Soğan suyu yap ağrıya çok iyi geliyor adetlerimin vazgeçilmeziydi hamilelikten önceBen emzirdiğim için ağrı kesici içemem meyve suyu ne alaka çözemedim balon gibiyim umarım inerim
CanımAyran asi detoksu yazio ama bundan bugday cewiz falan da war 2 saatte bir diyor
Saol canim bugday alim bakim denerimCanım
8 kaşık buğday
8 kaşık yeşil.mercimek
8 kaşık nohut.
Bunu yoğurtla katıp 2 gün tüketiyorsun.
Sabahları da klasik.siyet kahvaltısı haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
Önerin için teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim eşime sobayı yatırdım bayağı terledim iyi geldi umarım yarın yine bu akşamki gibi olmamSoğan suyu yap ağrıya çok iyi geliyor adetlerimin vazgeçilmeziydi hamilelikten önce
Diğer yediklerin çok değil ama tatlı olayı çok olmuş gün içerisinde saray sarması yediğin halde bide akşam aşure yemişsin aşure çok masum gibi görünsede bir kase aşure 420 kalori neyseki bitmiş bide emzirmeyi kalkan gibi kullanıyoruz bende emziriyorum ama tatlı süt yapmıyor malesef keşke yapsaydı eminim ben kovayla süt verirdimBugün kü menüm sabah aç karnına bir tutam der otu bir çay kaşığı keten tohumu ula çörekotu iki kaşık yoğurt yarom saat sonra
1 yumurta
Bir domates
7 tane zeytin
Süzme peynir
1 bardak süt
Öğle yemeği
1 tane tavuk budu
7 kaşık yeşill mercimekli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
dayanamayıp iki dilim saray sarması yedim tatlı intölaransım olduğu halde zamanla oda bitecek inşallah
akşam
üç kaşık pilavdan
7 kaşık lahana kavurması
Üç saat sonra
bir avuç çerez
dayanamadım aşure yedim daha yok iyiki yine baş ağrısı yaptı nasıl dayacaksam
çok su içemedim bugün temizlikti minik kızımdı derken geçti zaman
Kaynanama misafir geldi yaptomda eşimde istedi dayanamadım yedim am baş ağrısı yapıyor yememeye çalışıyorum o nedenden dolayı gece gece lessi yaptım 3 mill telafi olsun diye :) sence olmusmudurDiğer yediklerin çok değil ama tatlı olayı çok olmuş gün içerisinde saray sarması yediğin halde bide akşam aşure yemişsin aşure çok masum gibi görünsede bir kase aşure 420 kalori neyseki bitmiş bide emzirmeyi kalkan gibi kullanıyoruz bende emziriyorum ama tatlı süt yapmıyor malesef keşke yapsaydı eminim ben kovayla süt verirdim
İnşallah olmuştur olmasa bile geriye dönüp bakmaya gerek yok ayrıca gece gece 3 mil leslie yapmakta takdir edilir yani süt için özel birşey yapıyormusunKaynanama misafir geldi yaptomda eşimde istedi dayanamadım yedim am baş ağrısı yapıyor yememeye çalışıyorum o nedenden dolayı gece gece lessi yaptım 3 mill telafi olsun diye :) sence olmusmudur
Üzüm tahinli süt bulgur ve yeşil.mercimek :) tabikide su aslında ilk zamanlar süt arttırıcı bir damla kullanıyordum bayadır almıyorum dereotuda süt artırıcı bir bitki salatayı çok severim önümeekoy tatlıya bile bakmamİnşallah olmuştur olmasa bile geriye dönüp bakmaya gerek yok ayrıca gece gece 3 mil leslie yapmakta takdir edilir yani süt için özel birşey yapıyormusun
Bunların hepsini tüketiyorum aslında ama son 1 buçuk aydır sütüm çok yetersiz son 20 gündür mamaya başladık ek gıdaya da başladım ama henüz tadım aşamasındayız öğün olmuyor 2. çocukta çok sütüm vardı 15 aya doya doya emdi ama hamile olduğum için bıraktırmak zorunda kaldımÜzüm tahinli süt bulgur ve yeşil.mercimek :) tabikide su aslında ilk zamanlar süt arttırıcı bir damla kullanıyordum bayadır almıyorum dereotuda süt artırıcı bir bitki salatayı çok severim önümeekoy tatlıya bile bakmam
Galaktago diye bir damla kullandım istersen vitamin takviyesi al birde sen düşük enerjili beslenme şuan kesilebilir stres yapmamaya çalış ben kesitinde kullanmıştım aklında bulunsun hem zayıflatmak isteyenlerde kullanıyor ben mastit olmuştum ondan kullandım baya sütüm arttı onla tamamen kesilmişti birinde süt iki göğsümde mastit oldu ne günlerde tahin dere otu üzüm tüket fırsat buldukça 1800 kalori altına inme vücut süt üretmek için enerjiye ihtiyacı var birde yeteneğine inan imomun emziren anneler için vitamin takviyesi var onuda kullanabilirsin vücut direncini Korur bizde tadımlara başladık sık sık emzir vücut ihtiyaç olduğunu düşünüp üretmeye başlıyor sağabilirsin deBunların hepsini tüketiyorum aslında ama son 1 buçuk aydır sütüm çok yetersiz son 20 gündür mamaya başladık ek gıdaya da başladım ama henüz tadım aşamasındayız öğün olmuyor 2. çocukta çok sütüm vardı 15 aya doya doya emdi ama hamile olduğum için bıraktırmak zorunda kaldım
Birde mamayı bırak süt düşmanı o göğsündeki sütü bebek bitiremezse sütün azalır üretim durur normalde tadım yaptır ama mama vermeBunların hepsini tüketiyorum aslında ama son 1 buçuk aydır sütüm çok yetersiz son 20 gündür mamaya başladık ek gıdaya da başladım ama henüz tadım aşamasındayız öğün olmuyor 2. çocukta çok sütüm vardı 15 aya doya doya emdi ama hamile olduğum için bıraktırmak zorunda kaldım
Hoşbuldum canim burda da mı liste var cuma grubu gibi yani öyle miNe diyosun profosorofff bayiliyorum o diziye efsanedir yeni sezonu cikio insallah
Cok abarti bisi yok bence guzel
ben anladimlokmaca dilinden anlarim
Hosgeldin sanirim 2 hafta deneme suren war listelere duzenli kilo bildirimi yaparsan cumalari ekleniosun...heraksam menu bildiriyoruz herkacamagi yaziyoruz ki birbirimize destek olabilelim.ben 75 kiloyum zayiflamaya basladigim da 73 tum dusun ne kadar mukkemel gidiyorumboyle aklinda daha kolay tutarsin beni
Bu nasil menü kızNe kadar dolu bir haftasonu olmus burda
Sabah kucuk 2 tane lokum yanina genis kahwalti
Turk kahwesi 1 parca bitter soda
Aksam balik 5 tane yaprak sarmasi 1 zeytinli pogaca
Turk kahwesi 5 rulokat
Yesilcay 1 mandalina
1 litre detoks su
bnce bildgin metodla ilerle baya vermissin zaten smdiden snra da takinti yaomadan ilerleyeblirsin bnceSelamlar ideal kilom 51 çıktı şu an 56 yım bu kiloya da 78'den düştüm son düzlükteyim diyebilirim özellikle bir diyet yapmıyorum ama abarttigim zamanlar bir iki gün tek ögün yapip dengeliyorum son beş kiloda lahana veya kabak detoksu mu yapsam bildiğim yoldan mı devam etsem bilemedim bakacağım artık duruma.
hala gelgitlerim oluyor cnm cok yedgim toplayamadgim ama eskisi gbi degil ben baktm kac gunde kac haftada bir bunu yasiyorum bu bitincr zaten kilo gdiyor kuzumİsmini duymuştum. Hatta senden duydum galiba. Tamam bakacağım teşekkürler
Bu arada sen gerçekten başardın bu işi, inşallah ben de başaracağım.
Canim sen kaç kilo verdin ve nasıl verdin ben yeniyim biraz anlatır mısınbnce bildgin metodla ilerle baya vermissin zaten smdiden snra da takinti yaomadan ilerleyeblirsin bnce
hala gelgitlerim oluyor cnm cok yedgim toplayamadgim ama eskisi gbi degil ben baktm kac gunde kac haftada bir bunu yasiyorum bu bitincr zaten kilo gdiyor kuzum
Cnm 10 kilo verdim ben uzun zamanda verdim yeme bozuklugum barfi uzun zamandir o onla micadele ettim bikac yil snra bir sekilde hafifletince 1.5 yilda verdim biraz diyet ama sadece 1 2 hafta suren biraz eve diyet yemeklerim gekdi ordan bi iki kilo biraz pskilog destegi ordan 2 kilo derken o kikolalri bi iki korudum ve verdimCanim sen kaç kilo verdin ve nasıl verdin ben yeniyim biraz anlatır mısın
Tebrik ederim canimCnm 10 kilo verdim ben uzun zamanda verdim yeme bozuklugum barfi uzun zamandir o onla micadele ettim bikac yil snra bir sekilde hafifletince 1.5 yilda verdim biraz diyet ama sadece 1 2 hafta suren biraz eve diyet yemeklerim gekdi ordan bi iki kilo biraz pskilog destegi ordan 2 kilo derken o kikolalri bi iki korudum ve verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?