uzel vallahi.Bugün menüm çok tekdüze :))
Kahvaltı
Çorba
1 dilim ekmek
Öğlen
Çorba
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
Havuç tarator
Ara
Sade kahve
Akşam
Çorba
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
Havuç tarator
Çocuklar yok ki canım:)g
uzel vallahi.
menun cok saglikli .
cocuklara ayri mi yaptin. yoksa mercimek yerler miydi.
ay öyle yaÇocuklar yok ki canım:)
mercimek yemezler, bazan aynı yemeğe erişte koyuyorum öyle seviyorlar
Bacaklı hiç duymamıştım.ay öyle ya
ne zaman geliyorlar peki.
bacaklı çorba oluyor adi. erişte konunca.
Ben de izledim o video yu ama onlar 10 a yakın baklava yedi haha onu biz bile yesek bayılırızhaa seker yemeyen baklava yese ayni dedigin olur.
ama youtup dakore japon insanlarin baklava deneyimlerini izledim.
onlarda kalp krizi gecjriyordu
bu uzak dogu cin tayvan japon kore halki hep ayni. seker kullanimi cok az tatlilarinda
Ya sorma canım favorim oldumen
u cok guzel.salcayi cok severim. oyle icine bir sey katmadan da yerim. elmege sürup bol caaaa.
afiyet olsun yine harika gorsel.
canim bence sen yi e saglikli tarafini yersin yemeklerinKızlar yarın düğün var ben 2 kilo ile 59 u kaçırdımama olsun istediğim gibi göründüğüme inanıyorum
Bizim arkadaş grubuyla yemek iptal olmuş sebebini bilmiyorumbiz de dedik eşimle baş başa çıkalım yemeğe çocuklara annem bakacak saat akşam 9 dan sonra çıkacağız o saatte yemek yesem problem olur mu ? 1.5 yıldır hiç baş başa yemek yemedik eşimle
Şu anda en son düşüneceğin şey saat kaçtan sonra yemek yememen gerektiği:))Kızlar yarın düğün var ben 2 kilo ile 59 u kaçırdımama olsun istediğim gibi göründüğüme inanıyorum
Bizim arkadaş grubuyla yemek iptal olmuş sebebini bilmiyorumbiz de dedik eşimle baş başa çıkalım yemeğe çocuklara annem bakacak saat akşam 9 dan sonra çıkacağız o saatte yemek yesem problem olur mu ? 1.5 yıldır hiç baş başa yemek yemedik eşimle
hava da sicak ya ondan olablir yememeleri diye dusunuyorum ama.genel anlamda yemiolarhaa seker yemeyen baklava yese ayni dedigin olur.
ama youtup dakore japon insanlarin baklava deneyimlerini izledim.
onlarda kalp krizi gecjriyordu
bu uzak dogu cin tayvan japon kore halki hep ayni. seker kullanimi cok az tatlilarinda
olsun canim cok fazla verdin masallah oyle dusunme aksam da 9 dan sonra ye tabiki esinle kirk yilin basi basbasa cikacaksinizKızlar yarın düğün var ben 2 kilo ile 59 u kaçırdımama olsun istediğim gibi göründüğüme inanıyorum
adaacim evet o sünger jkek icin .japonlarin keki icin yani omlete benzetilmisti tadı . yumurta agirlikli ya.hava da sicak ya ondan olablir yememeleri diye dusunuyorum ama.genel anlamda yemiolar
Hani su japonlarim bir keki var bliyor musun sunger gibi hep instada goruyordum ondan yedim o bile neredeyse sekersiz
olsun canim cok fazla verdin masallah oyle dusunme aksam da 9 dan sonra ye tabiki esinle kirk yilin basi basbasa cikacaksiniz
Canim evet ya cok haklisin ben baska bir kek de tattim cok yumurta agirlikli tam senlik isteadaacim evet o sünger jkek icin .japonlarin keki icin yani omlete benzetilmisti tadı . yumurta agirlikli ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?