stres kaynaklı gerginlik ağrısı mı çekiyorsun. geçmiş olsun. benim de en sevmediğim şey. insanın derdine dert ekliyor.Agrim cogalinca ecz. Gittik kas gewsetici aldik insallah ignelik olmam diye dua ediyorum donuste esim gel bisi yiyelim dedi caniniz cekmesin simdi az yedim ama cozutmadan.gitmeyelim desem simdi uzatuosun kawgayi dicek kendin bozdugun zman diyeti bozuosun ben istedim yapmion dicek dedim zikimlan iki lokma git ewine yat
Buyur gelKizlar topik aktif sanırım ben de geleyim mi aranıza
Geldim madem ,Buyur gel
Ben beğendim menünü, alt alta bir sürü şey yazdığın için sana çok gelmiş olabilir.Herkes menü yazmış bende yazayım dedim ama pek diyetlik mi bilmiyorum
Sabah
2 dilim sucuk
2 dilim domates
2 dilim salatalık
2 dilim peynir
2 tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yemek kaşığı domatesli biber
2 yudum pide ekmek
1 yeşil elma
1 sade Türk kahvesi
Akşam (saat 5)
3 tane lahmacun (pasta tabağı büyüklüğünde)
Maydanoz
2 dilim salatalık
2 dilim domates
1 yeşil elma
Çay çay çay
Tamam şöyle diyeyim o zaman canımcım 1 dilim etimek büyüklüğünde 2 lavaş üstüste konmuş kadar kalınlıkta pideBen beğendim menünü, alt alta bir sürü şey yazdığın için sana çok gelmiş olabilir.
yalnız 2 yudum pideyi anlamadım :)
Kafamda deli sorularTamam şöyle diyeyim o zaman canımcım 1 dilim etimek büyüklüğünde 2 lavaş üstüste konmuş kadar kalınlıkta pide
Kahvaltı
1 yufka ile peynirli gözleme yapıp, yarısını yedim.
Öğlen
1 dilim ekmek
Labne peynir
6 zeytin
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
Bol.salata
Limonlu soda
Bugün baya evi kirkladim. Çok çok yoruldum. Bacaklarım zonkluyor.su an. Uyuyabilmek için ağrı kesici içtim.
Dun aksam menu bildirmedigimi farkettim malum kriz wardi neyse oldu bitti konu kapandi yapicak biso yok...
Bugun sabah
1 omlet 2 bardak cay 2halka muz iki lokma yani.
Turk kahwesi
750mlsu
Aksam da ufak kacamak
Turk kahwesi
Yesilcay 1 mandalina ceyrek kiwi
Toplam 800 kalori almisim kacamakli gun icin iyi kapadik diyelim
Bugünkü menüm:
kahvaltı
1 yumurtadan menemen
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
Marul
ara
Yulaf lapasının yarısı
1 kupa sütlü neskafe
3-4 taze ceviz
akşam
2 çiğköfte (marulla)
2 kestane
5-6 Antep fıstığı
Kizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirimHerkes menü yazmış bende yazayım dedim ama pek diyetlik mi bilmiyorum
Sabah
2 dilim sucuk
2 dilim domates
2 dilim salatalık
2 dilim peynir
2 tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yemek kaşığı domatesli biber
2 yudum pide ekmek
1 yeşil elma
1 sade Türk kahvesi
Akşam (saat 5)
3 tane lahmacun (pasta tabağı büyüklüğünde)
Maydanoz
2 dilim salatalık
2 dilim domates
1 yeşil elma
Çay çay çay
Aramıza hoşgeldin:)Kizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirim
HoşbuldumAramıza hoşgeldin:)
Daha önce ara ara gelenler oluyor ben pek aklımda tutamadığım için seni de öyle sandım:)
Grubun aktif üyelerini aklımda tutmak bile zamanımı almıştı :)))
Neyse konuya gelelim,
Bence kilon gayet iyi. Belki spora ve sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. Yani diyet değil kastım. O abur cubur kısmı gerçekten vücuda ve psikolojiye zarar veriyor bence.
Bacak ve basen için hareketler var düzenli yapsan toparlarsın kilo vermene gerek yok gibi geldi bana.
Canım çok uzun yıllardır mide problemim vardı anca cesaret edebildim endoskopiye..Hayırlı sonuçlar alırım inşallah...sersum canım rutin kontrol müydü sen özellikle mi yaptırdın? Sorayım diyorum unutuyorum :)
Benim kızımda dersleri hızlı hızlı izliyor duydum diyorum ne bu bıdı bıdı bıdıBende yeni öğrendim öyle birşey olduğunu.
Dersaneye gitmiyorum ya, YouTube den ders dinliyorum. Hız ayarını 1.25 e getiriyorum, daha çabuk bitiyor video
2 sezon bitti canım..Efsanedir izle..
Hoşgeldin aramıza..Hayalin dediği gibi bence de çok zor değil işin başarılarKizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?