Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yemeğinde pilav karbonhidrat, ekmek karbonhidrat sanırım iç fasulyede karbonhidrat ama çok yememişsin

Bu liste nasıl oluyor anlamadım ben o nedenle katolamıyorum :)
cnm arkadaslarinki gbi kilo bldirimi yapiyorsun snra bn seni listeye aliyorum
Cnm aksam yine pilavlar ekmekler kuru fasulyeler kizzz kurtul su karbondan

Canım bu kist kendini sürekli yeniliyor. Soğan kürü ile eriyince o ay eritir, sonra tekrar oluşuyor.

tebrikler hayal_hatun

tebrikler N nnnadal

bu hafta hep almışız. kış geldi anlaşılan.

Herkes tatilde mi ben mi gormuyorum grubumun guzel uyeleri catir catir zayifliyorda haberim mi yok cunku ben cok tatli yidim bu aksam reglim 1.gunu ay resmen kusana kadar yedim diyebilirim

Herkes tatilde mi ben mi gormuyorum grubumun guzel uyeleri catir catir zayifliyorda haberim mi yok cunku ben cok tatli yidim bu aksam reglim 1.gunu ay resmen kusana kadar yedim diyebilirim
Canım bende dikkat edemedim. Evdekilere hazirladiklarimdan yedim. Kızımla.havuclu kek yaptık, ondan yedim

Kızlar misafirlerim gitti ama ev fena halde çamaşırlar dağ oldu hep dışarıda gezdik akşamları eve geldik çocuklar insan görünce cozutuyor çok fena yorgunum ama güzel geçti çok şükür tabi diyet hak getire şimdi 2 gün dikkat edeyim de + ya geçmeden cumaya kadar gelenlerde geri gitsin

Şükür misafirlerle güzel geçmiş canımdigerlerini nasıl olsa halledersin.

Selam kızlar..
Dün döndük anca gelebildim..Biraz kaçırdım orada ama bugün aç günüm cuma da yapacağım telafi edeceğim inşallah.
Tatil güzeldi..Kızımla erkenden kalkıp sahilde 2 gün kahvaltı yaptık..Denizi özlemişim..Ama bana 4 gün yetiyor hemen evimi de özledim..Kızım da aynı ben artık gidelim diyor..
Bugün sabah 9 da 4 taç kraker
öğlen yemeğim

türlü
soğan çorbası
yoğurt

Çayın yanında da 1 pişmaniye yedim
Toplamda 350 kalori oldu..Akşama da karışık ızgara yiyebilirim..600-650 kaloriyle bitiririm günü inşallah..
Sizler de iyisinizdir inşallah

cocuk odasi perdem geldi. yikadim astim.sizce de cok eğlenceli degil mi model
Güle güle kullansınlar çok güzel..
gu
nduz evet.
ama normalde o kadar karanlik olmadi. foto oyle cikmis
Hadi geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…