Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cnm benim hep seker hapi alip hem de seker yemissin kalori almissin ancak bos kalori oldugu icin bunlar seni tutmaz hic
yok yok bnde oyleyim aslinda hayalcim sana daha once de demistim bnce zayiflamaya calisma ilk anda kikonu koru ilk yaocagin sey bu olsun istersen yani kilo vermeye baslayinca daha cok tetiklenir yemek yemek sen suanda gun say kac gun nirmal doyarak yiyeceksin kac gun atak gecirmeyeceksin atak gecirmezsen zaten kendiliginden veirrisin senin hedefin bu olsun bnce
cnm beynimiz malesef oyle tapmak istemedgimiz herdeye bahane bluyor sonra daha fazla yerken bluyoruz kendimizi cnku aslinda bunu yapmayi gercekten istemiyoruz gercekten istedgimiz tek sey var o da yemek yemek
ah ah nadalcim neler olmus boyle kirik cikmis demekki kiyamam smdi nasil haftasonu dinlensin kiriklar ne zamanda iyilesirmis alci var mi

Şimdi iyi öğlende dedesi geldi aldı birkaç gün babannesinde kalacak evde ufaklık hiç rahat vermiyor hep kolunun üstüne atlarken yakaladık abisine ilgi gösterdikçe kolunu sağa sola vurmaya başladı benimde kolum kırıldı hadi doktora gidelim bende alçı istiyorum demeye başladı bende büyüğü gönderdim haftaya tekrar rontgen çekilecek şimdilik alçıda kol

BESTEKIZ canım biz verelimde nasıl veriliyor gösterelim bu hafta

Walla isin zor allah guc kuwet wersin insallah insallah daha eksilen yok 3umuz bildirim yaptik

Aslında saat 3’e kadar bildirim yapılacak yazıyor kurallarda.
Ozaman 3 e kadar bekliyim 3 ten sonra listemi yapim heycan yaratti bu liste bende yaptigim herseyi cok onemsemek zorundamiyim sanki okulda gorewliyim ya bogazim sisiyor ogretmen gibi cocuklari kolluyorum falan herseyi 4 dortluk yapmaya calisiyorum da is kiloya gelince ....

N nnnadal canım çok geçmiş olsun.
Kirik baya ağrı yapmıştır.
İnsalah daha dikkatli davranır bir kaç gün
Alçı kaç günde çıkarmış ?

N nnnadal canım çok geçmiş olsun.
Kirik baya ağrı yapmıştır.
İnsalah daha dikkatli davranır bir kaç gün
Alçı kaç günde çıkarmış ?
1 hafta duracak sonra rontgen çekilecek tekrar alçıya alınacak ama yanlış kaynamaması için bu hafta önemli akşam 2 defa şurup verdim gece çok tedirgin uyudu tabi bende sürekli kontrol ettim

Anca geldim kızlar..Kusura bakmayın..Bugün endoskopim vardı ondan ..
İyi geçti çok şükür..Gerçi uyutuldum bişey hatırlamıyorum ama
Polip varmış biyopsi alındı 15gün sonra o çıkacak..İnşallah iyi çıkar..Ne diyeyim..
Zaten kilom da aynı..

rumuz:sersum
diyeti2 Diyeti
başlangıç kilo:88kg
baş.tarihi:4 Ekim 2019
geçen hafta:87,1 kg
bu hafta:87,1 kg
fark:00
yüzde:00
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım

zaten kilo verme isini mukemmeliyetci karakterler hic yapamazlar ben o 8 9 kiloyu ne kadar zamanda verdim sen sor kizlara cnku ya mukemmel oomali hersey ya da batmali
Cnim endoskopi mi yaotirdin esimin de midesi cok kotu ona da 2 kez yaptirdik reflu ve gastrit var insallah parcan iyi gelir canim
Sersumcum ne diyexegim sen 2 haftadir ayni misin bana mi oyle geldi

Cnim endoskopi mi yaotirdin esimin de midesi cok kotu ona da 2 kez yaptirdik reflu ve gastrit var insallah parcan iyi gelir canim
Sersumcum ne diyexegim sen 2 haftadir ayni misin bana mi oyle geldi
Evet canım yaptırdım..Sağol inşallah iyi gelir..
Canım 2 haftadır aynıyım haklısın..Annemlere gidince aç günü yapamadım 1 gün yapabildim..E tabii kaçırdım da biraz o gitti en azından..

Ay evet bak bunu diyecektim ben, sen benim adıma da yazmışsın.
Mükemmeliyetçi olunca ya dört dörtlük diyet yapıyorsun ya da koyveriyorsun hepten:)))
Kendime diyorum ki tamam diyettesin ama ye işte bir iki lokma pilav, ne bileyim işte küçük bir çikolata vs nefsin körelsin. Yok! Ama yiyince de 10 kare çikolata yiyorum ne mantık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…