- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Yok canım kullanmıyorum onu uzun zamandır. Bana çok uyku yapıyor tansiyonunun düşürdüğü için. İsmi D ile başlayan başka birşey vermişti Dr ama o da tükendi.Aman sakın metpamit kullanma..Nane limon kaynat iç canım..
Dramamin evet doğru olan bu..Yok canım kullanmıyorum onu uzun zamandır. Bana çok uyku yapıyor tansiyonunun düşürdüğü için. İsmi D ile başlayan başka birşey vermişti Dr ama o da tükendi.
Literatürdeki adı “binge eating disorder”Ben de her gün yapmıyorum haftada 3 4 gün yapıyorum sadece yeterli bence her gün yapsak sıkılırım yaa
Kesinlikle ondandır regl zamanı bende hiç doymak bilmiyorum
Yeme bozukluğu nasıl duygusal açlık mı var sende
Hadi bakalım görelimAyran detoksu yapacağım 2 gün.
Nohut yarma ve yeşil mercimek haslayacagim.
hayal_hatun içime sinmiyor ben zayiflicam sen öyle.kalacan diye
Gel birlikte yapalım
cnm benim yemekler.disardan gekiyir hergun 1100 kalori olarak ondan 1100 dedimdiHoş bulduminşallah sende istediğin kiloya gelirsin canim sabretmek lazım ben 73 74leri görmüştüm . Aynen genel bakıldığında normal dursa da ben memnun değilim çünkü vücudum gerçekten orantısız üst yok kalcam var kalcamdan ziyade kilo üst bacaklarda toplanıyor benim bu yüzden kilo vermek istiyorum depo bölgem orası diyebilirim.
Çocuğum yok bekarım inşallah ben de evlenirim
Olur süper olur 2 ay versek kendimize çok farkeder
Az gibi duruyor baya canim bunlar nasıl 1100 kalori bence 900 falandır
destekliyorum kuzum bliyorsun cok iyi olur arastir bu kez gecen defa herseyi yaptin kas verdin dedi kadin hep moralimizi bozdu ya diyeti ya makinesi bozukti bnceAda ben tekrar diyetisyene gideceğim.ama bunda farklı diyetisyene.
seni de destekliyorum suan icin em dogru karae bu zaten tum okudugum pskikoglar bunu oneriyorlar cnmBugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorumbugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
Kendisi lanet gicik pislik bir durumdur aklini yemekten alamazsin batti balik yan gider dersin ama.balik yan bile eleryemez bizde tam batarLiteratürdeki adı “binge eating disorder”
Türkçesi tıkınırcasına yeme sendromu gibi bir şey. Burda çok anlatıp baş şişirdimgoogle yazarsan fazlasıyla bilgi bulabilirsin :)
İsmini duymuştum. Hatta senden duydum galiba. Tamam bakacağım teşekkürlerhayal_hatun canim feyza bayraktar diye bir pskolog var kendisi yeme bozukluguyla ilgileniyor google a yaz ve makalelelini oku cok begeneceksin elle dersisine yazgi makaleler
Ne diyosun profosor
Cok abarti bisi yok bence guzelHerkes menü yazmış bende yazayım dedim ama pek diyetlik mi bilmiyorum
Sabah
2 dilim sucuk
2 dilim domates
2 dilim salatalık
2 dilim peynir
2 tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
2 yemek kaşığı domatesli biber
2 yudum pide ekmek
1 yeşil elma
1 sade Türk kahvesi
Akşam (saat 5)
3 tane lahmacun (pasta tabağı büyüklüğünde)
Maydanoz
2 dilim salatalık
2 dilim domates
1 yeşil elma
Çay çay çay
ben anladimTamam şöyle diyeyim o zaman canımcım 1 dilim etimek büyüklüğünde 2 lavaş üstüste konmuş kadar kalınlıkta pide
Hosgeldin sanirim 2 hafta deneme suren war listelere duzenli kilo bildirimi yaparsan cumalari ekleniosun...heraksam menu bildiriyoruz herkacamagi yaziyoruz ki birbirimize destek olabilelim.ben 75 kiloyum zayiflamaya basladigim da 73 tum dusun ne kadar mukkemel gidiyorumKizlar hepinizin menüsü çok güzel. Ben de yeni katıldım aranıza artık bende menü vermeye başlarım . Herkesin boy kilosu hedefi ne biraz tanışalım benim boy 172 kilom 65 üst bedenim 36 ama altım 38-40 tüm fazlalıklar altta. Aslında kilomda sorun yokmuş gibi dursada bu fazlalıklar altta olduğu için üst bacaklarımı elleyince avuç avuç yağ geliyor elime o yüzden idealim olan 57 ye düşmek istiyorum . Önceden diyetle 73ten 58 e kadar düştüm ama aşırı abur cubur yeme düzensiz öğün hareketsizlik derken tekrar geri aldım şimdi hedefim Bu sefer 57 olmak 4 senedir tartıda görmediğim rakam. Topik aktif diye geldim sizin bilgi birikim le inşallah hedefe varirim
Canım ben bugün o.kadar çok.yedim ki, yazip kk nin mürekkebini tüketmek istemiyorumKızlar menümü yazayım yine de.
Safransari mutlu olsun biraz
Kahvaltı
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
7 yeşil Zeytin
Marul
Aralarda:
2 diyet kurabiye (170 kalori)
1 kase yoğurt
1 küçük kase Siirt fıstığı
2-3 kestane
2 dilim ayva
Çeyrek mandalina
1 sıkım çiğköfte
Çeyrek simit uzunluğunda haşhaşlı çörek
4-5 ceviz
Akşam
Fırında hamsi (patatesli)
Yeşil çay
“Aralar” kısmı hiç bitmeyecek sandınız değil mi
Nasil bir detoks bu canimCanım ben bugün o.kadar çok.yedim ki, yazip kk nin mürekkebini tüketmek istemiyorum
Neyse nohutumu isladim, 2 gün detoks yapicam bakalim
Sen öğrenme kız onda çok gidiyorNasil bir detoks bu canim
Canım ben bugün o.kadar çok.yedim ki, yazip kk nin mürekkebini tüketmek istemiyorum
Neyse nohutumu isladim, 2 gün detoks yapicam bakalim
Ne diosun ozman ayrintili ogreniyim biSen öğrenme kız onda çok gidiyor
2 gündür iş çoktu bide koca evde olunca ne kadar dikkat etmeye çalışsamda pek başarılı sayılmam oğlan iyiymiş telefonda konuştuk ama ben bu akşam fenayım ağrıdan duramıyordum şimdi regl oldum ama ağrım sancım çok var kıvranıyorum resmen
Ben emzirdiğim için ağrı kesici içemem meyve suyu ne alaka çözemedim balon gibiyim umarım inerimNe diosun ozman ayrintili ogreniyim bigecmis olsun benim agrilarim da meywe suyu cok rahatlio iciwer ewde warsa magnezyumum bittiginde meywe suyu iciyorum ben agri kesici de aliyorum migrenimi tetiklemesin diye kesio ama yapcak bisi yok
Tatli adet krampalarina cok ii geliyor annem hemen serbet yapardi bana iki kasik seker koyardi sicak suda eritiwerirdiBen emzirdiğim için ağrı kesici içemem meyve suyu ne alaka çözemedim balon gibiyim umarım inerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?