- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
kabak çok seviyorum . ben de aldım ama yemek olarak pişirdim yedim .Selamlar herkese
sersum tatil verimli güzel geçmiş maşallah
İnsan nereye gitse evini düzenini özlüyor.
Bende bugün kabak detoksu yapayım dedim ama kabağın tadı hiç iyi çıkmadı. Mevsimi geçtiği için sanırım.
Benim aldığım.kabak beyazdı baya. İçi de sertti. Ve kilosunu 5 e aldım. Bundan sonra iyi kabak gelmeyecek buraya sanırım.kabak çok seviyorum . ben de aldım ama yemek olarak pişirdim yedim .
çok güzel oldu. acı biber ile pişince daha güzel oldu.
var evde ama yapmaya gücüm kalmamıştı.
bu akşam belki yaparım .
karnıbalar pişirdim . pişer pişmez 2 kavanoza koyup kapattım . vakumlandı. dolaba koydum.bugün bi kavanozu yedim . yarın diğeri yenir .
böyle daha taze kalıyor.
kabağı da yapıp böyle kavanozlasam iyi olur . akşam gelince hazır oluyor hiç yoktan .
Cok guzel perdeniz gule gule kullanincocuk odasi perdem geldi. yikadim astim.sizce de cok eğlenceli degil mi model
Kızlar misafirlerim gitti ama ev fena halde çamaşırlar dağ oldu hep dışarıda gezdik akşamları eve geldik çocuklar insan görünce cozutuyor çok fena yorgunum ama güzel geçti çok şükür tabi diyet hak getire şimdi 2 gün dikkat edeyim de + ya geçmeden cumaya kadar gelenlerde geri gitsin
yemememiz lazım canım. bak bana ne olduğunu anlamadan 7 kilo aldım.Tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ama psikolojim iyi değil yiyorum yine...
cnm afieyt olsun kabah yerine baska detoks mi yapsan kabaklari sevmemissin anlasilanGünaydınlar.
36 saatlik şehir dışı tatilinde yedik içtik geldik.
Bugün ve yarın kabak detoksu yapmaya çalışacağım.
cnm benim cok iyi anliuorum bn de gunlerdir buyuk strestler altindayim bnde yaptim ama hemen toplamam lazim cnku en degerli benim bana zarar vermimTebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum ama psikolojim iyi değil yiyorum yine...
ahh cnm sekerini yukseltmissin o nedenle tum gun yemissindirHerkes tatilde mi ben mi gormuyorum grubumun guzel uyeleri catir catir zayifliyorda haberim mi yokcunku ben cok tatli yidim bu aksam reglim 1.gunu ay resmen kusana kadar yedim diyebilirim
miss gbi cok severim ben pek severimCanım bende dikkat edemedim. Evdekilere hazirladiklarimdan yedim. Kızımla.havuclu kek yaptık, ondan yedim
bnde uydurdum oatates karnibahar ve brokoli az yetinuaginda kavurdum mercimek corbasi daBenim aldığım.kabak beyazdı baya. İçi de sertti. Ve kilosunu 5 e aldım. Bundan sonra iyi kabak gelmeyecek buraya sanırım.
Akşam yemeği konusunda da kararsızım, bulgur pilavı üzeri et sote, yada şehriye çorbası yanına karnıbahar yogurtlayacagim. Eşimin açlık durumuna göre birşey yaparım artık
İyi yapmışsın canım.Bnde bu yogunlukla.ve strestte kilo alioyom gbi gekiyor o nedenle yine eve yemek soyledim en azindan toparlasin diye kizlar
20 gun aldim cnm da 1 ay yparim belkiİyi yapmışsın canım.
1 aylık.paket mi aldın ?
VarımTlc yi izlyorum 2senede 65 kilo wermis sporla da fit olmus ama gobek sarkmis tabi onun amilyatina geldi millet 65 kilo wermis ben 6 kilo weremiyorum yaziklar olsun benim irademe.
Bu cuma degil 8 kasim cuma ya iddaya tutuscak war mi hadi kac kg werelim kapisalim aday we adaylar araniyor
Aynı şeyi her izlediğimde bende düşünüyorum sonra da onlar yerken o kiloya gelirken sen hep cebelleştin onlar gibi olmadın diye kendimi avutuyorum ama gaz gerek bana iddalaşmak güzel olur zaten ben LPG liyim galibaTlc yi izlyorum 2senede 65 kilo wermis sporla da fit olmus ama gobek sarkmis tabi onun amilyatina geldi millet 65 kilo wermis ben 6 kilo weremiyorum yaziklar olsun benim irademe.
Bu cuma degil 8 kasim cuma ya iddaya tutuscak war mi hadi kac kg werelim kapisalim aday we adaylar araniyor
Bizi de nadal takip ediyordu :))Hadi bakalim bnde sizin yarisinizi takip ediyorum
Hâlâ ediyorumBizi de nadal takip ediyordu :))
Et et. Yarın bana bi torpil geç ama, çok zor durumdayımHâlâ ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?