Ah canım yaa çok büyük geçmiş olsun.Kızlar bugün okuldan öğretmen aradı oğlum okulda parkta düşmüş çok ağlıyormuş okuldan çıkma saati yakındı servis okula gitmek üzereydi küçükleri üst kata bıraktım hemen okula gittim hala ağlıyordu okulda koluna buz koyduk öğretmen hastaneye gidelim dedi ama biz eve gelmek isteyince bizi eve bıraktı kimliğini cüzdanımı falan aldım sonra üst kattaki amcamız bizi hastaneye götürdü acilde rontgen çekildi bilekten 2 kemikte birden kırılmış doktor kolun düzeltilmesi gerek dedi kolunu döndürdü içim çok kötü oldu sesi duyunca tabi oğlumun bağırışından hastane inledi sonra alçıya alındı eve gelince ağrı kesicide verdik şimdi iyi ama koruyup kollamamız gerekiyor yanlış kaynamaması için ufaklık hiç durmuyor sürekli abisine zarar veriyor kayınvalidenin aradım durumu anlattım sabah dedesi gelecek büyüğü alacak birkaç gün orada kalsın bu akşam sürekli abisinin etrafından aldım
İnşallah canım rabbim beterinden korusun sadece yanlış kaynamasından korkuyorum o yüzden babannesine gönderiyorum aklım onda kalacak ama evde daha sıkıntı olacakAh canım yaa çok büyük geçmiş olsun.
Üzülmemeye çalış, çocuklar düşe kalka büyüyor biliyorsun. Allah beterinden saklasın. İnşallah çabucak iyileşir.
Ahh ahhRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 60.8
Bu hafta: 61.9
Fark: +++1100 g
Yüzde: 1.8
Safransari hadi bakalım bu haftayı sana verdim:))
Geçen hafta 61.9’muydun sen??Ahh ahh
Bu fırsatı degerlendirseydim keşke.
Ama benim kilom da 61.9
Vermemisim de, almamisim da.
Almadigim için yine de seni geçmiş sayılıyor muyum
Kilomuz tam tamına aynı. Yarışma şimdi başlıyor
Kızlar bugün okuldan öğretmen aradı oğlum okulda parkta düşmüş çok ağlıyormuş okuldan çıkma saati yakındı servis okula gitmek üzereydi küçükleri üst kata bıraktım hemen okula gittim hala ağlıyordu okulda koluna buz koyduk öğretmen hastaneye gidelim dedi ama biz eve gelmek isteyince bizi eve bıraktı kimliğini cüzdanımı falan aldım sonra üst kattaki amcamız bizi hastaneye götürdü acilde rontgen çekildi bilekten 2 kemikte birden kırılmış doktor kolun düzeltilmesi gerek dedi kolunu döndürdü içim çok kötü oldu sesi duyunca tabi oğlumun bağırışından hastane inledi sonra alçıya alındı eve gelince ağrı kesicide verdik şimdi iyi ama koruyup kollamamız gerekiyor yanlış kaynamaması için ufaklık hiç durmuyor sürekli abisine zarar veriyor kayınvalidenin aradım durumu anlattım sabah dedesi gelecek büyüğü alacak birkaç gün orada kalsın bu akşam sürekli abisinin etrafından aldım
Şu 59’lu kiloları bir gün biz de görebilecek miyiz
Sağol canım tez vakitte şifa bulsun kuzum biraz önce onu gönderdim kızı uyuttum şimdi oğlanı uyutuyorum çoookk işim var evi pislik götürüyor mutfakta makina boşalacak tezgahtakiler makineye girecek çocukların oda oyuncaktan girilmiyor sabah biraz ütü yaptım bitmedi katlanacak çamaşırlar var akşama yemek yok nadal çok uykusuz dur bakim nerden başlasam acabaCok gecmis olsun okurken ben dayanamadim allah sifa wersin
Aslında saat 3’e kadar bildirim yapılacak yazıyor kurallarda.Baslangic 75
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 74.4
Fark 0
Yerinde sayanlardanim
Henuz herkes yazmamis sanirim liste aksama kalicak
Bence hayal 1. rauntu aldı 2.de eşitlik söz konusu safran cım ben 300 o 1100 g aldı diye kendini avutma hatta bu hafta ikinizde kaybettiniz skoru açıklıyorumSafransari istediğin kadar yaz ben yine de doğru mu diye kontrol ederim artık
N nnnadal hakem olarak kararını biber bu raundu kim aldı? İki haftadır yanlış kilo bildirimi yapılıyor burda
O nasıl bir skor kızBence hayal 1. rauntu aldı 2.de eşitlik söz konusu safran cım ben 300 o 1100 g aldı diye kendini avutma hatta bu hafta ikinizde kaybettiniz skoru açıklıyorum
Hayal :0
Safran : - 1
Total skorda ikinizde geri gittiniz işteO nasıl bir skor kız
Yanlış doğruyu götürüyor muTotal skorda ikinizde geri gittiniz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?