Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoşbuldum canım teşekkür ederim
Sabah kahvaltısı mı 815 kalori

Amin canım inşallah

Aramıza hoşgeldin kilon benim için henüz uzak olduğu için banada iyi geldi ama önemli olan senin kendini hangi kiloda daha iyi hissettiğin ama işinin daha zor olduğunu düşünüyorum kilo çok değilse daha uzun sürede gidiyor Ama imkansız değil sporla desteklersen daha çabuk hedefine ulaşırsın bizim topiğin daimi üyelerinden en kilolular sersum la benim bizde 80-85 arasındayız ama keşke senin gibi boyum olsaydı
Senin çocuk varmış evlimisin

Sen bu 3 mili nasıl yapiyon, YouTube hız ayarını 2 felan mi yapıyorsun
hahaj kiz bni de guldurdun videolar o sekilde farkki farklilar zorluk ve hizliliga gore sen yapmiosun yani
Ilk kez bole bisi gelio basima ben genelde 2 aglar 2 bagirir migrenimi tutturur gecer giderdim...bu sefer gercekten konusmya hakkimi sawunmaya bile guc bulamamistim sustum sessizce oturdum kimbilir nasil gerdisem kendimi suan bu haldeyim
baya buyuk bir soeun olmus sanirim ma halletmenize svndm cnm
bnde azcik yaotim ev isi kisliklar falan cikti ama esime kitledim coguni kokumu kaldiramiorum.acliktan
A aaadddaaa senin daha önce tavsiye ettiğin LacasedePapel i izliyorum çok fena sardı 4.bölümü izliyorum kaç sezon bu dizi
cnm 3 sezon 4. Cekiliyor suanda cok guzeldir o cok
ohh iyi yapmissin cnm afiye olsun bak bana da ilk gun biber dolmasi geldi pririncli demekki pirinc yiyebliyormusuz yani onemli olan miktar bir yazi atmistim bir zamamlar sarfancim okumustu sanirim kk de bir kiz in zayiflama.hikayesiydi sana blursam atacagim sadece miktari kontrol etmis yiyeceklerden korkmamis hic
Bnde kilon zaten cok iyi spor ve saglikli beslenmeye gecersen gider ama tartida kilo olarak gtmesini istiyorsan yavas gideblir

Kizlar dunku ve bugunku men ayni eger gercekten 1100 kalori aliyorsaniz benm gbi suanda eliniz ayaginiz acliktan titriyor olablir
Sabah yulafli sutlu ve bogurtlenli yulaf
Ara 2 ceviz
Oglen guzel bir sosla et ve 2 kasik nohut salatasi
Ara penirli mucver
Aksam bezelye ve pancarli bugday pilavi

Hoş buldum inşallah sende istediğin kiloya gelirsin canim sabretmek lazım ben 73 74leri görmüştüm . Aynen genel bakıldığında normal dursa da ben memnun değilim çünkü vücudum gerçekten orantısız üst yok kalcam var kalcamdan ziyade kilo üst bacaklarda toplanıyor benim bu yüzden kilo vermek istiyorum depo bölgem orası diyebilirim.
Çocuğum yok bekarım inşallah ben de evlenirim
Ben bi ara yapıyordum uzun zamandır yapmadım ama yarın yine başlayacağım beraber yaparız hayal_hatun da yapıyor
Olur süper olur 2 ay versek kendimize çok farkeder
Az gibi duruyor baya canim bunlar nasıl 1100 kalori bence 900 falandır

Ada ben tekrar diyetisyene gideceğim.ama bunda farklı diyetisyene.

Canım benim de kalça ve üst bacak özellikle basen.
Bugün kızım anne bacağın ne kadar şişmiş diyor (4 yaşında )

Canım benim de kalça ve üst bacak özellikle basen.
Bugün kızım anne bacağın ne kadar şişmiş diyor (4 yaşında )
Sorma canım avuç avuç yağ var. Genetik diyolar ya öyle cidden anne tarafım bacaklar önce göbeklidir halam böyle bende halama çekmişim bir spor rutinine başlayacağım üst bacak odaklı verim alırım inşallah

Sabah
1 avuç fıstık,1 fincan leblebi,3 zeytin, 1 domates,1 dilim kaşar peyniri,3 hindi füme ,2 fincan çay şekersiz,

Akşam

1 kase mercimek çorbası
4 Kasık bulgur pilavı
Yoğurtlu kabak(kabaklar kızartma değil yağsız tavada pisti)
Leslie 30dk+30 dk bacak inceltme hareketleri

Bugün de böyle kizlar

Bugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorum bugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
Canım benim de devamlı midem bulanıyor.
Ama hafif bir bulantı, sanki birşey yesem geçecek gibi ama yiyorum geçmiyor

Bu arada benim bu ayki mod bulantimin sebebi doğum kontrol hapiymis. Mecbur bitene kadar devam ediyrum

Canım benim de devamlı midem bulanıyor.
Ama hafif bir bulantı, sanki birşey yesem geçecek gibi ama yiyorum geçmiyor

Bu arada benim bu ayki mod bulantimin sebebi doğum kontrol hapiymis. Mecbur bitene kadar devam ediyrum
Aman sakın metpamit kullanma..Nane limon kaynat iç canım..

Ben bu ara yine başladım yapmaya ama her gün yapamıyorum vaktim yok malesef
Ben de her gün yapmıyorum haftada 3 4 gün yapıyorum sadece yeterli bence her gün yapsak sıkılırım yaa
Bugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorum bugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
Kesinlikle ondandır regl zamanı bende hiç doymak bilmiyorum
Yeme bozukluğu nasıl duygusal açlık mı var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…