Adacım yemeklerin gelmeye başlamış hadi hayırlı olsunBenim.yemekler dun gelmeye basladi bu sabah
Yulaf ezmesi balli be bogurtlenli ara 2 ceviz oglen de firin bonfile ve pamcar salatasi
çok şükür 59’u gördüm. darısı isteyenlereoooo izole harikaisin cnmmm sonunda yeniden 59. Lari gormussun bak bu gazla.devam et sen
Cnm daha 1 hafta var 1 kg verirsin sen cok rahat
canım öyle şeyler geldi mi hemen eşe dosta, komşulara, iş yerine götürüp evden çıkarmak lazım2.6 hayal gibi
Eşim geçen fırına gitti ekmek almaya, fırıncı da bir anahtar bulup sokakta getirdiler, siz tanıyor musunuz sahibini diye gostermis, eşim de bakıyor ki iş yerinden bir arkadaşının ismi yazıyor anahtarliginin deri kısmında.
Eve geldi başka arkadaşından onun numarasını bulup aradı anahtarını kaybettin mi diye, o da 2 gündür bulamıyorum şimdi çıkartmaya gidiyordum diyor. Eşim de ben buldum surdan al anahtarı. Bana da bir gün tatlı ismarlarsin artık dedi.
Anahtar da araba anahtarı da varmış, adam 800 liraya çıkartmaya gidiyormuş tam çok mutlu oldu.
Dün akşam 1 kilo fıstıklı baklava alıp geldi
Yese olmaz, yemesen olmaz
Akşam 3 dilim yedim. Şimdi 1 dilim daha
Dün bir tabak karşı komşuya verip azaltmaya çalıştım ama nefsime müdahale olamıyorum.
Benim için 2 kilo zor yani
Amin amin aminçok şükür 59’u gördüm. darısı isteyenlere.
şimdi hedef 55
sagol cnm biraz toparlama seysi yaoayim dedimAdacım yemeklerin gelmeye başlamış hadi hayırlı olsun
kolay gelsin kuzumSelam kizlar soba kuruyoruz temizlik var ama bi selam vereyim dedim izole tebrikler başarılarının devamını diliyorum ada menülerin çok güzel safrancım keşke kocan bir kahveni içerim deseymiş ver yanına işe götürsün
Sicak suyla dus ala ve boynunu sicak birseyler sar canim yabas yabas egzersiz yap boynuna ve kas gebseticiyle veya vikisle ovSelam kizlar bizde dun aksamdan beri esimle kotuyuz kendimi nasil kastisam boynum tutuldu simdi zorla ewi supurdum kiza makarna onada tembel patates yemegi yaptim uzanicam kendime ne yapsam ne yesem bilmiyorum
Geçmiş olsun canım.Selam kizlar bizde dun aksamdan beri esimle kotuyuz kendimi nasil kastisam boynum tutuldu simdi zorla ewi supurdum kiza makarna onada tembel patates yemegi yaptim uzanicam kendime ne yapsam ne yesem bilmiyorum
sagol cnm biraz toparlama seysi yaoayim dedim
kolay gelsin kuzum
Sicak suyla dus ala ve boynunu sicak birseyler sar canim yabas yabas egzersiz yap boynuna ve kas gebseticiyle veya vikisle ov
Geçmiş olsun canım.
Nasıl oldun ?
Kolay gelsin..Selam kizlar soba kuruyoruz temizlik var ama bi selam vereyim dedim izole tebrikler başarılarının devamını diliyorum ada menülerin çok güzel safrancım keşke kocan bir kahveni içerim deseymiş ver yanına işe götürsün
Geçmiş olsun canım..Bazen erkekler üzüyor bizi haklısın ama çok da stres yapma bak gerilmişsin ne kadar..Selam kizlar bizde dun aksamdan beri esimle kotuyuz kendimi nasil kastisam boynum tutuldu simdi zorla ewi supurdum kiza makarna onada tembel patates yemegi yaptim uzanicam kendime ne yapsam ne yesem bilmiyorum
Bizim hedef de 55, daha 59’u göremeden 55 olmak istiyoruzçok şükür 59’u gördüm. darısı isteyenlere.
şimdi hedef 55
Sen bu 3 mili nasıl yapiyon, YouTube hız ayarını 2 felan mi yapıyorsunLeslie 3 mil yaptım
Kız çok güldümSen bu 3 mili nasıl yapiyon, YouTube hız ayarını 2 felan mi yapıyorsun
Bende yeni öğrendim öyle birşey olduğunu.Kız çok güldüm
Ben video hızını ayarlamayı bile bilmiyorum
Kolay gelsin..
Geçmiş olsun canım..Bazen erkekler üzüyor bizi haklısın ama çok da stres yapma bak gerilmişsin ne kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?