- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Marketi bilmiyorum ama kırtasiye gibi yerlerde olabiliyor.Baskülümün pili bitti bugün almam lazım markette varmıdır acaba hep avmye gittiğimde almıştım daha önce
tamam yarin sabah basliyoruz tarti ile start weriyoruz
Sağol canım..Güzeldi evet..Ama çabucak bitti.Selamlar herkese
sersum tatil verimli güzel geçmiş maşallah
İnsan nereye gitse evini düzenini özlüyor.
Bende bugün kabak detoksu yapayım dedim ama kabağın tadı hiç iyi çıkmadı. Mevsimi geçtiği için sanırım.
tamam yarin sabah basliyoruz tarti ile start weriyoruz
Ben de çok aç geldim eve ekmeğin ucuyla peynirli yedim..Az da kurabiyeAcıktım yaa ben
haha cok guldum yasBizi de nadal takip ediyordu :))
vardir vardirBaskülümün pili bitti bugün almam lazım markette varmıdır acaba hep avmye gittiğimde almıştım daha önce
Cok guzel kalori alimin cnm bravoSelam kızlar..Anca gelebildim bu gün çok yoğundum..Eko randevum vardı sonuçlarımı gösterdim..Çok şükür iyi..Yarın da endoskopi yapılacak mideme umarım iyi geçer...
sabah
peynirli omlet
salatalık biber
domates peynir
zeytin
Arada selanik gevreği ve taç kraker
Öğlen
şehriye çorbası
piliç şinitzel
salata
sütlü tatlı
Toplamda 900 kalori oldu..Akşama da ıspanak düşünüyorum..Gelirim sonra
Bu hafta zor ama haftaya bilemicemYarın liste yapma sırasıBESTEKIZ canım sende..Şimdiden kolay gelsin ..Belki hem listeyi yapar hem de 1. olursun
Hayat bana da zor geliyor. Ama benim olayımda ben zayıfım. Sormuşsun ya söyleyeyim dedim:)Sabah tost 1 dilim beyaz peynirli 2 sigara boregi 2 bardak cay
Kahwe 1 kareminik bitter
Eti gong yarim paket
Aksam kabak yemegi 1dilim ekmek
1 dido
1 litre detoks suyu salatalik limon zencefil tarcin nane
Kalori hesabim 950 kalori.Sikici bir gun gecirdim once okula gittim gorewli annedim onumuzdeki pazartesi kizilay etkinlgi yapilcak ogleden sonrada ofise yardima gittim 1 saat yardim edip ewe geldim sildim supurdum kabak yemegi yaptim
bu ara cok midem bulanio seker hapindan oldugunu dusunuyorum cok ustunde durmuyorum keske bide circir yapsaydi ama tam tersi kabiz oldum resmen.ruh halim cok sikici herseyimede yansiyor tabiki kiza ablam bot wermisti decatline okadar guzel ki tam da oluyor ama bir sikintisi war takilio birbirine ayaklari dusuyor bugun oyle bir firladiki taa karsiya sanirim yeni almak zorunda kalicaz bu ay disci randewusuda war di ay ya ben miyim zayif olan hayatmi yoruyor bilemiyorum yinede gunaha girmiyim allahima hamd olsun
yarinin heycani yuksek buarada + ya gecmiyim raziyim niye pembe renk yok ya
hadi aglyalim
canım senin boyun nasıl? benimki 160 cm. vücut tipi de önemli. bende 52-53 güzel duruyor. 55 kilodan itibaren artık kilolu durmaya başlıyor. şuan 60’ım.Hayat bana da zor geliyor. Ama benim olayımda ben zayıfım. Sormuşsun ya söyleyeyim dedim:)
Buraya son başladığımda 10 gün düzgün beslendim 800 gram verdim. Sonra 4 gün cozuttum en az 2 kilo almışımdır.
Hem zayıf olmak istiyorum hem yemek yemek. Beyaz show’daki psikopat karakteri gibiyim:))
Takıntı haline getirdim belki de, bilmiyorum. Belki de normal kilom 60’larda. Ama ben ısrarla kabul etmek istemiyorum. Bilmiyorum. Kafamın içinde düşünceler, düşünceler...
Hayat bana da zor geliyor. Ama benim olayımda ben zayıfım. Sormuşsun ya söyleyeyim dedim:)
Buraya son başladığımda 10 gün düzgün beslendim 800 gram verdim. Sonra 4 gün cozuttum en az 2 kilo almışımdır.
Hem zayıf olmak istiyorum hem yemek yemek. Beyaz show’daki psikopat karakteri gibiyim:))
Takıntı haline getirdim belki de, bilmiyorum. Belki de normal kilom 60’larda. Ama ben ısrarla kabul etmek istemiyorum. Bilmiyorum. Kafamın içinde düşünceler, düşünceler...
Bende boyunu sorucaktim izolede sormus ben 164 falanim hic olcmedim ama esim tahmini 164 falansin dediydi olcsem ii olacak bende....benim ideal kom 60.65 cikiyor 75 cok uzerindeyim ve isin garibide ne biliomusunuz kizlar ilk zayiflamaya karar werdigimde 68 kilodum yaz basiydi 75 oldum suan yani zayiflamaya calisirken beynim inatla yemek yemek istiyor okadar aglayip hayalini kuruyorum okadar uzuluyorum yani resmen saplanti oldu hayatimda artik hic mutlu degilim ama yemekten de wazgecemiyorumcanım senin boyun nasıl? benimki 160 cm. vücut tipi de önemli. bende 52-53 güzel duruyor. 55 kilodan itibaren artık kilolu durmaya başlıyor. şuan 60’ım.
Canım ben de 1.59’um. 60’lar tabii ki fazla. Ama orda normal kilom derken bana yakışan kilo demek istemedim. Yani artık yaşım ve yaptığım doğumlar gereği belki de vücut bu kiloya sabitlendi demek istedim.canım senin boyun nasıl? benimki 160 cm. vücut tipi de önemli. bende 52-53 güzel duruyor. 55 kilodan itibaren artık kilolu durmaya başlıyor. şuan 60’ım.
Aynen beni anlatmışsın işte:))Bende boyunu sorucaktim izolede sormus ben 164 falanim hic olcmedim ama esim tahmini 164 falansin dediydi olcsem ii olacak bende....benim ideal kom 60.65 cikiyor 75 cok uzerindeyim ve isin garibide ne biliomusunuz kizlar ilk zayiflamaya karar werdigimde 68 kilodum yaz basiydi 75 oldum suan yani zayiflamaya calisirken beynim inatla yemek yemek istiyor okadar aglayip hayalini kuruyorum okadar uzuluyorum yani resmen saplanti oldu hayatimda artik hic mutlu degilim ama yemekten de wazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?