Wallahi gitmiyor lokma kacamaklarim oluyor arada onlarida yaziorum onada bu hafta basladim modum dustu die 2 ay oldu dunyanin parasini werdik hdi parayi gectim sonuc yok diyetisyende bi yorum yapamiyor migren ilacindab olabilir dedi onu bile kestim ben daha ne yapim resmen vucud inatlasio benle bi 10 kili wersem de dursa neyse sadece 3bucuk kili werdim saglikli olarak hala 71 72 arasinda duruyorum 65 olsaydi bari dogum yaptigim kiloya inebilseydimcanım nasıl gitmiyor . bu yediklerin ile gitmesi lazım . çok garip .
vazgeçtiğin zaman kilo alır mısın sence.
biraz da kafan rahat olsun bakalım . ne değişir . denemek lazım.
Walla saskin bigun birakirsan pes edersen cok utanirim dedi biseler war yolunda gitmeyen sabir dedi migren ilacimi bile kesþik odem yapio istah acio die ben daha napim bilmiyorum walla subat taki randewum son olabilir esimlede konusucam bakalimBen de bir noktadan sonra bu direncin kırılıp kilo vereceğine inanıyorum. Ama yine de diyetisyenine danış, gerçi kendisi de görüyor ne diyor merak ediyorum??
Kayınvalideler konusunda hiç objektif değilim. O yüzden ne diyeceğimi bilemiyorum. Ağzımı açarsam ayarsız konuşabilirim :))
Allah yardımcın olsun :)
Mebulerimi saatlerini ogun siralarini surekli her hafta degisiyor spor yok ama ben yuruyus yapmaya calisiorum kizi okula birakinca ama hawalar sogudu tatil girdi oda kaldi pazartesi tekrar yurumege baslarimAslında yediklerini az bile spor yapıyormusun bende diyete ilk başlarken hiç kilo verememiştim karatayla vermeye baslamıştım diyetisyen farklı bir yol izlemiyormu
Yer çeker cnm tahtadan basamak olsa ayağının altında iyi olur ayağını sıcak tut başını serin demişler
Halla hallaaa neden hazırlamıyorki ne alaka boğaz bu sonuçta hergün dışardanda yenmezki laf edersin fln diyemi girmiyor 17 yılı devirmişsin benim kv ayağına ister çok nadir mutfağa girer birkere benim mutfağa girmişti bağıra çağıra hazırlamıştı birşey kızlarıda vardı evim kalabalıktı mangal yapıyorduk ben söyledim o söyledi torunu kızdı ona ne bağırıyosun anane diye geçmiş zaman ben istemem girsin mutfağıma ama kalıyorsa girsin
Devamı geliyor haklısın iyi yapmışsın
İyi yapmışsın cnm neler koydun içine dünde manisada oldu burdada hissedilmiş farketmedik ama kv aradı karşıdaydı torununda yüksek katta hissetmişler Allah muhafaza
ben de anlamadım canım, neden gitmeye başlamamış bu kilolar.Walla saskin bigun birakirsan pes edersen cok utanirim dedi biseler war yolunda gitmeyen sabir dedi migren ilacimi bile kesþik odem yapio istah acio die ben daha napim bilmiyorum walla subat taki randewum son olabilir esimlede konusucam bakalim
Çocuklara çok güldümgünaydın . akşam kv yoğurtlu çorba yapmıştı.
ben de yeşil mercimek ıslamıştım onu pişirdim .
dünden kv demin pişirdiği haşlama etli patates vardı( eşim annesine pişir diye et getirmişti)
neyse
güzel bi akşamdı.
kv daha iyi , makul , mantıklı , yakındı.
gidecek diye mi. son akşam diye mi bilmiyorum . her zamankinden rahattı.
akşam yemekler yendi. çerez vs yendi.
eşim geç geldi . gelirken pasta getirmiş .
benim çocuklar dedi ki.
gitmenizi kutluyoruz , hahahah.
çok güldüler tabi de . bilmiyorum içlerini.
büyük oğlum dediği için alındığını sanmıyorum . o ne dese ona alınmaz .
aşağıdaki mamalar her akşam sehpada olan mamalar .
kahve eşliğinde yenir .hep fıstık yemiş bitirmişiz . kahve ile ona alıştık .
kız da krakerleri bitirmiş.
lokuma dokunan yok .
kurukayısının içini açıp 3-4 fıstık tıkıştırıp öyle yedim 4-5 kayısıyı.
Eki Görüntüle 2582590
eşim pasta getirmiş . bundan da yedim .
Eki Görüntüle 2582591
Haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum ama eşim molozlar arası için değil deprem anında zaten apartmandan çıkamayız ama deprem durduğu anda dışarı çıkarken alıp çıkılabilecek bir çanta hazırladık ve 48 saat eve girmeyeceğimizi düşünerek hazırladık Allah o günleri göstermesin48 saat enkazın altı için diyorsa havasız ve üzerinde molozlarla 48 saat hayatta kalmak çok zor bi ihtimal
Çıkarıldıktan sonra ise bi şekilde karın doyar zaten
Makarnayı pişirmek için ocak lazım tüp lazım tencere lazım su lazım lazım da lazım
Yağın özel bi işlevi yoksa yağsız da yenir
Bence bunların yerine konserve yiyecekler ac bitir tarzı şeyler daha mantıklı
Sanırım benim eksiğim su oluyor aslında doğumla beraberinde aşırı su içerdim de nezaman bu çaya başladm susuz kalmya başladım çayı az içsem iyi olur galiba
Sen bu hafta ilk bildirimini yapıyorsun değil mi?dün biraz kaçırmışım sanırım yaa akşam çorba salata patates haşlama yedim ama şişmiştim 2 kupa içtim birde
bu sabah kahvaltı yapmadım yine 4 5 kraker attım ağzıma 700 ml su 1 çay
Sen bu hafta ilk bildirimini yapıyorsun değil mi?
Hadi bakalım başarılar diliyorum.
Aşk zayıflatır çabucak verirsin bence.
Gerçi aşk acısı daha çok zayıflatıyor ama neyse ki o kadar zayıflamaya ihtiyacın yok
Yaparsın sen canımhahaha yok canımm pazartesi başladım yazmaya :) arada kaçırdın beniii valla aşk acısı da sevincide yememi etkilemiyor maalesef keşke etkilese :))))))))))
nasılsın şeker . bebiş nasıl . eşin nasıl .Dün akşam
4 köfte yağsız tavada
Bir porsiyon salata
İki kaşık yoğurt
Bugün Sabah kahvaltısı
11 zeytin
Bir dilim peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
Yarım havuç
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Eşim geldi rahat bıraktı azıcık :)) bebiş nasıl olsun uyku eğitimi ile mücadele nekadar inatçı kızım varmış :) oyy eşim geldi baya yormuslar erlere 4 ayda verilen eğitimi verdik diyorlarmış komutanları yormuslar birazcık:))nasılsın şeker . bebiş nasıl . eşin nasıl .
kv den çağırıyor mu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?