- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
İdolümCnm 10 kilo verdim ben uzun zamanda verdim yeme bozuklugum barfi uzun zamandir o onla micadele ettim bikac yil snra bir sekilde hafifletince 1.5 yilda verdim biraz diyet ama sadece 1 2 hafta suren biraz eve diyet yemeklerim gekdi ordan bi iki kilo biraz pskilog destegi ordan 2 kilo derken o kikolalri bi iki korudum ve verdim
canım ben daha önce galaktago kullandım ama olumlu veya olumsuz hiçbir etkisini görmedim keşke sağacak kadar sütüm olsada sağsam sık sık emziriyorum ama süt gelmeyince ortalığı ayağa kaldırıyorGalaktago diye bir damla kullandım istersen vitamin takviyesi al birde sen düşük enerjili beslenme şuan kesilebilir stres yapmamaya çalış ben kesitinde kullanmıştım aklında bulunsun hem zayıflatmak isteyenlerde kullanıyor ben mastit olmuştum ondan kullandım baya sütüm arttı onla tamamen kesilmişti birinde süt iki göğsümde mastit oldu ne günlerde tahin dere otu üzüm tüket fırsat buldukça 1800 kalori altına inme vücut süt üretmek için enerjiye ihtiyacı var birde yeteneğine inan imomun emziren anneler için vitamin takviyesi var onuda kullanabilirsin vücut direncini Korur bizde tadımlara başladık sık sık emzir vücut ihtiyaç olduğunu düşünüp üretmeye başlıyor sağabilirsin de
mamayı bırakmam mümkün değil kuzum gerçekten aç kalır evi yıkar saçımı başımı yolar küçük cadı mama olduğu için emmemezlik etmiyor çok çabuk tükeniyor ve bitince kıyamet kopuyor sonuna kadar bitiyorBirde mamayı bırak süt düşmanı o göğsündeki sütü bebek bitiremezse sütün azalır üretim durur normalde tadım yaptır ama mama verme
Neden haftasonu çok mu kaçamak oldu diyecem ama menülerde gözüme çarpmadı belkide bağırsak doluluk oranından bile yarım kilo farkeder kafaya takmaBen bu kadar çıktım bu sabah bu arada
Yedim canım hafta sonu. Ondan hemen ++ kiloNeden haftasonu çok mu kaçamak oldu diyecem ama menülerde gözüme çarpmadı belkide bağırsak doluluk oranından bile yarım kilo farkeder kafaya takma
tesekkuler canimTebrik ederim canim
canimmmmİdolüm
Kuzum baktin mi diyetisyenBen bu kadar çıktım bu sabah bu arada
Ben bu sabah 61.2 çıktımBen bu kadar çıktım bu sabah bu arada
Canım 2 arkadaşımın gittiği diyetisyen var.tesekkuler canim
canimmmm
Kuzum baktin mi diyetisyen
Yürü be hayal kim tutar seniBen bu sabah 61.2 çıktım
Maddiyat yuzunden biraktiysa hakli cnm onumuzdeki aya birak yoksa ben basla derdim bazen inelim diyoruz ama inemioruz sen 60 a gozunu dikCanım 2 arkadaşımın gittiği diyetisyen var.
Ama eşim dur 1 ay daha kendin dene hani düz 60 olunca diyetisyene baslayacaktin dedi.
Bu ayda deneyeyim kendim. Hiç olmazsa düz 60 kg la diyetisyene baslayayim o zaman dedim. Bana kalsa bugün gidecektim ama eşim biraz da maddiyattan önümüzdeki aya bıraktı.
Hayırlısı olsun canım senin kilolar fena inatçı çıktıCanım 2 arkadaşımın gittiği diyetisyen var.
Ama eşim dur 1 ay daha kendin dene hani düz 60 olunca diyetisyene baslayacaktin dedi.
Bu ayda deneyeyim kendim. Hiç olmazsa düz 60 kg la diyetisyene baslayayim o zaman dedim. Bana kalsa bugün gidecektim ama eşim biraz da maddiyattan önümüzdeki aya bıraktı.
Ben nereye gözümü dikeyim kuzumMaddiyat yuzunden biraktiysa hakli cnm onumuzdeki aya birak yoksa ben basla derdim bazen inelim diyoruz ama inemioruz sen 60 a gozunu dik
Sen 7 lere dik dedim yaa kizzz sana azar gekiyir yakinda ama soylimBen nereye gözümü dikeyim kuzum
Evet yoğun sanırım.@demirleke gelmedi bugun
İnşallah düzelir ne diyim canım süt için gereken vitaminleri almaya çalış süt ürünleri tüketmeye çalışcanım ben daha önce galaktago kullandım ama olumlu veya olumsuz hiçbir etkisini görmedim keşke sağacak kadar sütüm olsada sağsam sık sık emziriyorum ama süt gelmeyince ortalığı ayağa kaldırıyor
mamayı bırakmam mümkün değil kuzum gerçekten aç kalır evi yıkar saçımı başımı yolar küçük cadı mama olduğu için emmemezlik etmiyor çok çabuk tükeniyor ve bitince kıyamet kopuyor sonuna kadar bitiyor
işlerim yoğun .@demirleke gelmedi bugun
Kızçene geçmiş olsun oda tamamen bitince bize fotoğraf at eminim güzel olmuşturişlerim yoğun .
baktım . ama zaten yazan da olmamış diye işlere devam .
mobilyalar geldi . hafta sonu .onları kurduk . ranza yı gece 2 ye kadar bitirebildik .
ertesi gün diğer şifonyer vs .
gardrop sökme işi . koltuğu çıkaramadık daha evden . odalarında duruyor ortada. böyle
iyiyiz . kızçe biraz hasta oldu. az ateş . ağrı vs yoktu. bugün kreşe gitti. aradım söyledim . resim atıyorlar gayet iyi diye.
çok şükür .
siz nasılsınız . herkes iyi mi.
Gecmis olsun cnm bnde merak ettm gelmeyinceişlerim yoğun .
baktım . ama zaten yazan da olmamış diye işlere devam .
mobilyalar geldi . hafta sonu .onları kurduk . ranza yı gece 2 ye kadar bitirebildik .
ertesi gün diğer şifonyer vs .
gardrop sökme işi . koltuğu çıkaramadık daha evden . odalarında duruyor ortada. böyle
iyiyiz . kızçe biraz hasta oldu. az ateş . ağrı vs yoktu. bugün kreşe gitti. aradım söyledim . resim atıyorlar gayet iyi diye.
çok şükür .
siz nasılsınız . herkes iyi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?