Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İdolüm

canım ben daha önce galaktago kullandım ama olumlu veya olumsuz hiçbir etkisini görmedim keşke sağacak kadar sütüm olsada sağsam sık sık emziriyorum ama süt gelmeyince ortalığı ayağa kaldırıyor
Birde mamayı bırak süt düşmanı o göğsündeki sütü bebek bitiremezse sütün azalır üretim durur normalde tadım yaptır ama mama verme
mamayı bırakmam mümkün değil kuzum gerçekten aç kalır evi yıkar saçımı başımı yolar küçük cadı mama olduğu için emmemezlik etmiyor çok çabuk tükeniyor ve bitince kıyamet kopuyor sonuna kadar bitiyor

tesekkuler canim
canimmmm

Kuzum baktin mi diyetisyen
Canım 2 arkadaşımın gittiği diyetisyen var.
Ama eşim dur 1 ay daha kendin dene hani düz 60 olunca diyetisyene baslayacaktin dedi.

Bu ayda deneyeyim kendim. Hiç olmazsa düz 60 kg la diyetisyene baslayayim o zaman dedim. Bana kalsa bugün gidecektim ama eşim biraz da maddiyattan önümüzdeki aya bıraktı.

Maddiyat yuzunden biraktiysa hakli cnm onumuzdeki aya birak yoksa ben basla derdim bazen inelim diyoruz ama inemioruz sen 60 a gozunu dik

Hayırlısı olsun canım senin kilolar fena inatçı çıktı

İnşallah düzelir ne diyim canım süt için gereken vitaminleri almaya çalış süt ürünleri tüketmeye çalış

işlerim yoğun .
baktım . ama zaten yazan da olmamış diye işlere devam .
mobilyalar geldi . hafta sonu .onları kurduk . ranza yı gece 2 ye kadar bitirebildik .
ertesi gün diğer şifonyer vs .
gardrop sökme işi . koltuğu çıkaramadık daha evden . odalarında duruyor ortada. böyle
iyiyiz . kızçe biraz hasta oldu. az ateş . ağrı vs yoktu. bugün kreşe gitti. aradım söyledim . resim atıyorlar gayet iyi diye.
çok şükür .
siz nasılsınız . herkes iyi mi.

Kızçene geçmiş olsun oda tamamen bitince bize fotoğraf at eminim güzel olmuştur

Gecmis olsun cnm bnde merak ettm gelmeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…