Akşam yemeğinde pilav karbonhidrat, ekmek karbonhidrat sanırım iç fasulyede karbonhidrat ama çok yememişsinBugun ku menum yarim simit kibrit kutusu kadar peynir 5 kirma zeytin
Turk kahwesi
Aksam 2 kasik pilaw 1 tabak ic fasulye 2 dilim ekmek
Turk kahwesi
1 orta boy patlican pastasi
Esim izinlimis 4 gun bizde zeytin zamani geldi diye koye temizligile gidiyoruz yemek isim biraz zora girdi ne bulursam cogunlukla onu yicem ama cozutmamaya calisarak tabiki....
cnm arkadaslarinki gbi kilo bldirimi yapiyorsun snra bn seni listeye aliyorumBu liste nasıl oluyor anlamadım ben o nedenle katolamıyorum :)
Cnm aksam yine pilavlar ekmekler kuru fasulyeler kizzz kurtul su karbondanBugun ku menum yarim simit kibrit kutusu kadar peynir 5 kirma zeytin
Turk kahwesi
Aksam 2 kasik pilaw 1 tabak ic fasulye 2 dilim ekmek
Turk kahwesi
1 orta boy patlican pastasi
Esim izinlimis 4 gun bizde zeytin zamani geldi diye koye temizligile gidiyoruz yemek isim biraz zora girdi ne bulursam cogunlukla onu yicem ama cozutmamaya calisarak tabiki....
Kuru fasulye degil taze fasulye ici bilionuzmu yediniz mi hic he pilaw ekmek hepsi war tabi haklisincnm arkadaslarinki gbi kilo bldirimi yapiyorsun snra bn seni listeye aliyorum
Cnm aksam yine pilavlar ekmekler kuru fasulyeler kizzz kurtul su karbondan
Canım bu kist kendini sürekli yeniliyor. Soğan kürü ile eriyince o ay eritir, sonra tekrar oluşuyor.Tek çare doğum kontrol hapı değil bu dertten kaç kişi kurtuldu pko dediğin yumurtan fazla demek oluyor onlar dökülmeyi ve kistleşiyor soğan kürü yap birde diyet ve egzersiz yapman lazım İbrahim Saraçoğlun kürlerini dene ben onlar sayesinde hormonları debgelerim doktora eski ile yeni sonuçları gösterince şok oldu dedi eski sonuca göre çocuğun olmaz derdim dedi
Hormonları kontrol altında tutmalısın onun için ayrı kür var araştırsan iyi olur doğum kontrol ilacı hormonları daha çok bozuyorCanım bu kist kendini sürekli yeniliyor. Soğan kürü ile eriyince o ay eritir, sonra tekrar oluşuyor.
tebriklerEvet sevgili arkadslar bu haftaki listemizi yapalim bakalim
HAFTANIN KILO VERENLERI
1. HAYAL HATUN❤
2.NNNADAL
HAFTANIN KILO ALANLARI
1. SARFANSARI
2. BESTEKIZ
3. IZOLE
HAFTANIN NOTRLERI
1.SERSUM
HAFTANIN LISTE DISLARI
1.DEMIRLEKE
2. AAADDDAAA
birincimizi en icten dileklerimle tebrik eder haftaya ayni performansi herkestem beklerim
CanımTebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ama psikolojim iyi değil yiyorum yine...
Canım bende dikkat edemedim. Evdekilere hazirladiklarimdan yedim. Kızımla.havuclu kek yaptık, ondan yedimHerkes tatilde mi ben mi gormuyorum grubumun guzel uyeleri catir catir zayifliyorda haberim mi yokcunku ben cok tatli yidim bu aksam reglim 1.gunu ay resmen kusana kadar yedim diyebilirim
Çok güzel olmuşcocuk odasi perdem geldi. yikadim astim.sizce de cok eğlenceli degil mi model
nduz evet.Çok güzel olmuş
Güle güle kullansınlar.
Darısı diğer eşyalara.
Fotoğraf gunduz mu çekildi ?
İçeriyi baya karanlık yapmış.
Şükür misafirlerle güzel geçmiş canımdigerlerini nasıl olsa halledersin.Kızlar misafirlerim gitti ama ev fena halde çamaşırlar dağ oldu hep dışarıda gezdik akşamları eve geldik çocuklar insan görünce cozutuyor çok fena yorgunum ama güzel geçti çok şükür tabi diyet hak getire şimdi 2 gün dikkat edeyim de + ya geçmeden cumaya kadar gelenlerde geri gitsin
Güle güle kullansınlar çok güzel..cocuk odasi perdem geldi. yikadim astim.sizce de cok eğlenceli degil mi model
gu
nduz evet.
ama normalde o kadar karanlik olmadi. foto oyle cikmis
Hadi geçmiş olsun canım..Kızlar misafirlerim gitti ama ev fena halde çamaşırlar dağ oldu hep dışarıda gezdik akşamları eve geldik çocuklar insan görünce cozutuyor çok fena yorgunum ama güzel geçti çok şükür tabi diyet hak getire şimdi 2 gün dikkat edeyim de + ya geçmeden cumaya kadar gelenlerde geri gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?