Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım öyle şeyler geldi mi hemen eşe dosta, komşulara, iş yerine götürüp evden çıkarmak lazım

Selam kizlar bizde dun aksamdan beri esimle kotuyuz kendimi nasil kastisam boynum tutuldu simdi zorla ewi supurdum kiza makarna onada tembel patates yemegi yaptim uzanicam kendime ne yapsam ne yesem bilmiyorum

Adacım yemeklerin gelmeye başlamış hadi hayırlı olsun
sagol cnm biraz toparlama seysi yaoayim dedim
kolay gelsin kuzum
Selam kizlar bizde dun aksamdan beri esimle kotuyuz kendimi nasil kastisam boynum tutuldu simdi zorla ewi supurdum kiza makarna onada tembel patates yemegi yaptim uzanicam kendime ne yapsam ne yesem bilmiyorum
Sicak suyla dus ala ve boynunu sicak birseyler sar canim yabas yabas egzersiz yap boynuna ve kas gebseticiyle veya vikisle ov

sagol cnm biraz toparlama seysi yaoayim dedim
kolay gelsin kuzum

Sicak suyla dus ala ve boynunu sicak birseyler sar canim yabas yabas egzersiz yap boynuna ve kas gebseticiyle veya vikisle ov
Geçmiş olsun canım.
Nasıl oldun ?

Sagolun kizlar kas gewsetici kremimde cok az kalmis onla vicks le sira sira surerim artik hapta war gece de onu yutayim diyorum bakalim

Kolay gelsin..
Geçmiş olsun canım..Bazen erkekler üzüyor bizi haklısın ama çok da stres yapma bak gerilmişsin ne kadar..

Kolay gelsin..

Geçmiş olsun canım..Bazen erkekler üzüyor bizi haklısın ama çok da stres yapma bak gerilmişsin ne kadar..

Ilk kez bole bisi gelio basima ben genelde 2 aglar 2 bagirir migrenimi tutturur gecer giderdim...bu sefer gercekten konusmya hakkimi sawunmaya bile guc bulamamistim sustum sessizce oturdum kimbilir nasil gerdisem kendimi suan bu haldeyim

Agrim cogalinca ecz. Gittik kas gewsetici aldik insallah ignelik olmam diye dua ediyorum donuste esim gel bisi yiyelim dedi caniniz cekmesin simdi az yedim ama cozutmadan.gitmeyelim desem simdi uzatuosun kawgayi dicek kendin bozdugun zman diyeti bozuosun ben istedim yapmion dicek dedim zikimlan iki lokma git ewine yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…