ay ay bayılazaaayyymEki Görüntüle 2582638
Günaydın kızlar
Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta üzeri tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
1 muz 3 dilim elma az nar
Maydanoz dereotu
Fındık fıstık
Çay
Yeşilçay içiyorum şimdide
o kadar olacak galiba. ne kadar gitti askere. bedelli mi yapmıştı. ilk gidişi de yeni olmuştu diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim .Eşim geldi rahat bıraktı azıcık :)) bebiş nasıl olsun uyku eğitimi ile mücadele nekadar inatçı kızım varmış :) oyy eşim geldi baya yormuslar erlere 4 ayda verilen eğitimi verdik diyorlarmış komutanları yormuslar birazcık:))
Bedelli gitti canım bugün odada tek bırakmaya başladım pış pış sesi ile çok şükür uyumaya başladı kendi kendineo kadar olacak galiba. ne kadar gitti askere. bedelli mi yapmıştı. ilk gidişi de yeni olmuştu diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim .
bebiş için başarılar dilerim . umarım uyku eğitimini geçersiniz .
Canımcım ben sana daha önce de demiştim işyerine ekmek götür diye. Pazartesi götürürsün tüm hafta yersin. Zaten haftalık satılıyor ya onlar. Tam buğday, çavdar ne seviyorsan artık.sabah ;
5 kraker
2 çay
1 türk kahvesi
700ml su
öğlen ;
çorba
salata
büyük mantar 3 adet
ve maalesef 2 büyük dilim ekmek
700ml su
Anlıyorum seni.
İnşallah çabucak toparlarsın. Ne diyeceğimi de tam bilmiyorum kelin ilacı olsa misali :)
Tşkler cnm1 büyük 1 küçük battaniye iç çamaşırı çorap bere birkaç ilaç küçük ilkyardım çantası tuz yağ şeker makarna bisküvi konserve ton balığı fener çakmak pil küçük bir valiz oldu Allah kullanmayı nasip etmesin inşallah
Yok canim suan hareket ama yapiodum yuruyus e baslicam yineben de anlamadım canım, neden gitmeye başlamamış bu kilolar.
spor yapıyor musun? ne yapıyorsun? metabolizmanın harekete geçmesi için bol hareket şart.
yürüyerek zayıflamanın püf noktası şu canım, vücut 40-45 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyor. o yüzden yürüyüşün süresini uzun tutmak lazım.Yok canim suan hareket ama yapiodum yuruyus e baslicam yine
Canımcım ben sana daha önce de demiştim işyerine ekmek götür diye. Pazartesi götürürsün tüm hafta yersin. Zaten haftalık satılıyor ya onlar. Tam buğday, çavdar ne seviyorsan artık.
Güzel bir başlangıç olsun sonraki haftalarda bol eksilerin olsun canım günaydınGunaydinlar ben bildirim yapayım ama listeye girmiyorum bu hafta sanirim
Rumuz: okuyucuu
Yas: 27
Boy : 1.62
Bu hafta kilom : 59.8 kg
Hedef : 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?