- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Bende sade kahvemi içtim şimdikahvem
maşallah ya. spor yapıyorsun ne güzelAfiyet olsunmisafirlikte ipin ucu kaciyo hep
Bugün spor olarak trambolinde 25 dk hafif calistim
güzel olmuş bugün . tebrik ederimIyi akşamlar kızlar
13:30 gibi 5 tane yaprak sarması
2 kasik patates salatası
Küçük bir parça börek ama baya küçük parça
19:00 da akşam yemeği
1 kase çorba
Büyük bir kase yesil sallata
Çay
Su
Öğlen böyle yiyince akşam sakın geçsin istedim
Iyi akşamlar hepinize
dengelemiş oldun . akşam yemedin mi bi şeyler. izmir bomba ne bilemedimBen de arkadaismdaydim bugun 3 kasik kisir, 4 sarma, 2 tane minik tam budgay pgaca 2 catal kek 2 catal izmir bomba, 2 kasik dondurma 1 dikim peynir
Bunlar tum gun icin cunku kahvlati yapmadim ve aksam yemegi de yemedim
Duzenli olmasada arada yapiyorum canimmaşallah ya. spor yapıyorsun ne güzel
İzmire geleli 1 yil oldu daha ben tadina bakmadımdengelemiş oldun . akşam yemedin mi bi şeyler. izmir bomba ne bilemedim
Gercekten baya dengelemissin canim. Ne zamandir yaprak sarma aklimda. Cok kacirirrim dayanamam diye erteliyorum surekliIyi akşamlar kızlar
13:30 gibi 5 tane yaprak sarması
2 kasik patates salatası
Küçük bir parça börek ama baya küçük parça
19:00 da akşam yemeği
1 kase çorba
Büyük bir kase yesil sallata
Çay
Su
Öğlen böyle yiyince akşam sakın geçsin istedim
Iyi akşamlar hepinize
Bugün menü çok dengeli gitmiş afiyet olsun cuma günü güzel sonuçlar görürüz inşallahBu gün kendimi daha cok motive hissediyorum. Dün aksam yedigim muhallebiden dolayi cok pisman oldum ama artik is isten gecti. Bu arada arkadasim daha once diyetisyene gitmisti. Ekmek yemeden yağdan kilo veremezsin demis. Her ogunde ekmek veriyormus 1 dilim. Cok aramiyordum maa bende ekledim o yüzden.
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1,5 yemek kas çökelek
1 dilim ekmek
Yarim salatalik
Arada yesilcay ictim sadece
Öğle
Zeytin yagli kabak 6 kasik
Yarim salatalik. ( Salata malzemesi yok diye böyle yedim)
1 dilim ekmek
Ara
5 findik+2 taze kayisi ve kahve şekersiz
Aksam
Ekmek yerine 2 kasik makarna yedim
Eki Görüntüle 2650266
Canım radikal kararlar almak güzel ama yaptığın kaçamaklar bu kadar seni üzmemeli bir ömür diyetle geçmeyecek elbette yediğin zamanlarda olacak nişanlınla kaçamak yaptığın için görüşmemek doğru değil bide hem limonlu su hem sirkeli su midene zarar vermesin dikkat etKizlar şimdi ben bir kaç gündür istemeden de olsa kaçamaklar yapıyorum. Ya da isteyerek pek emin değilim. Ve bu beni acaip derece de rahatsız ediyor. Cuma günü tartı da çok umutlu değilim açık söylemek gerekirse. Yarın da benim detoks günüm. O yüzden bir karar aldım. Yarın detoks yaptıktan sonra
1. Beslenme düzenim de bazı değişiklikler yapacağım
2. Sıfır kaçamak yapacağım
3. Şekersiz beslenmeye geçeceğim ( Ama ben kalıcı olmasını istiyorum o yüzden önceliğim paketli gıda tuketmemek olacak )
4.Gune limonlu suyla başlayıp gece de ev yapımı elma sirkeli su ile bitireceğim
5. Hafta 2 gün detoksa devam edeceğim
Tostcuk diyince aslinda bayada masum geldi gözümeMenüler paylaşılmış bende bugün tam olarak detoks yapamadım ama yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Çocuklardan kalan tostçuk
1 fincan yeşil çay
Öğle
2 kabak
2 kaşık yoğurt
2 kare çikolata
1 sade nescafe
1 tane hoşbeş
Akşam
2 kaşık yoğurtlu kabak
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 sade nescafe
1 avuç Yörük çerezi(kavrulmuş buğday)
4 l su
O bendede var bugün şükür kacamaksiz kapattim. Ben sey düşünmeye basladim. Buraya katilmadan önce kacamak yapmiyordum.artik uzun sure kacamak yamamaktanmi kaynakli yada burda bazen kacamak yapanlar oluyo onu gorunce bilinc altinami isliyor bilemedim. Kacamak yaptigimizda kizin kizlar bizeKizlar şimdi ben bir kaç gündür istemeden de olsa kaçamaklar yapıyorum. Ya da isteyerek pek emin değilim. Ve bu beni acaip derece de rahatsız ediyor. Cuma günü tartı da çok umutlu değilim açık söylemek gerekirse. Yarın da benim detoks günüm. O yüzden bir karar aldım. Yarın detoks yaptıktan sonra
1. Beslenme düzenim de bazı değişiklikler yapacağım
2. Sıfır kaçamak yapacağım
3. Şekersiz beslenmeye geçeceğim ( Ama ben kalıcı olmasını istiyorum o yüzden önceliğim paketli gıda tuketmemek olacak )
4.Gune limonlu suyla başlayıp gece de ev yapımı elma sirkeli su ile bitireceğim
5. Hafta 2 gün detoksa devam edeceğim
Bugün menü çok dengeli gitmiş afiyet olsun cuma günü güzel sonuçlar görürüz inşallah
Görüşmemek olurmu canimSelam kızlar menum
Kahvaltı
Yulaf unundan krep yaptım.
Yanında da klasik kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Bir de nişanlım bey bize geldi gelirken de böyle kakaolu serbeti sut olan baklava benzeri bir şey getirmiş üzgünüm ama 2 tane insan yedim.( Sanırım artık onunla görüsmeyecegim)
Akşam
Kıymalı semiz otu
2 Yk sebzeli bulgur pilavı .
3 köfte
Salata yoğurt
Spor
Programın 10. Günü 45 dakika
Ben yanlış okumuşum ama yine de regl öncesi şişlik olur canını sıkma benimde 2 gün kaldı ama şimdiden sıkıntı vermeye başladıGeçen hafta 67.2 geliyordum bugün sabah tartıldım 68.2 geliyorum 1 kilo artış var azalma değil ki onun için panik oldum canım ama şişlik başladı anlaşılan
merak etme 1 günde gelen 1 günde gitmiştirDunki kacamak tartida 400 gr frak etmis. Oda cok moralimi bozdu. O kadar cok pisman oldumki. Bir haftam boşa gitmis oldu resmen. İnsallah bu sekilde kacamaksiz devam edicem artik canim.
ya çocuktan kalmıştı 2 ısırık birşeydi o yüzden tostçuk dedim ekmek ziyan etmek benimde korkulu rüyam herşeyi atmamaya çalışırım ama ekmeğe çok dikkat ederim evin tüm bereketinin kaçacağına inanırım yemek istemesemde o kalanı yiyorum elimde değilTostcuk diyince aslinda bayada masum geldi gözüme
Benimki üzmemek değil canım ben de biliyorum ömür boyu diyet yapmayacağımı ama ömür boyu sağlıklı beslenmek istiyorum o yüzden de o kaçamaklar olmamalı. Kaçamak olacaksa da sağlıklı seylerden olsun istiyorum. Limon ve sirke konusuna gelince de daha önce de o sekilde yaptım ki zaten diyetisyen Berrin Yiğittin bir Ara 1 haftalık detoks programı vardı onu yaparken o sekildeydi yani sorun olmadi. Nisanlimla görüşmeme mevzusu da işin şakası elbetteCanım radikal kararlar almak güzel ama yaptığın kaçamaklar bu kadar seni üzmemeli bir ömür diyetle geçmeyecek elbette yediğin zamanlarda olacak nişanlınla kaçamak yaptığın için görüşmemek doğru değil bide hem limonlu su hem sirkeli su midene zarar vermesin dikkat et
Olabilir 3 gündür kabak bende hiç hafiflik vermedi belkide regl olacağım için gitmedi bugün tartılmadım cumaya kadar sabredeceğim ama hafiflik hissi yok tam tersi kendimi davul gibi hissediyorumRegl donemi 1 hafta önceden vücut su tutmaya başlıyormuş.
Ben bi ara her gece yatmadan once yogurt pul biber zerdecal bide bişey daha katiliyordu zencefildi galiba. Onu yaptim uzun bir sure. Midem hassaslasti. Fazla sogan falan yedigimde migde agrisi tutuyor artik. Dikkat etmek lazim canimBenimki üzmemek değil canım ben de biliyorum ömür boyu diyet yapmayacağımı ama ömür boyu sağlıklı beslenmek istiyorum o yüzden de o kaçamaklar olmamalı. Kaçamak olacaksa da sağlıklı seylerden olsun istiyorum. Limon ve sirke konusuna gelince de daha önce de o sekilde yaptım ki zaten diyetisyen Berrin Yiğittin bir Ara 1 haftalık detoks programı vardı onu yaparken o sekildeydi yani sorun olmadi. Nisanlimla görüşmeme mevzusu da işin şakası elbette
Reglden kaynaklidir o canim. Sen normal diyetine devam etOlabilir 3 gündür kabak bende hiç hafiflik vermedi belkide regl olacağım için gitmedi bugün tartılmadım cumaya kadar sabredeceğim ama hafiflik hissi yok tam tersi kendimi davul gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?