Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyiymişşş ben yıkıyor soyuyorum doğruyorum az zeytinyağı tuz biraz pişirip soğutup poşetlere koyuyorum al sana bir ton zahmet

canım dikkat et kendine.
afiyet olsun .
İyiymişşş ben yıkıyor soyuyorum doğruyorum az zeytinyağı tuz biraz pişirip soğutup poşetlere koyuyorum al sana bir ton zahmet
yok yahu. ben de aynı sen gibi yapıyordum daa. aman yok . artık yetişemez oldum zatiii.
konserve yaptım bu yıl . ama seneye onu da yapmayacağım . dolaba atacağım .
genelde pişen taze fasulye vs gibi yemekleri fazla yapıp . buzluğa attım . poşetleyip . özellikle taze fasülyeyi.
buzluktan çıkarınca soğan kavurdum . tekrar pişirdim . kolaylık oldu.
hiç zahmetli işlere gelemiyorum .
yazın sürekli dışarıdayım . çocuklar park istiyor . seninkiler de ister . akşam saat 10 a doğru eve gidiyorum parktan . çalışıyoruz da biliyorsun .
yazın böyle ekşın geçiyor . arkadaşlarımla takılıyorum ben de parkta. 7 yıldır iyi muhabbet dönüyor . bana da iyi geliyor
Bayaa oldu bi ölçmüştüm korktum tabii ölçülerimden 85-65-90 ölçülerim vardı bir zamanlar benim
ölç ve yaz bi kenara.
kilo vermemiş olsan da incelme olmuş olabilir .

ah canım benim . geçmiş olsun . üstüne titredikçe artık .
bahar geliyor . inşallah daha hasta falan da olmaz sıpalar .

napcan canım . ayynı ben . ye gitsin .
o kadar yıkamışsın yazık sana tabi.

Canım yine düne benzer olacak ama sabah hastaneye giderken ayak üstü yarım krep yedim kaçamak gibi oldu çocukları doktora götürdük şimdi eve geçiyoruz eve gidince 1 kase yoğurt yerim herhalde
canım başka neler yedin . bi dökül . yaz bekliyorum . bahar geilyor seni zayıflatmak istiyorummmm. hayde kolları sıva artıkınnnnn

Canım işe gidince kavanozu peteğin üstüne koyamıyormusun
koyuyorum canım . sıkıntı yok . ama sıcaktı ya ondan koymadım . genelde buzdolabından çıkan şeyleri işe getirince kalorifere koyuyordum .
bi de artık kalorifer de cansız yanıyor . havalar iyi gidiyor .

canim benim. dikkat et. kolay bir seyler yalmsya çalış . neler yapacaksin.küçüğümüz de huysuz bu sıra
Allah kolaylik versin canim
Kaynanamda yardım etti sağolsun profiterol yaptım
yaprak sarması
Trileçe
Susamlı kurabiye yaptım evi temislemektej öldüm sabah 6 da yattım yorgunum Birtane de ağrı kesici içtim

Bugün biraz hurma diyeti şaştı çocuklarla perişan oldum
Menüm
Sabah
7 hurma
Yarım krep

1 sade nescafe

Öğle
4 kaşık ıspanak

1 yarı sütlü nescafe

Akşam
7 hurma
1 yudum ekmek
1 parça kuru soğan
1 dilim domates
1 dilim turp

Akşamkileri yemezdim ama eşim birşey yemediğimi farketti zorla 1 yudum ekmeğin arasına soğan koyup ağzıma soktu halbuki bana hurma yetmişti spor yapmadım ama tüm gün koşturmaca geçti şimdide mutfak topluyorum ama yarın Allah nasip ederse hurmaya devam

Bugün diyetisyenlik yüksek lisansı için tez hazırlayan bir tanıdıkta geldi anket yapıyormuş tartısı yanındaydı hepimize baktı da normal tartımdan iki kilo eksik tartıyor benimki fazla tartıyormuş anlaşılan neyse yağ oranım gayet iyiymiş vücut kitlemde güzelmiş ama kas az gösterdi bu aralar su içemiyorum dedim ondandır dedi 1300 kalori altına kesinlikle düşme dedi zaten emziriyorum düsemem dedim daha kaç ay olmuş kilon gayet iyi dedi 57.50 ile 57 arası diyebiliriz dedi ben 59.5 çıkıyorum tartımda kendi tartıma göre mi tartılmaya devam edeyim napayım

Bence kendi tartına göre tartıl onunkinin doğruluğundan eminmisin evde bile tartının yerini değiştirince eksik veya fazla tartıyor kız çantasına koymuş kapı kapı gezdiriyor sanırım hazır kalabalığı bulmuşken reklamını yaptı

Tesi için ödev yapıyor ondan normalde menapozlu olanlara baktı akıllı tartı 1500 TL miş

Iyi geceler kizlar ☺
Cenemi kitledigim icin ac geziyorum bu ara zaten istahim da yok ilaclarim bana dokunuyor galiba vallahi ne yapacagimi sasirdim.

Sabah 10 da
1 domates
1 kk buyuklugunde beyaz peynir
2 kasik ezme peynir
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay ictim

Oglen 3 de
5 kasik corba ictim

Aksam 6 da
5 kasik patates yemegi yedim sebzeli
2 kasik pilav
1 kasik yogurt yedim

Bu kadar yiyebiliyorum cenemden

Kaynanamda yardım etti sağolsun profiterol yaptım
yaprak sarması
Trileçe
Susamlı kurabiye yaptım evi temislemektej öldüm sabah 6 da yattım yorgunum Birtane de ağrı kesici içtim
kıyamam . kaynanan yardım etmiş olsa bile küçük bebekli kadına gelmesinler . gelirlerse de yapsın getirsinler mamalarını . sen de bi kek çırparsın , çay demlersin . olur biter .

bizim arkadaşlar geldi 3 ay önce . bi çay demledim . akşam 6 buçukta eşim aradı . misafir geliyor diye. işten yeni geldim . yemek yediydim .
kızdım eşime.
sen bi şey yapma onlar getirecek dediydi. sonra baktım ki sürpriz yapmışlar . benim arkadaşlarımmış gelenler . her bir şeyi yapmış getirmişler . kaç çeşit börek . kaç çeşit tatlı, sarma vs .
arkadaş dediğin böyle olmalı. ya da komşu dediğin . ..

hoş geldin , nerelerdesin .
çeneni mi kitledin . onu anlamadım . bi şey mi oldu . aslında gayet sağlıklı beslenebilmisşin . az olmuş belki sana göre ama gayet güzel . beğendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…