Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

güzel olmuş bugün . tebrik ederim

Ben de arkadaismdaydim bugun 3 kasik kisir, 4 sarma, 2 tane minik tam budgay pgaca 2 catal kek 2 catal izmir bomba, 2 kasik dondurma 1 dikim peynir
Bunlar tum gun icin cunku kahvlati yapmadim ve aksam yemegi de yemedim
dengelemiş oldun . akşam yemedin mi bi şeyler. izmir bomba ne bilemedim

Gercekten baya dengelemissin canim. Ne zamandir yaprak sarma aklimda. Cok kacirirrim dayanamam diye erteliyorum surekli

Menüler paylaşılmış bende bugün tam olarak detoks yapamadım ama yazayım

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Çocuklardan kalan tostçuk

1 fincan yeşil çay

Öğle
2 kabak
2 kaşık yoğurt

2 kare çikolata
1 sade nescafe
1 tane hoşbeş

Akşam
2 kaşık yoğurtlu kabak
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı

1 sade nescafe
1 avuç Yörük çerezi(kavrulmuş buğday)

4 l su

Selam kızlar menum
Kahvaltı
Yulaf unundan krep yaptım.
Yanında da klasik kahvaltı
Ara
Türk kahvesi
Bir de nişanlım bey bize geldi gelirken de böyle kakaolu serbeti sut olan baklava benzeri bir şey getirmiş üzgünüm ama 2 tane insan yedim.( Sanırım artık onunla görüsmeyecegim)
Akşam
Kıymalı semiz otu
2 Yk sebzeli bulgur pilavı .
3 köfte
Salata yoğurt
Spor
Programın 10. Günü 45 dakika

Kizlar şimdi ben bir kaç gündür istemeden de olsa kaçamaklar yapıyorum. Ya da isteyerek pek emin değilim. Ve bu beni acaip derece de rahatsız ediyor. Cuma günü tartı da çok umutlu değilim açık söylemek gerekirse. Yarın da benim detoks günüm. O yüzden bir karar aldım. Yarın detoks yaptıktan sonra
1. Beslenme düzenim de bazı değişiklikler yapacağım
2. Sıfır kaçamak yapacağım
3. Şekersiz beslenmeye geçeceğim ( Ama ben kalıcı olmasını istiyorum o yüzden önceliğim paketli gıda tuketmemek olacak )
4.Gune limonlu suyla başlayıp gece de ev yapımı elma sirkeli su ile bitireceğim
5. Hafta 2 gün detoksa devam edeceğim

Bugün menü çok dengeli gitmiş afiyet olsun cuma günü güzel sonuçlar görürüz inşallah

Canım radikal kararlar almak güzel ama yaptığın kaçamaklar bu kadar seni üzmemeli bir ömür diyetle geçmeyecek elbette yediğin zamanlarda olacak nişanlınla kaçamak yaptığın için görüşmemek doğru değil bide hem limonlu su hem sirkeli su midene zarar vermesin dikkat et

Tostcuk diyince aslinda bayada masum geldi gözüme

O bendede var bugün şükür kacamaksiz kapattim. Ben sey düşünmeye basladim. Buraya katilmadan önce kacamak yapmiyordum.artik uzun sure kacamak yamamaktanmi kaynakli yada burda bazen kacamak yapanlar oluyo onu gorunce bilinc altinami isliyor bilemedim. Kacamak yaptigimizda kizin kizlar bize

Bugün menü çok dengeli gitmiş afiyet olsun cuma günü güzel sonuçlar görürüz inşallah

Dunki kacamak tartida 400 gr frak etmis. Oda cok moralimi bozdu. O kadar cok pisman oldumki. Bir haftam boşa gitmis oldu resmen. İnsallah bu sekilde kacamaksiz devam edicem artik canim.

Görüşmemek olurmu canim evlenince napcaksin o zaman. Sen ona gelirken bisey alma de en iyisi.

Geçen hafta 67.2 geliyordum bugün sabah tartıldım 68.2 geliyorum 1 kilo artış var azalma değil ki onun için panik oldum canım ama şişlik başladı anlaşılan
Ben yanlış okumuşum ama yine de regl öncesi şişlik olur canını sıkma benimde 2 gün kaldı ama şimdiden sıkıntı vermeye başladı

Dunki kacamak tartida 400 gr frak etmis. Oda cok moralimi bozdu. O kadar cok pisman oldumki. Bir haftam boşa gitmis oldu resmen. İnsallah bu sekilde kacamaksiz devam edicem artik canim.
merak etme 1 günde gelen 1 günde gitmiştir
Tostcuk diyince aslinda bayada masum geldi gözüme
ya çocuktan kalmıştı 2 ısırık birşeydi o yüzden tostçuk dedim ekmek ziyan etmek benimde korkulu rüyam herşeyi atmamaya çalışırım ama ekmeğe çok dikkat ederim evin tüm bereketinin kaçacağına inanırım yemek istemesemde o kalanı yiyorum elimde değil

Benimki üzmemek değil canım ben de biliyorum ömür boyu diyet yapmayacağımı ama ömür boyu sağlıklı beslenmek istiyorum o yüzden de o kaçamaklar olmamalı. Kaçamak olacaksa da sağlıklı seylerden olsun istiyorum. Limon ve sirke konusuna gelince de daha önce de o sekilde yaptım ki zaten diyetisyen Berrin Yiğittin bir Ara 1 haftalık detoks programı vardı onu yaparken o sekildeydi yani sorun olmadi. Nisanlimla görüşmeme mevzusu da işin şakası elbette

Ben bi ara her gece yatmadan once yogurt pul biber zerdecal bide bişey daha katiliyordu zencefildi galiba. Onu yaptim uzun bir sure. Midem hassaslasti. Fazla sogan falan yedigimde migde agrisi tutuyor artik. Dikkat etmek lazim canim

Olabilir 3 gündür kabak bende hiç hafiflik vermedi belkide regl olacağım için gitmedi bugün tartılmadım cumaya kadar sabredeceğim ama hafiflik hissi yok tam tersi kendimi davul gibi hissediyorum
Reglden kaynaklidir o canim. Sen normal diyetine devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…