Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu gün sadece öğlen yedim

tarhana
3 kaşık iç pilav
et haşlama

arada yarım porsiyon cheesecake

Toplamda 730 kalori akşama da etli türlü yaptım onunla toplamda 940 kaloriyle kapatırım günü..
Bir aç günü olmasa da yine de fazla kalori almadım iyi oldu..

Iste bnde cok okudum bu konuda bliyorsun cok fazla okudum en sonunda herkesin dedigi sey ayiydi asla yasak koyma normal ye ve kalk cnku benm eve yemekler gekiyir ya hani zayifladim o sekilde biraz inanki makarna da yedim tatli da kurabiye de yedim yani cnm bir sekilde gtti o nedenle yasak yok normal.yiyip.kalkioruz btti

Hanımlar bu aralar troidlerimde ağrı var yiyemediğim daha doğrusu yememek gereken şeyleri fazla tükettim galiba sizce bunlardan hariç önerisi olanlar varmı yiyemediklerimi sayayım ıspanak ,brokoli, karnıbahar ,lahana kara beyaz farketmiyor , mor lahana hepsi ,turp, şalgam şuan aklıma gelen bunlar sizce geriye hangi sebzeler kaldı kereviz sevmem onuda belirteyim de sizce ben diyet yapabilicem mi emziriyorum da 5 aylık olacak kızım

Protein diyeti yapavlirsin zaten en cok.o zayiflatiyir

sabah ve gün boyu: filtre kahve, nescafe, türk kahvesi, çay

öğlen: tavuk suyuna çorba
büyük balıktan balık ızgara
bir tabak brüksel lahanası
yeşil salata

akşam: geç geldim
şimdilik
kivili danone
yoğurt
3 kaşık tahin
bişeyler daha yerim...

Himm ben hic oyle dusunmemistim bak sagli sollu vuruyorlar desene
Tebrik ederim 1.cimiz oldun ozman

arada bir böyle az kalori alınan günleri ben de seviyorum. hem yağ yakılıyor hem de vücuda detoks oluyor.

geçmiş olsun

işyerinde iyi adım atmışsın sevgili sersum . ben bazen yerimden kalkamıyorum, artık bacaklarım ayaklarım uyuşuyor şişiyor.

Biz de bu hafta 61.9’uz, darısı başımıza Safransari :))
2.6 hayal gibi

Eşim geçen fırına gitti ekmek almaya, fırıncı da bir anahtar bulup sokakta getirdiler, siz tanıyor musunuz sahibini diye gostermis, eşim de bakıyor ki iş yerinden bir arkadaşının ismi yazıyor anahtarliginin deri kısmında.

Eve geldi başka arkadaşından onun numarasını bulup aradı anahtarını kaybettin mi diye, o da 2 gündür bulamıyorum şimdi çıkartmaya gidiyordum diyor. Eşim de ben buldum surdan al anahtarı. Bana da bir gün tatlı ismarlarsin artık dedi.

Anahtar da araba anahtarı da varmış, adam 800 liraya çıkartmaya gidiyormuş tam çok mutlu oldu.

Dün akşam 1 kilo fıstıklı baklava alıp geldi
Yese olmaz, yemesen olmaz
Akşam 3 dilim yedim. Şimdi 1 dilim daha
Dün bir tabak karşı komşuya verip azaltmaya çalıştım ama nefsime müdahale olamıyorum.

Benim için 2 kilo zor yani

dur dur BESTEKIZ ben geldim

rumuz: izole
geçen hafta: 61,9 kg
bu hafta: 59,3 kg
fark: - 2.600 gr
fark % - 4,20
oooo izole harikaisin cnmmm sonunda yeniden 59. Lari gormussun bak bu gazla.devam et sen
Cnm daha 1 hafta var 1 kg verirsin sen cok rahat

Dun sabah 2 tane muffin ama yumurtadan yaoilmis yanina domates ve maydonoz
Ara 1 armut
Oglen
2 biber dolmasi ve cacik
Ara 1 galeta ve yogurtlu oeynirli sos vardi
Aksam da korili tavuk ve brokoli salatasi yedim.kizlar

2 kilo benim için de zor ve aslında hedefim değil:) adanın dediği gibi sıkı tutsak 1 kilo verebiliriz haftaya. O 3 dilimi unut, kafaya takma, bundan sonraki öğünlerinde motivasyonunu kırmasına izin verme.
Söyleyene bak

OOOoooooo maşallah kızz...Süpersin
arada bir böyle az kalori alınan günleri ben de seviyorum. hem yağ yakılıyor hem de vücuda detoks oluyor.
Aynen canım..
geçmiş olsun

işyerinde iyi adım atmışsın sevgili sersum . ben bazen yerimden kalkamıyorum, artık bacaklarım ayaklarım uyuşuyor şişiyor.
Canım hastane devasa olunca yemeğe gitsem 3000 adım atıyorum sen düşün gerisini..
Ayyy elalem arabasının anahtarını bulmuş sevinmiş ama sana yaramamış İlahi çok güldüm..Fıstıklı baklava da yenmez mi be...Ne şanslı adam mış valla ucundan sıyırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…