Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi akşamlar:
sabah: 2 fincan türk kahvesi
danone
yoğurt

öğleden sonra:
bir buçuk porsiyon köfte
bolca domates
mandanoz
biber
iki bardak ayran
nescafe

akşam: bir büyük yeşil elma
iki bardak proteinli süt

türk kahvesi, filtre kahve içeceğim

çok su içemedim sanki.1,5 litre falandır. susuz hissediyorum, bolca su içeceğim.

stres kaynaklı gerginlik ağrısı mı çekiyorsun. geçmiş olsun. benim de en sevmediğim şey. insanın derdine dert ekliyor.

Kahvaltı

1 yufka ile peynirli gözleme yapıp, yarısını yedim.

Öğlen
1 dilim ekmek
Labne peynir
6 zeytin

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
Bol.salata

Limonlu soda

Bugün baya evi kirkladim. Çok çok yoruldum. Bacaklarım zonkluyor.su an. Uyuyabilmek için ağrı kesici içtim.

Dun aksam menu bildirmedigimi farkettim malum kriz wardi neyse oldu bitti konu kapandi yapicak biso yok...

Bugun sabah
1 omlet 2 bardak cay 2halka muz iki lokma yani.
Turk kahwesi
750mlsu

Aksam da ufak kacamak
Turk kahwesi

Yesilcay 1 mandalina ceyrek kiwi

Toplam 800 kalori almisim kacamakli gun icin iyi kapadik diyelim

Dünkü menüyü de yazayım biraz demirlekenin menüsü gibi az ondan az bundan gibi oldu:))

öğlen
1 kepçe tavuk sote
Yağsız salata
Ayran

sonrasında
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 avuç leblebi
Yulaf lapasının yarısı
1 kase zeytinyağlı kereviz

bunları ara ara geldim gittim yedim

akşam
Yarım tabak etli pilav
Birkaç kaşık yoğurt

A aaadddaaa dün senle konuştuktan sonra o pilavı özellikle yedim. Yani kararında yeme olayını öğrenmek için. Yoksa hiç yemeyecektim. yediğim zaman da iki dolu tabak yiyorum normalde pilav çok sevmem ama soğanlı filan pişiriyorum bunu o zaman güzel oluyor

Bende menü yazayım bugün pek birşey yiyemesemde sabah kalkınca bir tutam dereotu troidlerim için iyi geliyor sonrasında pek iştahım yoktu tok tutuyor zaten de iki bardakta su içtim
sabah kahvaltı saat 10 da yaptım
Bir haşlanmış yumurta,birtane domates,7 tane zeytin ,süzme peynir ,iki dilimden belki biraz fazla ekmek pide iki bardak çay kahvaltı geç olduğu için birşey yiyemedim markete alıâverişe gittim 5 bin adım atmışım akşam kaynanama misafir vardı akşamdan onlara tatlı yaptım vizede ama ben tatlı sevdiğim halde yiyemiyorum ara ara dönemlerde tatlı hassasiyetim oluyor kan şekerim tansiyonum diplere vuruyor düzelmiyor dün akşam yaparken parmağımı yaladım yarım saate kalmdan baş ağrısı baş dönmesi başladı sevinsem mı üzilsemmi bilemedim neyse eşim yesin dursun :) akşam 7 gibi bir kase yoğurt çorbası yedim bir saat sonra bir bardak meyve suyu ev yapımı iki kaşık kuru fasulye iki dilim kıymalı börek üç kaşık salata bir kase aşure nekadar oldu kalori bilmiyorum ama tatlı aşure yine baş ağrısı yaptı ama uzun zamandır yemiyordum emzirdiğim için enerjim çabuk bitiyor

Herkes menü yazmış bende yazayım dedim ama pek diyetlik mi bilmiyorum
Sabah
2 dilim sucuk
2 dilim domates
2 dilim salatalık
2 dilim peynir
2 tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yemek kaşığı domatesli biber
2 yudum pide ekmek

1 yeşil elma
1 sade Türk kahvesi

Akşam (saat 5)
3 tane lahmacun (pasta tabağı büyüklüğünde)
Maydanoz
2 dilim salatalık
2 dilim domates

1 yeşil elma
Çay çay çay

Ben beğendim menünü, alt alta bir sürü şey yazdığın için sana çok gelmiş olabilir.
yalnız 2 yudum pideyi anlamadım :)

Kizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirim

Aramıza hoşgeldin:)
Daha önce ara ara gelenler oluyor ben pek aklımda tutamadığım için seni de öyle sandım:)
Grubun aktif üyelerini aklımda tutmak bile zamanımı almıştı :)))

Neyse konuya gelelim,
Bence kilon gayet iyi. Belki spora ve sağlıklı beslenmeye ihtiyacın var. Yani diyet değil kastım. O abur cubur kısmı gerçekten vücuda ve psikolojiye zarar veriyor bence.
Bacak ve basen için hareketler var düzenli yapsan toparlarsın kilo vermene gerek yok gibi geldi bana.

Hoşbuldum Evet şuan zaten sabah ekmeğimi zeytin peynir kahvaltılık falan gayet iyi yiyorum abur cubur çıkardım öyle bir beslenme şeklim var aslında . Ama yine de en azından 60 olmak istiyorum çünkü yağ yakmam lazım:)) Leslie yapmaya çalışıyorum haftada 3 gün bide arkasına pilates. Zaten yediğimi içtiğimi yazarım buraya :))

sersum canım rutin kontrol müydü sen özellikle mi yaptırdın? Sorayım diyorum unutuyorum :)
Canım çok uzun yıllardır mide problemim vardı anca cesaret edebildim endoskopiye..Hayırlı sonuçlar alırım inşallah...
Bende yeni öğrendim öyle birşey olduğunu.
Dersaneye gitmiyorum ya, YouTube den ders dinliyorum. Hız ayarını 1.25 e getiriyorum, daha çabuk bitiyor video
Benim kızımda dersleri hızlı hızlı izliyor duydum diyorum ne bu bıdı bıdı bıdı
A aaadddaaa senin daha önce tavsiye ettiğin LacasedePapel i izliyorum çok fena sardı 4.bölümü izliyorum kaç sezon bu dizi
2 sezon bitti canım..Efsanedir izle..
Hoşgeldin aramıza..Hayalin dediği gibi bence de çok zor değil işin başarılar

Günaydın canlar
Dün akşam

Antrikot
3 parça kaburga
salata
ayran

Bu sabah kızımla biraz kaçtı..Fırına gidip sıcak simit ve kıymalı börek aldım
Kahvaltım

1 küçük simit
kıymalı börek
peynir zeytin
roka domates turp köz biber
omlet 3 parça pastırma

815 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…