Normalde pilav yemem de bulgur olunca yerim normal pilavı yiyemiyorum zaten aç kalmayın diye yedim yoksa gece yemek derdine düşerdim
canım benim derdim sert diyet değil emziriyorum vede bulunduğum yerde yemek ısrarı çok şimdi sert bir diyet yaparsam sonrasında onlar yüzünden fazla almak istemiyorum birde benim bebeğim 8. Aya giriyor adet olmdm daha beni çok huzursuz ediyor böyle arada ağrı giriyor bu ikinci oldu eşim burda değilken dikkat etmeye de almıştım aslında toparlamıstımda eşim ekmekçi inşallah yoluna girecek bu halde bile kilo az çok veriyorum hamdolsun yoksa ciddi anlamda üzülürdim ben yemekleri azaltomca rahat verebilen biriyim normal de emzirince işler değişiyor
Temam komutanımo an da hemen lafımız aklına gelsin meyve ye :)))))
Olur öyle canım elimden geleni yapıyorum da bazen çevre müsade etmiyor valla :)))doğrudur canım sen kendini biliyosun ben yediklerine yorum yaptım sadece durumunu bilmeden
Olur öyle canım elimden geleni yapıyorum da bazen çevre müsade etmiyor valla :)))
Sanırım benim eksiğim su oluyor aslında doğumla beraberinde aşırı su içerdim de nezaman bu çaya başladm susuz kalmya başladım çayı az içsem iyi olur galiba500 ml su
Ee akşam bu kadar mımerhaba kizlar
öglen 1 kase taze fasulye.
1 dilim ekmek. 1 havuç.
1 greyfurt
5 adet kuru kyis
aksam eve gelince kahve ve 1 avuç fistik.
Canım depremden sonra 48 saat hiç yardım gelmeyecek gibi hayatı sürdürmek için gereken şeyler eşim ilk söylediğinde anlam verememiştim ama düşününce mantıklı geldiBen de eşime deprem çantası yapalım dedim dün yine deprem olmuş izmirde 5.1 miş bu kadar sık olması korkutuyor
diğerleri tamam da makarna yağ neden sonrası için mi
Ama canım makarnayı nerde pişireceksin?Canım depremden sonra 48 saat hiç yardım gelmeyecek gibi hayatı sürdürmek için gereken şeyler eşim ilk söylediğinde anlam verememiştim ama düşününce mantıklı geldi
yok sekerEe akşam bu kadar mı
Pasta demeseydin iyiydi canım yayok seker
sehriye corbe
kereviz salata
pancar tursusu
kazan dibi
ve simdi esim pasta getirmis.
48 saat enkazın altı için diyorsa havasız ve üzerinde molozlarla 48 saat hayatta kalmak çok zor bi ihtimalCanım depremden sonra 48 saat hiç yardım gelmeyecek gibi hayatı sürdürmek için gereken şeyler eşim ilk söylediğinde anlam verememiştim ama düşününce mantıklı geldi
Yapildi canim degistiryor her haftaCanım bütün kan ve hormon testlerin yapıldı mı? Diyetisyeni ne diyet listeni değiştirmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?