annen hangi şehirde canımBugün holterimi çıkarttım..Glokom ölçümlerimi tamamladım.Kahvaltı yapamamıştım
Gelince kahvaltım
1.5 kıymalı börek(rulo olanlardan)
çay
250 kalori
Bugün kızımla yola çıkıyoruz annem gideceğiz..İşten erken çıkıcam Abayı yüklemem lastikleri falan şişirtmem gerek..
İnşallah hafta sonu da güzel olur hava kızım mangal istiyor..Pazartesiyi (yarım gün ya)izin yaptırdım salı döneceğiz..
Uzun yol yapmayı özlemiştim iyi gelecek Ankara'dan uzaklaşmak biraz..
Yeğenlerimii de denizi de özledim zaten..
spor yap diyecektim ama yapmışsın zaten aferin sanaTam olarak ne yapmam gerekiyor ilk raundu aldığım için
hoşgeldin ama ara sıra gidip gelince seni tanıyamıyorum veya unutuyoruz daha düzenli gelmelisinben buraya gidip gidip geliyorum. yine geldim bakalım
kız senin Türkçe bozulmuş yazdıklarını tümden gelerek çözümlüyorumcnm evet o diyette ole bir sorun var gercekten
saefancim sisliktir o sen gercekten iyi besleniyorsun bnde harika gidiyirdum o gun size yazdim mesela ertesi gun tak bir kilo regl en olacak sanirim
Gule guzel gisin cnm ne guzel susunmussun biz de adanaya gidecegiz
kesinlikle canım elektrik faturası 400den 130a düştü ve tshirt le geziyoruz üşümüyoruz ve terlemiyoruz hatta bugün pikniğe gittik yandık bile evler serin dışarılar çok sıcak
canım çok kalori olmasa bile sende benim gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorsun vucudunu tanımalısın hangi besinlerin şişkinlik yaptığını çözmelisin çözüm vucudunda+ya gecen cok bu hafta yanliz kalmamisim ama bi turlu anlamiyorum hersey guzel di niye + niye
Hadi iyi yolculuklarKızlar ben kaçar..Arada telefondan gelirim..Ama gelemezsem de idare edin..Çok kaçırmamaya çalışırım..Öpüldünüz..
inşallahÇabuk aldığın kilo çabuk gidecektir üzülme.
Sen de aynı ben gibisin. Birkaç ayda çok büyük kilo değişiklikleri yaşayabiliyorsun. Bu bizim ruhsal açıdan istikrarı yakalayamadığımızı gösteriyor ama inşallah birlikte gayret edeceğiz
Maşallah sana canım menü çok güzel ama protein eksik gibi geldi ahh beni bir bilsen neler yediğimi ama söylememSabah
1 kupa süt
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1,5 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1,5 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt
Evet yaa doğru.Maşallah sana canım menü çok güzel ama protein eksik gibi geldi ahh beni bir bilsen neler yediğimi ama söylemem
Öğleden sonra okulda piknik var neler neler yapmış veliler maşallah birsürü şey yedim sözde eve gelince akşam yemeği yemedim yarın için kuru dolma yaptım tadına bakayım derken 3 tane birden yedim tramisu yaptım onunda muhallebisinin tenceresini sıyırdım soranlara kahvaltı ve akşam yemeği yemedim derim ancak kendimi kandırıyorum herhalde bugün 1500-2000 kalori arası yemişimdir
Bmce cok dogru bisey yapiyorsun caninin cektgini yemekle bnde uzun zamamdir yumurta yemiorum cnm da hic istemiyor o nedenle yemedimEvet yaa doğru.
Sebzeye sardım bu ara.
Ama canım çekiyor diye yiyorum, kilo vereyim diye özellikle yaptığım bir şey değil.
Süt yoğurt biraz kurtarmış ama bugün iki yumurta kırıp yiyeyim inşallah kahvaltıda.
Hatırlattığın iyi oldu
2 yumurta yedim bu sabah ama yine acıktım şimdi pırasa yiyorum. Akşama misafirim var illa kaçamak olur.Bmce cok dogru bisey yapiyorsun caninin cektgini yemekle bnde uzun zamamdir yumurta yemiorum cnm da hic istemiyor o nedenle yemedim
Belli bir ara verdikten sonra yan etkileri değişiyor muhtemelen doğum kontrol ilacındanKızlar benim boğazım hala ağrıyor 2 hafta oldu. Geceleri özellikle ağrıyor.
Şimdi mide bulantimi ilaca baglamistim ilacı bıraktım 3 gün oluyor hala devam ediyor. Doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bunu daha önce de kullanıyorduk böyle bir yan etkisi yoktu. Yasmin kullanıyorum yan etkisi en az.
Bu ara ara boğaz ağrısından dolayı acaba kanimda enfeksiyon olabilir mi, o mide bulantısı yapabilir mi diye sabah aklıma takildi
Tek çare doğum kontrol hapı değil bu dertten kaç kişi kurtuldu pko dediğin yumurtan fazla demek oluyor onlar dökülmeyi ve kistleşiyor soğan kürü yap birde diyet ve egzersiz yapman lazım İbrahim Saraçoğlun kürlerini dene ben onlar sayesinde hormonları debgelerim doktora eski ile yeni sonuçları gösterince şok oldu dedi eski sonuca göre çocuğun olmaz derdim dediCanim bende pko var.
Ona tek iyi gelen şey doğum kontrol hapı.
1 sene sonra hamilelik planlıyorum.
Düzenli kullanıp kisti eritmem gerekki biraktigimda hamile kalabileyim.
1 sene kullandım, 4-5 ay ara verdim, şimdi yeniden başladım.
Bena.farkli marka kilo yapıyor, iştah açıyor, ama bunun öyle bir yan etkisi olmamıştı.bana.
Ufff bu kadınların derdi HC bitmiyor
Bunu degerlendiricemannen hangi şehirde canım
spor yap diyecektim ama yapmışsın zaten aferin sana
hoşgeldin ama ara sıra gidip gelince seni tanıyamıyorum veya unutuyoruz daha düzenli gelmelisin
kız senin Türkçe bozulmuş yazdıklarını tümden gelerek çözümlüyorum
kesinlikle canım elektrik faturası 400den 130a düştü ve tshirt le geziyoruz üşümüyoruz ve terlemiyoruz hatta bugün pikniğe gittik yandık bile evler serin dışarılar çok sıcak
canım çok kalori olmasa bile sende benim gibi karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyi seviyorsun vucudunu tanımalısın hangi besinlerin şişkinlik yaptığını çözmelisin çözüm vucudunda
Haftanin 1. Tebrik ederim canimSabah
1 kupa süt
1 çay kaşığı bal
Öğlen
1,5 tabak zeytinyağlı taze fasülye
1,5 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı pırasa
1 küçük kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?