Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Literatürdeki adı “binge eating disorder”
Türkçesi tıkınırcasına yeme sendromu gibi bir şey. Burda çok anlatıp baş şişirdim google yazarsan fazlasıyla bilgi bulabilirsin :)

cnm benim yemekler.disardan gekiyir hergun 1100 kalori olarak ondan 1100 dedimdi
Ada ben tekrar diyetisyene gideceğim.ama bunda farklı diyetisyene.
destekliyorum kuzum bliyorsun cok iyi olur arastir bu kez gecen defa herseyi yaptin kas verdin dedi kadin hep moralimizi bozdu ya diyeti ya makinesi bozukti bnce
Bugün regl oldum ondan mıdır nedir hiç doymuyorum bugün de böyle olsun ne yapayım. Bu arada diyetten ziyade yeme bozukluğumla mücadele etmeye karar verdim.
seni de destekliyorum suan icin em dogru karae bu zaten tum okudugum pskikoglar bunu oneriyorlar cnm
Literatürdeki adı “binge eating disorder”
Türkçesi tıkınırcasına yeme sendromu gibi bir şey. Burda çok anlatıp baş şişirdim google yazarsan fazlasıyla bilgi bulabilirsin :)
Kendisi lanet gicik pislik bir durumdur aklini yemekten alamazsin batti balik yan gider dersin ama.balik yan bile eleryemez bizde tam batar

Selamlar ideal kilom 51 çıktı şu an 56 yım bu kiloya da 78'den düştüm son düzlükteyim diyebilirim özellikle bir diyet yapmıyorum ama abarttigim zamanlar bir iki gün tek ögün yapip dengeliyorum son beş kiloda lahana veya kabak detoksu mu yapsam bildiğim yoldan mı devam etsem bilemedim bakacağım artık duruma.

hayal_hatun canim feyza bayraktar diye bir pskolog var kendisi yeme bozukluguyla ilgileniyor google a yaz ve makalelelini oku cok begeneceksin elle dersisine yazgi makaleler
İsmini duymuştum. Hatta senden duydum galiba. Tamam bakacağım teşekkürler
Bu arada sen gerçekten başardın bu işi, inşallah ben de başaracağım.

Kızlar menümü yazayım yine de.
Safransari mutlu olsun biraz

Kahvaltı
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
7 yeşil Zeytin
Marul

Aralarda:
2 diyet kurabiye (170 kalori)
1 kase yoğurt
1 küçük kase Siirt fıstığı
2-3 kestane
2 dilim ayva
Çeyrek mandalina
1 sıkım çiğköfte
Çeyrek simit uzunluğunda haşhaşlı çörek
4-5 ceviz

Akşam
Fırında hamsi (patatesli)
Yeşil çay

“Aralar” kısmı hiç bitmeyecek sandınız değil mi

A aaadddaaa senin daha önce tavsiye ettiğin LacasedePapel i izliyorum çok fena sardı 4.bölümü izliyorum kaç sezon bu dizi
Ne diyosun profosor offf bayiliyorum o diziye efsanedir yeni sezonu cikio insallah
Cok abarti bisi yok bence guzel
Tamam şöyle diyeyim o zaman canımcım 1 dilim etimek büyüklüğünde 2 lavaş üstüste konmuş kadar kalınlıkta pide
ben anladim lokmaca dilinden anlarim
Hosgeldin sanirim 2 hafta deneme suren war listelere duzenli kilo bildirimi yaparsan cumalari ekleniosun...heraksam menu bildiriyoruz herkacamagi yaziyoruz ki birbirimize destek olabilelim.ben 75 kiloyum zayiflamaya basladigim da 73 tum dusun ne kadar mukkemel gidiyorum boyle aklinda daha kolay tutarsin beni

Ne kadar dolu bir haftasonu olmus burda

Sabah kucuk 2 tane lokum yanina genis kahwalti
Turk kahwesi 1 parca bitter soda

Aksam balik 5 tane yaprak sarmasi 1 zeytinli pogaca
Turk kahwesi 5 rulokat

Yesilcay 1 mandalina
1 litre detoks su

Canım ben bugün o.kadar çok.yedim ki, yazip kk nin mürekkebini tüketmek istemiyorum
Neyse nohutumu isladim, 2 gün detoks yapicam bakalim

Okurken ne kadar begeni yaptim kacini alintiladim bilemiyorum hepinize tesekkur ederim (gozumden kacan arkadaslarim olursa lutfen kusuruma bakmayin genel olarak soylim dedim ) sicak ilik dus we kremle kas gewsetici hap iyi geldi suan daha iyiyim bedenimi de ruhumuda toparliyoruz iste N nnnadal nerdesin kiz cok kilo wercen mi bakim bu arada oglan nasil

Nasil bir detoks bu canim
Sen öğrenme kız onda çok gidiyor
2 gündür iş çoktu bide koca evde olunca ne kadar dikkat etmeye çalışsamda pek başarılı sayılmam oğlan iyiymiş telefonda konuştuk ama ben bu akşam fenayım ağrıdan duramıyordum şimdi regl oldum ama ağrım sancım çok var kıvranıyorum resmen

Sen öğrenme kız onda çok gidiyor
2 gündür iş çoktu bide koca evde olunca ne kadar dikkat etmeye çalışsamda pek başarılı sayılmam oğlan iyiymiş telefonda konuştuk ama ben bu akşam fenayım ağrıdan duramıyordum şimdi regl oldum ama ağrım sancım çok var kıvranıyorum resmen

Canım ben bugün o.kadar çok.yedim ki, yazip kk nin mürekkebini tüketmek istemiyorum
Neyse nohutumu isladim, 2 gün detoks yapicam bakalim
Ne diosun ozman ayrintili ogreniyim bi gecmis olsun benim agrilarim da meywe suyu cok rahatlio iciwer ewde warsa magnezyumum bittiginde meywe suyu iciyorum ben agri kesici de aliyorum migrenimi tetiklemesin diye kesio ama yapcak bisi yok

Ne diosun ozman ayrintili ogreniyim bi gecmis olsun benim agrilarim da meywe suyu cok rahatlio iciwer ewde warsa magnezyumum bittiginde meywe suyu iciyorum ben agri kesici de aliyorum migrenimi tetiklemesin diye kesio ama yapcak bisi yok
Ben emzirdiğim için ağrı kesici içemem meyve suyu ne alaka çözemedim balon gibiyim umarım inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…