Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar..Anca gelebildim bu gün çok yoğundum..Eko randevum vardı sonuçlarımı gösterdim..Çok şükür iyi..Yarın da endoskopi yapılacak mideme umarım iyi geçer...
sabah

peynirli omlet
salatalık biber
domates peynir
zeytin

Arada selanik gevreği ve taç kraker

Öğlen

şehriye çorbası
piliç şinitzel
salata
sütlü tatlı

Toplamda 900 kalori oldu..Akşama da ıspanak düşünüyorum..Gelirim sonra

Sağol canım..Güzeldi evet..Ama çabucak bitti..Şimdi eşimin geleceği 18 kasımı iple çekiyorum..Hayırlısı bakalım..
Ben de dün aldım kabakk güzele benziyor ama yapınca anlarım..

Bizi de nadal takip ediyordu :))
haha cok guldum yas
Baskülümün pili bitti bugün almam lazım markette varmıdır acaba hep avmye gittiğimde almıştım daha önce
vardir vardir
Cok guzel kalori alimin cnm bravo

Sabah tost 1 dilim beyaz peynirli 2 sigara boregi 2 bardak cay

Kahwe 1 kareminik bitter

Eti gong yarim paket

Aksam kabak yemegi 1dilim ekmek

1 dido

1 litre detoks suyu salatalik limon zencefil tarcin nane

Kalori hesabim 950 kalori.Sikici bir gun gecirdim once okula gittim gorewli annedim onumuzdeki pazartesi kizilay etkinlgi yapilcak ogleden sonrada ofise yardima gittim 1 saat yardim edip ewe geldim sildim supurdum kabak yemegi yaptim

bu ara cok midem bulanio seker hapindan oldugunu dusunuyorum cok ustunde durmuyorum keske bide circir yapsaydi ama tam tersi kabiz oldum resmen.ruh halim cok sikici herseyimede yansiyor tabiki kiza ablam bot wermisti decatline okadar guzel ki tam da oluyor ama bir sikintisi war takilio birbirine ayaklari dusuyor bugun oyle bir firladiki taa karsiya sanirim yeni almak zorunda kalicaz bu ay disci randewusuda war di ay ya ben miyim zayif olan hayatmi yoruyor bilemiyorum yinede gunaha girmiyim allahima hamd olsun

yarinin heycani yuksek buarada + ya gecmiyim raziyim niye pembe renk yok ya

hadi aglyalim

Hayat bana da zor geliyor. Ama benim olayımda ben zayıfım. Sormuşsun ya söyleyeyim dedim:)

Buraya son başladığımda 10 gün düzgün beslendim 800 gram verdim. Sonra 4 gün cozuttum en az 2 kilo almışımdır.
Hem zayıf olmak istiyorum hem yemek yemek. Beyaz show’daki psikopat karakteri gibiyim:))

Takıntı haline getirdim belki de, bilmiyorum. Belki de normal kilom 60’larda. Ama ben ısrarla kabul etmek istemiyorum. Bilmiyorum. Kafamın içinde düşünceler, düşünceler...

canım senin boyun nasıl? benimki 160 cm. vücut tipi de önemli. bende 52-53 güzel duruyor. 55 kilodan itibaren artık kilolu durmaya başlıyor. şuan 60’ım.

sabah: filtre kahve, çay

öğlen:
bir kase sebze çorbası,
bir porsiyon fırında etli patlıcan,
bir tabak zeytinyağlı havuçlu brokoli
iki bardak ayran
bir kase aşure

akşam:
bir muz
4 kaşık tahin
kivili danone yoğurt
iki fincan türk kahvesi

su içmeye devam. 2-3 litre oldu.

spor yapamadım. gün boyu 2300 adım atmışım.

canım senin boyun nasıl? benimki 160 cm. vücut tipi de önemli. bende 52-53 güzel duruyor. 55 kilodan itibaren artık kilolu durmaya başlıyor. şuan 60’ım.
Bende boyunu sorucaktim izolede sormus ben 164 falanim hic olcmedim ama esim tahmini 164 falansin dediydi olcsem ii olacak bende....benim ideal kom 60.65 cikiyor 75 cok uzerindeyim ve isin garibide ne biliomusunuz kizlar ilk zayiflamaya karar werdigimde 68 kilodum yaz basiydi 75 oldum suan yani zayiflamaya calisirken beynim inatla yemek yemek istiyor okadar aglayip hayalini kuruyorum okadar uzuluyorum yani resmen saplanti oldu hayatimda artik hic mutlu degilim ama yemekten de wazgecemiyorum

Kızlar bugün okuldan öğretmen aradı oğlum okulda parkta düşmüş çok ağlıyormuş okuldan çıkma saati yakındı servis okula gitmek üzereydi küçükleri üst kata bıraktım hemen okula gittim hala ağlıyordu okulda koluna buz koyduk öğretmen hastaneye gidelim dedi ama biz eve gelmek isteyince bizi eve bıraktı kimliğini cüzdanımı falan aldım sonra üst kattaki amcamız bizi hastaneye götürdü acilde rontgen çekildi bilekten 2 kemikte birden kırılmış doktor kolun düzeltilmesi gerek dedi kolunu döndürdü içim çok kötü oldu sesi duyunca tabi oğlumun bağırışından hastane inledi sonra alçıya alındı eve gelince ağrı kesicide verdik şimdi iyi ama koruyup kollamamız gerekiyor yanlış kaynamaması için ufaklık hiç durmuyor sürekli abisine zarar veriyor kayınvalidenin aradım durumu anlattım sabah dedesi gelecek büyüğü alacak birkaç gün orada kalsın bu akşam sürekli abisinin etrafından aldım

Canım ben de 1.59’um. 60’lar tabii ki fazla. Ama orda normal kilom derken bana yakışan kilo demek istemedim. Yani artık yaşım ve yaptığım doğumlar gereği belki de vücut bu kiloya sabitlendi demek istedim.

Aynen beni anlatmışsın işte:))
Dün yine yeme isteğim nüksetti, yemedim ama kaç gün bu mücadeleyi verebilirim? Bunu beynimden silmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…