Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hanımlar tekrar selam yukarıda 78 den 56 ya düştüm diyip hiç yazmamışım detayları, simdi baktım cogu arkadasimiz recetelerini paylasmis.... ben de detayli surecten bahsedeyim dedim

Ben bazi hap bilgiler verebilirim kendi deneyimimle ilgili
İlk surec cok zordu mesela 78 den 72lere dusmek cok zaman aldı o surede hala cok yiyodum sadece ufak oynamalarla gitti sabah ekmegi pogacayi birakmak gibi seylerdi...

70 68 arasi da surekli gittim geldim bir ara 64 ten geri aldim 68 oldum dedim noluyoruz bu kadar miydi olan su ki bunye musait yemeye basladigim gibi geri aliyordum...

Ben de kendimce dengeli bir guzergah belirledim kilo oturmak icin mesela 63 e mi dustum beni 65 yapacak ne varsa uzak durdum deli gibi istesem de baklavaydi kekti borekti biraktim. kilom 1 kilo oynadiysa dusurmek icin hic beklemeden sporu arttirdim ornegin evde vucut agirligimla spor yapiyorum cok kolay ve vucudu sıklastıran bir sey benim gibi yuklu kilo kaybi yasayanlar bilir eger sirf ac birakmaya odakli diyet yaparsaniz sagliginiz bozulur deriniz de sunger gibi olur kalitesi duser bu yuzden spor sart sirf esneme haraketlerini ezberleyip 20 dk yapsaniz inanin ki kardir.

Ben su midem kuculdugu icin sabah 2 yumurtami kiriyorum bol maydonoz dograyip serpiyorum uzerine bu bazen yesil sogan bazen kabak nadiren kacamak olarak sucuk olabiliyor... ogle ve aksami takas ediyorum genelde bi gun oglen corba salata gidip ertesi gun aksam corba veya salata yiyorum ama tek basina. Protein konusuna oglen veya aksam mutlaka yer veriyorum. Haftada bir balik kotam var bana iyi geliyor balik yemek yani faydali bir besin kirmizi et sevmiyorsaniz tavuk etiyle balik etine yonelebilirsiniz.

herkesin bildigi rutinler haricine de dusebiliyoruz kim ben su yukaridaki saydigim plani 365 gun aksatmadan yaptim diyorsa yalandir yani...
mesela bazi gunlerim soyle sabah buyuk bir bardak sutlu kahve
Oglen yani tam 12 de acikmiyorum can cekmiyor bir seyler o anda kasip yemek yemek dogru gelmiyor bana.
Saat 14 14 30 gibi aynen asagidaki tarifle kendime krep borek yapiyorum. Temel ogunum odul gibi ayni zamanda...

2 yumurta
1 buyuk bardak sut
Kasikla sayarak abartiya kacmadan un ekleyelim 5 6 kasik kadar benim kasigim farkli o yuzden net su kadar diyemem ama normal krepten daha civik yapiyorum ki fazla un arti fazla karbonhidrat vakasina donusmesin diye...
Az bir tuz

Mumkunse yagsiz tavada bunu yapip icine lorlu ve maydonozlu bir ic hazirlayip katlarin arasina koyarak
Borek seklinde bir kere ters yuz ediyorum
Bunu yiyorum ve bi daha acikmiyorum
Bu saglikli sagliksiz bi bakistir uzmani degilim bilmiyorum ama aksam da salatami veya baharatli yogurdumu yapip gunu kapiyorum.

Ben kilo vermeyi iskenceye cevirmeden zamana yaydim bu 22 kiloyu da 3 ayda degil 1.5 yilda filan verdim iniş cikislarim vazgecislerim kac kere oldu ama pes etmedim siz de kararli olun ve saglikli kendi sevebileceginiz seyler deneyip arastirmaktan vazgecmeyin...

Umarim basari oykunuzu yazarsiniz benim ilk aklima gelenler bunlardi belki benzerlerini defalarca duydunuz ama her basari bir tesvik ben kilo vermenin psikolojide bittigini dusunuyorum insanlar maalesef siz kilo vermeyin ortamin tombigi olun diye her sekilde psikolojinizle oynayacak aa sen diyette degil miydin yok iste sen boyle de tatlisin vs. Ama siz pes etmezseniz emin olun onlarin ufak psikolojik harekatlari sorun yasatmayacak siz kararli durdukca ha bir de nacizane kilo vermeye calistiginizi nir geyik malzemesi haline getirttirmeyin soran olursa dikkat ediyorum bile demeyin kilo verince hemen incecik oldum istedigimi yiyeyim triplerine girmeyin kiloyu oturtarak vermek cok onemli ben su an 56 kilodayim ideal kilom 51 yukarida detoks mu yaosam dedim ama niye kasacagim ki yavas yavas her bi kiloyu sabitleyerek 51 e yakinda dusecegim insallah...

Hepimize bol azim ve kararlilik diliyorum.

Durmak yok mucadeleye devam :)

Bugün kü menüm sabah aç karnına bir tutam der otu bir çay kaşığı keten tohumu ula çörekotu iki kaşık yoğurt yarom saat sonra
1 yumurta
Bir domates
7 tane zeytin
Süzme peynir
1 bardak süt

Öğle yemeği
1 tane tavuk budu
7 kaşık yeşill mercimekli bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
dayanamayıp iki dilim saray sarması yedim tatlı intölaransım olduğu halde zamanla oda bitecek inşallah

akşam
üç kaşık pilavdan
7 kaşık lahana kavurması
Üç saat sonra
bir avuç çerez
dayanamadım aşure yedim daha yok iyiki yine baş ağrısı yaptı nasıl dayacaksam
çok su içemedim bugün temizlikti minik kızımdı derken geçti zaman

Diğer yediklerin çok değil ama tatlı olayı çok olmuş gün içerisinde saray sarması yediğin halde bide akşam aşure yemişsin aşure çok masum gibi görünsede bir kase aşure 420 kalori neyseki bitmiş bide emzirmeyi kalkan gibi kullanıyoruz bende emziriyorum ama tatlı süt yapmıyor malesef keşke yapsaydı eminim ben kovayla süt verirdim

Kaynanama misafir geldi yaptomda eşimde istedi dayanamadım yedim am baş ağrısı yapıyor yememeye çalışıyorum o nedenden dolayı gece gece lessi yaptım 3 mill telafi olsun diye :) sence olmusmudur

Kaynanama misafir geldi yaptomda eşimde istedi dayanamadım yedim am baş ağrısı yapıyor yememeye çalışıyorum o nedenden dolayı gece gece lessi yaptım 3 mill telafi olsun diye :) sence olmusmudur
İnşallah olmuştur olmasa bile geriye dönüp bakmaya gerek yok ayrıca gece gece 3 mil leslie yapmakta takdir edilir yani süt için özel birşey yapıyormusun

İnşallah olmuştur olmasa bile geriye dönüp bakmaya gerek yok ayrıca gece gece 3 mil leslie yapmakta takdir edilir yani süt için özel birşey yapıyormusun
Üzüm tahinli süt bulgur ve yeşil.mercimek :) tabikide su aslında ilk zamanlar süt arttırıcı bir damla kullanıyordum bayadır almıyorum dereotuda süt artırıcı bir bitki salatayı çok severim önümeekoy tatlıya bile bakmam

Bunların hepsini tüketiyorum aslında ama son 1 buçuk aydır sütüm çok yetersiz son 20 gündür mamaya başladık ek gıdaya da başladım ama henüz tadım aşamasındayız öğün olmuyor 2. çocukta çok sütüm vardı 15 aya doya doya emdi ama hamile olduğum için bıraktırmak zorunda kaldım

Galaktago diye bir damla kullandım istersen vitamin takviyesi al birde sen düşük enerjili beslenme şuan kesilebilir stres yapmamaya çalış ben kesitinde kullanmıştım aklında bulunsun hem zayıflatmak isteyenlerde kullanıyor ben mastit olmuştum ondan kullandım baya sütüm arttı onla tamamen kesilmişti birinde süt iki göğsümde mastit oldu ne günlerde tahin dere otu üzüm tüket fırsat buldukça 1800 kalori altına inme vücut süt üretmek için enerjiye ihtiyacı var birde yeteneğine inan imomun emziren anneler için vitamin takviyesi var onuda kullanabilirsin vücut direncini Korur bizde tadımlara başladık sık sık emzir vücut ihtiyaç olduğunu düşünüp üretmeye başlıyor sağabilirsin de

Birde mamayı bırak süt düşmanı o göğsündeki sütü bebek bitiremezse sütün azalır üretim durur normalde tadım yaptır ama mama verme

Hoşbuldum canim burda da mı liste var cuma grubu gibi yani öyle mi
Ne kadar dolu bir haftasonu olmus burda

Sabah kucuk 2 tane lokum yanina genis kahwalti
Turk kahwesi 1 parca bitter soda

Aksam balik 5 tane yaprak sarmasi 1 zeytinli pogaca
Turk kahwesi 5 rulokat

Yesilcay 1 mandalina
1 litre detoks su
Bu nasil menü kız

bnce bildgin metodla ilerle baya vermissin zaten smdiden snra da takinti yaomadan ilerleyeblirsin bnce
İsmini duymuştum. Hatta senden duydum galiba. Tamam bakacağım teşekkürler
Bu arada sen gerçekten başardın bu işi, inşallah ben de başaracağım.
hala gelgitlerim oluyor cnm cok yedgim toplayamadgim ama eskisi gbi degil ben baktm kac gunde kac haftada bir bunu yasiyorum bu bitincr zaten kilo gdiyor kuzum

Canim sen kaç kilo verdin ve nasıl verdin ben yeniyim biraz anlatır mısın

Canim sen kaç kilo verdin ve nasıl verdin ben yeniyim biraz anlatır mısın
Cnm 10 kilo verdim ben uzun zamanda verdim yeme bozuklugum barfi uzun zamandir o onla micadele ettim bikac yil snra bir sekilde hafifletince 1.5 yilda verdim biraz diyet ama sadece 1 2 hafta suren biraz eve diyet yemeklerim gekdi ordan bi iki kilo biraz pskilog destegi ordan 2 kilo derken o kikolalri bi iki korudum ve verdim

Tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…