Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Normalde bende sendenim lakin buraya gelince etcillere giriş yapınca midemde bedenimde alt üst oldu

Çok bekletme soğuyana kadar acı oluyor içine tane karabiber kabuk tarçın koy yasemin çatıda köy elmayı kabukları iri olacak şekilde siy iki elmayı köy birtane limonu ikiye böl şık ve içine koy maydanoz köy emziriyorsan maydanoz koyma dereotu köy altını kaldıktan sonra çayları koy on dk demlensin sonra süz dolaba köy zencefilde koyuyorlar koyabilirsin yemeklerden önce aç icende var birer ikişer bardak yada tüm günü onla gecirebilirsin yeme isteğini azaltıyor öğünlerde yeşil elma ile bir adet yumurta yiyebilirsin etkisini ertesi gün hissedersin zaten yemeklerden önce deniyceksen bir hafta yapabilirsin kesintisiZ

Dünkü menüm
Aç karnına bir su bardağı elma sirkeli su

Sabah iki adet yumurta
Bir adet salatalık
Yarım muz
Yeşil elma yarım
Çay

Detox suyu iki bardak icebildim işlerim vardı
3 gibi elmanın kalanı ve salatalığın kalanını yedim detox suyu içtim

Akşam iki kaşık kıyma yedim bir dilim ekmekle
Detox suyundan iki bardak içtim aralardada içtim anca bir lt içebilmisim

Bugün sabah
Aç karnına bir bardak detox suyu

Kahvaltı
Bir yumurtalı menemen
İki dilim ekmek
Çay
İki bardak detox suyum kaldı onu içerim yemekten önce de bakalım bu hafta nasıl gidecek

Etçi memlekete gidince yemekler ve düzenler değişiyor bende evlenmeden önce sebzeciydim buraya gelince etcillere uyum sağladım bayramlarda evde yoğun et kemik kokusu oluyor diye evden uzaklaşırdım şimdi işkembe mumbar temizlerken kendimi buldum oyyy oy neydim ne oldum

Kızlar günaydın
Malum dönem yaklaştı 67.2 dün geçen hafta bugün sabah tartıldım 68.2 çıktım acaba bu dönemden kaynaklı olabilir mi hafta sonu fazla kacirdim ama 1 kilo oynar mi bilemedim
Dün 3 yumurta ile omlet çok az yağ ile
Akşam sebze yemeği ve çorba
Akşamda canım Çok istedi 2 top dondurma
Bol bol su
Çay içtim ama bu hafta sonu kacirdim ondan kaynaklı mi bilemedim

Adete yakın ödem artıyor birde rahim duvarı dökülmeye başlarken ağırlık yapıyor endişe etme :)

Regl dönemlerinde kilo artışı normaldir ama sende 1 kilo azalma var sen neyden şikayetçisin anlamadım ben

Kızzz Urfa'yamı gelin getttin yoksa

Kizlar ben dün çok kk modunda değildim o yüzden girmedim o yüzden dünün menüsünü yazıyorum
Kahvaltı
Yulaf lapası yaptım. Içine çikolata hindistan cevizi çilek elma tarçın yedim
Ara
sütlü türk kahvesi
Beyaz leblebi
Çikolata (sınırı bayağı bir astım
Akşam
2yk sebzeli bulgur pilavı
Tavuk sote
Salata yoğurt

Ya ben de ya da kan grubumda hata var ben daha çok karbonhidrat insanıyım et falan yerim ama 3 ay yemesem de niye yemiyorum demem.

Çok güzel gözüküyor ama krem santi olayı bozuyor gibi. Ama ben bunu denerim

benide aranıza alır mısınız bende 1 haziranda başladım diyete ve spora toplam 3.800 verdim 2 haftada:)
Hoşgeldin canım aramıza

Canim tartının yerini kesinlikle değiştirme ufak bir oynatmata bile fark ediyor. Ben mesela milim oynatmamaya çalışıyorum. Ve genelde aynı kıyafetlerle tartiliyirjm

Gunde 1 sefer yiyebiliriz o zaman. Zaten bu diyet işini tam anlamis degilim. O kadar farkli yontemler varki. Yontemin birinde onu yemeyin diyo ,öbürü onu yiyin kilo verin diyo.
Canım herkesin özellikleri farklı sana kilo verdiren bir şey başkasına zarar verebilir. O yüzden biz bize iyi geleni deneye deneye bulacağız

Kızlar sporumu yazmayı unutmuşum dün programın 9. günüydü 45 dakika spor yaptım

Uyumayi bende seviyorumda diyette uyumamak lazimmis . Ben kaynatmadan 1 lt suyun icine yarim limon yarim salatalik 1 tarcin attim. Kaynatinca dahami iyi olur acaba aksam topluca yazarım canim

Uyumayi bende seviyorumda diyette uyumamak lazimmis . Ben kaynatmadan 1 lt suyun icine yarim limon yarim salatalik 1 tarcin attim. Kaynatinca dahami iyi olur acaba aksam topluca yazarım canim
Eğer benim yaptığım gibi yaparsan canım kaynatınca özleri birbirine daha çok karışıyor. Böyle tatlı bir şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…