Normalde bende sendenim lakin buraya gelince etcillere giriş yapınca midemde bedenimde alt üst olduaslinda cok guzel beslenmissin.
karpuz ye canim. tatli istegini koreltir.
benim gibi cok yeme tabi. takip et kendini. karpuz yedigin kalde kilo veriyor musun.
ana yedigin yemegin coksa karpuzu az tut.
ben canim.ne cekiyorsa onu .
kimse bana onu bunu yeme demez. bilinçli tuketici oldugumu düsunuyirum.
ama et hiç sevmem. cok nadir kiymali yemek yerin o da eser miktarda olacak. sevemedim bi turlu. balik yerim .tavuk da ama tavuk nadir.
sebze meyve kuruyemis agirlikli besleniyirum sanirim.
Canım sen kendin nerelisin Erzurum lu değilmiNormalde bende sendenim lakin buraya gelince etcillere giriş yapınca midemde bedenimde alt üst oldu
Çok bekletme soğuyana kadar acı oluyor içine tane karabiber kabuk tarçın koy yasemin çatıda köy elmayı kabukları iri olacak şekilde siy iki elmayı köy birtane limonu ikiye böl şık ve içine koy maydanoz köy emziriyorsan maydanoz koyma dereotu köy altını kaldıktan sonra çayları koy on dk demlensin sonra süz dolaba köy zencefilde koyuyorlar koyabilirsin yemeklerden önce aç icende var birer ikişer bardak yada tüm günü onla gecirebilirsin yeme isteğini azaltıyor öğünlerde yeşil elma ile bir adet yumurta yiyebilirsin etkisini ertesi gün hissedersin zaten yemeklerden önce deniyceksen bir hafta yapabilirsin kesintisiZHadi inşallah canım bende sabahları biraz uyuyabilsem diyom kimse elindekinin değerini bilmiyorbende sabah yeşil elma aldım yarın sabah bende yapacam neler koyduğunuzu tam hatırlamıyorum ama evde ne varsa kaynatırım akşamdan soğutup dolaba koyarım yarın soğuk soğuk içerim bugün ne yediysen yaz bende yarına kopya çekeyim
Zonguldak :) ereğliliyimCanım sen kendin nerelisin Erzurum lu değilmi
duzce deyimZonguldak :) ereğliliyim
Yakınmışız demekki bilirsin ozaman ereğliyiduzce deyim
Adete yakın ödem artıyor birde rahim duvarı dökülmeye başlarken ağırlık yapıyor endişe etme :)Kızlar günaydın
Malum dönem yaklaştı 67.2 dün geçen hafta bugün sabah tartıldım 68.2 çıktım acaba bu dönemden kaynaklı olabilir mi hafta sonu fazla kacirdim ama 1 kilo oynar mi bilemedim
Dün 3 yumurta ile omlet çok az yağ ile
Akşam sebze yemeği ve çorba
Akşamda canım Çok istedi 2 top dondurma
Bol bol su
Çay içtim ama bu hafta sonu kacirdim ondan kaynaklı mi bilemedim
Regl dönemlerinde kilo artışı normaldir ama sende 1 kilo azalma var sen neyden şikayetçisin anlamadım benKızlar günaydın
Malum dönem yaklaştı 67.2 dün geçen hafta bugün sabah tartıldım 68.2 çıktım acaba bu dönemden kaynaklı olabilir mi hafta sonu fazla kacirdim ama 1 kilo oynar mi bilemedim
Dün 3 yumurta ile omlet çok az yağ ile
Akşam sebze yemeği ve çorba
Akşamda canım Çok istedi 2 top dondurma
Bol bol su
Çay içtim ama bu hafta sonu kacirdim ondan kaynaklı mi bilemedim
Etçi memlekete gidince yemekler ve düzenler değişiyor bende evlenmeden önce sebzeciydim buraya gelince etcillere uyum sağladım bayramlarda evde yoğun et kemik kokusu oluyor diye evden uzaklaşırdım şimdi işkembe mumbar temizlerken kendimi buldum oyyy oy neydim ne oldum
Ya ben de ya da kan grubumda hata var ben daha çok karbonhidrat insanıyım et falan yerim ama 3 ay yemesem de niye yemiyorum demem.Kan gurubuna göre beslenmede çok etkili . Hem zayıflama açısından hem sağlık. Vucudun sindirim sistemini etkiliyor. Kolayca kurtuluyorsun Kilo veya farklı bir hastalıktan. Mesela 0 gurubû haftada 3 4 et yiyor. Ama À ,B gurubu haftada 2 yeter. Fazlası zararlı. Mercimek À B gurubuna et gibi. Hafayda 2 yemek lazım. Bende çok uygulayan biri değilim ama bildiklerimi yapıyorum.
Çok güzel gözüküyor ama krem santi olayı bozuyor gibi. Ama ben bunu denerimkurabiyeler zencefilli tarçınlıydı
katı yağ yok
ceviz yağı . 2 yumurta, 1 paket krem şanti. 4kaşık nisasta . gerisi un .
ekstra şeker yok . krem şantinin içindeki yeterli geliyor
tarcın ve zencefil .
oyun hamuru kıvamında olacak . kolayca yuvarlanacak hamur.
çıtır çıtır oluyor .
vitamin hapi gibi oldular . tarçın zencefil de olunca.
Hoşgeldin canım aramızabenide aranıza alır mısınız bende 1 haziranda başladım diyete ve spora toplam 3.800 verdim 2 haftada:)
Canim tartının yerini kesinlikle değiştirme ufak bir oynatmata bile fark ediyor. Ben mesela milim oynatmamaya çalışıyorum. Ve genelde aynı kıyafetlerle tartiliyirjmKızlar biraz evvel tartıldım baya olmuştu tartılmayalı.
64 yazıyordu ben şok ben iptal
Sonra tartının yerini değiştirdim 61İgördüm içim ferahladı
Kendimi biliyorum mümkün değildi 64 yanlış tartıyor bizim tartı ya.
Canım herkesin özellikleri farklı sana kilo verdiren bir şey başkasına zarar verebilir. O yüzden biz bize iyi geleni deneye deneye bulacağızGunde 1 sefer yiyebiliriz o zaman. Zaten bu diyet işini tam anlamis degilim. O kadar farkli yontemler varki. Yontemin birinde onu yemeyin diyo ,öbürü onu yiyin kilo verin diyo.
Kızlar sporumu yazmayı unutmuşum dün programın 9. günüydü 45 dakika spor yaptımKizlar ben dün çok kk modunda değildim o yüzden girmedim o yüzden dünün menüsünü yazıyorum
Kahvaltı
Yulaf lapası yaptım. Içine çikolata hindistan cevizi çilek elma tarçın yedim
Ara
sütlü türk kahvesi
Beyaz leblebi
Çikolata (sınırı bayağı bir astım
Akşam
2yk sebzeli bulgur pilavı
Tavuk sote
Salata yoğurt
Uyumayi bende seviyorumda diyette uyumamak lazimmisHadi inşallah canım bende sabahları biraz uyuyabilsem diyom kimse elindekinin değerini bilmiyorbende sabah yeşil elma aldım yarın sabah bende yapacam neler koyduğunuzu tam hatırlamıyorum ama evde ne varsa kaynatırım akşamdan soğutup dolaba koyarım yarın soğuk soğuk içerim bugün ne yediysen yaz bende yarına kopya çekeyim
Eğer benim yaptığım gibi yaparsan canım kaynatınca özleri birbirine daha çok karışıyor. Böyle tatlı bir şey oluyorUyumayi bende seviyorumda diyette uyumamak lazimmis. Ben kaynatmadan 1 lt suyun icine yarim limon yarim salatalik 1 tarcin attim. Kaynatinca dahami iyi olur acaba aksam topluca yazarım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?