Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Baslangic 75

Gecen hafta 73.7
Bu hafta 74.4
Arti fark 0.70
Arti yuzdesi + 0.95

+ya gecen cok bu hafta yanliz kalmamisim ama bi turlu anlamiyorum hersey guzel di niye + niye

annen hangi şehirde canım
Tam olarak ne yapmam gerekiyor ilk raundu aldığım için
spor yap diyecektim ama yapmışsın zaten aferin sana
ben buraya gidip gidip geliyorum. yine geldim bakalım
hoşgeldin ama ara sıra gidip gelince seni tanıyamıyorum veya unutuyoruz daha düzenli gelmelisin
kız senin Türkçe bozulmuş yazdıklarını tümden gelerek çözümlüyorum
Size de iyi eğlenceler canım..Bence en güzel hava Adana için değil mi N nnnadal cığım..
kesinlikle canım elektrik faturası 400den 130a düştü ve tshirt le geziyoruz üşümüyoruz ve terlemiyoruz hatta bugün pikniğe gittik yandık bile evler serin dışarılar çok sıcak
+ya gecen cok bu hafta yanliz kalmamisim ama bi turlu anlamiyorum hersey guzel di niye + niye
canım çok kalori olmasa bile sende benim gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorsun vucudunu tanımalısın hangi besinlerin şişkinlik yaptığını çözmelisin çözüm vucudunda

Evet sevgili arkadslar bu haftaki listemizi yapalim bakalim
HAFTANIN KILO VERENLERI
1. HAYAL HATUN❤
2.NNNADAL

HAFTANIN KILO ALANLARI
1. SARFANSARI
2. BESTEKIZ
3. IZOLE

HAFTANIN NOTRLERI
1.SERSUM

HAFTANIN LISTE DISLARI
1.DEMIRLEKE
2. AAADDDAAA

birincimizi en icten dileklerimle tebrik eder haftaya ayni performansi herkestem beklerim

Sabah
1 kupa süt
1 çay kaşığı bal

Öğlen
1,5 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1,5 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt

Sabah
1 kupa süt
1 çay kaşığı bal

Öğlen
1,5 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1,5 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt
Maşallah sana canım menü çok güzel ama protein eksik gibi geldi ahh beni bir bilsen neler yediğimi ama söylemem
Öğleden sonra okulda piknik var neler neler yapmış veliler maşallah birsürü şey yedim sözde eve gelince akşam yemeği yemedim yarın için kuru dolma yaptım tadına bakayım derken 3 tane birden yedim tramisu yaptım onunda muhallebisinin tenceresini sıyırdım soranlara kahvaltı ve akşam yemeği yemedim derim ancak kendimi kandırıyorum herhalde bugün 1500-2000 kalori arası yemişimdir

Evet yaa doğru.
Sebzeye sardım bu ara.
Ama canım çekiyor diye yiyorum, kilo vereyim diye özellikle yaptığım bir şey değil.
Süt yoğurt biraz kurtarmış ama bugün iki yumurta kırıp yiyeyim inşallah kahvaltıda.
Hatırlattığın iyi oldu

Bmce cok dogru bisey yapiyorsun caninin cektgini yemekle bnde uzun zamamdir yumurta yemiorum cnm da hic istemiyor o nedenle yemedim

Belli bir ara verdikten sonra yan etkileri değişiyor muhtemelen doğum kontrol ilacından

Tek çare doğum kontrol hapı değil bu dertten kaç kişi kurtuldu pko dediğin yumurtan fazla demek oluyor onlar dökülmeyi ve kistleşiyor soğan kürü yap birde diyet ve egzersiz yapman lazım İbrahim Saraçoğlun kürlerini dene ben onlar sayesinde hormonları debgelerim doktora eski ile yeni sonuçları gösterince şok oldu dedi eski sonuca göre çocuğun olmaz derdim dedi

Bunu degerlendiricem

Bugun ku menum yarim simit kibrit kutusu kadar peynir 5 kirma zeytin
Turk kahwesi
Aksam 2 kasik pilaw 1 tabak ic fasulye 2 dilim ekmek
Turk kahwesi
1 orta boy patlican pastasi

Esim izinlimis 4 gun bizde zeytin zamani geldi diye koye temizligile gidiyoruz yemek isim biraz zora girdi ne bulursam cogunlukla onu yicem ama cozutmamaya calisarak tabiki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…