gun size yazdim mesela ertesi gun tak bir kilo regl en olacak sanirim
Gule guzel gisin cnm ne guzel susunmussun biz de adanaya gidecegiz

Size de iyi eğlenceler canım..Bence en güzel hava Adana için değil mi N nnnadal cığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…