tamam şeker yaz çiz . beklerim her daim . hadi bi el at artık sağlıklı beslenmeye. yetti gariii.Ayyy zayıflat beni kuzum yaa birazdan günlük menümü yazarım sıkıntı yok ama
Canım bu haftayı böyle geçireceğim 80 altını göreyim daha sağlıklı beslenecem inşallah bu sabah tartıldım çok güzel motive oldum cuma günü sürpriz gibi geliyorumtamam şeker yaz çiz . beklerim her daim . hadi bi el at artık sağlıklı beslenmeye. yetti gariii.
biz her şeyimizi söylüyoruz emmeCanım bu haftayı böyle geçireceğim 80 altını göreyim daha sağlıklı beslenecem inşallah bu sabah tartıldım çok güzel motive oldum cuma günü sürpriz gibi geliyorum
hoş geldin canım.Selamünaleyküm hanımlaaarr
hepinizle diyete girmeyi çok özledim amaaa bekleyeceğiz 7 ay daha :)
Diyet yapamam ama yediklerimi paylaşıp sohbetnize ortak olabilirim
Doğumdan sonra birlikte eririz yine inşallah
Nasılsınız?
İnşallah canımhoş geldin canım.
tabi sağlıklı beslenmeye devam buradan . özledik seni .
sağlıkla kucakla miniğimizi
Hoşgeldin canım güzel sohbetin yeter bende aylardır ancak sohbette vardım bu hafta yeni bismillah dedim umarım başarırımSelamünaleyküm hanımlaaarr
Nasılsınız?
Günaydın cnmBugün biraz hurma diyeti şaştı çocuklarla perişan oldum
Menüm
Sabah
7 hurma
Yarım krep
1 sade nescafe
Öğle
4 kaşık ıspanak
1 yarı sütlü nescafe
Akşam
7 hurma
1 yudum ekmek
1 parça kuru soğan
1 dilim domates
1 dilim turp
Akşamkileri yemezdim ama eşim birşey yemediğimi farketti zorla 1 yudum ekmeğin arasına soğan koyup ağzıma soktu halbuki bana hurma yetmişti spor yapmadım ama tüm gün koşturmaca geçti şimdide mutfak topluyorum ama yarın Allah nasip ederse hurmaya devam
Menü gayet sağlıklı ve ölçülü gözüküyor cnm çene kapatmak nedir anlamadım?Iyi geceler kizlar ☺
Cenemi kitledigim icin ac geziyorum bu ara zaten istahim da yok ilaclarim bana dokunuyor galiba vallahi ne yapacagimi sasirdim.
Sabah 10 da
1 domates
1 kk buyuklugunde beyaz peynir
2 kasik ezme peynir
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay ictim
Oglen 3 de
5 kasik corba ictim
Aksam 6 da
5 kasik patates yemegi yedim sebzeli
2 kasik pilav
1 kasik yogurt yedim
Bu kadar yiyebiliyorum cenemden
Hadi heyecanla bekliyorum cnm benim gram gram gidiyorCanım bu haftayı böyle geçireceğim 80 altını göreyim daha sağlıklı beslenecem inşallah bu sabah tartıldım çok güzel motive oldum cuma günü sürpriz gibi geliyorum
Aleyküm selam cnm hoşgeldinSelamünaleyküm hanımlaaarr
Nasılsınız?
Kızım büyüdü ben diyet yapacam inşallah hamile kaldığım zaman 72 ye inmişim ne güzelGünaydın cnm
Dün bende diyetin dışına çıktım bugün harfiyen yapacağım
Menü gayet sağlıklı ve ölçülü gözüküyor cnm çene kapatmak nedir anlamadım?
Hadi heyecanla bekliyorum cnm benim gram gram gidiyor
Aleyküm selam cnm hoşgeldin
Yine yaparız diyet sen sağlıkla büyüt miniğini N nnnadal da diyet yaparken hamile kalmıştı yarım kaldı diyeti diye üzülmüştü kızı doğduda büyüdü şimdi tekrar diyetteyiz birlikte
Hatta 69 diye hatırlıyorum seniKızım büyüdü ben diyet yapacam inşallah hamile kaldığım zaman 72 ye inmişim ne güzel
inşallah canım sizlerle daha eğlenceli oluyor takip etmekGünaydın cnm
Dün bende diyetin dışına çıktım bugün harfiyen yapacağım
Menü gayet sağlıklı ve ölçülü gözüküyor cnm çene kapatmak nedir anlamadım?
Hadi heyecanla bekliyorum cnm benim gram gram gidiyor
Aleyküm selam cnm hoşgeldin
Yine yaparız diyet sen sağlıkla büyüt miniğini N nnnadal da diyet yaparken hamile kalmıştı yarım kaldı diyeti diye üzülmüştü kızı doğduda büyüdü şimdi tekrar diyetteyiz birlikte
başarırsın canım Allahın izniyleHoşgeldin canım güzel sohbetin yeter bende aylardır ancak sohbette vardım bu hafta yeni bismillah dedim umarım başarırım
yok canım 70 altını görmedim hedefim di onu hatırlıyorsundurHatta 69 diye hatırlıyorum seni
Hedefler hayal gibi ben niyetimi sağlam tutayım gerisi Allah kerimbaşarırsın canım Allahın izniyle
hedefin kaç kilo vermek
azimli ol yeterki canım herşey mümkünyok canım 70 altını görmedim hedefim di onu hatırlıyorsundur
Hedefler hayal gibi ben niyetimi sağlam tutayım gerisi Allah kerim
65 i görmek istiyorum geçen cuma 84 bildirimi yapmıştım 70 e bile razıyım
Tabağını çok beğendim içindekiler gözüme az geldi ama sen sık sık azar azar yersin şimdi sen kaç kilosunEki Görüntüle 2599955
Bugün ki kahvaltım
Evde yumurta kalmamış onu gün içinde alınca takviye ederim inşallah
Zaten sabahları çok zor yiyorum
Belkide öyle hatırlıyorum duryok canım 70 altını görmedim hedefim di onu hatırlıyorsundur
Hedefler hayal gibi ben niyetimi sağlam tutayım gerisi Allah kerim
65 i görmek istiyorum geçen cuma 84 bildirimi yapmıştım 70 e bile razıyım
ne sen sor ne ben söylimTabağını çok beğendim içindekiler gözüme az geldi ama sen sık sık azar azar yersin şimdi sen kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?