Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kabak çok seviyorum . ben de aldım ama yemek olarak pişirdim yedim .
çok güzel oldu. acı biber ile pişince daha güzel oldu.
var evde ama yapmaya gücüm kalmamıştı.
bu akşam belki yaparım .
karnıbalar pişirdim . pişer pişmez 2 kavanoza koyup kapattım . vakumlandı. dolaba koydum.bugün bi kavanozu yedim . yarın diğeri yenir .
böyle daha taze kalıyor.
kabağı da yapıp böyle kavanozlasam iyi olur . akşam gelince hazır oluyor hiç yoktan .

Benim aldığım.kabak beyazdı baya. İçi de sertti. Ve kilosunu 5 e aldım. Bundan sonra iyi kabak gelmeyecek buraya sanırım.

Akşam yemeği konusunda da kararsızım, bulgur pilavı üzeri et sote, yada şehriye çorbası yanına karnıbahar yogurtlayacagim. Eşimin açlık durumuna göre birşey yaparım artık

cocuk odasi perdem geldi. yikadim astim.sizce de cok eğlenceli degil mi model
Cok guzel perdeniz gule gule kullanin

Bende bugun ayni seyi dusundum +ya bukadar kolay gecen biri daha yoktur bugun ve yarin detoks gibi yapip telafi edim bari

Selam kizlar annemin temizlik bitti.esimin de izni bitti kiz okula adam ise bende ofise geldim kuzenime yardima.duzen gibisi yok ya sabahin belli yemegin belli uykun belli walla ...ciktiydi kac gundur

Günaydınlar.
36 saatlik şehir dışı tatilinde yedik içtik geldik.
Bugün ve yarın kabak detoksu yapmaya çalışacağım.
cnm afieyt olsun kabah yerine baska detoks mi yapsan kabaklari sevmemissin anlasilan
Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ama psikolojim iyi değil yiyorum yine...
cnm benim cok iyi anliuorum bn de gunlerdir buyuk strestler altindayim bnde yaptim ama hemen toplamam lazim cnku en degerli benim bana zarar vermim
Herkes tatilde mi ben mi gormuyorum grubumun guzel uyeleri catir catir zayifliyorda haberim mi yok cunku ben cok tatli yidim bu aksam reglim 1.gunu ay resmen kusana kadar yedim diyebilirim
ahh cnm sekerini yukseltmissin o nedenle tum gun yemissindir
Canım bende dikkat edemedim. Evdekilere hazirladiklarimdan yedim. Kızımla.havuclu kek yaptık, ondan yedim
miss gbi cok severim ben pek severim
bnde uydurdum oatates karnibahar ve brokoli az yetinuaginda kavurdum mercimek corbasi da

sabah: filtre kahve, çay, türk kahvesi...

öğlen: birer tabak zeytinyağlı patlıcan, fırında beşamel soslu sebze, yoğurt.

akşam: iki piliç şinitzel, domates, maydonoz, büyük kase yoğurt.

bol su, 2-3 litre kadar. spor bugün yok. dün 10.000 adım. bugün 3.000 adım.

Tlc yi izlyorum 2senede 65 kilo wermis sporla da fit olmus ama gobek sarkmis tabi onun amilyatina geldi millet 65 kilo wermis ben 6 kilo weremiyorum yaziklar olsun benim irademe.

Bu cuma degil 8 kasim cuma ya iddaya tutuscak war mi hadi kac kg werelim kapisalim aday we adaylar araniyor

Varım

Aynı şeyi her izlediğimde bende düşünüyorum sonra da onlar yerken o kiloya gelirken sen hep cebelleştin onlar gibi olmadın diye kendimi avutuyorum ama gaz gerek bana iddalaşmak güzel olur zaten ben LPG liyim galiba

Baskülümün pili bitti bugün almam lazım markette varmıdır acaba hep avmye gittiğimde almıştım daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…