Götürmesi gerekiyor çünkü başlangıç kilona geri döndün o 1 puan yanına kar mı kalsınYanlış doğruyu götürüyor mu
cnm benim hep seker hapi alip hem de seker yemissin kalori almissin ancak bos kalori oldugu icin bunlar seni tutmaz hicSabah tost 1 dilim beyaz peynirli 2 sigara boregi 2 bardak cay
Kahwe 1 kareminik bitter
Eti gong yarim paket
Aksam kabak yemegi 1dilim ekmek
1 dido
1 litre detoks suyu salatalik limon zencefil tarcin nane
Kalori hesabim 950 kalori.Sikici bir gun gecirdim once okula gittim gorewli annedim onumuzdeki pazartesi kizilay etkinlgi yapilcak ogleden sonrada ofise yardima gittim 1 saat yardim edip ewe geldim sildim supurdum kabak yemegi yaptim
bu ara cok midem bulanio seker hapindan oldugunu dusunuyorum cok ustunde durmuyorum keske bide circir yapsaydi ama tam tersi kabiz oldum resmen.ruh halim cok sikici herseyimede yansiyor tabiki kiza ablam bot wermisti decatline okadar guzel ki tam da oluyor ama bir sikintisi war takilio birbirine ayaklari dusuyor bugun oyle bir firladiki taa karsiya sanirim yeni almak zorunda kalicaz bu ay disci randewusuda war di ay ya ben miyim zayif olan hayatmi yoruyor bilemiyorum yinede gunaha girmiyim allahima hamd olsun
yarinin heycani yuksek buarada + ya gecmiyim raziyim niye pembe renk yok ya
hadi aglyalim
yok yok bnde oyleyim aslinda hayalcim sana daha once de demistim bnce zayiflamaya calisma ilk anda kikonu koru ilk yaocagin sey bu olsun istersen yani kilo vermeye baslayinca daha cok tetiklenir yemek yemek sen suanda gun say kac gun nirmal doyarak yiyeceksin kac gun atak gecirmeyeceksin atak gecirmezsen zaten kendiliginden veirrisin senin hedefin bu olsun bnceHayat bana da zor geliyor. Ama benim olayımda ben zayıfım. Sormuşsun ya söyleyeyim dedim:)
Buraya son başladığımda 10 gün düzgün beslendim 800 gram verdim. Sonra 4 gün cozuttum en az 2 kilo almışımdır.
Hem zayıf olmak istiyorum hem yemek yemek. Beyaz show’daki psikopat karakteri gibiyim:))
Takıntı haline getirdim belki de, bilmiyorum. Belki de normal kilom 60’larda. Ama ben ısrarla kabul etmek istemiyorum. Bilmiyorum. Kafamın içinde düşünceler, düşünceler...
cnm beynimiz malesef oyle tapmak istemedgimiz herdeye bahane bluyor sonra daha fazla yerken bluyoruz kendimizi cnku aslinda bunu yapmayi gercekten istemiyoruz gercekten istedgimiz tek sey var o da yemek yemekBende boyunu sorucaktim izolede sormus ben 164 falanim hic olcmedim ama esim tahmini 164 falansin dediydi olcsem ii olacak bende....benim ideal kom 60.65 cikiyor 75 cok uzerindeyim ve isin garibide ne biliomusunuz kizlar ilk zayiflamaya karar werdigimde 68 kilodum yaz basiydi 75 oldum suan yani zayiflamaya calisirken beynim inatla yemek yemek istiyor okadar aglayip hayalini kuruyorum okadar uzuluyorum yani resmen saplanti oldu hayatimda artik hic mutlu degilim ama yemekten de wazgecemiyorum
ah ah nadalcim neler olmus boyle kirik cikmis demekki kiyamam smdi nasil haftasonu dinlensin kiriklar ne zamanda iyilesirmis alci var miKızlar bugün okuldan öğretmen aradı oğlum okulda parkta düşmüş çok ağlıyormuş okuldan çıkma saati yakındı servis okula gitmek üzereydi küçükleri üst kata bıraktım hemen okula gittim hala ağlıyordu okulda koluna buz koyduk öğretmen hastaneye gidelim dedi ama biz eve gelmek isteyince bizi eve bıraktı kimliğini cüzdanımı falan aldım sonra üst kattaki amcamız bizi hastaneye götürdü acilde rontgen çekildi bilekten 2 kemikte birden kırılmış doktor kolun düzeltilmesi gerek dedi kolunu döndürdü içim çok kötü oldu sesi duyunca tabi oğlumun bağırışından hastane inledi sonra alçıya alındı eve gelince ağrı kesicide verdik şimdi iyi ama koruyup kollamamız gerekiyor yanlış kaynamaması için ufaklık hiç durmuyor sürekli abisine zarar veriyor kayınvalidenin aradım durumu anlattım sabah dedesi gelecek büyüğü alacak birkaç gün orada kalsın bu akşam sürekli abisinin etrafından aldım
O zaman sarfansarının -2 olması lazım iki haftadır kilo alıyorGötürmesi gerekiyor çünkü başlangıç kilona geri döndün o 1 puan yanına kar mı kalsın
Şimdi iyi öğlende dedesi geldi aldı birkaç gün babannesinde kalacak evde ufaklık hiç rahat vermiyor hep kolunun üstüne atlarken yakaladık abisine ilgi gösterdikçe kolunu sağa sola vurmaya başladı benimde kolum kırıldı hadi doktora gidelim bende alçı istiyorum demeye başladı bende büyüğü gönderdim haftaya tekrar rontgen çekilecek şimdilik alçıda kolcnm benim hep seker hapi alip hem de seker yemissin kalori almissin ancak bos kalori oldugu icin bunlar seni tutmaz hic
yok yok bnde oyleyim aslinda hayalcim sana daha once de demistim bnce zayiflamaya calisma ilk anda kikonu koru ilk yaocagin sey bu olsun istersen yani kilo vermeye baslayinca daha cok tetiklenir yemek yemek sen suanda gun say kac gun nirmal doyarak yiyeceksin kac gun atak gecirmeyeceksin atak gecirmezsen zaten kendiliginden veirrisin senin hedefin bu olsun bnce
cnm beynimiz malesef oyle tapmak istemedgimiz herdeye bahane bluyor sonra daha fazla yerken bluyoruz kendimizi cnku aslinda bunu yapmayi gercekten istemiyoruz gercekten istedgimiz tek sey var o da yemek yemek
ah ah nadalcim neler olmus boyle kirik cikmis demekki kiyamam smdi nasil haftasonu dinlensin kiriklar ne zamanda iyilesirmis alci var mi
Yok kız almıyor onunda başlangıç bu civardaydı o kadar acımasız olmayalım yarıştan vazgeçmesin sonraO zaman sarfansarının -2 olması lazım iki haftadır kilo alıyor
Sağol canım tez vakitte şifa bulsun kuzum biraz önce onu gönderdim kızı uyuttum şimdi oğlanı uyutuyorum çoookk işim var evi pislik götürüyor mutfakta makina boşalacak tezgahtakiler makineye girecek çocukların oda oyuncaktan girilmiyor sabah biraz ütü yaptım bitmedi katlanacak çamaşırlar var akşama yemek yok nadal çok uykusuz dur bakim nerden başlasam acaba
BESTEKIZ canım biz verelimde nasıl veriliyor gösterelim bu hafta
Ozaman 3 e kadar bekliyim 3 ten sonra listemi yapim heycan yaratti bu liste bendeAslında saat 3’e kadar bildirim yapılacak yazıyor kurallarda.
Ya karistirmisim diyorum diyorum 6 yla 9 uO zaman sarfansarının -2 olması lazım iki haftadır kilo alıyor
1 hafta duracak sonra rontgen çekilecek tekrar alçıya alınacak ama yanlış kaynamaması için bu hafta önemli akşam 2 defa şurup verdim gece çok tedirgin uyudu tabi bende sürekli kontrol ettim
Belgelerle konuşurdum ya neyse uzatmayımYa karistirmisim diyorum diyorum 6 yla 9 u
zaten kilo verme isini mukemmeliyetci karakterler hic yapamazlar ben o 8 9 kiloyu ne kadar zamanda verdim sen sor kizlara cnku ya mukemmel oomali hersey ya da batmaliOzaman 3 e kadar bekliyim 3 ten sonra listemi yapim heycan yaratti bu liste bendeyaptigim herseyi cok onemsemek zorundamiyim sanki okulda gorewliyim ya bogazim sisiyor ogretmen gibi cocuklari kolluyorum falan herseyi 4 dortluk yapmaya calisiyorum da is kiloya gelince ....
Cnim endoskopi mi yaotirdin esimin de midesi cok kotu ona da 2 kez yaptirdik reflu ve gastrit var insallah parcan iyi gelir canimAnca geldim kızlar..Kusura bakmayın..Bugün endoskopim vardı ondan ..
İyi geçti çok şükür..Gerçi uyutuldum bişey hatırlamıyorum ama
Polip varmış biyopsi alındı 15gün sonra o çıkacak..İnşallah iyi çıkar..Ne diyeyim..
Zaten kilom da aynı..
rumuz:sersum
diyeti2 Diyeti
başlangıç kilo:88kg
baş.tarihi:4 Ekim 2019
geçen hafta:87,1 kg
bu hafta:87,1 kg
fark:00
yüzde:00
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım
Maşallah masalahLeslie 3 mil yapıldı
Evet canım yaptırdım..Sağol inşallah iyi gelir..Cnim endoskopi mi yaotirdin esimin de midesi cok kotu ona da 2 kez yaptirdik reflu ve gastrit var insallah parcan iyi gelir canim
Sersumcum ne diyexegim sen 2 haftadir ayni misin bana mi oyle geldi
Ay evet bak bunu diyecektim ben, sen benim adıma da yazmışsın.zaten kilo verme isini mukemmeliyetci karakterler hic yapamazlar ben o 8 9 kiloyu ne kadar zamanda verdim sen sor kizlara cnku ya mukemmel oomali hersey ya da batmali
Cnim endoskopi mi yaotirdin esimin de midesi cok kotu ona da 2 kez yaptirdik reflu ve gastrit var insallah parcan iyi gelir canim
Sersumcum ne diyexegim sen 2 haftadir ayni misin bana mi oyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?