Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

doğrudur canım sen kendini biliyosun ben yediklerine yorum yaptım sadece durumunu bilmeden

sabah kahvaltı yapmadım ama patronum tahıllı simit almış bir parça al güzel dedi küçük parça yedim 2 çay içtim
500ml su

öğlen de

köfte yedim ( vejeteryanlığım bitecek inşaallah bilen bilir vejeteryanım normalde köfteye başlamaya çalışıyorum şu aralar )
patates kızartmesı çok az
domates biber yedim

2 çay

1 türk kahvesi

Ben de eşime deprem çantası yapalım dedim dün yine deprem olmuş izmirde 5.1 miş bu kadar sık olması korkutuyor
diğerleri tamam da makarna yağ neden sonrası için mi
Canım depremden sonra 48 saat hiç yardım gelmeyecek gibi hayatı sürdürmek için gereken şeyler eşim ilk söylediğinde anlam verememiştim ama düşününce mantıklı geldi

Canım depremden sonra 48 saat hiç yardım gelmeyecek gibi hayatı sürdürmek için gereken şeyler eşim ilk söylediğinde anlam verememiştim ama düşününce mantıklı geldi
48 saat enkazın altı için diyorsa havasız ve üzerinde molozlarla 48 saat hayatta kalmak çok zor bi ihtimal
Çıkarıldıktan sonra ise bi şekilde karın doyar zaten
Makarnayı pişirmek için ocak lazım tüp lazım tencere lazım su lazım lazım da lazım
Yağın özel bi işlevi yoksa yağsız da yenir
Bence bunların yerine konserve yiyecekler ac bitir tarzı şeyler daha mantıklı

Kızlar iyi geceler

Sabah 11 de
1 çatal patates kızartması
3 minik sosis
Çok az ketçap mayonez

Saat 3 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 yeşil elma

Saat 5.30 da
5 kaşık et sote
2 kaşık makarna
1 tabak kıvırcık ve brokoli salatası
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie tekrar yaptım
Şimdi 2 çatal noodle makarna yiyorum
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa yeşilçay içtim
2 kupa ıhlamur kuşburnu elma çayı içtim
1.5 lt su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…