- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hoşbuldum canım teşekkür ederimCanım çok uzun yıllardır mide problemim vardı anca cesaret edebildim endoskopiye..Hayırlı sonuçlar alırım inşallah...
Benim kızımda dersleri hızlı hızlı izliyor duydum diyorum ne bu bıdı bıdı bıdı
2 sezon bitti canım..Efsanedir izle..
Hoşgeldin aramıza..Hayalin dediği gibi bence de çok zor değil işin başarılar
Sabah kahvaltısı mı 815 kaloriGünaydın canlar
Dün akşam
Antrikot
3 parça kaburga
salata
ayran
Bu sabah kızımla biraz kaçtı..Fırına gidip sıcak simit ve kıymalı börek aldım
Kahvaltım
1 küçük simit
kıymalı börek
peynir zeytin
roka domates turp köz biber
omlet 3 parça pastırma
815 kalori
Amin canım inşallahCanım çok uzun yıllardır mide problemim vardı anca cesaret edebildim endoskopiye..Hayırlı sonuçlar alırım inşallah...
Benim kızımda dersleri hızlı hızlı izliyor duydum diyorum ne bu bıdı bıdı bıdı
2 sezon bitti canım..Efsanedir izle..
Hoşgeldin aramıza..Hayalin dediği gibi bence de çok zor değil işin başarılar
Aramıza hoşgeldin kilon benim için henüz uzak olduğu için banada iyi geldi ama önemli olan senin kendini hangi kiloda daha iyi hissettiğin ama işinin daha zor olduğunu düşünüyorum kilo çok değilse daha uzun sürede gidiyor Ama imkansız değil sporla desteklersen daha çabuk hedefine ulaşırsın bizim topiğin daimi üyelerinden en kilolular sersum la benim bizde 80-85 arasındayız ama keşke senin gibi boyum olsaydıKizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirim
Ben bi ara yapıyordum uzun zamandır yapmadım ama yarın yine başlayacağım beraber yaparız hayal_hatun da yapıyorKizlar Leslie yapan varmı bana zor gelmeye başladı beraber yapalım mı
hahaj kiz bni de guldurdun videolar o sekilde farkki farklilar zorluk ve hizliliga gore sen yapmiosun yaniSen bu 3 mili nasıl yapiyon, YouTube hız ayarını 2 felan mi yapıyorsun
baya buyuk bir soeun olmus sanirim ma halletmenize svndm cnmIlk kez bole bisi gelio basima ben genelde 2 aglar 2 bagirir migrenimi tutturur gecer giderdim...bu sefer gercekten konusmya hakkimi sawunmaya bile guc bulamamistim sustum sessizce oturdum kimbilir nasil gerdisem kendimi suan bu haldeyim
bnde azcik yaotim ev isi kisliklar falan cikti ama esime kitledim coguni kokumu kaldiramiorum.acliktanKahvaltı
1 yufka ile peynirli gözleme yapıp, yarısını yedim.
Öğlen
1 dilim ekmek
Labne peynir
6 zeytin
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
Bol.salata
Limonlu soda
Bugün baya evi kirkladim. Çok çok yoruldum. Bacaklarım zonkluyor.su an. Uyuyabilmek için ağrı kesici içtim.
cnm 3 sezon 4. Cekiliyor suanda cok guzeldir o cok
ohh iyi yapmissin cnm afiye olsun bak bana da ilk gun biber dolmasi geldi pririncli demekki pirinc yiyebliyormusuz yani onemli olan miktar bir yazi atmistim bir zamamlar sarfancim okumustu sanirim kk de bir kiz in zayiflama.hikayesiydi sana blursam atacagim sadece miktari kontrol etmis yiyeceklerden korkmamis hicDünkü menüyü de yazayım biraz demirlekenin menüsü gibi az ondan az bundan gibi oldu:))
öğlen
1 kepçe tavuk sote
Yağsız salata
Ayran
sonrasında
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1 avuç leblebi
Yulaf lapasının yarısı
1 kase zeytinyağlı kereviz
bunları ara ara geldim gittim yedim
akşam
Yarım tabak etli pilav
Birkaç kaşık yoğurt
A aaadddaaa dün senle konuştuktan sonra o pilavı özellikle yedim. Yani kararında yeme olayını öğrenmek için. Yoksa hiç yemeyecektim. yediğim zaman da iki dolu tabak yiyorumnormalde pilav çok sevmem ama soğanlı filan pişiriyorum bunu o zaman güzel oluyor
Bnde kilon zaten cok iyi spor ve saglikli beslenmeye gecersen gider ama tartida kilo olarak gtmesini istiyorsan yavas gideblirKizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirim
Hoş buldumAramıza hoşgeldin kilon benim için henüz uzak olduğu için banada iyi geldi ama önemli olan senin kendini hangi kiloda daha iyi hissettiğin ama işinin daha zor olduğunu düşünüyorum kilo çok değilse daha uzun sürede gidiyor Ama imkansız değil sporla desteklersen daha çabuk hedefine ulaşırsın bizim topiğin daimi üyelerinden en kilolular sersum la benim bizde 80-85 arasındayız ama keşke senin gibi boyum olsaydı
Senin çocuk varmış evlimisin
Olur süper olur 2 ay versek kendimize çok farkederBen bi ara yapıyordum uzun zamandır yapmadım ama yarın yine başlayacağım beraber yaparız hayal_hatun da yapıyor
Az gibi duruyor baya canim bunlar nasıl 1100 kalori bence 900 falandırKizlar dunku ve bugunku men ayni eger gercekten 1100 kalori aliyorsaniz benm gbi suanda eliniz ayaginiz acliktan titriyor olablir
Sabah yulafli sutlu ve bogurtlenli yulaf
Ara 2 ceviz
Oglen guzel bir sosla et ve 2 kasik nohut salatasi
Ara penirli mucver
Aksam bezelye ve pancarli bugday pilavi
Ada ben tekrar diyetisyene gideceğim.ama bunda farklı diyetisyene.Kizlar dunku ve bugunku men ayni eger gercekten 1100 kalori aliyorsaniz benm gbi suanda eliniz ayaginiz acliktan titriyor olablir
Sabah yulafli sutlu ve bogurtlenli yulaf
Ara 2 ceviz
Oglen guzel bir sosla et ve 2 kasik nohut salatasi
Ara penirli mucver
Aksam bezelye ve pancarli bugday pilavi
Canım benim de kalça ve üst bacak özellikle basen.Hoş bulduminşallah sende istediğin kiloya gelirsin canim sabretmek lazım ben 73 74leri görmüştüm . Aynen genel bakıldığında normal dursa da ben memnun değilim çünkü vücudum gerçekten orantısız üst yok kalcam var kalcamdan ziyade kilo üst bacaklarda toplanıyor benim bu yüzden kilo vermek istiyorum depo bölgem orası diyebilirim.
Çocuğum yok bekarım inşallah ben de evlenirim
Olur süper olur 2 ay versek kendimize çok farkeder
Az gibi duruyor baya canim bunlar nasıl 1100 kalori bence 900 falandır
Sorma canım avuç avuç yağ var. Genetik diyolar ya öyle cidden anne tarafım bacaklar önce göbeklidir halam böyle bende halama çekmişimCanım benim de kalça ve üst bacak özellikle basen.
Bugün kızım anne bacağın ne kadar şişmiş diyor (4 yaşında )
Ben bu ara yine başladım yapmaya ama her gün yapamıyorum vaktim yok malesefKizlar Leslie yapan varmı bana zor gelmeye başladı beraber yapalım mı
Ay benimkiler hep dalga geçiyorlarCanım benim de kalça ve üst bacak özellikle basen.
Bugün kızım anne bacağın ne kadar şişmiş diyor (4 yaşında )
Canım benim de devamlı midem bulanıyor.Bugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorumbugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
Evet maalesef simit ve börek olunca..Hoşbuldum canım teşekkür ederim❤
Sabah kahvaltısı mı 815 kalori
Regl dendir canım tabii ki..Bugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorumbugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
Aman sakın metpamit kullanma..Nane limon kaynat iç canım..Canım benim de devamlı midem bulanıyor.
Ama hafif bir bulantı, sanki birşey yesem geçecek gibi ama yiyorum geçmiyor
Bu arada benim bu ayki mod bulantimin sebebi doğum kontrol hapiymis. Mecbur bitene kadar devam ediyrum
Ben de her gün yapmıyorum haftada 3 4 gün yapıyorum sadece yeterli bence her gün yapsak sıkılırım yaaBen bu ara yine başladım yapmaya ama her gün yapamıyorum vaktim yok malesef
Kesinlikle ondandır regl zamanı bende hiç doymak bilmiyorumBugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorumbugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?